Förlåt!....

Förlåt.... för att jag inte har bloggat på ett tag. Vi kan säga att det var min lilla bloggpaus, eller!? Nu kommer jag iaf börja igen! Hoppas jag verkligen!

Idag har jag varit med skolan till Lillträsk, det jag inte fattar är varför vi skulle dit. För några år sen tyckte vi tjejer att det var så kul att vara och leka i skogen, speciellt att ha "krig" med killarna, men idag var vi super glada när vi skulle hem. Vi cyklade, vi var för snabba på dit vägen, typ åtta personer(av typ 50) hängde med! Jag fattar inte det, jag tyckte vi cyklade sakta! Men på hemvägen fick vi cykla lite mer i vår egen takt, fast det visste inte vi fören när vi hade cyklat typ halva vägen! Jag och Johanna hamnade bakom Pirre, Krisse och Emelie! Men sen när vi cyklade förbi dom blev det en perfekt takt!

I veckan har vi ingen läxa! Fatta vad bra och skönt. Vanliga veckor har vi typ 4 lr 5 läxor per vecka, men gud vad skönt det är nu. Sitta och slappa vid datorn, vara ute när det inte regnar och dubbel packa. Först och främst till helgen när vi ska till Amanda(Fluuum) och hennes familj , sen ska jag på klassresa på måndag. Och eftersom vi ska till Fluuuumm så hinner jag inte packa i helgen! Men nu måste jag sticka!


Fluuuumm och jag! <33

Kram!


Läser JB- berättelser:)

Japp, nu sitter jag och läser JB- berättelser. Såklart på gsm, alla där gör så bra JB- berättelser, kommer fortsätta nu!!:)

Snart ska jag och äta frukost, mamma och pappa måste bara vakna först. Sen blir det nog att siitta lite vid datorn och kanske gå ut sen, om  nu inte solen försvinner.

Inatt regnade det!? Och idag är det sol, ojj, ojj vad vädret skiftar fort, hoppas solen håller sejj kvar idag och tills den riktiga sommarvärmen kommer:)

Kram!:)

Kristina DeBarge Goodbye:)


Fy f*n vad bra låt!!:)
// jjulia:)

Cyklat till Kalichh:)

Idag har jag varit med Johanna och vi cyklade till Kalichh(Kalix). Det var otroligt roligt. Vi cyklade både på "Nyborssväger"(Nybogsvägen), inne i gamla GRytnäs och på sånna här "gå- vägar". Vi hade det riktigt kul. Vi såg några lärare, och vi fantiserade om Johan T:s pizza, hahah:)
När vi cyklade hem var det ett par mopedkillar som typ stirrade på oss när dom åkte förbi:) HahHA:) Jag typ skämdes ihjäl för mina fötter gick typ 100000000 varv i sekunden, hahah:) Sen var det en storr, stor svart bil som körde typ 2000000 km/h, hahha, kanske lite överdrivet, hihiii. Men den körde j*kla fort, och nära oss.

Men nu ska jag stick, puss och kram från en skumbanan:)

Kram!:)

Sista värmen!?!?:)

Är det sista värmen nu, eller? Alla säger det. Det kanske är det bästa eftersom det annars inte kommer vara varmt i sommar!! Men det skulle vara riktigt skönt om det var varmt, men det passar bättre på sommaren. Just nu känns det som sommar, elt klart!!

Igår bloggade jag inte eftersom jag mådde lite dåligt efter alla värme, kanske solsting, jag säger absolut INTE att värmen är dålig, men när vi är på skolan är alla i klassen, kanske hela skolan, dåliga på att dricka. Det är ju otroligt viktigt när det är varmt. Ja, och sen var jag tvungen att göra en skrivläxa. Vi skulle skriva en fantasiberättelse. Det var först inte så kul, jag hade ingen idè på vad jag skulle skriva. Sen när jag väl hade börjat skriva ville jag inte sluta. Jag tänkte blogga i gårkväll, men det blev det inte nåt av, det jag hade skrivit blev typ skitkonstigt så det tog typ 45 minuter att fixa det när jag skrivit klart. Klockan halv äelva var jag helt klar med läxan!!

