I'll always remember this

Förlåt för dålig uppdatering. Har faktiskt inte haft tid att uppdatera.
Idag har jag sovit till typ hlav elva, och sedan har jag inte gjort mycket. Spelat piano, tagit hand om Josefine och Fanny, suttit lite vid datorn och bara tagit det lugnt. Före middagen skrev jag en del till min novell. Alla som inte har kikat in den ännu skulle kunna kika in den och säga vad dom tycker!
Jag har just kommit hem från majbrasan. Där pratade vi, eller ja mamma och pappa pratade med alla och jag lyssnade. Sen grillade vi korv och bara stod framför elden. Det var inte så kallt heller, fast det var nog tack vare elden och majbrasan. Nu ikväll ska jag nog kolla runt på lite saker jag inte gjort idag, typ bloggar och annat sen blir det nog att se Pirates of the Caribbean.

Igår då; Då var jag ju som sagt på kalas och sedan ett party. På kalaset badade vi i en bubbelpool, åta frukt, godis och annat gott och drack bål. Sen fick vi ansiktsmask, haha hur vi såg ut. Jag och Matilda hade avokado, och alla dom andra tror jag hade jordgubb. Efter det fick jag [och dom andra - fast jag mest] skynda oss och duscha och så, och jag skulle hinna blåsa håret och sminka mig och allt. Men det hann jag tyvärr inte, så jag fick sminka mig i bilen och sedan snabbt när jag kom hem. När jag var klar med det skyndade vi [jag och pappa] oss tillbaka in till stan där högstadiepartyt var. Då jag kom dit hade dom andra av mina kompisar redan kommit dit men dom mötte mig i dörren, så snälla som dom är.
När Skaburbian Collective spelade satt vi mest och lyssnade och pratade, men sedan när dom gick och DJ:n började DJ:a [haha] så dansade vi asmycket. Ibland gick vi och satte oss och bara pratade men sedan dansade vi igen. Kul, men svettigt. Vid kvart i tolv dansade vi till sista låten för oss. Det var Grenade. Efter det åkte vi hem, och jag var hemma lite efter tolv.
Grym kväll, tack alla ni som var med mig och gjorde den! :)

UPDATE: Grattis till Kenny Hamilton, Justin's livvakt, som fyller 30 år idag!Följ bloggen med bloglovin', kommentera och kika in min novell här.
bloglovin
Vill du ha fler läsare på din hemsida? Klicka då på bilden här nedanför.

Dagens blogg


Kommentera så mycket du vill, ju fler gånger du kommenterar desto större chans får du!

Kommentarer som inte har något att göra med detta inlägg hänvisas till inlägg över/under det här. Tack på förhand!

Party, oh yeah!

Hej alla söta!
Hur mår ni idag?


Idag har jag inte gjort mycket alls hittills. Jag har städat och passat Josefine och Fanny. Snart ska jag forsätta städa - och för hoppningsvis slutföra den också. Sen blir det kalas för Josefine och Fanny så då ha rvi huset fullt, men jag och Sandra drar iväg på Matildas kalas. Typ ett relaxkalas på badhuset, kommer bli kul. Efter det ska jag på högstadieparty med en massa friends. Det kommer var ett band där också, dom heter typ; Skaburbian Collective. Har inte en aning vad det är för något band. Men jag sökte upp dom på Spotify och den sjunger låtar som Flow, Whaea och massa andra. Vet ni vad det är för band?
Kommer nog bli en lyckad kväll, hoppas jag!

Men nu ska jag fortsätta med städningen, så jag kan åka på kalaset och partyt. Kram! :)


Ducks, ducks, ducks, ducks. Kvack, kvack, kvack, kvack. Zooooom!

Följ bloggen med bloglovin', kommentera och kika in min novell här.
bloglovin
Vill du ha fler läsare på din hemsida? Klicka då på bilden här nedanför.

#HappyBdayFanny & #HappyBdayMatilda

Stort grattis till min syster Fanny som fyller 4 år idag, och Matilda som fyller 12 år idag.
Grattis Fanny och Matilda! :)


Jag har tyvärr ingen ensam bild på Matilda i min dator.

