Dag 6 – Typ av killar jag faller för

Den typ av killar jag faller för? Hmm..!
Jag gillar killar som är omtänksamma, hjälpsamma, roliga - ja snälla kan man väl säga. Killar jag faller för är inte dryga killar, verkligen inte. Jag gillar inte alls sådana killar. Sen finns det killar som tror dom är coola (vilket dom inte är) när dom dricker och blir fulla, röker osv - sådana killar gillar jag inte heller.
Sen är ju utseendet ibland plus i kanten, jag gillar killar med brunt hår och bruna ögon och killar med blont hår och blåa ögon. Fast det är ju inte utseendet som är det viktigaste - det är ju som sagt ibland ett plus i kanten.
Jag faller för killar som är snälla, roliga och inte dryga!

Tumblr_lis83swo7l1qhe858o1_500_large
Bild: weheartit.com

Dagens låt - 28 mars 2011


Lady Gaga - Born this way

Untitled

FUCKING GOOGLE TRANSLATE!!


I-B-L-A-N-D blir jag så himla sur på vissa saker, och om jag blir sur på Google Translate ser den ut såhär!
Sitter här och försöker göra en engelskaläxa, och måste få översättning på några ord. Min tanka var direkt "ord.se" eller vad den heter, men den hade något fel just nu när jag verkligen behöver den. Så mitt andra handsval var Google Översätt/Translate, men den sidan suger ju som sagt. Att den sidan inte kan berätta för mig vad solar är på engelska. Solar som i "På sommaren solar jag mycket".
Fucking Google Translate!!

I need somebody to love

Gör min dag och följ mig med bloglovin'!

bloglovin

Och kommentera "Dagens fråga" och gör din åsikt hörd! :)

 


Dagens fråga:

Tycker ni att jag ska börja med "Veckans åsikt" nästa vecka?
Om jag börjar med Veckans åsikt är ni med och bestämmer vad den ska vara och sen får ni vara med och diskutera och lämna era åsikter om det.
Svara så jag vet vad ni tycker!


Bild: Google

FÖRSTA VIDEOBLOGGNINGEN!

Haha, lite flummiga sådär före bilden!

CISSI GÄSTBLOGGAR!

Tjululu.. Cecilia Wallén här. Tryck här så kommer ni till min blogg! Nu har vi precis kommit tillbaka till skolan, vi har varit på sportcity. Den var nån gubbe på cykel som stannade oss å började ta vårat nummer så vi kunde vinna nån resa till nå ställe. Minns inte riktigt vart. Snart har vi slöjd! hihi... MEN JAG VILLE BARA SÄGA ATT JULIA ANDERSSON ÄR SÅ GRYM!One less lonely girl @Oberhausen - 26 mars 2011


Oh my Bieber, vill vara den tjejen!

#irlgarv


Haha, irl garv. Testa själva det funkar. Google är ju bara för roligt ibland, det suger!
1 - Gå in på Google Översätt.
2 - Skriv in One less lonely girl.
3 - Välj tyska till engelska.
4 - IRL GARV!

Dagens låt - 27 mars 2011

Ulrik Munther - Born this way [cover]


Tänk på vad du gör före du gör det - Läs här!

Idag på morgonen fick jag en kommentar av en tjej vi namn Felicia som länkade till ett inlägg hon skrivit på hennes blogg. Jag klickade in på hennes blog och hittade inlägget.
Inlägget är hennes historia om sitt liv. Hon har skrivit om hur hon har haft det dom senaste åren. För att ni ska förstår något mer av vad jag menar i mitt inlägg borde ni läsa hennes inlägg, och det gör ni HÄR!

När jag läst igenom texten, var jag helt till mig. I mitt huvud snurrade många tankar runt.
Hur kan folk göra så mot en person? Hur har hon klarat av alla skolår även fast det varit såhär? Och sen hade jag många fler tankar i huvudet.
Jag kanske inte kan tänka mig in i hur hon haft det till 100%, men jag kan i alla fall förstå på ett ungefär. Jag tycker sådant här är hemskt. Ingen ska bli behandlad såhär, ingen. Ingen är värd det, exakt ingen. Alla ska få vara lyckliga i livet, man kanske inte alltid är lycklig. Men att inte vara det på flera år, det tycker jag är för hemskt.
Nu hoppas och tror jag att hon mår bättre - i alla fall lite bättre, och det är nog tack vare hennes pojkvän som hon träffade när hon gick i tvåan på gymnasiet.

Jag tycker även att hennes blogg är bra. Hon skriver fina texter om mycket saker, och det är texter som verkligen kan stötta andra som inte har det bra. Besök hennes blogg här om hennes blogg låter intressant!Kramar till Felicia! <3

Tell me that we belong together

Nu har jag klart vad jag ska ha på mig på påskdansen. Ska försöka fixa någon bild när jag har på mig det senare i veckan, men jag lovar ingenting. Det jag ska ha kommer i alla fall från H&M och skorna från Scorett.


Till kjolen ska jag ha ett svart linne, som man då sätter innanför kjolen eftersom det är en hög kjol. Jag ska ha ett par svarta lite halvtjocka tights till det och dom svarta skorna från Scorett.

Så vad tror ni, kommer det bli snyggt? :)

I'm ready now!


[Klicka för större bild]
Haha, hittade två bilder på våran skolas bildhemsida som jag gjort/varit med och gjort.
Bilden till vänster har jag ritat, och skulpturen till höger har jag och några kompisar gjort.

Tävling @nataliehakansson.blogg.seJag är med och tävlar hos Natalie Håkansson. Priset är en dubbelring med kedjor från Ritazdesign. Och andra pris är en bloggsvars inbjudan.
Tävlingen avslutas fredagen den 1 april, och tävlingsinlägget hittar du HÄR! och där kan du läsa vad du ska göra för att vara med och så.
Natalie Håkansson & Ritazdesign!

Recension av Never Say Never!

Sådär, nu ska ni äntligen få eran recension av Never say never, kanske inte alla som har väntat på den, men vissa har det.

Vad tyckte du om filmen?
Cecilia W: Ja tyckte den var bra. Mycket bättre än vad jag trodde faktiskt. Jag gillade inte Justin alls innan filmen, men efter ändrade jag mig helt och hållet. Blev tillochmed tårögd.
Cecilia L: Ja tyckte den var bra. Mycket bättre än vad jag trodde faktiskt. Jag gillade inte Justin alls innan filmen, men efter ändrade jag mig lite grann. Blev till och med tårögd.
Julia: Jag den var underbar, bra osv. Jag tycker också att den var mycket bättre än vad jag trodde den skulle vara och jag trodde den skulle vara riktigt bra - då förstår ni att den var riktigt bra! Min Bieber-fever har stigit några grader också - om det nu är möjligt - och jag grät under filmen, och blev tårögd.

Vad var det bästa med filmen?
Cecilia W: Jag tyckte precis allt var bra! speciellt att det var 3D. Tror inte att det hade varit samma sak annars.
Cecilia L: Jag tyckte precis allt var bra! speciellt att det var 3D. Tror inte att det hade varit samma sak annars.
Julia: Allt med filmen var bra. Jag gillade hur filmen började och hur dom berättade och sådant under hela filmen. Nu vet jag ännu mer om hur han har haft det som liten och under hans resa till var han är nu. Dom hade med allt, man fick skratta, gråta, sjunga med och bara njuta av filmen. Och sen att den vari 3D, det var helt underbart. Och som Cissi och Cissi sa; Det hade nog inte varit samma sak annars.

Vad blev du besviken på?
Cecilia W: Ingenting faktiskt.
Cecilia L: Ingenting faktiskt.
Julia: Ingenting, fast dom skulle ha gjort filmen längre. Eller jag är lite besviken på att om bara hade halva texten, fast det är ju inte dom som gjort filmen som har gjort så, det är ju några svenskar. Och sen tyckte jag att dom skulle ha beställt in Purple glasses till alla biografer som skulle visa den och sedan sälja dom där! Men det har inte heller dom som gjort filmen något med att göra.

För vilka åldrar är filmen mest lämpad?
Cecilia W: Nästan alla åldrar, men man måste ju kunna läsa texten.
Cecilia L: Nästan alla åldrar.. HAHAH fast alla som kan läsa MÅSTE se den !
Julia: Jag tycker filmen är lämpad till alla åldrar, så länge man kan läsa. Jag tror även att äldre människor skulle tycka om den så som unga människor gör.

Betyg från 0-10?
Cecilia W: 10, såklart!
Cecilia L: 10, såklart!
Julia: 10, såklart!

Frågor; Det här inlägget @jbiebersweden.tk

Igår ägde ju gala premiären rum på Park i Stockholm och självklart var det en del kändisar där! Här kommer lite tankar om vad några tyckte om filmen:

"Just left the Justin Bieber Premiere and I must say I am a big Justin Beiber fan! What a hard working, talented and inspiring kid. I recommend everyone to see his movie Never Say Never! Bam!" - Lazee

"Jag har en ny idol och han heter Justin Bieber. Vilken lirare, han är 16 bast och redan större stjärna än vad jag är.  Nämen ärligt talat. Filmen var grym, jävligt givande på något sett. Antar att dom flesta av er kommer att se den sen när den kommer ut."
Hugo Rosas

"Jag gillade den förvånansvärt mycket. Haha ja, jag var INGET fan utav honom innan, men efter den här filmen om honom så är jag kanske lite små tänd på honom och ser upp till honom för han varit så duktig och grym ag grät jättemycket haha! Men det var så känslomässigt att se hur glada och lyckliga människor kunde bli utav en annan människa. Hur deras drömmar blev sanna när dem fick se honom live.  Åh vilken underbar känsla det måste ha vart för honom!" - Desirée Nilsson

"Justin Bieber är inspiration till max och filmen har ett varmt budskap som man omöjligt kan missa. Never say never liksom!"Amir

"oh my god jag har inga ord. Vilken FILM, vilken kille! Jag älskar Justin Bieber, han är bäst! Never say never handlar om hans liv från att ha blivit upptäckt (på youtube!) till att ha en konsert på New Yorks största arena och sälja slut biljetterna på 20 minuter! Man fick verkligen en inblick i hans liv och oh my gosh...I am in love!"
Daniel Paris

"Justin Biebers film, vad ska man säga. En kille jag faktiskt knappt lyssnat på eller vart intresserad av om jag ska vara ärlig, inte min ”cup of tea” riktigt om man säger så. Men j*vlar vilken härlig film, vilke skön liten pojk, vilken talang! Blev väldigt imponerad, rekommenderas starkt."Petter från paradise hotel

Creds; Det här inlägget @jbiebersweden.tk

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu

Något som jag vill ha mer än något annat just nu är... Purple Glasses och sen lite annat också - och även en sak jag inte tänker ta upp på bloggen.
Jag är väldigt sugen på att ha ett par Purple Glasses, och om dom skulle säljas i Sverige skulle jag köpa ett par direkt, lovar er! Dels för att jag tycker dom är grymt coola, för att det är 3D-glasögonen som hör till Justin Biebers film Never say Never 3D, men även för att dom för att dom är lila - ni vet jag och lila saker.