Idag ska jag göra läxa, engelska, den är till imorgon, men tror ni jag har gjort nåt på den ännu. Svar nejj!! Inte bra, sån är jag egentligen inte, jag är världens, iaf klassens, största skolnörd, eller jag vill inte säga skolnörd men jag kom inte på nåt annat. Jag kan väl säga att jag är den som är mest flitig i klassen kanske, iaf oftast. Men jag säger inte att dom andra inte är flitiga, det är dom flesta. Ja, men det blir snart att börja med engelskan, men först ska jag blogga lite, som ni nu märker. Sen kommer det bli att gå ut och mysa i solen och värmen, bara jag dricker mycket.

Kram från jjulia:)

Tisdag(bilder):)

Idag är det tisdag och jag har varit på skolan idag, det var inte så kul. mEn det var otroligt skönt på rasterna, typ +30, gud så skönt. Jag älskar värmen. Nu känns det som om det är sommar!!:) Hur känns det för er?? Hoppas att värmen stannar tills "sommarmånaderna" kommer, för då borde värmen fortsätta, eftersom det är sommar, eller hur, vad tror ni och vad tycker ni??
Jag längtar tills det blir sommar med bad, strand och glass, men jag saknar vintern med all slalom. Saknar alla slalom "friends":)

I helgen har jag varit med mina kompisar i Boden, det är därför jag inte skrivit sen i fredags typ. Och igår hade jag inte tid:)


Jag när jag kom 2:a i KM:et, år 2010:)


Jag och Alexandra när vi kom 2:a och 1:a i KM:et, år 2010:)
Besök gärna Alexandras blogg(http://detarjagsomaralexandra.blogg.se)
Kram!!:)

Lady Gaga Telephone:)


Grymt bra låt!!:)

Min dag(bild):)

Idag blire att vara med mina kompisar från Boden!! Det kommer bli så enormt kul.

Idag på morfonen så städade jag,,,,, det blev riktigt bra. Jag steg sakta upp klockan 7.45 och började städa, nu känner jag mejj väldigt pigg faktiskt, iaf jämfört med vad jag var när jag steg upp. Nu ska jag snart göra lite skolgrejjs,,,,, så nu måste jag gå:)

 

Det är Flum och hennes familj som kommer!!:)

Älskar dejj!!:)

 

Kramizzar från jjulia!!:)


Min torsdag(bilder);)

Idag har jag och Sandra varit ´"dagisfröknar", bara åt våra 2 småsyrror men pappa kallade oss för dagisfröknar, haahhha;) Jag gjorde en skolgrejj medans jag var "dagisfröken":) Är fortfarande inte klar med den, tyvärr:) Jag och Sandra gick med Josse och Fanny till badstranden där vi fikade och drack saft, sen gungade vi där. Det var otroligt skönt att gå dit för det var så varmt och skönt:) Jag solade lite också. Här kommer lite bilder från utflykten.




Stranden och havet:)

Mina fötter upp mot himlen:)

Fikat och saften:)
Fanny som gungar:)

Josse som gungar:)

Jag som gungar:)

Jag som gungar, med Josse och Fanny i bakgrunden:)

Fint ansikte jag har på det här kortet då....
Jag sa nog såhär:
- Sandra ge mejj mina skor!!:)
Jag bara råkades kasta iväg mina skor när jag gungade. Bara råkades, och ena träffade Sandra i ansiktet, ojj:)

Kramizzar från jjulia:)


Onsdag och sista skoldagen i veckan....;)

Yes, nu har vi långhelg;) Imorgon är det ju en röd dag, men på fredag vet jag inte varför vi är lediga, kanske för att lärarna har en A- dag, eller vad det nu heter. Ni kanske vet, eller? Har ni ledigt nu?

Idag har jag bara varit på skolan och suttit vid datorn när jag kom hem. Jag ska snart göra lite läxa, kanske snart;) Jag ska göra lite matte, historia och SO.