Rockkonsert, oh yeah!

Hej alla söta!
Hur har ni haft det idag?


Min dag idag har varit super. Ingen vanlig skola. Vi hade gen rep till rockkonserten och sedan lunch. Rätt lyxig med sovmorgon idag också. På lunchen gick i alla fall jag, Johanna och Jennifer tillbaka till skolan. Där åt vi, sökte reda på pappa - och så fick jag lite pengar av honom. Sen skyndade vi oss ner till Frasses och köpte mjukglass. Gud så gott det var. Har inte ätit mjukglass sen förra sommaren.
Efter det så hade vi konsert för en skola, det kändes inte så värt att bara ha för en skola. Varför inte för flera? Men det var i alla fall kul. Gick rätt bra för oss, lite otakt med tummorna men det gick i alla fall. Efter det gick vi ner på stan och eftersom det var så varmt så gick vi och köpte glass - jag gjorde det igen. Haha, sen gick vi bara omkring lite var stans. Hade skoj, misstolkade det mesta och hade ännu mer skoj. Sen när vi väntade på bussen så satte vi oss och solade, stekigt väder hade vi idag.
På kvällen hade vi rockkonsert för föräldrar och annat folk - eller som jag sa; Föräldrar och random peeps. Då gick det ännu bättre för oss än tidigare idag. Och det var mycket mer folk där på kvällen. Men gud så kul det var, fast låten våran var för kort - eller i alla fall enligt mig. Den skulle ha varit längre... lååååång för vi har lagt ner så mycket tid på att träna. Men i alla fall så var det kul. Men man fick inte vara inne där konserten var utan man skulle vara utanför. Jag kommer nog ladda upp någon bild senare någon dag för jag/mamma hade ingen kamera med men det hade Sandras kompis mamma. Så dom skulle skicka någon bild till henne och då kan jag be henne skicka dom till mig. Och då kan jag skriva lite mer om hur det var på Rockkonserten, mer i detalj.

Nu ska jag sova så jag orkar gå upp imorgon. Godnatt - sweet dreams!


Rätt gulliga vi är!
Skärmavbild av Johanna.

Följ bloggen med bloglovin', kommentera och kika in min novell här.
bloglovin
Vill du ha fler läsare på din hemsida? Klicka då på bilden här nedanför.

1 år, redan?

Gissa vad jag märkte just? Jag har haft min blogg i ett år nu. Känns inte som att det är så länge sedan jag startade bloggen. Tiden har gått så snabbt!
Jag har gjort 454 inlägg. Tänk vilken tid man egentligen lägger ner på bloggen.

Grattis till bloggen?!

Ska jag börja med Dagens blogg?

Ja, som rubriken säger;
Ska jag börja med Dagens blogg? Skulle ni anmäla er om jag gör det?

Idag började då skolan, inte så tokigt faktiskt. Det var kul att träffa alla kompisar som jag inte har träffat på lovet och så. Sen kommer ju lektionerna, men dom var inte så tokiga. Vi hade ändå rätt chill dag, och den här veckan kommer verkligen vara helt okej.
Idag hade vi några vanliga lektioner men vi missade något pga. rep till Rockkonserten. Imorgon börjar vi halv tio - sovmorgon - fast egentligen börjar vi åtta. Det är så för att vi ska ha genrep till Rockkonserten och sen har vi konsert för mellanstadiet på flera skolan - alla skolor samtidigt. Sen på kvällen har vi konsert för föräldrar och annat folk. PÅ torsdag har vi som en återläsningsdag på morgon, så då har dom som har rester i SO, NO och matte det. Hoppas jag inte har något, fast jag vet inget jag har - även fast jag har varit sjuk. Efter det har vi vanliga lektioner, men det går. Och fredag har vi komp från Rockkonserten.
Tre skoldagar i veckan, och inte en ända hel vanliga skoldag.

Kom ihåg min fråga; Skulle du anmäla dig till Dagens blogg om jag började med det?Följ bloggen med bloglovin', kommentera och kika in min novell här.
bloglovin
Vill du ha fler läsare på din hemsida? Klicka då på bilden här nedanför.

