F-A-N-tastisk

Hej! Ville bara kika in och säga att jag från och med.. om två minuter ska städa som en galning. Jag lovar er att ni inte ens vill se mitt rum. Just det, jag ville bara kommentera filmen Ligg med mig lite snabbt.. HAHAHAH, sjukt ful film. Om ni vill skratta är den filmen verkligen något att se. Senare idag ska jag nog fixa en ny header.. Aja, måste börja städa nu, pusshej!



Tell them what I hoped would be impossible

Min dag har varit helt ok. Jag har inte gjort något speciellt, städat lite och så. Till middag åt jag tacos, kul att veta? Sen efter middagen har jag spelat StarShine.. haha, alltså jag bara kände för att göra det. För er som inte vad vad det är: Det är något uppdag-häst-spel-sak från Pollux. Jag spelade det när jag var yngre och idag kände jag bara för att spela det igen. Minnen jag får från det. "Oh, yeah, oh, yeah, pandoria, pandoria". Totalt azum låt jag, min syrra, Amanda och hennes syrra sjöng när vi spelade. Amanda Frohm: Om du läser det här, kommer du ihåg den ovanstående låten? :) Måste bara säga att jag får d-a-m-p på min datamuspekare, eller vad det nu heter. Den laggar sönder. Ibland syns den och ibland far den omkring som satan... den "lyder" inte mig. Något sur jag blir! Jag måste hela tiden dampa sönder på datamusstyplattan, eller vad det nu är, för att datamuspekaren ska funka. Hur som helst ska jag titta på Ligg med mig nu. Och då kommer jag inte behöva använda datamuspekaren så mycket, förhoppningsvis. En del säger att dne filmen sug, medan en del säger att den är lite sådär.. Vi får se vad jag tycker. Efter jag sett den blir det nog mest troligt att jag ser på oth, skäll. Pusshej!

Pga bildbrist..

127 hours - There is no force on earth more powerful than the will to live

Tidiage ikväll har jag sett 127 hours (klicka på bilden för att se trailern) med mamma och pappa. Filmen var rätt så bra, men jag blev lite less den. Men det är säkert många andra som inte skulle bli det, till exempel min kära kompis Johanna. Sen blev det lite blodigt en gång också och det var ju inte det mysigaste, men det var en engångssak, typ. Så filmen är i alla fall värd att titta på. Nu ska jag slå igång lite OTH och glo i någon timme innan jag somnar. Ja, jag har inget liv när jag har hittat en ny tv-serie jag gillar. Pusshej!

Jag börjar känna att mina inlägg alltid är bildlösa, men jag vet inte vad jag ska lägga ut för bilder.. men jag kör väl på den här bilden här.

Update: Jag har just suttit och tittat på trailern och jag bara älskar trailern och den gjorde faktiskt att jag tänkte igenom filmen lite snabbt och ja, jag gillar den mycket mer. Se filmen!!

Linda Bohman ♥

Jag lägger endast upp den här bilden för att Linda ville det.. Jag ser hemsk ut. Dubbla koftor, men vi skulle ju ut...

Tack! sen oth...

Nu har jag ett litet arbete att göra.. jag ska skriva tack till alla som skrivit grattis till mig på fb.. Sen ska jag titta på oth. Hej sen med att se tv-serier.. som vanligt! Jag är på säsong två, yeye. Aja, måste börja skriva tack nu, pusshej!

Gissa vem som fyller år idag!

Jo, just det: JAG! Nog för att i stort sätt hela dagen har gått men.. det är ju fortfarnade tisdag den 27 december. Nåja, äntligen är jag fjorton. Jag ska fota vad jag fått i julklapp och present imorgon tror jag och visa er då. Och i natt någon gång ska jag ladda upp en bild på mig och Linda (tror jag) som Linda tjatar om att jag ska ladda upp. Ja, Linda jag ska. Så fort jag får tag i minneskortet.. och orkar.. Pusshej!

GOD JUL!