Idag blev det ett kort inlägg, men jag har inte tid att skriva nåt längre, tyvärr:)

Älskar dejj!!<33:)

Kramizzar från jjulia:)


Älskar dejj!!;)

Älskar dejj!!;) Syns i helgen!!;)

Kramizzar från jjulia!!;)


Min söndag och min måndag... (bilder);)

Här kommer lite bilder från igår och idag,,,,,;)


Det blev ju lite JPJ på söndag efter jag hade tagit hand om syrrorna. Synd att Shirin åkte!!;)

Sen blev det lite fotografering mot kvällen;)


Lite fika blev det på kvällen, eftersom syrran hade kalas;)

Slut...;(


Då hämtar man lite till....;)

Sen efter det blev det att göra läxan;)

Så här såg baldet ut när jag började.....

... och såhär såg det ut när det var klart;)

Och sen var det barra att lägga i ordning och sen packa ner i väskan;)

Dagens klädval (svarta mjukisbyxor och lila linne);)

Mitt öga, när jag blundar;)

Sen blev det att borsta tänderna;)

Sen läste man Julia- tidningen;)






Jag läste och läste, här är lite bilder på vad jag läste, och sen slutet;)

Måndag...;)

Min frisyr idag;)

Lite äppelkaka....;)

Ja, det var min gårdag och dag.....;) Kommer akasnke några mer bilder sen,,,,,,;)

Här kommer en bild på världens coolaste människor, iaf som åker slalom (förresten en person fattas, och det är Amanda;));)

Kalix alpina, dom coolaste,,,,;)

Kramizzar från jjulia;)

JPJ;)


Härliga Ellen!!;)


Shirin och super härliga Ellen!!


Morgan du har helt fel om Ellen!!;)

Min morgon(bilder);)

Nu har jag just spelat lite spel på datorn, t.ex "Harpan", "Spindelharpan". Jag steg upp ganska tidigt eftersom mina småsyrror väcker mig kring 08.00- 08.30. Så jag kan inte somna om sen eftersom dom stannar i mitt rum eller leker utanför mitt rum. Så då steg jag upp och åt frukost. Det kommer nån bild på min frukost occh spelen jag spelade och så, det kanske inte blir så många eftersom jag inte hunnit göra så mycket idag ännu. Kommer kanske mer sen;)


Min säng när jag just stigit upp och inte bäddat, hahah;)


Min frukost, 2 mackor med salami och en kopp choklad;)


Datorn startas;)





Spelen jag har spelat;)


Här sitter jag nu, hahah;)


Snart blr det att se "Jakten på Julia" på svtplay, men först blir det att ta hand om syrrorna, tyvärr;)

Kramizzar från jjulia;)


Slalomavslutningen(bilder);)

Idag har jag varit på en slalomavslutning. Det var jätte kul, vi spelade brännboll, sen gick vi en tipspromenad. Och så var vi och gick i backen. Här kommer lite bilder, men dom flesta är på mig och Alexandra;) Hahahh;)


En snabb luch för sen blev det hamburgare.....;)

En hamburgare, våra såg inte ut såhär, hahah;)




Jag och Alexandra;)


Sen gick vi(jag och Alexa) en promenad upp för backen, sen ner en skogsväg;)


Vilken väg nudå??;)

Den här vägen är det....;)



Lite snö kvar i backen iallafall, hahahh;)

Jag i Alexa´s glasögon, lite blåsigt ute, menmen;)


Jag och Alexa, lite blåsigt som sagt var;) Hahah;)





Alexa uppe på ett hopp;) Hahha;)


Jag uppe på hoppet;) Hahhah;)

Sen när jag ko hem blev det att sitta vid datorn och lyssna på musik och chatta vid msn;) Hahah;)
Här kommer den bästa låten, som jag lyssnade på.....



Kramizzar från jjulia;)


Balen igår(bilder);)

Ja, igår var jag på balen för klassen, deet var så jäkla kul;)
Här kommer lite bilder, alla ville inte var med på bikklderna så, men det kommer ändå lite bilder;)


Nu hade vi kommmit, Josse(våran "fotograf") sa precis en rolig sak så vi började gapskratta. Bleden blev lite rolig därför;)


Nu fixas ingången, med en stol, stolen råkades gå sönder sen, så försiktiga som vi var;)


Lite "lek" framför kameran av mig;) Hahahh;)


Emelie´s perfekta lockar, Emma var "frisören".