Goodnight!

Med detta inlägg tänker jag bara säga en sak;
Godnatt! :)


Tävling @svenssonjullan.blogg.se

Jag är med och tävlar om en bloggsvarsinbjudan på den här bloggen. Allt ni ska göra är att skriva att ni är med, länka om tävlingen i ett inlägg på eran blogg. I kommentaren på hennes blogg ska ni även skriva varför just ni skulle vilja vinna en inbjudan till bloggsvar.
Klicka här eller på bilden för att komma till tävlingen.OBS! Det är inte jag som har tävlingen utan en annan tjej! Det är även hennes bild. OBS!

Yeah, yeah, yeah!

Idag har jag varit med en massa söta personer i stort sätt hela dagen. Jag pratar såklart om Johanna, Emma, Frida, Linnéa och Jennifer (kika in deras söta bloggar!). Vi har varit ute och cyklat nästan hela tiden. Gud så kul vi har haft.
När jag kom hem så började jag direkt att skriva på min novell och därför är jag väldigt trött på att skriva.
Nu är jag faktiskt riktigt trött och jag funderar på att gå och sova strax. Passar på att säga godnatt!

Bara för att jag och Jennifer satt och skrattade åt den här idag;


Följ bloggen med bloglovin', kommentera och kika in min novell här.
bloglovin
Vill du ha fler läsare på din hemsida? Klicka då på bilden här nedanför.

I never thought that I could walk through fire

Hej alla söta!
Har ni haft en bra dag? Bra väder?


Här sitter en stolt chey. Jag har faktiskt varit ute nästan hela tiden sen klockan halv tolv till ungefär fem. Annars brukar jag vara ute ungefär tjugo minuter och sen sitter jag vid datorn, spelar piano och en massa annat inomhus. Haha, gud vad tråkigt mitt liv låter... Men nu ska jag seriöst börja vara ute mer. Så är det.
Jag satte mig då och solade, och gissa vad jag lyckades med?! Bränna mig såklart. Hoppas att jag inte brände mig så mycket så att jag kommer vara helt röd i ansiktet. Tyckte faktiskt att det var rätt ironiskt eftersom jag alltid annars sitter inne och mamma och pappa har klagat och sagt att jag ska gå ut... och när jag väl gör det så bränner jag mig. Värt.


När han var och tränade med Barcelonas lag i Spanien. Rätt grym han är.

Följ bloggen med bloglovin', kommentera och kika in min novell här.
bloglovin
Vill du ha fler läsare på din hemsida? Klicka då på bilden här nedanför.

Some people want it happen, some wish it would happen, others make it happen

Just nu - i skrivande stund - är klockan kvart över fem. Och jag sitter vaken. Normalt på ett lov - ohja!
Nej, men jag har en seriöst jobbig hosta. Håller på att hosta så att jag spyr, och den blir bara värre när jag lägger mig ner. Igår var det likadant, fast då satt jag bara uppe från lite före sex till sju. Nu funderar jag faktiskt på att inte gå och lägga mig alls och vila idag istället när jag har tagit hostmedicin. Fast då kommer jag inte orka gå ner och äta frukost eller något för jag har bara sovit - från halv ett till halv fem - fyra timmar.
Men i alla fall, ha det nu så bra och jag hoppas att i alla fall ni har fått sova gott! :)Följ bloggen med bloglovin', kommentera och kika in min novell här.
bloglovin


You've got that smile, that only heaven can make

Live the life you love, and love the life you live

Hej alla söta läsare!
Har ni haft en bra dag?


Min dag har varit helt okej. Suttit vid datorn, spelat piano, sen har vi också haft besök. Det var mormor och morfar och våra nya grannar som kom hit och då åt vi butterkaka och så. Riktigt trevligt.
Annars har jag inte gjort så mycket idag, datorn mest - som vanligt. Alla frågar mig vad jag gör vid datorn, och svaret blir oftast "Facebook, läser noveller, skriver". För det är det jag mest gör vid datorn.
Men nu ska jag fortsätta med min novell - som ni för övrigt hittar här - och sen ska jag läsa lite andra noveller och sen blir det nog att hoppa i säng och dejta kudden - misstolka inte.