Ville bara kika in och önska mina kära läsare god jul. För övrigt är hela facebook spammat med "god jul" och "julafton", haha. GOD JUL!! ♥

Dan före dopparedan

Ursäkta min dåliga uppdatering. I onsdags var jag knappt hemma, endast på morgonen och på kvällen. På den kvällen var det julavslutning för mig och som jag kanske har sagt tidigare upträdde jag med estet musik årskurs åtta. Ni fattar? Vi sjöng och spelade I hate myself for loving you och Shake up Christmas. Ja, sen igår var jag och köpte de sista julklapparna och sen på kvällen hade jag och Johanna vårt kalas. Vi fyller dock år nästa vecka.. Jag den tjugosjunde och Johanna den tjugoåttonde. Det var i alla fall skitskoj. Vi sov över i strandhuset och det hände en massa. Kring ett tiden åkte jag hem och sen dess har tiden bara gått.. jag har knappt gjort något egentligen. Nu ska jag ta och slå in alla julklappar jag har kvar att fixa. Pussheeeej!


Wake it up, wake up the happiness

Står just nu och försöker lära mig andra versen i Shake up Christmas samtidigt som jag bakar pepparkakaor. Eller ja, jag ska precis börja baka dem. Eller gör kanske det heter? Dagen har varit helt ok. Inga riktigt lektioner och jag har fått reda på mina betyg i NO, matte och SO och jag är riktigt n ö j d med dem. Men nu måste jag börja göra pepparkakorna för det kommer ta fem år att göra alla. Pusshej!


Pepparkaksdegen. Kameran (ja, "datakameran") dampar. Det är svart när man ska fota så jag såg ingenting... plus att jag inte ville visa den lilla delen där jag tagit deg ifrån.. och ätit. Den syns lite.. men, men.

Hej, mitt namn är RUBRIK

Idag vaknade jag vid kvart över elva. Då steg jag upp och åt osv. Sen såg jag ett och ett halvt avsnitt av OTH och sen bakade jag pepparkakor. Det tog ett bra tag. Och när jag var helt klar med dem och lagt den i en burk och skulle slå in dem (ja, jag ska ge dem som en julklapp, faktiskt till min morbror och hans familj och nu får jag hoppas att ingen av dem läser min blogg, fast det gör de inte vad jag vet) ville Fanny smaka. Jag sa nej och hon blev sur och slog mig med sin nalle och då blev jag sur och då kastade jag iväg den. Då blev hon förbannad rent ut sagt. Efter hon slått mig med olika saker ett antal gånger hämtade hon nallen och sen kom hon och kastade ner burken med pepparkakor på golvet.. Gissa om en hel del av dem gick sönder! Ja, såklart. Mer än hälften gick sönder så nu måste jag baka nya... kul.. eller så inte. Plus att jag ska göra pepparkakor till mormor och morfar och min andra morbror och hans familj... kul att jag inte ens har fått göra bort en av dem... Tillbaka till min dag då: Sen tog jag och Sandra in ved och sen färgade mamma min utväxt. Nu ska jag ta och se några avsnitt av OTH innan jag lägger mig. Volleybollturnering imorgon, wihooooo eller? Pusshej!

Hej, jag har inget liv, hejdå!

Måste säga det igen: Man har inget liv när man ser tv-serier. Jag ville bara kika in och skriva ett litet snabbt inlägg innan jag tittar på något avsnitt av Gossip Girl och sedan lägger mig. Jag ska till Luleå imorgon så det blir att gå upp för åtta... men jag måste verkligen dit. Måste hitta något att ha på mig på avslutningen. Kommer bli bra, I hope, eftersom jag även kommer vara med Frida och Adina! Pusshej! :)


Åååååååh, så jävla snygg!

Mange ger dig allt du vill haaaaaaaa

Ja, jag har Mange bjuder på hjärnan, + jag har... typ rubrikbrist... Hur som helst, dagen har varit helt ok. Varit i skolan, pluggat till SO-provet jag har imorgon, tittat på Gossip Girl, Criminal Minds och bara suttit vid datorn. Just det. Jag har börjat titta på säsong 1, avsnitt 1 av Vampire Diaries igen. Alltså jag kommer inte klara mig till januari för att få se nästa avsnitt på säsong 3 om jag inte börjar se säsong 1 igen, och sen säsong 2, och sen säsong 3... Haha. Värt liv man har när man sitter och tittar på tv-serier. Nu ska jag ta och slå på en film. Kyss mig tror jag det blir (jag har ingen aning om vad den handlar om, men titeln får mig att tro att den är bra), eller så ska jag se ett avsnitt av Gossip Girl. Så gör jag nog faktiskt och så ser jag Kyss mig i helgen istället. Godnatt! :)


Cissi, this is to yoooooooooooou!