You never know how strong you are until being strong is the only choice you have


One still in love while the other ones leaving

Hej alla söta bloggläsare!
Har ni kommit ihåg att ställa om klockan? Det gjorde inte jag, men det gjorde inget eftersom jag inte har något speciellt såhär på morgonen idag. Så om ni inte har ställt om klockan gör det nu så ni inte glömmer sen och kanske kommer för sent till skolan imorgon, pinsamt!
Idag har jag inga speciella planer, kanske vara med Alexandra om det går. Annars har jag bara tänkt chilla lite, och det känns väldigt härligt nu när jag inte har några läxor eller prov som jag måste göra respektive plugga till. Usch så jobbigt det är med läxor och plugg till prov över helgen! Så, jag lovar er att det är skönt när man väl kommit ikapp dom andra i skolan när man varit sjuk en längre tid.


Söta tjejer!

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar

Nu ska jag försöka skriva ihop mina mål, drömmar och önskningar på ett bra sätt. Jag väljer att göra så eftersom dom alla är ungefär lika.
Först kan jag nämna mitt mål som är att nästa år verkligen vara på alla slalomträningarna jag har tid att fara på och verkligen engagera mig på dom. Sen har jag nog inte så mycket märkvärdiga mål. Men mina drömmar och önskningar är ungefär samma. Jag drömmer om att jobba utomlands när jag blir vuxen och börjar jobba, som vad vet jag inte riktigt, men utomlands i alla fall. Så det är en önskning för mig också. Sen en annan dröm jag har är att träffa Justin Bieber, inte så oväntat kanske. Men så är det, det är en dröm och en önskning för mig. Annars att vara på en av hans konserter är en annan sak jag också drömmer om.


Google                             -                                -

Cissi din sega sak, kolla hit!


Kolla den första related taggen, HAHHA ! <3
Och Cissi, du är ju som en seg person, en related tag är det som står till höger om dom två översta bilderna :)

B part of it #neversaynever3D

Idag blir det ingen bloggning fören ikväll eftersom jag ska på min kusins dop. Jag måste ner och äta nu, sedan måste jag duscha och fixa mig för vid tolv åker vi hemifrån. Dopet börjar klockaan två och då är man ju ett tag i kyrkan och sen ska vi hem till dom eller något och där ska dom bjuda på smörgårtårta. Och mamma sa något om att vi kommer nog hem vid åtta ikväll eller något sådant.

Ha en bra lördag! :)

Åh, jag vill bara se filmen om och om igen. Och recensonen kommer nog ikväll kanske eller så imorgon någon gång. Kram!


Alla som väntar på recensionen av Never say never tittar hit!

Jag sa ju att den skulle komma upp ikväll. Men tyvär har jag inte hunnit göra den och bara ena Cissi har hunnit svara på frågorna, och anledningen till det är att vi har haft kalas för min syster idag. Så då har varken jag hunnit skicka frågorna till båda Cissi och jag har inte heller hunnit svara på dom. Så om ni tittar tillbaka imorgon eller på söndag så ska recensionen vara upp på bloggen.
Kram! :)


GIRLS

I KNEW A GIRL
She called me to get my phone number. She missed the 44 bus so she took the 22 bus twice. She put lipstick on her forehead because she wanted to make up her mind. She tried to drown a fish. She got locked in a grocery store and starved to death. She took a ruler to bed to see how long she slept. She spent 20 mins looking at a orange juice box cuz it said concentrate.


Dagens låt - 25 mars 2011


Justin Bieber ft. Usher - Somebody to love

[Gotta..Gotta keep it..]

Oh, ooh
For you I'd write a symphony
I'd tell the violins,
"It's time to sink or swim"
Watch 'em play for ya!

For you I'd be, woah, woahh!
Runnin' a thousand miles,
just to get ya where you are,
step to the beat of my heart.
I don't need a whole lot
Comin' from you I admit I'd,
rather give you the world,
or we can share mine!

I know I won't be the first one,
givin' you all this attention!
But Baby listen,
I just need somebody to love!
I, I don't need too much,
just somebody to love.
Somebody to love!

I don't need nothing else,
I promise girl, I swear.
I just need somebody to love!!!
I need somebody I, I need somebody
I need somebody I, I need somebody


Everyday I bring the sun around,
Sweep away the clouds.
Smile for me, Smile for me.
I would take, every second, every single time,
spend it like my last dime.
Step to the beat of my heart.

I don't need a whole lot,
comin for you I admit I'd,
rather give you the world,
or we can share mine!

I know I won't be the first one,
givin' you all this attention.
Baby listen!
I just need somebody to love,
(oh, ohh, no, no, no)
I, I don't need too much,
just somebody to love.
Somebody to love!!!!!
(Ooh Woah)
I don't need nothing else,
I promise girl, I swear.
I just need somebody to love.

I need somebody,
I, I need somebody,
I need somebody,
I,I need somebody to love.
I need somebody,
I,I need somebody,
I need somebody,
I,I need somebody,
I just need somebody to love.


And you can have it all,
anything you want, I can bring you,
give you the finer things, yeah!
But what I really want,
I can't find 'cause,
money can't find me:
Somebody to love. [Ooh]

[Gotta-gotta keep it...]
[gotta, gotta..]


Find me somebody to love oohh, oh.

[Gotta-gotta keep it...Closer]

I need somebody to love, me!
I, I don't need too much
just somebody to love.
Somebody to love.
I don't need nothing else,
I promise girl, I swear
I just need somebody to love.

I need somebody,
I, I need somebody,
I need somebody,
I, I need somebody.
I need somebody,
I, I need somebody,
I need somebody,
[I swear i just need somebody to love]
I need somebody,
I, I need somebody
I need somebody,
I, I need somebody


Is she out there?
[Gotta, Gotta keep it...]
Is she out there?
[Gotta, Gotta keep it...]
Is she out there?
[Gotta, Gotta keep it...]
Is she out there?
I just need somebody to love.Dag 3 – Min favorit årstid och varför

På frågan vilken är din favorit årstid vet jag aldrig hur jag ska svara. Jag har inte bara en favorit årstid, utan två.
Dom är sommar och vinter. Jag gillar vintern så mycket för att då kan man åka slalom, och då är jag mycket mer med Alexandra, Matilda ocha andra slalomkompisar. Sen tycker jag att det är mysigt med vinter, snön är så vit och fin och ja. Sen fyller jag år, det är julafton och mycket mer. Sommaren gillar jag så mycket för då kan man göra så mycket, bada, sola, cykla. Ja, väldigt mycket. Sen är värmen och solen så härlig.
Sommaren och vintern.


I don't want the party to stop

Sitter just nu i skolan, i 20-längan, med Johanna. Cissi och Cissi kommer hit när dom slutar, det gillas.
Idag har jag inte gjort speciellt mycket på skolan, typ rast, engelska, rast, spanska och lunch. Senare blir det SO, då har vi besök av polis som ska berätta en massa för klassen om lag och rätt. Sen efter det blir det gympa. Och vi har bad på gympan men jag ska inte vara med för jag har bara en för liten bikini osv. Hatar ryggsim också, och det är det jag ska göra idag, 10 längder.
Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva så nu säger jag hejdå och ha en bra dag! :)


#HappyBdaySandra

Godmorgon alla läsare! Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Sandras födelsedag. Jag tycker att alla ska kommentera och säga grattis till min syster som fyller 11 år idag :)


Grattis Sandra!!

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu

Ja, det finns många personer jag vill träffa just nu. Alexandra, Amanda osvosv. Men den som jag absolut vill träffa just nu är ingen mindre än Justin Bieber. Det skulle vara fantastiskt roligt att träffa honom. Jag skulle ju dö lite smått, men det skulle nog gå bra.
Så den jag vill träffa just nu är min största idol Justin Bieber.


If everything was perfect, the world would be perfect then?

Hej! Idag har jag inte bloggat något själv, om man inte räknar med inlägget om dagens låt som jag gjorde igår - det är tidsinställt. Det är Cissi och Johanna som har gästbloggat. Anledningen till att jag inte har bloggat är som sagt var att jag har varit och sett Never Say Never med Cissi och Cissi.
Vi hade skola tills tjugo i två ungefär och då tog jag bussen hem. Kom hem mellen tjugo i och kvart i tre, då var det bara att äta något snabbt. Sen åkte vi in till "tha town" och köpte godis, dricka och en tidning, och så hämtade vi Cissi och Cissi. Sen bar det av till tha Luletown. Där gjorde vi inte så mycket, utan vi gick på stan ett tag tills bion öppnade. Vi gick på Ur & Penn där hon som jobbade trodde att vi stal, vilket vi verkligen inte gjorde. Sen gick vi på Gina Tricot och JC och sen var det bara att gå till bion och hämta ut biljetterna och göra sig redo för filmen. Det var en underbar film, kan jag säga idag! Imorgon kommer jag "rescencera" filmen även om ni vill eller inte. Och så ska jag föröska få Cissi och Cissi och svar på några frågot om filmen, för det är ju roligt att höra vad två Bieber-haters tycker om den också.
Så Cissi och Cissi om ni läser det här, gör er beredda på frågor om filmen imorgon på skolan :)
Annars så hade vi det allmänt skoj, både när vi åkte dit, hem, på stan och på bion. Skratt, skratt och återigen skratt, hehe. Och Cissi som sa lite fel.. och det lilla felet blev till ett väldigt stort misstolk. Så här var det. Jag satt och berättade lite Bieber-ord för dom, belieber, bieber-hater, biebertastic, biebergasm osv. Och sen skulle Cissi säga Biebergasm, men hon sa Belieberorgasm istället. Gissa om vi skrattade?!
Men nu måste jag nog ta och lägga mig snart, för jag är rätt död just nu och kommer aldrig orka upp imorgon annars.