Inte för att jag hatar Rebecca nu... men ni måste hålla med om att bilden är rolig ;)

Följ bloggen med bloglovin', kommentera och kika in min novell här.
bloglovin

¡Hola amigos!

Hur mår ni dag?

Jag skulle egentligen blogga vid halv ett-ett, men då gick strömmen. Och när den väl kom tillbaka var den bara tillbaka ett litet tag och vårat internet är rätt segt att starta så då han jag inte heller. Efter det har jag gjort lite nödvändiga och onödvändigt saker.

Min dag har varit bra. Jag vaknade vid tio och sedan åt jag, spela piano. Satte mig snabbt vid datorn och började skriva lite på min novell. Sen har jag mest gått om kring här hemma - spelat piano, suttit vid datorn, ätit, kollat vad andra gjort osv. Nu ska jag skriva på min novell igen, gud vad kul det är. För övrigt så kan nu hitta min novell här.Följ bloggen med bloglovin', kommentera och kika in min novell här.
bloglovin

They try to bring me down

Hej alla söta!
Har ni det bra idag?


Kan börja med att säga förlåt för dålig uppdatering. Igår satt jag faktiskt inte vid datorn hela dagen, som jag ofta brukar. Jag var knappt in på bloggen igår heller, svarade bara på några kommentarer. Sen skrev jag en massa på min novell, kika in den här.

Idag klev jag upp vid kvart i sex för att jag skulle hinna duscha och sen fara till tandläkaren. Egentligen borde det inte vara tillåtet att fara till tandläkaren före åtta på ett lov. Men nog om det... Idag vet jag inte vad jag ska göra, typ skriva ännu mer på novellen. Sen kommer Sandra kompis hit också och stannar någon dag.

Gör min dag och följ bloggen med bloglovin', kommentera och kika in min novell blogg här.

bloglovin


Länkbyte!


http://jjuliiaandersson.blogg.se/

Kika in hennes blogg! :)


Sugen på länkbyte? Kommentera då helst i det här inlägget, men det går äve bra att göra det i andra inlägg. Sen fixar jag ett inlägg om dig [som jag gjorde med Julia här ovanför] och sen får du fixa ett inlägg om mig i din blogg.

Länkbyte!


http://holmqwiist.blogg.se/

Kika in hennes blogg! :)


Sugen på länkbyte?
Kommentera då helst i det här inlägget, men det går äve bra att göra det i andra inlägg. Sen fixar jag ett inlägg om dig [som jag gjorde med Lotta här ovanför] och sen får du fixa ett inlägg om mig i din blogg.

You make me wanna die

Godmorgon söta läsare!
Vad ska ni göra idag?


Jag har just vaknat, haha. Halv tre inatt la jag bort datorn och släckte. Egentligen gick jag och la mig vid halv ett, men jag hade sån fruktansvärd hosta, så bara 10 minuter efter jag lagt mig första gången gick jag ner och tog en annan hostmedicin. Och för att den skulle börja värka satt jag vid datorn i ungefär en och en halv timme - hade räckt med ungefär 45 minuter. Men jag var varken trött eller sugen på att sova, så då satt jag och läste noveller. Det var ett tag sen jag gjorde det, så jag ligger efter i dom flesta. Måste verkligen läsa ikapp.
Ja, så jag gick och la mig halv tre och vaknade kvart i ett.

Igår kväll - före halv ett - låg jag och såg Gossip Girl på den där hemsidan jag har pratat om tidigare. Riktigt bra, ska nog fortsätta se idag. Någon som vill ha länk till den sidan nudå?
Men nu ska jag faktiskt svara på lite kommentarer och sen gå ner och äta frukost lunch. Efter det vet jag inte vad jag ska göra, för det blev inget Haparanda för mig eftersom jag hade somnat så sent, hehe. Men nog hittar jag på något - kommer nog bli datorn, och inte gå ut. Så eftersom jag håller på att bli sjuk igen - för typ fjärde gången sen mitten av februari [som ni kanske vet, så har jag ju varit sjuk mycket].
Kram! :)


Bara för att Fanny är så söt.
[Och för er som undrar vad jag gör på bilden - jag hostar.]