Balen kung och drottning och "krönarinan", dom blev inte så glada att det blev dom som blev kung och drottning, för då skulle dom dansa när alla andra tittade på, hahahhh;) Jag förstår dom, hahahh;)


Sen kom drottning nr. 2, hahhah. Då blev det så att "kungen" började dra honom i håret, undra varför...;)


Sen blev det "slagsmål" medd soffkuddar. Så ser vår vanliga dag ut för alla tjejer i klassen, vi får jämt se killarna slå varandra;) Hahahh;)

Och här är drottningen;)

Sen vill.e inte "drottningen" att nån annan skulle vara med på bild, hahahah;)


"Slagsmål" med mjuka soffkuddar igen;) Hahah;)


Sen blev kungen trött efter allt "slagsmål", hahhah;)


Ett avbrott från balen ett tag, dags att hålla på med mobilen ett tag, hahhah;)

"Krönarinan" som sen bara fick sitta och titta på, hahah;)

"Balfixarna" har väldigt kul när dom kollar på alla killar som har"slagsmål", hahhah;)

Sen blev det lite vattenkrig, bara en hade en sort "strutgrej", så vi kanske inte lkan kalla det vattenkrig, hahahh, men alla tog "skydd";)


Söta Emelie;)




Söt ungen Kristina, som älskar att "leka" framför kameran;)



Fortfarande vattenkrig och "slagsmål" med mjuka soffkuddar;) Hahhah;)


Söta Emelie och Emma i "sin" soffa;) Hahhah;)


Söta Adina;)

Kristina när hon var ombytt till "vanliga" kläder, hahah, hon och Adina skulle göra ett "hyss", igen har nån aning om vad "hysset" var, hahahh;)

Alla som var med på balen;)

Ja, det var lite bilder från balen. Det var ju så jäkla kul där, som sagt;)
Måste göras om!!;)

Kramizzar från jjulia;)


Bal idag....;)

Idag blire bal. Kommer bli superkul. Jag ska ha den där blå klänningen som jag visade en gång. Det kommer en bild på den igen idag;) Sen ska jag ha ett par vita klackskor, en grå kofta och så. Sen ska jag fixa nått smink som passar, vet inte vad ännu. Sen blire att locka håret lite. Får se hur jag ska fixa håret mer sen. Jag kommer hålla en ros i handen sen på balen, eftersom alla tjejer ska ha nåt med en ros;) Kommer kanske lite bilder från balen sen imorgon. Måste gå och fixa mig nu;)


Här är klänningen igen;)

Kramizzar jjulia;)


Torsdag full med musik;)

Lite musik;)



//jjulia;)

Min torsdag(bilder);)

Idag har jag varit på skolan. Det var världens katastrofdag;) Men nu kommer lite bildder från min dag hemma, efter skolan.;)


Först blev det att äta lite glass;)


Sen blev det att studera klasserna till nästa år, det blev även att titta i skolkatalogen lite, hahahhh;)


Ja, hur lyckades jag med det här, hahha, Jag gjorde allt annat ön läxan, fast det var det jag skulle göra;)


Sen blev det lite läxa, men jag gjorde glosorna på datorn;)


Sen blev det lite matte, i en bok, men då satt jag vid msn istället;)


Det blev iallafall lite gjort;)


Och sen var man tvungen att sitta med lillsyrran och se på Pippi, hon var rädd. Hahhahh, men jag satt bara och höll på med mobilen då;)


ja, det är väll så dagen har sett ut idag;)

Kramizzar från jjulia;)


Min onsdag...(i bilder);)


Linnet jag fick idag, från H&M.


Linnet och mina coola glasögon, min syrra blev galet kär i  dom, hahhahhh;)

Mina coola glasögon igen.