CISSI GÄSTBLOGGAR!

Hej alla Julias läsare, visst har julia en bra blogg? jo det har hon :) Asså det är Cissi W för er som inte fattade det lixoommmmm! Nu har vi alldeles nyss gjort ett matteprov, och julia hade ett slarvfel, ajaj :(
Men jag tyckte att det kändes som att det gick ganska bra, fast vet att jag fick 1 fel, för jag skrev en grej i liter när man skulle skriva i cl. nåja, skitsamma.. Ikväll ska vi på BIOOOOOOO, fiiifaaann :)
Hahahah.. men nu orkar jag inte skriva mer för det blev tråkigt. puss å kram å nyp i stjärten!

Dagens låt - 24 mars 2011

Dagen i ära så tänkte jag att man kan ha alla Justin Bieber låtar som dagens låt.
Justin Bieber - Spellista @spotify


JOHANNA GÄSTBLOGGAR!

Jaha nu får jag skriva om min text för jag glömde att spara! Men men Julia sa att jag skulle gästblogga så jag gör det1 :) <3:
Idag ska jag inte göra så myc typ träna, plugga och musik.
Idag har vi matteprov!(n'

Hihi Julia fotade varenda sekund på mig ;D <3

Det får räcka, hejdå! :) <33

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig


1. - Jag älskar när någon säger mitt namn.
2. - Jag tycker inte om personer som drygar och tror dom är något.
3. - Jag är det äldsta barnet i familjen.
4. - Jag älskar Justin Bieber.
5. - Jag tycker inte att man kan vara kär i en person man aldrig träffat.
6. - Jag tror på kärlek vid första ögonkastet.
7. - Jag lägger ner mycket tid på skolan och läxor.
8. - Jag kan ändra åsikter om saker snabbt.
9. - När jag var liten älskade jag att ha på mig klackskor.
10. - Jag skulle gärna flytta till Stockholm, men jag skulle sakna alla vänner, släktingar osv. här uppe.


Lista - Vi kör på det här igen!!

Det blev bättre uppdatering när jag började med listan som nu är slut. Så nu börjar jag på en ny lista.
Den här gången blir det den här listan;

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – En bild på mig för ett år sen.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – Det här får mig att må bättre.
Dag 15 – Det här får mig att börja gråta.
Dag 16 – Något jag längtar efter.
Dag 17 – Fem saker jag inte klarar mig utan en dag.
Dag 18 – Min favoritglass
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

Keep tellin' myself that it's not worth it

Ja, den här dagen är då avklarad. Eller nästan i alla fall. Måste plugga lite spanska glosor och kanske kolla lite på matten. Annars är det nog sova som gäller, jag känner mig rätt död just nu. Ikväll blir det nog en tidig kväll, senast tio över tio tror jag. Jag blir så l e s s på skolan som gör så man måste gå upp före göken, eller vad man ska säga? Före tuppen? I alla fall, skolan hade varit ännu mer okej om den började senare, i alla fall så man inte behöver gå upp med tuppen.

Dagen har varit rätt okej. Skolan var jobbig. Vi hade spanska som var rätt chill - vi skulle bara spela in någon video där vi pratar på spanska. Och då har vi alltid jätte kul och så, så det är det som är det bästa med spanska. Fast det är inte så ofta vi gör sådanda videor men när vi gör dom är det jätte kul. Men tillbaka till dagen då, sen hade vi lååång rast och då gjorde vi inget speciellt. Sen hade vi matte, prov. Det gick faktiskt ganska bra, eller jag vet ju inte hur det gick helt säkert. Men mina magkänslor säger att det gick bra. Jag svarade på alla uppgifter och det var bara en uppgift som var klurig enligt mig. Det var B-delen vi gjorde igår, och imorgon blir det att göra A-delen, som ska vara lättare.
Sen hade vi fucking bad som kan gå och ta sig någonstans. Haha, nä men vi hade bad. Och min bikini är typ för liten... och det är den ända bikinin som jag kan visa mig utomhus med, hehe. Efter det hade vi rätt chillig SO-lektion och sen hade jag prov. Rätt stressad jag var på provet. Jag hade abra på mig typ femtio minuter, men jag fick lite längre för det var en återläsning och Esko var där ett tag till och pappa kom till och med dit, ojoj det måste ha tagit lång tid för mig. Men i alla fall, dom andra hade på sig nittio minuter så det känns lite fuskigt att dom fick längre tid än vad jag hade. Men det gick nog bra i alla fall, hoppas jag :)


-

Klicka här!!
Klicka här!!
Klicka här!!
Klicka här!!
Klicka här!!
Om ni vill samla poäng till gratis Spotify Premium i en månad och mycket mer! :)

Dagens låt - 23 mars 2011


Veronia Maggio - Jag kommer

Natten är ung och jag ligger vaken
Jag är Lucy in the Sky, jag är högt över molnen
Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka
För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat
Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka
För

Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Jag är nästan där
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer nu
Du, håll ut
Du vet att jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer baby
Jag tror jag är kär
I taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller
Du och jag nu


Du, snälla vänta, vänta, håll ut
Tiotusen meter upp i luften ser jag allt så klart
Jag vet att hon är söt men det måste bli du och jag
Du och jag, för

Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Jag är nästan där
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer nu
Du, håll ut
Du vet att jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer baby
Jag tror jag är kär
I taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller


Åh, jag tror att jag faller
Jag faller
Jag faller
Baby, jag faller
I taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller

Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Du, håll ut
Du vet att jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer baby
Jag tror jag är kär
I taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller


Jag kommer baby, jag tror jag är kär
I taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller, fallerSvar på kommentarer


Oj, men det är nog för att datorn laggade fast och inte kopierade när jag 'bad' den göra det, haha. Tack för att du sa det. Och det är fixat nu, inte två Baby längre utan en Baby och en Friday :)


HAHA, förstår att du tycker det! <3333333333333333333333333333

#2daysleft

Två dagar kvar tills jag, Cissi och Cissi sitter och glor på Justins face i 3D. Längtar ihjäl mig. Vilket jag antar att C x2 inte gör, haha.
Har hört av en miljon människor att den filmen är så bra, det finns ingenting dåligt med den osv. Det gör ju inte direkt så jag längtar mindre, men snart så.


Natten är ung och jag ligger vaken

Skolan kan bara gå och ta sig! Haha, alltså jag blir galen. Jag har pluggat tilld et här NO-provet ett bra tag nu, både idag och i flera dagar. Men det vill inte sätta sig i hjärnan, det fastnar inte. Och jag lägger all skuld på skolan, det är dom som säger att vi ska ha prov. Skolplikt, prov, läxa osv... dö!

Ja, som ni kanske förstår då, jag sitter och pluggar NO. Värt! I alla fall, det är nog det som kommer vara stor del av min kväll, för jag ska klara det här provet annars kommer alla i klassen mobba mig. Alltså om jag får omprov, ojoj. Har aldrig fått det och har typ alltid haft VG-MVG på prov, inget skryt nu. Jag lägger ner jätte mycket tid på att plugga så då lönar det sig. Haha, men nu ska jag inte prata om skola, prov osv. för nu måste jag fortsätta med pluggandet, olyckligtvis.
#dieschooldie


Längtar? Ohja!

#neversaynever3D

Tagga till torsdag då jag, Cissi och Cissi ska se den. Kommer bli sjukt kul, eller hur Cissi och Cissi, haha?

Egentligen har den ju premiär imorgon men vi ska se den på torsdag istället. mycket coolare, HAHA.
Eller ja, vi säger så i alla fall.


Haha, kolla bästa annonsen som kom upp när jag skulle boka.

Cissi kolla här!


Blir dom bra, det är rad sex eller sju <3

Visste du det här om tjejer?

Visste du det här om tjejer ?

- hon älskar när du skriver "godnatt älskling" på kvällen..
- hennes hjärta är som ett hav med hemligheter..
- när hon inte har smink på sig, säg att hon är vacker även om hon ser förjävlig ut..
- hon älskar när du leker med hennes fingrar eller hår när ni myser..
- när hon kollar på dina läppar så vill hon kyssa dig..
- när hon kollar på dig och ler och kollar ner i marken så tycker hon du är söt/fin..
- när hon biter sig i läppen vill hon bli kysst..
- när hon helt plötsligt skickar ett hjärta på sms/msn/facebook vill hon prata med dig..
- om hon är arg / ledsen håll bara om henne..
- när hon puttar bort dig eller slår dig efter henne!
- klicka aldrig upptaget när hon ringer, du anar inte hur ont det gör..
- när ni är bland folk, håll henne i handen..
- visa att du är stolt över henne, kyss henne framför dina kompisar..
- när ni myser i sängen / soffan, vartsom, viska i hennes öra att du älskar henne..
- ring henne minst en gång om dagen och fråga vad hon gör och hur hon mår..
- nu när du läser det här så finns det bara en som du tänker på ♥


Dagens låt - 22 mars 2011


Who Says - Selena Gomez

You made me insecure
Told me I wasn’t good enough
But who are you to judge
When you’re a diamond in the rough
I’m sure you got some things
You’d like to change about yourself
But when it comes to me
I wouldn’t want to be anybody else

Na na na
Na na na
I’m no beauty queen
I’m just beautiful me
Na na na
Na na na
You’ve got every right
To a beautiful life
C'mon

Who says
Who says you’re not perfect
Who says you’re not worth it
Who says you’re the only one that’s hurting
Trust me
That’s the price of beauty
Who says you’re not pretty
Who says you’re not beautiful
Who says


It’s such a funny thing
How nothing’s funny when it’s you
You tell ‘em what you mean
But they keep whiting out the truth
It’s like a work of art
That never gets to see the light
Keep you beneath the stars
Won’t let you touch the sky

Na na na
Na na na
I’m no beauty queen
I’m just beautiful me
Na na na
Na na na
You’ve got every right
To a beautiful life
C'mon

Who says
Who says you’re not perfect
Who says you’re not worth it
Who says you’re the only one that’s hurting
Trust me
That’s the price of beauty
Who says you’re not pretty
Who says you’re not beautiful


Who says
Who says you’re not start potential
Who says you’re not presidential
Who says you can’t be in movies
Listen to me, listen to me
Who says you don’t pass the test
Who says you can’t be the best
Who said, who said
Won’t you tell me who said that
Yeah, oh

Who says
Who says you’re not perfect
Who says you’re not worth it
Who says you’re the only one that’s hurting
Trust me
That’s the price of beauty
Who says you’re not pretty
Who says you’re not beautifulTrettionde bilden - Någon du aldrig kommer släppa taget om


Några som jag aldrig kommer släppa taget om.