I don't wanna run away


Så, här fick ni lite bättre bilder på skorna. Personligen så tycker jag att den andra bilder på första raden är den bästa - för där ser man skorna bäst.
Hoppas ni blev nöjda med bilderna, säg bara till om ni inte blev det så ska jag se vad jag kan göra! :)

Tävling @livelikeitsyourlastday.blogg.se

Ja, nu är jag med och tävlar på den här bloggen. Ni kan också vara med, genom att klicka här eller på bilden - och sedan göra som det står :)


Can't stop the clock

Hej alla söta!
Har ni haft det bra idag?

Idag har jag inte gjort mycket alls, egentligen. Jag har suttit och slöat framför datorn stor del av förmiddagen. Senare blev det att vara "lekledare" på min systers kalas. Eller jag blev som lite sådär lagomt tvingad. Så det tog upp en del av min eftermiddag, och sen har datorn och annat onödigt tagit upp resten av dagen.
Resten av familjen var in till stan för att handla och göra ärenden, och då passade jag på att be dom köpa någon tidning med en massa posters på Justin Bieber. Och att jag visste att den tidningen fanns för jag tacka Johanna för, tack!

Sen var det en läsare, eller en som kikade in på bloggen som bad om bättre bilder på mina skor. Och såklart fixar jag det.
Okej, min dator är så jävla lagg just nu, så det är inte sant. Kan inte ladda upp bilder [går bara att ta bilder från arkivet]. Trött jag är och blir på min dator. Men imorgon ska jag ladda upp bättre bilder på mina skor, såklart.


Bild från nyår 2010-2011. Saknar tiden! <3


PÅSKDANS!!

Ja, idag är det då äntligen dags för påskdansen. Men jag känner mig itne sådär jätte taggad för det, känns som vanligt.
Men nu ska jag faktiskt börja med att ta på mig lite, sminka mig och fixa håret. Lockar blir det. Snyggt - hoppas jag.
Kameran kanske följer med, får se hur jag gör. Men ha en bra torsdags kväll alla söta!


Bild på skorna jag ska ha - hälsa mig lycka till! Ska dansa i dom!

Nothing is impossible, the word itself says "I'm possible"

Hej!
Allt bra?


Nu ska jag ta och sova för att inte se ut som ett spöke imorgon. Kan säga att jag inte har hunnit blogg idag på grund av en massa plugg till ett so-prov som vi har imorgon.

Dagens nyhet; Idag är det exakt 3 år sedan Justin Bieber officiellt blev signerad hos Island Def Jam Records. Den 13 april 2008.
Kan ju säga att det har hänt en hel del sen dess!


Från Kåbdalis [2/11-2010]


If you can dream it, you can be it.

Hej alla söta läsare!
Har eran dag varit bra?

Min dag har varit rätt okej, förutom den långa, sega skoldagen. Men den gick ju i alla fall. Hinner inte blogga så mycket nu, för måste plugga som en tok inför ett so-prov som vi har på torsdag och jag har knappt börjat.
Ja, hinner kanske blogga något ikväll - annars blir det imorgon. Kram! :)


Tävling @ceags.blogg.se

Är med i en bloggtävling på den här bloggen. Det är som dagens blogg, och vinnaren presenteras på söndag. Om ni vill vara med klicka här eller på bilden, för att komma till inlägget :)


Be someone before you're gone

Hej alla söta!

