"I don't have anyone anymore" "You have me"

Åh, den scenen. Grät som.. herre gud alltså. That kind of love never dies.

Majbrasaaaaaaaaa

Har just duschat i handfatet.. ahha nej, jag var bara tvungen. Ska fixa mig nu, kamma håret och så, och sen på ett tag kommer Cissi W och då ska vi dra till majbrasan ett tag. Efter det får vi väl se vad som händer. Hon ska i alla fall sova över hos mig. Hoppas ni haft en bra Valborgsmässoafton. Förresten, ett stor grattis till kungen som fyller år idag.. hahaha ;)


Majbrasan förra året när den nästan brunnit klart..

"Kan man duscha i handfatet?"

Alltså hur grym är han inte? Haha, bästa.

If I only could make a deal with God


Ska nu fixa klart designen och allt på min novellblogg och sen kanske här. Efter det ska jag mest troligt skriva lite på novellen jag håller på med. Annars går jag väl bara och lägger mig och läser lite ur Fyra dagar fyra nätter efter jag har fixat bloggen eller bloggarna.


Håller på med en header till novellbloggen. Ja, alla bilder förutom en är suddad så ni inte ska se.

Justin Bieber - Nyhetsmorgon


I den här intervjun säger han att det inte är bestämt om han ska komma till Sverige eller inte, men här säger han att han kommer till Sverige. Han har visst lite svårt att bestämma sig! ;)

Update: Grattis till Justins underbara livvakt Kenny som fyller år idag! :)

-


You could still be
what you want to be.
What you said you were
when I met you.

Yeah, yeah, woah, woah


Kul att det ser ut som att mitt huvud är runt som en köttbulle. Niceeeeeeeeee.
Kul at allt bara laggar röv så att bilden försvann bara sådär.. Fast för er syns den säkert. Nice dator jag har.
Ska nu skriva lite på min novell och sen ska jag läsa några sidor i Fyra dagar fyra nätter. Efter det ska jag sova. Imorgon ska jag upp vid tio i tio eftersom jag ska hinna fixa some stuffs innan jag ska se NyhetsMorgon där en intervju med Justin ska vara med, vad jag har hört.. Och om den inte är med har jag stigit upp för tidigt i onödan och samtidigt kommit upp i tid för ja.. Förresten, förlåt för dålig uppdatering idag men jag har haft fullt upp typ. Vaknade vid halv elva, åt frukost då, gjorde klart en engelskauppgift och skickade in den, sen gjorde jag typ inget. Vid ett kom alla gäster och då höll jag på att fixa i mitt rum och sen vid två gick jag och la mig och gick inte upp förrän vid halv fem-fem. Haha, lät som att jag bara helt random gick och la mig men jag började få migrän såååå ni förstår kanske varför. Sen efter det var jag och cyklade med Josse, mormoroch morfar kom hitoch sen har jag hållt på att fixa lite saker. Detta blir sista inlägget.. inatt så: Godnatt! :)

Fixaaaaaaaaaaaaaar en massa

Håller på att fixa en massa och därför ser den ut som den gör. Jag har ju ingen header som ni ser, men den och andra saker kommer dyka upp och ändras på bloggen under kvällen eller imorgon. Ville bara berätta det.
Klicka på F5 för att se det jag hittills har ändrat.

Twitter



Alla coola människor som har Twitter går in och följer mig på en gång, okej? Jag följer tillbaka, #TeamFollowBack. Var tvungen att köra på en liten Twitter grej här, yeah yeah. Nej men, alla ni som har Twitter går in och följer mig. Jag heter juliaandersson_ eller så klickar ni här för att komma till min profil/användare/något sånt direkt.

Grattis Matilda och Fanny! ♥

Ville bara önska min kära kompis Matilda Strömbäck och min cute sister-mister Fanny grattis på födelsedagen! Hoppas att ni båda har haft riktigt bra födelsedagar! :)


↑ Matilda ↑                     ↑ Fanny ↑
Bilderna är klickbara och bilden på Matilda är Sandras.

Wooooooooop wooooooooop


Sitter och skriver på min novell. Det går riktigt bra tycker jag faktsikt. Och ni kunde ju bara drömma om att ni skulle få se vad jag har skrivit ;)

Just cried my eyes out...