Det är tre bilder. Nej, jag är inte klar med alla frågor. Och ni andra som ser det här, skit i det!! Haha.

Tusen gånger starkare


(Varför den där killens huvud är halv vet jag inte.. fail bilden blev, haha. Men jag orkar inte leta efter en bättre)
Jag har just sett Tusen gånger starkare. Sjukt bra film, så ni som inte sett den: SE DEN!! Ångrar verkligen inte att jag såg den, dock ångrar jag att jag såg den den här tiden. Jag kommer vara sjukt trött på skolan imorgon..

Hello, hello. Anybody out there?

Jason Walker - Echo

Hello, hello. Anybody out there? 'Cause I don't hear a sound. Alone, alone. I don't really know where the world is but I miss it now. I'm out on the edge and I'm screaming my name like a fool at the top of my lungs. Sometimes when I close my eyes I pretend I'm alright, but it's never enough. Cause my echo, echo is the only voice coming back. My shadow, shadow is the only friend that I have.

K-å-b-d-a-l-i-s

Nu åker jag alldeles strax till Kåbdalis. Ungefär klockan tolv, tror jag. Och jag kommer hem på söndag. Måste fortsätta packa nu, vi hörs någon annan gång. Puss!

I can't find my cell phone...

Alltså det här är verkligen jag. I do that all the time! Hahahaha.

Justin Bieber & Selena Gomez - 1 år

Idag är det Selena's och Justin's ett års-dag. De är så satans söta tillsammans. Och det har redan gått ett år. Tiden har verkligen gått fort. Jag gissar på att det inte har varit världens enklaste förhållande med tanke på att båda två är väldigt kända och då tillkommer paparazzis, fans, media och en massa andra saker som inte finns i icke-kändisars förhållanden. Men de har hållit ihop ändå, och det är jag jäkligt glad över. Och jag själv önskar att det kommer hålla i många år till!

Brödbak

Just nu håller jag på att baka bröd. Hej, hk-hemuppgift. Sen ska jag nog städa badrummet (vilket inkluderar att städa en toalett, fml). Hej, hk-hemuppgift igen. Degen ska just nu jäsa till mellan fem i åtta och åtta. Ja, det var väl det jag ville säga. Pusshej!

Barnvakt #1 här! Ring mig, jag kommer...

Jadå, jag är riktit bra på att vara barnvakt. Nästa gång ni ska vara barnvakt är det bara att ringa mig. Mitt nummer är 12345678910... Ring bara ring! Känslan man får när ens syster kommer in i köket och säger "Jag är skummig" och man tittar på henne och hon har skum i hela ansiktet...
"Jag är skummig". Jadu, det såg jag nog...

I'm not a stranger, no, I am yours

Nu ska jag alldeles strax börja skriva på min deckare, och nu på riktigt. Jag har suttit hur länge som helst och sagt att jag ska börja skriva.. men tror ni jag göra det? Nej. Typiskt mig. Vill bara berätta lite snabbt om dagen. Jag har varit på skolan. Helt ok. Och sen efter skolan gick jag, Linda och Cissi ner till biblioteket för att vi skulle ta reda på en massa fakta till en sak i SO:n... men tror ni det var öppet? Nej, såklart inte. Just idag var det stängt pga att de skulle fixa något med datasystemet eller vad det nu var. Så vi gick och satte oss i källaren, eller vad fan det nu är, i Folkets hus. Vi bestämde oss för att vi skulle skriva på våra deckare, men fan heller att vi fick något gjort... Såklart. Ja, sen kom jag hem och då gjorde jag köttbullar (ja, jag gjorde köttbullar, rullade dem osv.) och kokade mackaroner. Snart är jag klar med allt som man ska göra i hk:n. Ja, men nu måste jag börja skriva på min deckare, pussssssshej!! :)


Liten förhandstitt på min inledning på deckaren. Dock är den nog inte helt klar där, men ja. Och vem tror nu har skrivit det inom den röda rektangeln? Jo, just det, ingen annan än lilla Lindis. Kika in hennes blogg förresten. Klicka hääääääääääär!