Hur har eran mådag varit? Vad har ni gjort?
Min dag har varit rätt okej. Skolan gick som vanligt, rätt tråkig och seg, men ändå kul. Har ju äntligen fått träffa alla söta [och inte söta] igen efter min frånvarnde tid. Haha, eller ja när jag var sjuk. Idag hände väl inget speciellt på skolan. Vi hade engelska, matte, bild, musik och språkval. Ja, det var väl så det var, förutom alla raster.
Jag var idag till läkaren på en lungröntgen. Hoppas det var bra. Tror det. Men jag har ont och det är tungt att andas för mig. Det var en av anledningarna till varför jag hade en lungröntgen. Den andra anledningen var att jag har haft lunginflammation två gånger nu i mars/april.
Sen kom Sandra hem idag! Så skönt att få se henne igen. För er som har missat det så har hon ramlat i söndags i en slalomtävling och fått hjärnskakning. Om någon av er vill veta något mer om det så får ni kommentera, så berättar jag kanske för er. Ja, i alla fall så mår hon bra. Men hon har då som sagt en hjärnskakning. Eller om man ska vara exakt - en kraftig hjärnskakning med minnesförlust. Hon minns inte när hon startade åket, eller när hon ramlade osv.
Men nu ska jag bara ta det lungt, svara på lite kommentarer och ta det lite mer lungt. Ha det bra!

Just det; Det är bara att kommentera på. Jag svarar på alla kommentarer jag får. Har ni en blogg och har angett bloggadressen så svarar jag där. Men om ni inte har en blogg, men fråga eller kommenterar något annat viktigt eller något som jag vill svara på den i ett inlägg. Så då får ni kika tillbaka i bloggen så får ni antagligen ett svar efter ett tag :)

 

 

 

Kände bara att jag måste svara på den här kommentaren;

Svar: Hej Rut [eller det är vad du kallar dig i alla fall]! Först ville jag bara säga att jag tycker att det är väldigt omoget att kommentera helt anonymt, inte ange bloggadress eller e-post [du får ursäkta om du inte har något]. Sen kan jag ju berätta för dig att jag kan spåra ditt IP-nummer, och det är väldigt lätt. Och nu har ajg faktiskt gjort det, och tagit reda på att du kommer från Boden.
Ja, nu till svaret på kommentaren; Visst du kanske tycker att Justin Bieber är bög. Men det kan jag berätta för dig att han inte är. Han dejtar tjejer, är tillsammans/har nyss varit tillsammans med Selena Gomez. Ska jag fortsätta?
Jag förstår inte hur folk kan säga att andra bara ska gå och dö! Det är det fulaste jag vet. Ska jag gå omkring och säga till andra "Du, jag gillar inte din tröja, kan inte du bara gå och dö så jag slipper se den.". Hur jävla sjukt hade inte det varit? Barnsligt, och omoget är det!
Varför kallar du min blogg cp? Vad har min blogg att göra med att jag gillar Justin Bieber. Jag förstår inte det? Jag tycker inte att någons blogg är cp, ful, dålig bara för att den personen gillar en artist, eller annan människa och skirvar några ynka inlägg om den personen. För jag skriver inte om honom i varje inlägg, huh?!
Tack och hej, leverpastej!

Hellcats - The letter

Jag älskar den här covern av låten. Den är mycket bättre än orginalet. Lyssna ni också!
Klicka här eller på bilden för att kommer till videon.

Tyvär gick det inte att bädda in videon... allt ska krångla när det gäller mig.
Ni får ursäkta den röda linjen längst ner, men det är en skärmavbild!

Du är bäst nu, men du var bättre förr!

Kan bara lite snabbt berätta att jag inte kommer uppdatera något idag, tror jag i alla fall. Det har hänt lite saker.. min syrra har fått hjärnskakning och jag mår typ piss eftersom jag är halft sjuk, men inget som smittar.
Ja, det var det... hoppas ni förstår. Kram! :)
Min fina beskrivning om var Johannas hus var. Det var när jag och Johanna skulle ha kalas och Alexandra och Matilda inte visst var hon bodde ;)

#true

People say "You don't know what you've got, till its gone". Truth is, you knew exactly what you had but you just thought you'd never lose it.


I can't get enough

Hej, alla söta!
Mår ni bra? Har ni haft en bra lördag? Hoppas det!


Min lördag [hela veckan också] har inte varit sådär värst bra! Är sjuk, fortfarandre. Så jobbigt det är. Hoppas på att vara nog frisk för skola på måndag. Jag har missat så mycket i skolan så det är inte klokt. Jag var ju sjuk förut också [flera gånger] och precis när jag tagit igen allt och kommit ikapp i skolan så blir jag sjuk. Bra timing, huh? Sen måste jag nu hinna ikapp med allt igen, och bli frisk. Och tänk om jag inte får ledigt för att åka till Riksgränsen i maj nu? Fatta hemskt det skulle vara! Men nu är det nog om det..