Min mattebok, jag skulle egentligen räkna i den, men det hann jag inte med, hahhahh;)


Min mattebok igen...


Mitt skrivhäfte till SO:n, hann precis bli färdig med den läxan...


Engelska textbook och engelska gloshäfte. Det måste jag göra ikväll och img;)


Min matteläxa som redan var gjord i måndags;)


"Reporterläxan" som jag gjorde redan i måndags;)


Mitt "praohäfte" med frågor till min handledare, som i år är mamma. Måste fråga henne dom frågorna img;)


Pennor och sudd är ett måste i "läxvärlden";)


Och sen kommer man av sig, sätter sig vid datan fast man inte har tid. Msn......;)

Världens bästa låt, men kanske inte världens bästa lyrics, hahhah;)

Kramizzar från jjulia;)


I got a feeling...;)


Baby...;)


One time...;)



En bra låt med lyrics;)

Prao idag;)

Idag har jag varit på prao. Jag har tystnadsplikt, så jag kan inte riktigt berätta vad jag har gjort. Jag har i alla fall varit med mamma och hennes andra "elev". Jag och mamma har varit på 2 möten, men jag fick bara vara med på ett av dom. Kanske lika bra det;) Det jag fick vara med på var riktigt tråkigt. Och så var det inte inressant, det var väldigt ointressant. Mamma tyckte int heller om det så mycket.
Nu sitter jag och äter glass, det är så otroligt gott.

 

Kamizzar från jjulia;)

Musikvideo;)




Tisdag;)

Idag är det tisdag och jag har varit på skolan. Det var ganska kul för vi hade inte så jobbiga lektioner idag. Vi hade bara slöjd och typ 10 minuter svenska. Vi var på nätetik från "skumma" personer var som helst på internet. Sen blev det att vara på bibblo när killarna var på nätetik. Där satt vi lite vid datorn och sen läste och lånade vi böcker. Sen for vi tyvärr tillbaka till skolan. Där hade vi ju bara slöjd och sen lite svenska. Men nu måste jag göra läxa.

Kramizzar från jjulia;)

Måndag;)

Nu är det tyvärr måndag och skola igen. Men denna dag har varit bättre än helgen´s dagar, eftersom denna dag har det varit sol och i helgen har det varit regn, regn och mer regn, Hahahh;) Ja nu måste jag snart göra lite läxa, Eva laddade med en massa läxa i veckan. Hahahh;) Hinner nog göra typ alla läxorna i idag, om jag har tur. Men nu måste jag göra läxorna, tjao;)

Söndag;)

Idag är det söndag och det har varit mycket idag. Jag har varit på ett kalas för en som fyller 2 år, anledningen till att jag gick dit var att mina syrror är kompisar med han och jag ville skjuta upp städningen i mitt rum till senare. Så  jag var där, och där fick vi korv med bröd och en massa fika. Sen när vi kom hem var jag såklart tvungen att städa, det tog inte så lång tid. Sen skulle vi egentligen hjälpa till och städa resten av huset, men det blev inget sånt för mig. Sen ska jag fara på kalas ikväll. Då är det en kompis till mig som fyller år, så då kommer det bli så himla kul. Då får jag ju träffa mina "slalomkompisar" och det kommer bli grymt kul, för jag har inte träffat dom på länge. Nu ska jag fixa några snygga kläder tills ikväll, så måste gå.

Kramizzar från jjulia;)

Lördag idag;)

Japp, idag är det lördag och jag har varit på min kusin´s kalas och det var ganska kul. Jag läste mest eftersom min kusin är 2 år, bara;) Vi fikade lite och så åt vi pizza sen. Pizzan var god, men lite torr, tyckte jag. Nu har jag jjust sett "Jakten på Julia" och det var ett toppen program denna vecka, och Ellen var helt och hållet grym, precis som alltid. Ellen är en självklar Julia för mig. Annars tycker jag att Caroline och Shirin är super duktiga, fast alla är duktiga, men Ellen är min favorit och sen kommer Caroline och Shirin;) Blev en kortis idag;) Hahahh;)

Kramizzar från jjulia;)