Mer läsare?

Har din blogg lite läsare, eller vill du bara ha mer läsare? Då vet jag rätt sida för dig.
Sidan är gratis och det är inte svårt att få fler läsare heller.
Sidan har fungerat rätt bra för mig, så om du har blivit intresserad nu och vill testa på den KLICKA HÄR!

Sedan är det bara att läsa igenom det som kommer upp på sidan som kommer när man klickat på länken. Sedan är det bara att fortsätta och registrera sig och börja samla poäng så du får fler läsare, svårare än så är det inte.
Och kom ihåg det är gratis!


Why do we need school?

WHY DO WE NEED SCHOOL ?

Music: We got YouTube for that.
Sport: I have a Wii.
Languages: I watch Dora.
English: Everything is shorted anyway. (LOL, BRB)
Math: That's why we have calculators.
Geography: I'll buy a globe.
Drama: That's why I watch eastenders!
History: They're all dear anyway.


Usch, jag känner mig just nu väldigt trött på skolan. Skolan hade varit okej om man hade haft mcyket mindre läxa eller ingen läxa alls. Men som skolan är nu är den verkligen inte okej. Jag är bara så skolless, och jag har några skolår kvar.
Dö skolplikt!


#swag


Jag vet att det var igår han skrev det. Men han vet att vi finns! Helt underbart coolt, haha. (a)

#theevileye


#baby


Dagens låt - 21 mars 2011


Wherever I go - Hannah Montana/Miley Cyrus

Here we are now
Everything is about to change
We face tomorrow as we say goodbye to yesterday
A chapter ending but the stories only just begun
A page is turning for everyone

So I'm moving on
Letting go
Holding on to tomorrow
I've always got the memories while I'm finding out who I'm gonna be
We might be apart but I hope you always know
You'll be with me wherever I go
Wherever I go


So excited I can barely even catch my breath
WE have each other to lean on for the road ahead
This happy ending is the start of all our dreams
And I know your heart is with me

So I'm moving on
Letting go
Holding on to tomorrow
I've always got the memories while I'm finding out who I'm gonna be
We might be apart but I hope you always know
You'll be with me wherever I go


Its time to show the world we've got something to say
A song to sing out loud we'll never fade away
I know I'll miss you but we'll meet again someday
We'll never fade away

So I'm moving on
Letting go
Holding on to tomorrow
I've always got the memories while I'm finding out who I'm gonna be
We might be apart but I hope you always know
You'll be with me

So I'm moving on
Letting go
Holding on to tomorrow
I've always got the memories while I'm finding out who I'm gonna be
We might be apart but I hope you always know
You'll be with me wherever I go

Wherever, wherever I goAlltså åh, det ska vara en rörlig bild, men den vill inte röra sig...

I thought it was forever - Cissi & Cissi läs det här!!

Sitter just nu i 20-längan med Cissi och Cissi. Vi gör inget speciell förutom att lyssna på musik och snackar. Måste få dom att följa med mig på Never say never på torsdag. Så Cissi, och Cissi om ni ser det här och läser, tänk på det!
Tänkt inte på att ni kommer se Justin face i 3D i typ en och en halv timmer, tänk på allt positivt.

Men i alla fall vi har slöjd om tjugo minuter, rätt chill men ändå inte. Efter slöjden har vi musik och sen har jag spanska och sen slut. Fast pappa slutar inte halv tre, utan han slutar halv fyra, värt. Då måste jag ju sitta ensam och övergiven i min ensamhet i 40-längan. Aja, det går väl när man har en dator.
Men nu ska jag vara lite social med dom Cissi, Cissi och Pirre som nu kommit hit. Och så måste jag fortsätta få dom att följa med på NSN!!


Tjugonionde bilden - Den nyaste bilden på dig själv


Tio tusen meter upp i luften ser jag allt så klart

Godmorgon!
Sitter här och har just duschat och klätt på mig. Det som händer under morgonen är att sminka sig, fixa håret, äta osv. Inte så mysigt när klockan är före sju - eller alltså jag kommer göra allt det där före sju. Men det är i alla fall så min morgon kommer se ut i stort sätt.

Sen när jag kommer till skolan blir det att vänta tills lektionen börjar klockan åtta, och sen ungefär fem minuter till som min lärare som har lektionen alltid är sen. Då har vi mentorstid och sen engelska. Men nu ska jag inte berätta alla lektioner.

Idag kommer jag också behöva gå ner till musiken och fråga en sak om taktarter och så till läxförhöret i musik vi har senare idag. Annars är det nog inte så mycket speciellt som hände på skolan idag, förutom det och att jag ska spela piano. Wow, coolt va?! Haha.

När jag slutar kan jag nog åka med pappa hem eftersom han slutar ungefär samtidigt som mig. Så då slipper jag vänta i en timme på bussen, ensam och övergiven i min ensamhet i 40-längan, haha. Och när jag kommer hem blir det plugga... hehe. Svenska-plugg till läxförhör imorgon - kan det mesta så kommer inte plugga nå mycket. Sen NO och matte-plugg till onsdag, onsdag och torsdag - där krävs det ju lite mer plugg. Annars blir det väl att chilla lite sådär.
Men nu måste jag gå för att jag ska hinna fixa mig och allt sådant.


Längst bak från vänster: Frida, jag, Johanna.
Längst fram: Jennifer.
Längst till höger - från höger: Linnéa, Emma.

Svar på kommentar


Haha, jag förstår inte vad du menar :)

What am I supposed to do when the best part of me was always youOrginal            Skärpa & annan redigering       Svart/vitLite bilder på mina skor, igen.

Baby vs. Friday?

Antar att ni alla har hört Justin Bieber's låt Baby? Om inte så lyssna här:

Men en låt som kanske inte så många av er har hört är Rebecca Black's Friday. Lyssna i så fall här:

Om man lyssnar på refrängen på båda låtarna hör man att det är väldigt likt. Rebecca sjunger Friday, Friday och Justin sjunger Baby, Baby, Baby. Och jag kan inte mer än säga att hon har härmat honom typ. Samma med att Justin har emd Ludacris som rappar och så och sen sjunger han refrängen, och hon har med någon rappare och sen sjunger hon refrängen.

 

Tycker faktiskt att låtarna är ganska lika, och då är det ju inte Justin som härmat henne, utan tvärt om för hans låt kom ut före hennes. Nu sätter jag inte ut något hat mot Rebecca, men det var lite konstigt att låtarna var så lika.

 

Sen har väldigt många börjat jämföra henne med Justin också, vilket jag inte alls förstår varför. Jag tycker verkligen inte att hon ska jämföras med Justin bara för att hennes Friday liknar Justin Baby, eller vad tycket ni?

 

Hon har ju även sagt att hon skulle vilja göra en duett med Justin, men om det blir något elle rinte är inte klart. Det är ju sjukt många som säger att dom vill göra en duett med honom, men det är inte många som gör det i slutändan. Men man vet ju aldrig...

 

Justin har visst också lyssnat på hennes låt, och verkar inte gilla den riktigt, eller vad tycker ni det ser ut som?

Så skrev Justin på twitter. Haha, jag tycker det ser ut som att han inte gillar den! Själv tyckte jag att den går att lyssna på, men den känns lite konstig. Haha, jag tyckte det var ganska awesome att ahn inte gillar den, eftersom det känns som att hon har kopierat hans låt lite sådär lagomt mycket.

 


Ja, nu ville jag bara skriva av mig, och få ut mina åsikter. Och då tyckte jag att det passade bäst här på bloggen.


Tjugoåttonde bilden - En tokig bild


Here we are now

Dagens planer då, plugga och städa, middag ikväll med med mammas kompis typ, sjukt roligt, I know. Annars ska jag nog inte göra så mycket. Men för att jag ska orka plugga och städa har jag kommit på ett ”schema” eller vad i hela världen man ska kalla det. I alla fall vad vi än kallar det kommer jag först plugga i en timme, sen städa i en timme, sen plugga i en timme osv. Men självklart kommer jag ta paus här och där, jag skulle ju aldrig orka plugga, städa, plugga osv. i flera timmar utan paus, ojoj. Men nu måste jag faktiskt börja med pluggandet och städandet, för att hinna innan mammas kompis och henne familj kommer på middag ikväll.


Omg! Run for your life!

Wake up in the middle of the night to pee -
 avoid all mirrors

.
Airplane engine makes a sudden noise - I lived a good life

.
Hear thumps while in shower -
 Whole family is being killed and you're next.
Turns off all lights before going to bed - Omg! Run for the bed before the demons get you.
Elevator door doesn't immediately open - Trapped forever.
Realize it's too quiet, where's everyone? - 
Oh god zombies!HAHAH, alltså I'm just saying HAHAHAHA. Fast lite är ju sant för mig.

Why she doesn't text back?

Four main reasons a girl
 will stop texting back.
One - You said something that made her mad

Two - You just started to get boring

Three - She fell asleep

Four - You said the letter "K"


Det är okej att spåra ur och rensa huvudet på moln

Sitter just nu och ser på Godzilla, eller vad filmen nu heter, med mamma. Eller jag är mer inne i datorn än vad jag är inne i filmen, men jag tittar ändå lite.

Idag har jag inte gjort så mycket förutom att plugga och funderat på att börja städa. Så då förstår ni att städningen jag pratade om i morse inte blev av idag, men imorgon då måste jag nog städa, och plugga ännu mer.


Tjugosjunde bilden - En bild du alltid skrattar åt


Finns otroligt många bilder jag alltid skrattar åt, det här är en av dom.

Everything's gonna be okey, it's gonna be a good day

Godmorgon allihopa!
Har just vaknat - eller mamma kom upp till mig och väckte mig och berättade vad jag behöver göra idag - och har lyckats sätt mig upp i sängen, längre har jag inte kommit. Men även fast jag bara hunnit göra det så har jag redan känt att mina ljumskar kommer vara rätt så döda idag och ett tag framöver.