Jag är sjukt less på blogg.se just nu... Som jag sa igår statistiken är det något fel på. Den har ju inte bytt dag, det är fortfarande den 7/4 där fast det egentligen är den 9/4. Sen slutade den räkna besökare och sidvisningar igår eftermiddag. Jag är inte annat än l e s s på sådant här!

Men nu ska jag ta och göra något, vet inte vad, men något annat än att sitta vid bloggen och datorn.
Ha en bra lördagskväll!


Haha, kommer ihåg när han skrev det på Twitter. Lyckan alla Beliebers fick - han vet att vi finns! (a)

What the hell are you talking about?!

Tänkte bara säga att jag lever. Ni fick väl ett tidsinställt inlägg vid nio? Jo, det tror jag. Men i alla fall, har ni också problem med statistik-grejen? För mig så är det bara den 7/4 där, för visst är det den 8/4 idag? Det är i alla fall jätte skummt... fattar ingenting. Som sagt; Har ni också problem med det?
Sen ville jag bara säga att jag tar en paus från "listan". Ni vet den där 30-dagars listan. Orkar inte skriva något om sådant nu, har ingen skrivlust. Men jag kommer i alla fall göra färdigt den någongång, för jag är ju bara på Dag 7 tror jag.
Det var det jag ville upplysa er om ang. bloggen typ.

Nu ska jag se lite Gossip girl. Online, gratis. Det är en jättebra sida där man kan se lite olika tv-serier online gratis och så. Någon som vill ha länk till den sidan? Ja, men nu har jag inget mer att säga, och det här blir [nog] sista inlägget för ikväll. Så jag säger väl godnatt!


This is what I'm gonna do, after I have watched some Gossip girl [And don't judge my english, hehe]

Justin Bieber ♥

Swagg. Leggo. World. Beyonce. Chuck Norris. Sexy. Purple. Canada. Epic. NSN3D.
The first thing that came to my mind was Justin Bieber ♥


I'm a proud belieber, take that bitch!

My blood is purple, I talk Bieberish, I live in the U.S.B [United States of Bieber] and the President is Justin Bieber. I'm a Belieber.


LÄNKBYTE!


http://saaandriiie.blogg.se

Kika in hennes blogg! :)


Sugen på länkbyte?
Kommentera då helst i det här inlägget, men det går äve bra att göra det i andra inlägg. Sen fixar jag ett inlägg om dig [som jag gjorde med Sandra här ovanför] och sen får du fixa ett inlägg om mig i din blogg.

From Never say Never 3D - #Myfavoritepart


Det i 3D #bestthinginlife Och när han kollar in i kameran med sina übersöta nötbruna ögon efter hairflipen #love

This world will belong to me


Orginal                          Skuggor

Orginal                    Skärpa & skuggor

Orginal                    Skärpa & skuggor

Orginal                    Skärpa & skuggor

Orginal                    Skärpa & skuggor

[Klicka på bilderna för större bild]

Foto - Jag
Kamera - Canon 1000D

Feel it. Believe it. Dream it. Be it.

Foto - Jag
Kamera - Canon 1000D
[Ingen redigering]

Där fick ni lite bilder från när jag fotade igår. Inte dom bästa bilderna, men alltid något.

I was born to be somebody


Foto - Jag
Kamera - Canon 1000D
[Ingen redigering]

#HAPPY #thatmademyday

Kan börja med att säga att jag är ledsen för den dåliga uppdateringen! Förlåt, för det. Har inte orkat uppdatera, har gjort annat och inte orkat.