Har just sett avsnittet av Vampire Diaries. *SPOILERS* Började helt okej och blev bara bätte och bättre, enda tills det blev sämre. Haha, nej förlåt, ska itne köra på såna billiga skämt. I alla fall, jag älskade allt som hände mellan Stefan och Elena i avsnittet. Helt underbart. Så nära kyssar också. Snart så. Grät ut mina ögon under ungefär halva avsnittet, i stort sätt varje gång Elena, Jeremy och Alaric grät. Seriöst så jävla sorgligt. Sne mot slutet när Stefan och Elena gick till gympasalen.. Åååååh, så fint. Älskar dom. #TeamStelenaForever. Och slutet var typ sjukt jobbigt för det var spännande och då måste man vänta en vecka (tror jag, kanske ännu längre på grund av alla pauser USA tar..) innan man får veta vad som kommer hända. Kan säga såhär: Utan tvekan är det här avsnittet mitt favoritavsnitt hittills. Utan tvekan.
Nu ska jag typ.. öh, jag vet inte riktigt. Funderar på att skriva på min novell. Så blir det nog.



Åh, älskar.

Stelena kyss i VD? Ja tack!

Skoldagen var helt ok idag. Allt var väl som vanligt, förutom att varken Cissi L och Linda var där. Drog till Cissi W efter skolan och var där till närmare halv sex. Då åkte jag hem och Josse, kom syrra alltså, hade kalas för sina klasskompisar. Jag satt dock på mitt rum i stort sätt hela tiden. Sen såg jag halva filmen "Förtrollad" med Fanny. Såg då att Patrick Dempsey (han som spelar Derek i Grey's) har en av huvudrollerna i Förtrollad. Alltså han är seriöst ganska snygg - oavsett vad ni säger. Sen skulle Fanny gå och sova så vi ska väl se klart resten av filmen imorgon om hon vill. Nu ska jag se Vampire Diaries avsnittet som kom ut tidigt imorse. Efter den hemska Delena kyssen förra veckan (som jag för övrigt hatade om ni inte förstod det) hoppas jag på en fet jävla Stelena kyss i avsnittet jag ska se nu.


Bild från när jag var hos Cissi idag, niceeeeeee!

TwitCam

Sitter just nu och tittar på William Spetz/lillabloggen på TwitCam. Hahaha, han är bara för grym. Tänker väl se det tills han ska sticka och göra något och då får väl jag göra något annat också, haha. Nej men, haha, det är väl så typ. Hah, CissiW nu missade du något va?!!? ;)

Han sa just att han blev exalterad när han fick veta att Justin ska till Sverige.

Klicka på länken för att komma till hans TwitCam-länk-sak-något sånt.. hehehe.

-le deeeeeeeeeeeeead-


ALLTSÅ FAN NU ÄR JAG JÄVLA DÖD. FYFAN, MIN LYCKA GÅR INTE ATT BESKRIVA MED ORD. DET NÄRMASTE JAG KAN KOMMA ÄR NOG ATT SKRIVA ALLT MED STORA BOKSTÄVER.. FRIDA, NU SLIPPER DU NOG SPRIDA DET TRAGISKA BESKEDET PÅ MÅNDAG, OM HAN NU INTE SÄGET NÅGOT ANNAT PÅ SÖNDAG. AH, LYCKAN ÄR ENORM. BIGGER THAN MY ANGER ABOUT A LITTLE GIRL I'M REALLY PISSED AT. JUSTIN BIEBER KOMMER TILL FUCKING SVERIGE. JÄVLA SATAN ALLTSÅ. AH, DET ÄR HELT JÄVLA GALET.

It's in my Sherlock

Eftermiddagen blev lugn. Såg dock inte på någon tv-serie utan kollade bara runt på internet (som vanligt då?) och lite så. Nu ska jag sova och sen blir det ju skola imorgon då. Det är någon konsert-sak imorgon. Så det blir något kort rep på dagen så vi missar lite av SO:n och sen genrep på slutet av dagen. Konserten är på kvällen så efter skolan åker jag till Fridooooo och är där till konserten börjar. Godnatt! :)


Bebi ♥

BIEBER KOMMER TILL SVERIGE!!!

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/535736_10150895850920802_647205801_11933707_1862267216_n.jpg
Det är helt totalt jävla galet. Efter alla år vi har försökt få hit honom. Och nog fan ska jag på konserten. Seriöst så jävla glad! Dock är det ju då först nästa år konserten är men ändå.