Om man skulle fota genom mitt fönster och ut skulle man få bilder på ett tråkigt, snöigt och mulet väder. Men om man skulle fota utifrån och in i mitt rum, vad skulle man bilder på då? Jo, en soptipp. Okej, så stökigt har jag inte, men det är en ända röra i mitt rum. Så det är en av sakerna jag ska göra idag. Jag ska även plugga en massa också. Men förutom det ska jag chilla lite också, så jag ska nog kunna blogga lite idag ändå.

Nu ska jag faktiskt ta och pallra mig ner och äta frukost.


You are my favorite - Melodifestivalen finalen 2011

Favoriter från Melodifestivalen finalen 2011.

Popular - Eric Saade


Spring för livet - Sara Varga


In the club - Danny Saucedo

Svar till frågestunden!

Matilda frågade: Favorit färg?
Svar: Lila, har varit det ganska länge nu och kommer nog vara det ett bra tag till. Fast sen finns det ju många andra fina färgen som jag gillar, men lila är favoritfärgen.

vtyjk frågade: bh storlek?
Svar: 75A ungefär.

Sanna frågade: Om du skulle fått välja 3 vänner att ta med till en öde ö, vilka 3 personer hade det varit?
Fanta/Cola
Vinter/sommar
Leggings/mjukisbyxor
Alexandra/Amanda
Svar: Oj, det var inte en lätt fråga. Men om jag måste välja så väljer jag nog Alexandra, Amanda och Johanna. Jag väljer dom eftersom dom är mina bästa vänner - klart jag har många väldigt bra vänner men dom är dom bästa vännerna jag har och antigen kännt länge, umgås mycket med osv.
Om jag inte valde just dig (om du är min kompis) så ska du veta att du betyder mycket för mig ändå :)

Fanta/Cola - Fanta, lätt. Jag älskar fanta, och jag gillar knappt cola. Det påminner mig abra om magsjuka eftersom jag brukar dricka det när jag har det.
Vinter/sommar - Öhm, det vet jag inte riktigt. På vintern är det ju slalom och julafton och jag fyller år. Men på sommaren är det soligt och härligt ute. Man kan ligga på stranden och bad osv.
Men jag kan inte välja, jag gillar båda lika mycket.
Leggings/mjukisbyxor - Beror på. Fast jag använder leggings mer på skolan, och mjukisbyxor hemma.
Alexandra/Amanda - Det går inte att välja, båda betyder sjukt mycket för mig.

linneA ! frågade: Varför gillar du justin så mkt?
Svar: Oj, det kan ta ett tag att skriva det.
Först och främst gillar jag hans röst, låtar och så väldigt mycket - alltså musiken. Sen är ju hans utseende ett plus på det. Hur han beter sig mot sina fans - nu menar jag inte att han alltid är herr perfekt och aldirg gör fel, eller att han är den ända som bryr sig mycket om sina fans. Han vill aldirg svika sina fans, så han hatar att vara sjuk så han måste ställa in konserter, skivsigneringar osv. Och om han mår lite halv dåligt och så ställer han ändå upp för sina fans.
Vi har ju också allt med att hans har hjälpt mig ta mig igenom saker, även fast han inte vet om det. Exempel är när jag är nere då behöver jag bara slå igång någon låt av honom och jag blir genast gladare. Andra exempel är hans låt Never say never, den gör så jag inte ger upp. Och sen finns det ju en massa annat som han också hjälpt mig med, och såklart annat som gör så jag gillar honom så mycket.
Så kortfattat - jag älskar hans musik, hans utseende, hur han beter sig mot sina fans och hur positiva han är och hans låttexter.

hahah lila julia frågade: Vad gör du?
Svar:
Just nu gör jag inget speciellt, sitter bara och latar mig vid datorn.

Frida.K frågade: Vilka är dina bästisar?
Svar: Mina bästa komisar är Johanna, Alexandra och Amanda. Och dom som är där i närheten är Jennifer, Frida och Emma. Mina riktigt bra kompisar är Cecilia L, Cecila W, Linnéa, Matilda och en massa mer.

LOL frågade: Hur ofta går du på toa?
Svar: HAHA!

Cissiw. frågade:
Vilka är dina närmsta vänner?
Hur mår du?
Vad gör du?
Varför är du längre än mig? :(
Svar: Det har jag svarat på i frågan innan :)
Jag mår bra, har abra ont i hela kroppen sen dagens skidåkning.
Sitter bara och latar mig vid datorn med chips och så.
Haha, inte vet jag. Men jag vill vara kortare.

Anna frågade: Vad är ditt bästa minne?
Svar:
Oj, det var verkligen en bra fråga. Har så himla många bra minnen, men jag måste nog säga alla slalomtävlingar, träningar och läger. Ojoj, bästa tiden i mitt liv.

Maja frågade: Vad gillar du mest med dig själv?
Svar: Förstår inte om du menar utseende eller personlighet.
Utseende - Egentligen vet jag inte riktigt, men jag gillar nog mina ögon mest.
Personlighet - Att jag har humor och inte är sur och allt sånt.

Elma frågade:
Tror du på spöken?
Vad vill du bli när du blir stor?
Vad är det bästa du vet att göra?
Svar: Haha, alltså inte spöken. Men jag tror faktiskt på andar.
Oj, jag har faktiskt inte hunnit tänka på det så mycket. Men en sak som jag drömmer om är skådespelerska, eller sångare. Annars kanske jounarlist eller något sådant. Jag skulle vilja jobba utomlands och så.
Åka slalom, vara med vänner och bara ta det lugnt och tänka.

Anonym frågade:
Blind, döv eller stum?
Vad längtar du mest till just nu?
Vad är din största dröm och högsta önskan?
Svar: Jag skulle aldrig klara av att inte se eller höra, men jag älskar att prata och skratta. Men jag måste nog välja stum ändå.
Nästa torsdag när jag ska se Never say never med Alexandra på bio. Och sen när jag ska till riksgränsen med slalomen.
Har flera, men just nu är det att träffa mina idoler och en sak jag inte tänker nämna här i bloggen.

Malin frågade:
Favorit dricka?
Favorit film?
Favorit artist?
Favorit skådespelare/skådespelerska?
Favorit låt?
Svar: Fanta eller o´boy.
Hittills Mean girls, men snart Never say never ;)
Justin Bieber, sen gillar jag Selena Gomez, Miley Cyrus, Demi Lovato & Taylor Swift väldigt mycket också.
Kanske Miley Cyrus och Selena Gomez.
Who Says med Selena Gomez - just nu.

Anonym frågade:
Sommar, höst, vinter eller vår?
Favorit sport?
Favorit mat?
Svar: Sommar och vinter, och varför det är så har jag svarat på högre upp.
Slalom!!
Hm, det vet jag inte. Men jag vet att det i alla fall inte är kinamat.


Frågestunden avslutad!

Ja, då är frågestunden avslutad. Hade ju tänkt avsluta den i söndags, men jag har inte haft tid fören nu.
Så då blev det en extra lång frågestund. Svaren på frågorna kommer komma i ett inlägg ganska snart tror jag.


46 saker en tjej vill ha, men oftast inte vågar be om...

1. Håll om henne runt midjan
2. Försök verkligen att prata med henne
3. Dela hemligheter med henne, men håll dem för dig själv
4. Erbjud henne din jacka om det är kyligt
5. Kyss henne långsamt
6. Krama henne mjukt
7. Håll om henne nära ditt bröst
8. Skratta med henne
9. Bjud ut henne någonstans
10. Umgås med hennes och dina vänner tillsammans
11. Ler hon vill hon att du ska le tillsammans med henne
12. Ta bilder med henne, en bild säger mer än tusen ord..
13. Låt henne sitta i ditt knä
14. När hon säger att hon älskar dig mer, förneka det. Hon vill höra att du älskar henne mest
15. När hennes vänner säger att de älskar henne mer. Förneka det, håll om henne hårt framför hennes vänner, det får henne att känna sig älskad
16. Lek med dina fingrar i hennes hår
17. Kyss henne då hon minst anar det
18. Krama henne bakifrån och håll om henne runt midjan
19. Berätta för henne hur vacker hon är
20. Berätta hur du känner för henne, hon vill höra det hur många gånger du än sagt det förr
21. Öppna dörren, följ henne fram till dörren/bilen. Hon känner sig trygg och du anses vara en gentleman
22. Berätta att hon är ditt allt – BARA om du verkligen menar det
23. Om du märker att något är fel, fråga. Förnekar hon det så höll bara om henne utan att säga ett ord. Hon förstår då att du alltid finns där, oavsett vad
24. Få henne att känna sig älskad
25. Kysser du henne framför andra tjejer, då inser hon att hon är den enda som betyder något i din närvaro
26. Det värsta som finns är om du ljuger för henne. Berätta sanningen, även fast den kan svida ibland
27. Behöver jag ens nämna att du INTE ska vara otrogen?
28. Ta henne till en plats hon verkligen gillar
29. Smsa eller ring henne på kvällen och berätta hur mycket du saknar henne
30. Se till att alltid finnas där för henne. Även om hon inte behöver det just då, så mår hon bättre av att veta att du finns för henne alla tider på dygnet
31. Håll henne tätt intill dig när det är kallt, då kan hon även hålla om dig
32. När du är ensam, håll henne nära och kyss henne
33. Kyss henne lätt på kinden eller i pannan (det kommer ge henne en vinkel av att du vill känna hennes läppar mot dina)
34. Även i filmer, lägg din arm om hennes axel och hon lägger automatiskt sitt huvud mot din axel. Luta upp hennes huvud och kyss henne
35. Lämna henne ALDRIG på skämt eller var arg på henne. Om hon är upprörd, trösta henne
36. När andra människor dissar henne, stå upp för henne
37. Titta henne djupt i ögonen och säg att du älskar henne
38. Lägg er och kolla på stjärnorna och låt henne vila sitt huvud på ditt bröst och låt henne lyssna på dina hjärtslag.
39. Se till att det är du som tar första steget och tar henne i handen när ni är i stan. Hon vet då att du inte skäms för att visa att hon är din!
40. Försök hålla om henne så länge som möjligt när du kramar henne
41. Ring eller smsa och berätta hur mycket hon betyder.
42. Trösta henne när hon gråter. Torka bort hennes tårar och håll henne tätt intill dig
43. Ta med henne på långa promenader på kvällarna
44. Påminn henne alltid hur mycket du älskar henne. Hon tröttnar aldrig på dina ord
45. Tjejerna kanske förnekar det, men de älskar när du kittlar dem!
46. Hon vill att du läst igenom hela denna listan och tagit åt dig det mesta. Tro mig!