Jag har faktiskt fotat idag, inte så mycket men lite i alla fall. Lite bilder från det kan ni nog få se imorgon. Annars har jag inte gjort mycket idag. Har mest tagit det lugnt. Varit ute och solat i vårsolen lite, men sen kände jag mig dålig [inte dålig på det sättet, utan sjuk-dålig] så jag gick in. Inne har jag bara suttit vid datorn och kollat runt lite överallt.
Vet inte var jag ska skriva ju nu... ser att jag har 70 olästa mejl. Antar att det är från blogg.se och Twitter. Kan ju nämna att jag har börjat använda mitt Twitter-konto lite mer nu - har haft det sen i somras men jag har aldig använt det. Kan också säga att jag nu börjar förstå mig på det!
Alla med twitter; Följ mig - jag följer er tillbaka.
@beliebersweden_

Och det som gjorde min dag idag; Christian Beadles följer mig på Twitter!! Så j*lva underbart!
Haha, ni skulle ha sett mig när jag märkte det. Jag typ; "Ofta, det kan inte vara sant?!" osvosv, jag har försökt få honom [och Justin, Chaz, Ryan, Caitlin osv] att följa mig på Twitter aslänge, och äntligen!
That really made my day, thank you! <3

Christian Beadles

I'm beautiful in my way cause God makes no mistakes


[Ingen redigering]

Nu är jag hemma från Arvidsjaur. Blev ingen tävling för mig igår, tyvär. Men det varnog bäst så. Idag är jag i alla fall hemma från skolan, mår inget vidare. Sen ska jag till läraren klockan halv två tror jag. Så jag måste gå och äta och så nu, men vi ses senare!

Svar på kommentar


Hon blev femma igår i slalomen, så hon fick en pokal. Och den var hon jätteglad över. Sen får vi ju se hur det går för henne idag i Super-G :)

-

-


Ang. min dåliga uppdatering på senaste tiden

Kanske några undrar varför jag inte har uppdaterat på senaste tiden. Här kommer svaret;
I måndags uppdaterade jag, vad jag minns. Men på tisdag var jag hela dagen i Vallsberget med skolan, eller ja dom från skolan som ville dit. Det var super kul och jag vill bara dit igen. Jag älskar verkligen Vallsberget. Sen när jag kom hem skulle jag bara äta och sen skulle jag på träning. Jag tänkte blogga efter tärningen lite snabbt, men jag hann och orkade inte.
På onsdag låg jag och sova ungefär nittio procent av dagen, och jag är seriös. Jag sov tills halv fem tror jag, fast jag hade ju vaknat lite då och då på dagen. Men så var det i alla fall för att jag var sjuk, det är jag nu också. Men då mådde jag jätte dåligt och hade världens migrän och allt möjligt. Så det var min onsdag.
Torsdag då? Hm, då mådde jag inte heller helt bra. Fast då fick jag packa och så och sen for vi till Arvidsjaur där vi är nu. Och jag hade ingen lust eller ork att blogga då heller.
Fredag, hm då mådde jag piss rent ut sagt. Jag låg och sov och vilade flera timmar förr halv tre för då följde jag med mamma, Fanny, mormor och morfar till backen för att se när Josefine och Sandra tävlade i slalom-DM, för norrbotten då. Så när jag kom hem var klockan kring nio tror jag och jag hade världens feber så jag gick och la mig nästan direkt jag kom in genom dörren på husvagnen.
Och idag, då är jag också sjuk, och jag har feber men inte så mycket. Jag mår hyffsat bra, men inte så jag kan tävla varken idag eller imorgon (tror jag i alla fall, eller ja imorgon får vi se men idag blir det ingen tävling för mig). Är/var ju väldigt sugen på att tävla igår och idag, och såklart imorgon. Men om man är sjuk så är det ju inte så smart direkt.
Och jag orkar inte komma igång med listan och "normal" bloggning idag, kanske imorgon eller på måndag.

Så det var det, nu vet ni. Kram och ha en bra helg! :)


#HappyBdayJosefine

Hej alla läsare! Idag fyller min andra syster år. Hon fyller 6 år. Jag tycker att ni alla ska hälsa henne Grattis och Lycka till - för hon är med i en slalomtävling idag. Kan ju passa på att säga att hon kom två igår, grattis!

Grattis på 6-årsdagen Josefine, och lycka till idag!UPDATE: Passar även på att säga grattis till Justin Bieber's mamma Pattie som fyller 35 år idag.