Alla säger jävla olika.. "Det är inte ett rykte", "Det är ett rykte", "Det kanske är ett rykte" såååååå säger detta nu på en gång, om där är ett jävla rykte (som det faktsikt inte verkar vara) tar jag fan självmord. Bra nu vet ni det.

Darling, you are the only exception

Den här dagen har varit... intensiv? Kan man säga så? Jag hade i alla fall två prov och en redovisning. Dock var redovisningen bara en film så jag behövde inte säga något. Det var ett NO-prov och ett SO-prov. Jag pluggade och så hela dagen igår. Jag trodde egentligen att NO-provet var på fredag så jag hade inte pluggat något under helgen. Egentligen skulle NO-provet varit igår men hon flyttade fram det till idag, som tur var. Hade inte kunnat något annars.. heheh. Det gick i alla fall sjukt bra även fast jag bara pluggat igår. Hon sa att jag låg på ett B ungefär. SO-provet gick också bra, fast det har jag pluggat på mycket längre. Hah. Resten av veckan är det inte mycket, så resten av dagen ska jag bara ta det lugnt. Kanske se något avsnitt av Grey's eller Glee. Eller kanske The lying game, har inte sett det på länge. Hoppas ni haft en bra dag!

I can be what you want me to be


Robin Loxley & Oliver Jackson - Be what you want

Har drogat den låten idag. Idag har jag, förutom att drogat den låten, nästan gjort klart min idrottsvideo om slalom. Ska göra klart det allra sista imorgon. Jag ska även plugga det sista till SO-provet imorgon. Jag har faktiskt inte gjort så mycket mer än drogat den låten och jobbat på filmen. Nu ska jag lägga mig och läsa några sidor i Fyra dagar fyra nätter och sen ska jag sova. Sov gott! :)

Har suttit i typ 10 minuter och letat en bild men seriöst jag har verkligen bildbrist.

You will never get this


(Länken i hans tweet leder till klippet här ovanför)
Ännu en tweet från Justin's "#RANDOMTWITTERHOUR".. Haha, alltså hur grym är han inte? Och för er som undrar är Mariah Yeater (ja, han stavade faktsikt fel, hah) är: Hon är tjejen som sa att Justin var pappa till hennes son. Attention seeker much? Något grym han var där, haha. Dog lite när jag såg den tweeten.

Who let the dogs out?

Loggade just in på Twitter och såg att Justin hade haft en "#RANDOMTWITTERHOUR" för några minuter sen. Alltså helt galet sjuka saker han skrivit. Ni borde verkligen checka in det, det kan ni göra här om ni nu vill. Fastnade så enormt för tweeten på bilden här nedanför så jag säger väl godnatt med den och det här inlägget. Godnatt!

(Klicka på bilden för att komma till en grym låt)

45 days


Har du hört en varg under månens ljus?


Detta måste vara den finaste Disney-låten som någonsin existerat! Texten är verkligen så sann, visar verkligen hur människan (ofta) inte bryr sig om djur och natur. Alla borde verkligen lyssna på den, och då menar jag lyssna på texten. Den svenska versionen är så sjukt mycket bättre än alla andra versioner, fast Disney-låtarna är i stort sätt alltid bättre och finare på svenska.

Plugga, plugga och återigen plugga

Jag ska börja plugga osv. till en massa skolsaker. Har saker att göra i SO, NO, idrott, svenska och engelska. Sen måste jag läsa ut två böcker i helgen också. Jag kommer alltså ha fullt upp i helgen och det är därför uppdateringen har varit och kommer vara dålig. Hoppas ni andra har en lugnare helg än mig! :)


Lite halvslarvig bild men den får duga.

Fyra dagar, fyra nätter

Jag ska alldeles strax läsa några sidor i boken Fyra dagar, fyra nätter. Kan ju lägga till att det är en riktigt bra bok. Sen efter det ska jag nog mest troligt fixa till lite saker på bloggen. Jag är något enormt trött på allt med bloggen, eller i stort sätt allt. Efter det ser jag nog mest troligt något avsnitt av Grey's, duschar, äter middag och går och lägger mig ett tag efter middagen. Anldeningen till det är att jag måste stiga upp omkring halv fyra imorgon bitti.. eftersom 8F ska till Kiruna imorgon. Well, ha en bra dag! :)

Godnatt!