46 saker en tjej vill ha, men oftast inte vågar be om @Facebook


Jag är ren energi...

Nja, inte just nu i alla fall. Just nu är jag bara helt död.
Att skidra 1,2 mil vad jobbigare än jag trodde, men det gick bättre än jag hade trott. Jag trodde ju att jag skulle ramla hela tiden osv. Men gjorde jag det? Nej faktiskt inte, helt otroligt. Eller det tycker jag i alla fall när man inte har åkt skidor på ett år ungefär.
Det gick fortare än vad jag trodde. Jag gjorde ju ett tidsinställt inlägg igår kväll som publicerades 11.12, men då hade jag redan kommit i mål och var inte bara påväg mot målet. Jag kom i mål när klockan var ungefär 10-5 i elva, helt okej. Men om man tänker på hur lång tid det tog för mig jämfört med Jonte - som tränar längdskidor och tävlar - åkte jag riktigt långsamt. Han åkte det på mindre än en timme och jag åkte det på 2 timmar och 20-25 minuter.
Just nu står mitt hår åt alla håll, och jag ser helt förjävlig ut. Måste hoppa in i duschen strax. Och efter det blir det att vara barnvakt åt Josefine och Fanny. Gud så kul det kommer bli *host*.
Men nu har jag inte direkt något mer att säga om Bragdloppet, i alla fall inget jag kommer på nu.


(Klicka på dom små bilderna för större)
Här fick ni lite fler bilder på mina skor som jag köpte i Piteå.

Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag är nästan där

Just nu så är jag nog snart i mål om jag varit duktig och orkat åka ganska fort ändå. Vi får hoppas på att lilla duktiga Julia har lyckats med det.

Anledningen till den här rubriken då? Det har ju som sagt var också att göra med vårat fina bragdlopp.
Jag menar som att jag kommer mot mål/när jag snart är framme och nästan är där. Alltså min hjärna när den hör låtar och tänker på saker jag kommer göra.. ojoj. Här är ett exempel på det, haha.
Alexandra och Matilda, min hjärna var inte på off som den brukar vara, den var på någon random sak så jag tänker lite skumt.


Nu, om jag har gått i mål då/är framme, är min skoldag slut. Eller man ska ju äta hamburgare som lunch i Maraham sen när man kommit fram. Så det blev en kort dag idag, går i vanliga fall till tre på fredag.Det här är ett tidsinställt inlägg, som jag skrev torsdag kväll (igår) klockan elva.
Och nu måste jag verkligen sova, för jag kommer ju som jag sa tidigare inte orka upp annars. Klockan är 23.11 denna underbara torsdags kväll.. Okej, nu måste jag seriöst sova, för nu börjar jag tjorva en massa, godnatt.
När ni läste det som stod nedanför bilden måste ni tänka som att det är torsdag kväll!

Stop, don't say that it's impossible cause I know it's possible

Ja, rubriken har att göra med att jag ska sluta säga att jag inte kommer klara av att åka skidor imorgon som vi ska.
Jag säger hela tiden att jag kommer ramla och skämma ut mig för att jag inte har åkt skidor på ett år ungefär. Så kanske det är, men jag kommer ändå klara det. Det är inte omöjligt!
Sen mina stela och döda ben, som blivit ännu mer stela och döda sen inlägget i morse.. dom ska vi inte bry oss om, jag kommer klara det. Jag måste klara det. Och mina ljumskar har börjat göra ont, och det var jag faktiskt inte varför.
Okej, nu blev det ävldigt mycket tjat om vad som är dåligt... det här inlägget skulle ju inte handla om dåligt saker.
Julia sluta säg allt dåligt med att åka skidor, tänk på det positiva. Det är ju egentligen ganska mysigt att åka skridor, eller ja om det är soligt ute.
Så nu avslutar jag det här inlägget med några bra ord;

Julia, du kommer klara skidåkningen som är imorgon om du slutar tänka på allt dåligt, och tänkter på allt bra och positivt istället. Det är inte omöjligt att åka skidor i 1,2 mil, det är faktiskt möjligt. Det är ju till och med möjligt att göra det på ungefär två timmar även fast man åker långsamt.
Fast nu måste jag verkligen sova för att ens orka gå upp imorgon.

I am very bored right know - Test

90 saker du inte visste om mig

1. Fullständigt namn? - Julia Catarina Andersson
2. Exakt ålder? - 13
4. Bor tillsammans med? - Mamma, pappa & tre småsystar.
5. Husdjur? - Två hundar.
6. Färg på ditt hus? - Rött.
7. När är du född? - 727 december 1997.
8. Klass? - 7F
9. Vilket år tar du studenten? - Det var jag faktiskt inte.
10. Något jobb? - Om man kan kalla skolan för jobb så - ja skolan.
11. När ska du sova ikväll? - När jag blir trött antar jag.
13. Duschat idag? - Jo.
14. Kramat någon idag - Jo.
15. Pussat någon idag? - Nej.
16. Vad har du ätit? - Frukost, lunch och middag.
17. Dagens klädsel? - Jeans, linne och tröja från Gina Tricot.
19. Dagens sötnos? - Vet inte, många.
20. Dagens roligaste ? - Idag har det hänt mycket roligt.
21. Har du många vänner? - Ja, rätt så många. Jag klarar mig bra i alla fall.
22. Hur många har du kysst? - Vet inte.
23. Vem kramade du senast? - Jennifer, tror jag.
24. Hur många vill du ha sex med? - Jag är inte ute efter att ha sex med många, utan ha det med den rätta.
25. Hur många har varit otrogna med dig? - Ingen.
27. Har du pojk-/flickvän? - Nej.
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Pappa.
29. Vem fick du senast sms ifrån? - Amanda.

FAVORIT:
31. Film? - Har sett så många bra filmer, men kanske Mean Girls (och jag har ju inte sett Never Say Never ännu..)
32. Låt? - Eric Saade - Popular och måååånga andra!
33. Mat? - Vet inte, men inte kinamat i alla fall.
34. Dryck? - Fanta.
37. Stad? - Gillar många städer, men kanske Paris eller London.
38. Land? - Thailand, USA eller något sånt.
39. Ämne i skolan? - Matematik.
40. År? - Kanske 2010-2011.

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - Alexandra.
42. Personen du kysste? - .
43. Gången du spydde? - När jag hade magsjuka för någon vecka sen.
44. Gången du grät? - Igår.
45. Pizzan du åt? - Vesuvio.
46. Gången du var i göteborg? - 2006, för fem år sen. Vill dit igen och träffa släkten som finns där.
47. Gången du var i stockholm? - Jag har tycär aldig varit där.
48. Gången du var full? - Aldirg varit, ni vet jag är en duktig flicka! ;)
49. Gången du var hög? - HAHHAH.
50. Personen som såg dig gråta? - Familjen tror jag.

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? - Svart.
52. Hund eller katt? - Hund.
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Beror på.
54. Tv-spel eller datorspel? - Om jag måste välja... nej jag vet inte, spelar aldrig något av dom.
55. Singel eller upptagen? - Beror på.
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - Inget.
58. Ragga eller bli uppraggad? - Uppraggad.
59. Big brother eller paradise hotel? - Ser faktiskt inget av dom.
60. Svart hår eller blont? - Blont.
61. Blåa ögon eller bruna? - Blåa.
62. Choklad eller lakrits? - Choklad.
63. Göteborg eller stockholm? - Båda.
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Högerhänt.
65. Coca cola eller fanta? - Fanta, lätt! Gillar typ inte Coca Cola.
66. Pizza eller kebab? - Pizza.
67. Randigt eller prickigt? - Vet inte, båda är snyggt tycker jag.
68. Älska eller älskas? - Lika bra båda två.
69. Leva eller dö? - LEVA!

ANTAL:
70. Personer du älskar? - Finns otroligt många!
71. Personer du hatar? - Jag hatar ingen, men jag tycker mindre om vissa.
72. Personer som sagt jag älskar dig? - Ganska många.
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - .
74. Glassar du ätit på en dag? - Två, vad jag minns.
75. Festivaler du varit på/ska på detta året?- Vet inte.
76. Gånger du haft minnesluckor? - Aldrig.
77. Piercingar du har? - Öronen.
78. Personer du saknar just nu? - Många!
79. Gånger ditt hjärta brustit? - Aldrig av kärlek, men en gång av annat.

VEM
80. Vill du kyssa nu? - Ingen.
81. Ska du träffa imorgon? - Kompisar och så.
82. Sjöng du senast för? - Familjen, I think.
83. Hade du senast en msnkonversation med? - Är nästan aldrig inne på msn mer, har nog inte varit det sen i somras.
84. Spelade du tv-spel med senast? - Amanda, men det var ett tag sen.
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - Vet inte.
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Ingen.
87. Förtjänar att dö? - Ingen som jag känner eller vet om.
89. Vill du sova brevid inatt? - .
90.Sitter ngn i närheten av dig? - Nej.


Jag gjorde det här testet tidigare idag när jag hade grymt tråkigt - tidsinställt inlägg.

Sometimes I get bored - Test

OM JUST DIG;
NAMN; Julia Andersson
FÖDD; 27 december 1997
BOR: Kalix
SMEKNAMN; Vet inte.
INTRESSEN; Vara med kompisar, slalom osv.

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD;
SAKNAT NÅGON; Ja.
ÅNGRAT NÅGOT; Nja, inte under den här månaden vad jag minns.
LJUGIT; Inte ljugit så någon blivit sårad, eller jag har nog inte ljugit har nog bara skojat med folk.
SVIKIT NÅGON;  Tror och hoppas att jag inte gjort det.
KÄNNT DIG SÄMST: Haha, klart jag har.. nä jag skojar bara.
GRÅTIT; Ja.
SKRATTAT; Det finns inte en dag jag inte skrattar... hehe.
VARIT SJUK; Ohja! För mycket...
VARIT UTOMLANDS; Nej, har faktiskt aldrib varit det... förutom Finland då.
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN; Ja, klart.

