Hej, jag suger på att uppdatera

Ja, som rubriken säger: Jag suger på att uppdatera. Men såhär är det, jag har haft lite stessigt med allt denna vecka. Eller ja, egentligen bara idag. Men, men. Idag var jag i alla fall och jobbade, för er som vill veta; det var sista dagen idag!!! sjukt glad tjej här, nåja, sedan pluggade jag till mitt "Hem- och konsumentkunskaps"-prov som jag har imorgon. Pappa hjälpte mig att plugga och vi tittade på Hawaii Five-0 (sista avsnittet denna säsong, nästa säsong kommer typ till våren, suuuuuuug!!). Ja, ni förstår säkert att det kommer gå helt azum för mig på det provet imorgon. Sen har jag engelska och spanska glosor till imorgon också... Kan bara säga er att det är tur att jag är så pass bra på engelska att jag redan kunde alla engelska glosor. Men då är det spanska glosor kvar att lära sig. Måste plugga både HKK och spanska på morgonen innan jag börjar, och som tur var börjar jag inte förrän klockan nio. Nu har ni i alla fall fått höra allt gott och ont om mina läxor. Godnatt! :)


Hej, jag heter Robert Pattinson och jag är förjävligt snygg. Synd bara att jag måste röka för jag får tyvärr rökandedräkt då.

Förresten; HAHAHAHAHAH, CissiW kommer du ihåg i bussen, du med din chipsandedräkt och S med sin rökandedräkt, ahahhahahahah.

Comments
Postat av: DR

- :(!

2011-10-27 @ 00:43:56
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: CECILIA FOR FUCKING SURE

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA andas HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH! Gud vad kul det var! tror jag döööööööör

2011-10-27 @ 13:24:06
URL: http://cceciliaw.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Ja visst är dom!!

Om du söker på det här så kommer du direkt till dom och var du kan köpa dom http://www.kandeeshop.se/sv/hoods-kandee/344-kandee-hood-fighting-for-peace-gra-unisex.html

De är lite dyra, men det är de värda :D

Allt bra med dej ?

Kram!

2011-10-27 @ 15:02:00
URL: http://jenniferspictures.blogg.se/
Postat av: Sara

Ha en fin kväll :)

2011-10-27 @ 18:17:04
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: felicia

imorgon avslutas tävlingen på min blogg. Har du inte deltagit ännu tycker jag att du borde göra detta! :)



direktlänk: http://fotokobran.se/2011/october/utkast-okt-20-2011-2.html#comment

2011-10-27 @ 20:00:29
URL: http://fotokobran.se
Postat av: elsa!!<3

fan va snygg han är!<3

2011-10-27 @ 20:13:52
URL: http://elsaedvardsson.blogg.se/
Postat av: Tove - kristen tonåring

sv: Åh vad roligt! Ta vara på denna tiden som konfirmand, det är en obeskrivlig tid men det märker man kanske inte förrän efteråt.



Jag hade ständig huvudvärk förra året, men det var just för att jag åt dåligt och hade usel syn.

Men nu har jag fått tillbaka huvudvärken igen:( Aha nu kom jag ju på att jag gnisslar också tänder när jag sover, kan det vara så att det även för mig beror på det tro?

Kram!

2011-10-27 @ 20:15:04
URL: http://toveinri.blogg.se/

Comment here:

What is your beautiful name?:
Are you coming back?

E-mail: (Just for me, it's our secret)

Do you have a blog?:

What is on your mind?:

Trackback