Ska nu se senaste avsnittet av Revenge och sedan gå och lägga mig. Mår fortfarande inte bra. Det blir alltså ingen skola för mig imorgon, men på torsdag SKA jag dit.. Eller ja, till Kiruna. Ville bara kika in och säga godnatt!

Update: Ville bara säga grattis till min kära morfar som fyller år idag! Grattis morfar!

Sjuk

Först och främst vill jag be om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Idag är det ju då skola igen efter påsklovet men jag mår inte bra så jag stannade hemma idag. Jag är förkyld eller något sånt. Nu ska jag se något avsnitt av Grey's Anatomy innan jag börjar plugga. Klockan 13.30 eller något sånt ska jag till läkaren och när jag kommer hem efter det ska jag säkert fortsätta plugga. Hoppas ni har en bra måndag! :)

Tråkigt bildlöst inlägg.

Meet my idol..


Grey's Anatomy

Slår igång Grey's Anatomy och ser några avsnitt innan jag ska börja plugga till SO-provet jag har på tisdag.

Klicka, klicka, klicka!

Klicka, klicka, klicka, klicka, klicka, klicka, klicka, klicka, klicka, klicka!
Alla som klickar får en puss! ;)

Till minne av Tilda Höglander

Gjord av Amanda.
Riktigt fin video. Vila i frid finaste Tilda. Du är saknad. Jag har inte riktigt förstått att du är borta ännu. Du har det bra där du är nu. Vila i frid ♥

The ugly truth

Slår igång denna film och trycker i mig chips.

Fireboy & Watergirl 2: Ljusets tempel

Sitter just nu och spelar Fireboy &...-spelet med min kära syster yster Josse. Alla mina syskon, även jag, sitter och spela det typ hela tiden. Helt stört, haha. Men det är seriöst sjukt roligt. Ni borde testa spela det.
Ni kan hitta speler här eller klicka på bilden!

Rubrik saknas

Sitter just nu och håller på med min slalomfilm till idrotten. Gjorde inte klart den igår, och inte städade jag igår heller. Måste göra det idag, alltså seriöst måste, måste och måste. Så nu ska jag faktsikt fortsätta med filmen så jag hinner klart. Hejdå! :)



Kände för att liva upp inlägget lite med en bild.. men kom inte på nåogn annan bild än den här, haha.


Blir att se:

Sandra orkade inte se någon film så jag valde att se några avsnitt av Glee. Jag ska alldeles strax (efter jag länkat runt min och Cissi's novellblogg över halva bloggvärlden..) starta ett avsnitt och när jag sett några avsnitt ska jag sova. Känner mig jävligt depp, på grund av Titanic faktiskt, ni förstår nog varför (det blev ju inte bättre av att söka på orden "Jack Dawson" på tumblr heller, sökresultet blev detta och jag själv blev överdrivet depp) och hoppas nu på att Glee ska muntra upp mig. Cool tjej här, ohja!
Glee är även tillbaka imorgon efter ett uppehåll, vilket är underbart eftersom jag snart är ikapp.. ;)

We found love in a hopeless place

Lyssnade nyss på den ↑ låten och kunde inte tänka på annat än Jack och Rose. Seriöst så fin kärlek dom hade.. but in a hopeless place. Stämmer in så bra på dom.

Alcatraz

Har just och sett på Alcatraz med pappa. Första avsnittet av Alcatraz var klockan 21.00 ikväll och sen visade TV4 ett till avsnitt tio över tio. Redan i avsnitt två är jag helt fast i serien. Jag och serier alltså.. Nej men, ni borde söka upp den och se de två första avsnitten (eller se repris: Avsnitt 1 - 15 april kl. 00:30, TV4. Avsnitt 2 - 15 april kl. 01.25, TV4) och sedan börja följa serien på tv. Kan snabbt berätta vad den handlar om, utan spoilers: "Alcatraz är en serie om den mystiska återkomsten av över 300 fångar från det ökända fängelset Alcatraz mer än 50 år efter att de försvann i samband med fängelsets nedläggning." Okej, jag erkänner: Jag skrev inte det där.. tog det från TV4's hemsida. Serien är sjukt spännande, vilket bara gör den bättre. Men man måste nog se alla avsnitt (i ordning också) för att förstå något.. Det är vad jag tror i alla fall. För hade man börjat se efter de här två avsnitten skulle man nog inte förstå riktigt allt. Dock är det säkert ett litet "Tidigare i Alcatraz". Men jag tipsar er först och främst att börja se denna serie, och om ni ska göra det: Se avsnitten som redan har visats. Nu ska jag se någon film med min syster, Sandra, och efter det ska jag nog fixa hennes blogg - som jag har lovat att hjälpa henne med i snart ett år tror jag, eheh. Ha en bra natt! :)