KÄNSLOR;
GRÅTER DU OFTA; Nja, jag är hyfsat känslig men jag gråter inte jätte, jätte ofta. Det beror på.
SKRATTAR DU OFTA; JAAA, klart jag göra!
HUR KÄNNER DU DIG JUST NU; Glad, trött osv.
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN; Bra, förutom när jag var sjuk.
HAR DU NÅGRA HEMLIGHETER FÖR DINA FÖRÄLDRAR; Ja.

KÄRLEK;
FUNNIT KÄRLEK DENNA MÅNAD; NEEJ!
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD; Nja, tror faktiskt inte det. I alla fall inte försälskad på riktigt.
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN; När den inte går fel är den underbar!
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD; Ingen.
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN; Nej.
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN; Nej. Om jag nu ska erkänna så har jag aldirg varit tillsammans med någon...

UTSEENDET PÅ DIG;
BRUNETT ELR BLONDIN; Blond.
ÖGON FÄRG; Blåa.
LÅNGT ELR KORT HÅR; Långt.

NÖJD ÖVER DIG OCH DITT UTSEENDE; Sådär, inte helt, men jag gillar mitt utseende lite ändå.


Are you ready for it?

Kommer ni ihåg när jag för kanske en vecka sedan lovade er att lägga upp bilder på vad jag köpt i Piteå? I alla fall, jag kommer lägga ut bilder på det nu. Tyvär så har jag bara fotat mina skor och ett par slalomhandskar, för det blev så konstigt när jag skulle fota tröjorna.

Kläder från;
Tröja brun/grå - Gina Tricot 49:- (rea)
Tröja ljusrosa - Gina Tricot 49:- (rea)
Skor - Scorett 399:-
Slalomhandskar Level - 500:- (Köpta under Piteåpararellen)

All I do I do for you

Sitter och pluggar NO just nu. Så kul som det är, verkligen jätte kul... not.
Men annars så gör jag inte mycket annat och kommer nog spendera det mesta av tiden i kväll till att plugga och lyssna på musik.


Webb-bild, och jag älskar ju verkligen bilden på apan på framsidan. Och Johannas bok var bäst... dom hade ritat en banan i munnen på apan, herregud vad rolig den så ut.

FRIDA GÄSTBLOGGAR!

TjaTja BloggeN!
Vaaad gör ni nu , sitter nu med jenka o juullliiiia!
Chill att fara hem med tidiga bussen , img blire att åka skidor och JULIA ÄÄÄLSKAR DET!<3
Aja har inget mera att skriva så byee <3♥

Frida

Tomorrow is a mystery to me

Sitter just nu i 40-längan med Johanna, och jag väntar på att spanskan ska börja och hon på franskan.
Okej, nu började hennes franska så nu får jag sitta här själv, vad trevligt.
Denna morgon har jag inte gjort så mycket på, duschat, klätt på mig, sminkat mig, fixat håret, ätit, farit till skolan... Ja, you get it ;)
Dagen kommer vara rätt så okej tror jag. Slutar tjugo i två, så jag hinner med tidiga bussen. Idag har jag fyra lektioner, ganska chill ändå. När jag kommer hem blir det nog att plugga matte till proven vi har nästa vecka och sen NO-plugg. Leta reda på mina längdskidor och pjäxor och de, måste jag också göra. Vi har bragdloppet imorgon, inte mysigt! Vi ska åka 1,2 mil!!!
Hur det kommer gå för mig, kan jag nämna lite om men det ska vi inte snacka om så mycket. Mina ben är helt stela och döda efter sportlovet förra veckan, och efter gårdagens styrketräning på idrotten. Sen har jag inte åkt skidor på typ ett år. Så där har vi lite anledningar till avrför det kommer gå åt skogen för mig, jag lovar att jag kommer ramla några miljoner gånger. Jag är ju lätt bäst på längdskidor också...
Och nu kanske det lät som att jag är väldigt klen och så i benen, men jag har faktiskt åkt slalom i flera dagar, typ hela dagarna.. och sen har jag blåmärken på hela låren och så, och så är det tack vare dom jävla käpparna. Men så är slalomlivet! Det livet som jag lever och älskar.

Men nu börjar faktiskt min spanska lektion, så nu måste jag gå.


Tjugosjätte bilden - Någon/några som du alltid har roligt med


Amanda & Alexandra

Frida, Johanna, Jennifer & Emma

Cecilia L

Cecilia W

Matilda

Linda

Johanna W

This is my world


Tjugofemte bilden - En person som alltid gör dig glad

Tror ni att jag kan välja en person som alltid gör mig glad? Nja, inte direkt, så här får ni bilder på några av dom som alltid - eller i alla fall för det mesta - för mig glad.


Mamma

Pappa

Alexandra

Amanda

Johanna

Justin Bieber

Du säger tiden kommer aldrig mer igen


Tjugofjärde bilden - En bild som gör dig glad


Dom är så söta tillsammans, och dom är så lyckliga och då blir jag också glad.

-I think about you everyday <3

Tjugotredje bilden - En bild från i somras


Tiden med er i somras var en underbar tid i mitt liv <3

Tjugoandra bilden - En bild på en tid du saknar


There is something in your eyes, something in your smile just tells me that your mine

Hello!
Just nu sitter jag i husvagnen, själv, och gör inget speciellt, kollar runt lite på internet.
Pappa köpte ett trådlöst bredband eller vad det nu heter igår när vi var på stan. Riktigt bra, faktiskt.
Och på tal om stan, jag köpte också lite saker. Ett par skor till påskdansen, och sen köpte jag äntligen dom där tröjorna från Gina Tricot. Fast ni kanske inte kommer ihåg vilka jag menar? Men jag tror jag ska fota dom och visa er senare när jag har kommit hem.

Mina ben är ungefär så döda som dom kan bli just nu. Det är en av anledningarna till varför jag sitter i husvagen just nu och inte är och åker. Eller rättare sagt det är anledningen.
Men nu ska jag ta och plugga lite, see ya! :)


Beautiful! <3

Tjugoförsta bilden - En person som alltid ställer upp för dig


Har många som alltid ställer upp för mig, mamma, Alexandra, Johanna och Amanda <3

Tjugonde bilden - En bild på dina närmaste


Pappa

Mamma

Sandra

Josefine

Fanny

Mina närmaste är min familj <3

Nittonde bilden - En person som är snygg

Seriöst, jag tror att det här är den lättaste bilden.


Hur snygg får man vara egentligen? Han är olagligt snygg! :)

Artonde bilden - En bild på din fritid


Mycket av min fritid är slalom.

Du kan inte förändra, du kommer aldrig förstå

Om jag är vaken nu, då, då är jag chockad (tidsinställt inlägg). Brukar sova till typ elva - men mina älskade syskon brukar få uppgift av mamma och pappa att komma och väcka mig mycket tidigare än så (typ nio), och om jag inte går upp så blir det inte något vidare kul för mig.
För er som inte visste det så har jag lov - för om det hade varit skola hade jag gått upp vid sex, senast halv sju...

Men nu nog om när jag går upp. Mitt lov kommer vara lite sådär. När man är sjuk i två veckor missar man ganska mycket - speciellt om man är sjuk i slutet av en period (våran skola har uppdelat i olika perioder - sex veckor SO & engelska sen sex veckor NO & svenska - och sen går det runt så). Så jag har missat lite prov - NO, spanska. Och dom måste jag då göra veckan efter lovet, och som inte grädde på moset eller vad man ska säga, har vi ett matte prov den veckan.
Och gissa om jag ligger efter i matten just nu! Svaret är ett starkt ja!
Så matte kommer jag nöt detta lov. Kommer nog gå och rabbla matte till helgen på tävlingen ;)

Ja, till helgen är det tävling... äntligen säger jag bara!
Snacka om att jag har längtat på att få tävla, och såklart åka slalom. För något slalomåkande har det inte heller blivit för sjuka Julia. Skulle inte ha varit så smart om lilla jag åker slalom när jag har typ öroninflammation och lunginflammation.
Jag kan ju säga att jag är lite rädd för att jag kommer göra bort mig ganska rejält till helgen. Först och främst i slalomen som är på lördagen. Det är själv kvalet eller vad man ska säga till pararellen som är på söndagen. Det är beroende på hur man åker på lördag som man blir placerad mot en som man ska åka mot på söndagen. Dom bästa får möta dom sämsta... låter inte direkt så jätte rättvist men så är det.
Förra året fick jag åka mot Ida Pellikka och det gick ju inte dirket något vidare för hon är så sjukt bra. Fast snäll det är hon!
Men hur som helst, jag kommer vara ännu mer efter på lördagen än vad jag annars brukar vara... och sen söndagen kommer jag inte med en kommentar om - i alla fall pararellen.
För senare på eftermiddagen är det Klubb mästerskap för Kalix - två tävlingar på en dag.... hm.
Men det kommer nog gå bra, hoppas jag. Det kommer nog inte vara så många med i min grupp, det brukar det inte vara. Dom senaste två åren jag varit med - har bara varit med tre år, två efter skidskolan - så har det bara varit 3 respektive 2 åkare i min grupp. Rätt chill, va? Då får man ju pokal även fast man åkt typ minuter långsammare än den som vann - bara man inte åkte ut eller dlev diskad så.
Första året jag åkte ett KM - Klubb mästerskap - så kom jag två, fast då var vi bara Minifräsare och fick inga pokaler, suck. Men sen det andra året kom jag tvåa igen, av tre. Senaste året då... hm det var också en andra plats - efter Alexandra.
Alltså tre andra platser efter tre KM. Låter som att jag har haft lite otur ;)

Nu på onsdag - imorgon blir det visst - kommer vi åka till Vallsberget. Det är en super fin slalombacke, eller skidanläggning egentligen. Det finns tre slalombackar, för alla slags åkare.. typ. Och sen finns det också ett skidspår, vilket jag inte direkt bryr mig om. Men det är ju bra för dom som vill och gillar att åka längdskidor.
Det kommer bli sjukt kul, och så får vi se om vi kanske kan flirta lite med Piteå Alpina så vi får träna med dom någon dag, haha. Och då hinner jag ju träna lite till helgens tävlingar också.
Mysigt kommer det bli, fast att bo i husvagn är ju inte direkt en hit. Eller i alla fall för våran famlij. Fanny och Josse bråkar hela tiden, och jag och Sandra är inte långt efter... hehe. Fast i husvagnen tillbringar vi mer tid med varandra - vi i familjen alltså. Och sen kommer nog min morbror och hans familj också vara där, kul.

