↓ Det här är jag... ↓

.. på ett ungefär.


Men hej, det var ett tag sen!

Jag ville bara kika in och säga att jag inte har haft ork eller tid att blogga.. så jag tar en slags "bloggpaus". Jag kommer inte blogga så mycket de närmaste dagarna, kanske ett inlägg någon dag.. så inte helt och hållet bloggpaus. Ja, men då vet ni. Pusshej!

Chillin' with Linda and Cissi...

in 20-längan.. hej, skräll!


Slalomträning...

Känner mig inte ens lite taggad på att åka på träningen, men jag måste... eftersom mamma och papap tvingar mig. Förhoppningsvis blir det roligt ändå, och förhoppningsvis kommer Matilda dit. Annars kommer min kväll suga! Vad har hänt idag då? Jag har varit i skolan, basic på det, eller? Jag hade inga speciella lektioner idag, alltså inget värt att nämna. Jag åkte hem med pappa och när jag kom hem satt jag vid datorn. Och nu har jag nyss ätit. Nu ska jag ta på mig mina slalomkläder och sen ska jag börja titta på första avsnittet av The Secret Circle. Jag har hört att det är bra, och den serien är baserad på en bokserie skriven av L.J. Smith, alltså samma författare som har skrivit Vampire Diaries-böckerna. Så jag hoppas att den serien också är riktigt bra, bättre än Vampire Diaries kan den nog inte vara, för den är föööör bra... Pusshej! :)


Söt tjej eller? Pappa bad mig prova min nya hjälm och mina nya glasögon.. och jag var tvungen att sudda... hej, intresseklubben har antecknat. hejdå!

I would lie and say that you're not on my mind

Gissa vad jag ska göra nu! Jo, just det... titta på film eller tv-serie. That's correct! Jag ska se Bring it on eller Vampire diaries. Jag funderar faktiskt på att se säsong 1, 2 och 3 av Vampire Diaries igen. Jag sitter och tittar på videos på Stefan och Elena på youtube och känner att jag bara måste se avsnitten igen. Jag tror jag gör det faktiskt... Ikväll ska jag på någon ungdomskväll eller vad det nu är i kyrkan för att få en till påskrift i konfa-kyrkogångskortet. Ja, då vet nu. Pusshej!


Bild från StelenaAlways. Fyfan, bästa tumblrn för mig..!

Snabbt inlägg

Jag ville bara kika in och säga att min dag har varit bra. Jag har varit i skolan och sen när jag kom hem har jag suttit lite vid datorn och sen har jag gjort lite läxa och pluggat lite. Sen duschade jag och nu ska jag se avsnitt 16 av PLL och första avsnittet av Revenge. Sen kanske jag ser något avnsitt av O.C. eller börjar se någon av Bring it on-filmerna. Pusshej! :)

"I'm sexy and I know it" "No, you're slutty and you blow it"

Det känns som att det är mitt i natten hos mig. Ingen, förutom jag, är vaken... Det första, nästan i alla fall, mamma sa när jag kom hem var "Idag ska vi gå och lägga oss före klockan nio. Det ska vara släckt i huset då. Pappa har lovat det också" och jag protesterade såklart. Jag som hade planerat att se CSI idag, men nejnej, den drömmen blev förstörd. Jag vågar inte se det själv när alla sover.. Hehe. När jag kom hem från skolan idag hade jag sån huvudvärk att jag trodde att jag skulle dö.. så jag tog en Alvedon eller något och gick och la mig. Jag sov i ungefär en och en halv timme. Jag gick upp vid sex igen för att göra läxa, eller ja, plugga till ett läxförhör jag har imorgon, ett annat läxförhör jag har på onsdag och ett prov jag har på fredag. Men inget av det var gjort innan klockan åtta. Jag hade ätit, suttit vid datorn och suttit vid datorn... från sex till åtta. Så just efter åtta pluggade jag lite snabbt till läxörhöret imorgon och sen har jag inte gjort något speciellt fram till nu. Nu ska jag nog se några avsnitt av O.C. innan jag ska sova. Godnatt! :)

Följ bloggen med bloglovin', kommentera och kika in min novell här.
bloglovin
Vill du ha fler läsare på din hemsida? Klicka då på bilden här nedanför.

American Horror Story - Inget för mig...

Idag har jag bara slöat vid datorn.. seriöst jag har inte gjort något annat idag än att slöat vid datorn. Eller nästan inget annat i alla fall. Jag har tittat på en massa avsnitt av PLL, eller det kanske bara var tre? Och sen har jag sett några avsnitt av O.C. Jag har kikat runt på internet. Hållt på att fixa lite småsaker med bloggen... och sådär. Lite småsaker har jag gjort hela dagen. Och för ett tag sen började jag titta på första avsnittet av American Horror Story... jag säger bara en sak: Den serien är ingenting för mig.. Alltså jag kommer bli paraniodare än vad jag är nu, och ja.. jag kommer inte kunna fortsätta leva. Så det blir inte att se American Horror Story för mig, inte förrän på några år i alla fall. Då kanske jag inte längre blir paranoid av a-l-l-t. Just det, jag lagade min egen middag idag. Cool tjej, eller? Det blev faktiskt riktigt gott. Och så svårt var det att laga det. Makaroner och korv blev det my sweethearts. Bäst? Yesbox.