Happyfaaaaaaaaaace

Något glad jag blev just. Jag trodde att säsong 3 var den sista säsongen. Och att den 4 säsongen kommer till hösten är bara något som gör mig ännu gladare. Vet inte riktigt varför jag har fått för mig det, kanske eftersom det är deras sista år på skolan. Fast jag kom just på att det inte är alla i Glee körens sista år, men det kommer kännas tomt utan alla, t.ex. Finn och Rachel, som går sista året på den skolan..
Update: Alltså om det skulle vara så att dom bara "försvinner", ni fattar hur jag menar?, och allt bara fortsätter men andra människor..

Smart där, Cissi

Tycker att det var ganska coolt att hon menar att "hahaaa...a.a.a.a.a.a" betyder "har ändrat, läs<3". Men då vet ni vad "hahaaa...a.a.a.a.a.a" betyder om hon skulle skriva det till er. Bäst att tacka mig som berättade det för er! ;)

So tell me what you want to hear

Sitter just nu och chattar lite med Cissi om novellen samtidigt som jag, just nu, bloggar och jobbar på min idrottsuppgift/film. Bra kombination, ohja! Men nu ska jag faktiskt fortsätta med videon och passa på att spela in lite ljud och så nu när jag är ensam hemma och det är helt tyst. Ha en bra eftermiddag! :)


snygging.

"How could you do that Scar?"

Haha, var bara tvungen.. Skulle ju se Lejonkungen inatt, men det laggade så mycket så jag såg bara en liten bit och resten idag. Jag ska nu gå ner och äta och sen ska jag göra klart min idrottsuppgift - en film om slalom. Efter det ska jag plugga SO. Sen skajag även städa mitt rum.


Lejonkungen

Just nu sitter jag och ser Lejonkungen. Har inte sett den på typ hundra år, och har sett en massa bilder osv. från filmen att jag blev så sugen på att se den. Haha. Kommer vara mitt tidsfördriv ett tag frammåt inatt. Kika in min och Cissis novellbogg här! :)

Story of my life

"When it comes unknown links.. Put volume on mute, cover your eyes & maybe, just maybe, cover your ears. Just in case."


Vila i frid fina du ♥


Jag kände dig inte så jätte bra, men av de gånger vi varit med varandra var du en underbar, snäll, fin, underbar igen, tjej. Jag kommer ihåg hur vi var med varandra på fartlägret och skrattade och hade kul, alla i hela gruppen. Och när vi hade den där kvällen på fartlägret när det var någon "lagkväll", om man kan kalla det det, och jag var rädd att inte hamna med någon jag kände. Jag hamnade i samma lag som dig. Då kände jag dig knappt, hade nästan aldrig pratat med dig. Men den kvällen började vi prata om allt möjligt. Om att du spelade hockey och älskade att åka skridskor och att jag hatade att åka skridskor. Att du skulle och spela match på söndagen/den sista dagen av fartlägret och inte kunde vara med. Vi båda ogillade att spela fotboll och satt för det mesta på golvet vid väggen och bara pratade. Sen fick jag ditt mobilnummer och vi smsade lite. Du var en underbar människor. Som många andra lärde jag känna dig genom slalomen. Du var en fantastik slalomåkare och du var säkert en super bra hockeyspelare också. Tänk att en så fin människa kan få dö, gud saknade helt enkelt en ängel. Denna påsk går alla mina tankar till dig, din familj, din släkt och dina vänner. Dig kommer jag aldrig glömma, underbara du. Livet är fan inte rättvist! Gud ville något annat med dig. Du HAR det bättre där du är nu.
Vila i frid finaste Tilda