Okej, nu har jag skrivit sjukt mycket. Var på skrivhumör - och nu kommer jag på att jag skulle skrivit på min novell istället. Smart jag är, oh ja!
Creds till dom som orkat läsa det här, tack!
Men nu ska jag seriöst inte ta mer av er tid, hejdå <3


Frågestund

Ja, nu kör jag en liten frågestund. Det mest eftersom jag ska bort nu på onsdag och kommer inte hem fören på söndag, och sen för att jag aldrig haft det och jag ä sugen på att ha en.

Så fråga på, fråga vad du vill. Inga frågor är för dumma! :)


Alla coola frågar en fråga! <3

Update: Avslutar frågestunden på söndag, om nog många frågor kommit in ;)

Om jag ville så skulle jag förstå

Nu har jag just suttit och skrivet ett lååångt inlägg som ni kommer få imorgon, när jag för hoppningsvis sover!
Och om ni tar er tid att läsa det, då är ni fan bäst! <3

Nog om det, idag har jag inte gjort något speciellt. Pluggat, suttit vid datan, pluggat igen och varit på middag hos mormor och morfar. Riktigt kul och gott.
Det är ju alltid kul att umgås med släkten. Min morbror och hans familj var också där, inte så konstigt kanske eftersom att dom bor i samma hus. Eller inte i samma hus utan i samma byggnad men i olika hus. Fast det ser ut som ett hus bara att det är byggt som ett. Oj, nu blev det tjorvigt... vem bryr sig egentligen - förutom jag, haha?

Ikväll, eller egetnligen nu typ, ska jag se Titanic. Första gången blir det faktiskt, kommer gråta ihälj mig lite till. Mamma har sett den - Konstigt? Nej - och hon grät, då kommer jag defenitivt gråta. Men jag måste börja se den nu för den är så lång. Hejdå! <3


Man skadar inte om man älskar, vilket du faktiskt säger att du gör

Blev less på den gamla headern, så jag gjorde en ny. Fast jag blev inte direkt nöjd med den - så jag ska göra en ny sen.
Men inte nu, för nu har jag inte tid - jag håller på att plugga... på ett lov. Värt liv man har...

Förra:


Nya:


Om ni inte ser den, klicka på F5 eller uppdatera sidan :)

Du kom som en vind - SofijahVem försökte jag lura, jag visste hela ti'n. Har ju lärt mig att va ensam, sånt e livet. Ingenting e som det ska längre. Rasar ner igen och blundar för det som händer. Det gör aldrig bra när man satsar allt man har. Man går in för en sak, och blir lämnad kvar.
För det är över nu och jag känner mig krossad, allt går i bitar så fort jag börjar hoppas. Du finns kvar inom mig, det gör ont när jag tänker på det fina som vi hade som du aldrig vågat satsa på.
I mina ögon var du underbar, helt klart bäst. Och när vi låg där i sängen, fan det kändes perfekt.
Hur kan det sluta såhär, när jag vet att det finns chanser så släpp mig inte nu och låt mig falla över kanten. Skit i vad dom säger och lyssna til dig själv, för om jag kunde skulle jag ge hela världen till dig.

Du kom som en vind, du var som en prins. Du försvann en dag och kommer aldrig att bli min. Såren läker med åren det har dom gjort förut, du ska veta att jag saknar en bit och det är du.

Varje gång jag såg dig, blev jag alltid lika glad. Jag önskar att du fick mig känna så varenda dag.
Snälla ge mig chansen som du vet att jag är värd. Jag har en dröm i mitt huvud, och den slutar ej såhär.
Jag ber dig om en sak, men förstår om det är svårt. Men förstör inte det som en gång varit vårt. Det var en kort period, men det betyder ändå. Och nu ger jag dig tid utan att veta hur det går.
Vet du hur stolt jag var när vi höll handen tillsammans, det var du och jag fast det kunde vart nån annan.
Jag blev lyckligast i världen varje gång jag såg dig le. Nu tappade vi allt, fan alla vet hur det e.
Att ge av sig själv, det blir man fejkar sin lycka, och sen skiter man i't.
Och med dig var allt på riktigt. Ingenting var fel, förutom att jag inte dög, och blev sårad en del.

Du kom som en vind, du var som en prins. Du försvann en dag och kommer aldrig att bli min. Såren läker med åren det har dom gjort förut. Men du ska veta att jag saknar en bit och det är du.
Du kom som en vind, du var som en prins. Du försvann en dag och kommer aldrig att bli min. Såren läker med åren det har dom gjort förut. Men du ska veta att jag saknar en bit och det är du.


Listen by ear...

Spring för livet - Sara VargaDu säger att du har förändrats, att du aldrig menade att slå. Du säger att allt har förändrats, om jag ville så skulle jag förstå.
Man skadar inte den man älskar, vilket du faktiskt säger att du gör.

Jag lever med mina minnen och sår som ingen kan se. Jag lever med mina minnen, försöker glömma är ingen idé.
Man skadar inte om man älskar, vilket du faktiskt säger att du gör.
Spring för livet om det är dig kärt. Att slå tillbaka det är det inte värt. Du kan inte förändra, du kommer aldrig förstå. Det ända du kan göra är att gå. Det ända du kan göra är att gå.

Du skadade hela mitt väsen. Du sa att jag alltid gjorde fel. Du klagade på hela mitt väsen, tills jag inte längre var hel.
Man skadar inte om man älskar, vilket du faktiskt säger att du gör.
Spring för livet om det är dig kärt. Att slå tillbaka det är det inte värt. Du kan inte förändra, du kommer aldrig förstå. Det ända du kan göra är att gå. Det ända du kan göra är att gå.

Och jag älskar livet, det får du inte ta ifrån mig. För om nu hat är motivet, så finns där inget hat hos mig.
Spring för livet om det är dig kärt. Att slå tillbaka det är det aldrig värt. Du kan inte förändra, du kommer aldrig förstå. Det ända du kan göra är att då. Det ända du kan göra är att gå.
Det ända du kan göra är att gå.


Listen by ear, så kanske lite fel här och där.. men aa.

You lost the love I loved the most

Haha, jag och Johanna samtidigt som vi kollade på Andra chansen i lördags. Normala, oh ja!

Sorry Johanna, jag har svikit dig - jag gillar den där låten nu.

Fast jag håller med dig om musiksmaken ännu.

 


Usher & Justin Happy Birthday Remix

How awesome? :)


Sjuttonde bilden - En ovanlig bild

En ovanlig bild?
Jag förstår inte hur dom menar, men jag tar en bild som jag tyckte vad ovanlig.


Och såklart så skulle den bli på snedden...

You're beautiful


Selena, Miley & Demi ♥Jelena - Support Video ♥

Jelena


Bieberdance!

Bara för att dom är så himla bra! ;)


Spring för livet om det är dig kärt, att slå tillbaka det är det inte värt


You are my favorite - Andra chansen 2011

Favoriter från Andra Chansen 2011.

Oh my god! - The Moniker

 

Spring för livet - Sara Varga

Alive - Linda Pritchard

 

Loreen - My heart is refusing me

/juliaandersson <3


Sextonde bilden - En bild på dig själv


Man skadar inte dom man älskar

Idag har jag faktiskt tagit mig tid att se Skönheten och Odjuret och den filmen är faktiskt väldigt bra. Fast vi hade inte den ''riktiga'', eller vad man ska säga. Vi hade bara en som hette något med Skönheten och Odjuret - och något med julen.
Sen nu ikväll har jag och Sandra - syrran - sett på Älska mig - jag ser den för typ tredje gången. Jag visste att Sandra inte skulle gråta, och hade jag rätt, svar ja!
Fast hon brukar inte gråta till filmer, det är inte hon liksom. Men det är nog för att hon inte kommit in i den åldern - det kommer nog ;)
Nu ska jag se Älska mig igen, får inte nog av den.

Just det - alla coola ställer en fråga i Cissi's frågestund som hon har på sin blogg. Den hittar ni här!


I make wishes, I have dreams

10:50 blir det att se Super-G för damerna. Och det samtidigt som jag och Sandra ska ta hand om Josse och Fanny, vi får se hur det kommer gå. Om vi har tur kommer dom också vilja se slalomen, men enligt Josse så är slalom bara roligt när hon åker.
Men i alla fall så hoppas jag på att Lindsey Vonn och Anja Pärsson är med i Super-G:n idag. Då tror jag att Lindsey skulle vinna, men man vet ju aldrig. Anja vann ju över Lindsey igår i störtloppet.

Efter det så har jag ingen aning om vad som händer, antagligen ta hand om Josse och Fanny.


-

Life is all about having fun - Miley Cyrus


Allting har förändrats men du finns kvar

Någon som skulle kunna hjälpa mig med en liten grej?
Det är nämligen så att jag undrar om man kan göra så att rubriken är på mitten istället för på sidan, kan man det?
Om du vet, kommentera gärna då hur man gör :)

Skönheten och OdjuretNär jag slog på tv:n för att se Melodifestivalen var Disney Chanel kanalen som visades. Dom visade Skönheten och Odjuret, och det gjorde mig faktiskt sugen på att se den. Jag trorfaktiskt jag ska leta reda på den imorgon och se hela filmen :)

If you ever loved somebody put your hands up


Femtonde bilden - En person som du vill vara med

Nu fortsätter jag med det här, har ju bara kommit halvvägs på listan.


Alexandra - Du kommer på Pitepararellen va? <3


Frida, Johanna, Emma & Jennifer - vill träffa er nu! <3


Amanda - <3

/juliaandersson <3

Svar på kommentar.


Mogen kommentar?

-


-

You can't live a positive life with a negative mind - Miley Cyrus-

Look to the person next to you and let them know how much they mean to you, its important - Miley CyrusThey are trying to kill me


#Happy17thBdayBieber

17 years old - 30 ѕongѕ. 4 albums. 1 movie. 1 book. 20+ awards. 1 big tour (upcoming world tour). 86 shows and millions of fans ♥ #Happy17thBdayBiebs