Snygg början där eller?

Same there. Schnyggt osv. Ja, det är jag har skrivit så, och det kommer stå så längst upp på varje ny sida i mitt deckar-dokument. Jag syftar nu på Stefan Salvatore, och ni som inte hänger med på vem det är: klicka hääär för att få se en jäkligt snygg bild på honom.
Linda, visst ska vi ha så när vi skickar in deckaren? ;) ;) ;) HAHAHAHA.

Nu blev ju det här inlägget längre än jag tänkt, men nu måste jag börja med deckaren, på riktigt. Puuuuusshej!

SNÖÖÖÖÖ

Men dåså, då har snön äntligen kommit till Kalix. Det var väl på tiden. Jag började ju känna att det här inte skulle bli en jul med snö. Och bara för att jag sagt det här nu kommer all snö vara borta imorgon och det kommer inte komma mer snö förrän om 23,5 månader. Låt oss hoppas att jag har fel! Nåja, idag har jag varit i skolan, same old, same old, och sen har jag gjort någon svenska-sak klar och sen har jag tittat lite på Vampire Diaries, same old, same old. Nu ska jag se lite Vampire Diaries och sen ska jag läsa lite i Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag (en boktitel jag för övrigt alltid tänker på på morgonen när jag vaknar och ska till skolan..). Hur som helst är den boken bra, hittills i alla fall. Jag har bara läst kring 40 sidor (jag kan inte stava 40 med bokstäver, inser jag nu. Furrtio? Fyrrtio? Fyrttio? Furttio? Alltså wft?! Kanske fyrtio?). Puss och godnatt på er! :)

Bildlöst, men det får ni leva med. Pusshej!

Ben & Jerry's och Vampire Diaries

Just nu ligger jag och tittar på Vampire Diaries samtidigt som jag äter Ben & Jerry's. Fruktansvärt bra serie och fruktansvärt god glass. Förlåt för dålig update, men jag är lite beroende av VD och har faktiskt suttit och sett det i stort sätt hela dagen. Och jag ska fortsätta nu, pusshej! :)


MUMS! ♥

Fix m. brudarna!

Sitter just nu sitter jag hos Johanna.. med hennes dator. Jag har tappat min dator i marken, asfalten, och först gick den itne allt ladda, men då fixade jag den (inte med tänderna.. eller ja, så kanske det var.. vampyr, u know?) och nu går det att ladda. Men Johanna vill ladda sin dator för att vi lyssnar på musik på hennes dator.. men jag ska ta laddaren nu. Och så hoppas jag att hon inte kommer.... Och så sa jag det för högt till Jennifer så Johanna hörde det och kom hit... Smart chey! Jag fick i alla fall ha laddaren ett tag till i min dator. Intresseklubben har väl antecknat allt jag skrev här tidigare? Om ja: BRA! Okej, men nu ska jag bara säga det att jag ska fortsätta fixa mig med brudarna och sen ska vi åka på något adventsdisco. Det kommer säkert blir superkul, även fast de flesta säger jag de inte ska dit. Men det kommer säkert vara många där ändå. Så är det oftast. Pusshej! :)


SNYGG ♥

Vampire diaries ♥

Sitter just nu och tittar på Vampire Diaries. Hur grymt?! För grymt! Jag har suttit och sett på det i stort sätt enda sedan jag kom hem från skolan, och jag kommer göra det tills jag ska gå och sova. Om jag inte ser Criminal minds klockan nio, jag får se hur det blir. Aja, måste fortsätta se nu. Pusshej! :)

Vampire-diaries-wallpaper-the-vampire-diaries-tv-show-15640326-1280-800_large
Alltså snygga. Damon & Stefan ♥