"Varför pratade dom svenska?!" - citat av mig

Var ju, som sagt, och såg Titanic 3D med Cissi. Hade ju aldrig sett filmen så.. Jag tycker filmen var så sjukt bra, seriöst. Om ni inte sett den, och är lika efterblivna som mig, se den. Seriöst ni har missat något grymt om ni inte ser den! Leonardo DiCaprio var så himla snygg i filmen (kan ju bara lägga till att jag tycker han är jävligt ful nu för tiden, men men i filmen var han en jävla hotbabe!). Synd att han dog i slutet.. han skulle ha överlevt med Rose och så hade dom gift sig, fått barn och levt ett underbart liv. Underbart slut det hade blivit då.. Måste dock se orginal filmen också eftersom dom säger att det är saker som tagits bort och saker som lagts till.. vet dock inte om det är så.. men vill ändå se filmen igen. Haha, alltså måste se filmen igen för att se om dom pratade svenska i orginal filmen också, seriöst blev typ helt sur för att jag inte visste om det var något nytt eller om det var så annars också.. Ja, här fick ni en very.. öh, typ dålig .. (vad heter det? Recension, kanske? Ja, så är det nog) recension av Titanic.. så ni som inte har sett den: Tro inte att filmen är dålig bara för att jag gjorde en dålig recension såhär på kvällskvisten/natten när jag är ÖVERtrött.. se filmen, ni kommer inte ångra er! Ha en bra natt! :)

Han var jävligt snygg i Titanic.. nu är han typ "Hej, jag heter Leonardo DiCaprio och jag var jävligt snygg i Titanic och nu är jag... ja, inte så himla snygg!"

Titanic 3D

Drar iväg och ser Titanic 3D på biooo med Cissi Wallén. Kul att veta, jadå. Bloggar när jag kommer hem och berättar vad jag tycker. Och jag har faktiskt aldrig sett Titainc såååååå... hej, efterbliven. Men nu måste jga fixa mig klart och sen drar jag, ha en bra eftermiddag!


Klicka på bilden för att se trailern, antningen om ni vills e den igen elle rom ni är lika efterblivna som jag inte inte sett Titanic.

Maybe someday I will learn to fly


Olle Bescher - Just maybe
(klicka på bilden)
Börjar med att säga detta: Grym låt här ovanför. Lyssna på den, ni kommer inte ångra er. Sedan tycker jag ni ska klicka här för att komma till en underbart super bra novellblogg/min och Cissi W's novellblogg. Tycker även ni borde klicka här och kommentera. Skulle vara jätte gulligt om ni gjorde det! Nog om det. Idag stannade jag hemma från skolan eftersom jag mådde illa imorse. Jag gick och la mig och gick sen upp vid halv elva, tror jag, och då mådde jag inte illa längre. Som vanligt måste jag, oftast, bara sova för att må bra.. Värt alltså. Men då fick jag ju en extra ledig dag, superbra. Josse fyller ju år idag, som sagt, så jag bakade chockladbollar. Lurade Josse att jag höll på att göra kåldolmar, haha, höll på att dö när hon gick på mig. Seriöst.. hahaha. Hon kom nyss på att det var chokladbollar. Sämst. Nu sitter jag och skriver lite med Cissi, vi håller på att diskutera novellen och KCA. Jag ska alldeles strax börja göra min matte uppgift och innan jag ska sluta med den ska den vara klar. Sedan ska jag plugga till SO-provet som är på tisdag, och kanske lite till NO-läxförhöret jag får göra imorgon eftersom jag var borta både i fredags och i dag. Hoppas ni har haft en bra måndag och kommer ha en bra fortsättning på måndagen.

Förresten, jag har hittat världens roligaste video. Videon är den bästa jag någonsin sett, ni måste se den. Seriöst om ni inte ser den är ni dumma. Helt ärligt. Just det: Om ni vill höra något som händer i videon så måste ni har på högst ljud. Blev värsta sur på att ljudet var så lågt.. jag hörde knappt något när jag hade på högsta ljud, så ett tips är att ha jätte högt ljud om ni vill höra vad dom säger i videon. En sak till om videon: "Namnet" på videon har ingenting med videon att göra, jag tror dom bara tog det för att locka till sig fler tittare.. ni vet ju hur många Beliebers det finns i världen. Det var seriöst smart tycker jag. Seriöst jag tror inte ni fattar hur bra videon är! Klicka här för att se den!

#HappyBdayJosefine & #HappyBdayPattie

Idag fyller min underbara lilla syster Josefine år. Ville bara gratulera henne på henne 7-års-dag. Hoppas du får en underbar dag, och stort grattis till första platserna i lördagens slalom och söndagens Super G. Grattis!



Passar även på att säga grattis till kvinnan som fött världens underbaraste och snyggaste kille. Grattis på 36-års-dagen Pattie Mallette!