Riksgränsen - Del 3 - 20/5
























Fredagen då.. det var den första dagen vi åkte slalom. På morgonen vaknade vi vid sju-åtta någonting. Då åt vi frukost och var lagomt trött och döda. Sen åkte kameran fram. De första bilderna är då när vi höll på att ta på oss slalomsakerna. Sen är det när vi kom tillbaka till stugan efter ett x antal timmars åkning. Det hade varit rätt så jobbigt att åka eftersom det var så varmt och  snön var så sjukt mjuk. Ni anar inte! Ja, sen gick vi väl och satte oss vid datorn, duschade, slog igång en film (om jag inte minns fel var det 27 dresses), sen åt vi middag, fortsatte se filmen, åt godis och drack läsk, fotade, åt fika. Ni kan nog inte ens gissa hur mycket fika vi hade med oss.. ojoj säger jag bara. Sen såg vi på tv, fotade ännu mer (eller egentligen fotade vi ju hela tiden..), skojade omkring, vilade och fikade ännu mer, satt vid datorn igen och sen gick vi väl och sova, antar jag.

Vill du få fler besökare?

 

Bloggtrafik.nu är en helt gratis sida där det är sjukt enkelt att få fler besökare. Det har funkat väldigt bra för mig. Den sidan är verkligen en sida jag rekomenderar om ni vill ha fler besökare! Det är, som sagt, helt gratis. Klicka på bilden eller här för att komma till sidan där ni kan läsa lite om den. Om ni är intresserade är det bara att klicka på "Registrera dig nu GRATIS!". Som sagt: En sida jag rekomenderar.


Black&White - Love

2wgro7l_large
Tumblr_lxoenue0uu1r4z10vo1_400_large
14aeyqg_large
Tumblr_lx7iirsa7m1qc6xjbo1_500_largeTumblr_lxjz636tjk1qcx6bfo1_500_large
Tumblr_lvmku00ery1r0g4x9o1_500_large15c810487127_largeTumblr_luv90r43al1qj5p2wo1_500_large35mih3a_large2w5ip3b_large




Day 5 – Your favorite actress

Min favorit skådespelerska är Nina Dobrev, alltså hon som spelar Nina och Katherine. Hon är en så sjukt bra skådespelerska. Hon klarar av att spela flera karaktärer så himla bra. Det är ju egentligen bara två karaktärer som man tänker på att hon spelar olika, men hon har ju spelat Katherine på så många olika ställen i tiden. Nutid, där omkring Damon och Stefan blev vampyr och det och sen ytterligare ett x antal år tidigare... Och man märker verkligen skillnaden på när hon är Katherine och när hon är Elena, om inte Katherine ska låtsas vara Elena. Sen är hon förjävla bra på att spela känslor och andra saker, t.ex. när hon blir rädd visar hon verkligen det, när blir förvånad visar hon det osv. Ni fattar? Och när hon ska vara ledsen visar hon v-e-r-k-l-i-g-e-n den känslan. Ingen annan. Jag börjar alltid gråta eller blir tårögd när hon gråter! Förresten så älskar jag hennes skratt. Jag bara älskar Nina och hur bra hon är på att skådespela!


Elena och Katherine. Gissa vem som är vem! ;)

Hemma igen, och levande!

Haha, ja jag klarade mig till mormor & morfar utan att bli bortrövad av A eller någon av dom jag nämnde i inlägget tidigare. Det var ju dock så att det skulle komma upp vid halv fem eller så, men sär som blogg.se är kom det upp för typ fem minuter sen. Tack! Därför kommer dom här inläggen så tätt på varandra... Som jag sa i det tidigare inlägget var jag där och åt middag. Vi åt PALT! Yess, fyfan vad gott det var! Sen var jag kvar där och pratade med mormor och morfar, tittade på när mina två yngsta systar och min kusin hade "konsert" haha. Efter det tittade jag på två med morfar. Det var något program om bilar och sen något om båtar... hehe, verkligen min stil. Men det var faktiskt intressant. Sen åt vi fruktsallad och glass. Efter det såg jag på Rapport eller Nyheterna, eller vad det var, med morfar. Sen skulle jag hem. Och jag skulle gå... och min mobil hade typ 5% kvar.. vilket betydde att jag inte kunde ha igång ficklampan i mobilen. Och ni förstår inte hur mörkt det är på vägen hem till mig.. Sjukt kolsvart utan lampa!! Så mormor skulle skjutsa ner mig men hon och morfar ville se på Stjärnorna på slottet så hon frågade om Anna, min morbrors tjej, kunde skjutsa hem mig med skoter. Och det kunde hon såklart. Så hon och min lite äldre kusin Axel skjutsade hem mig. Åååh, det var länge sen jag åkte skoter! Så sjukt roligt det är!! Ja, sen när jag kom hem gjorde jag upp eld och här sitter jag nu. Mamma kommer hem när som helst. När hon kommer hem ska jag se PLL-avsnitt 13, Halloweenavsnittet. Jag har hört att alla säger att det är sjukt läskigt och att man inte ska se det när man är ensam hemma eller så, och jag lyder alla sådana regler så paranoid som jag är.. Det var det jag ville säga. Pusshej! :)

Mycket bildlösa, kanske tråkiga, inlägg på sistone.. tyvärr.

Till mormor & morfar. I mörkret....

Nu ska jag bara ta på mig andra kläder, fixa mig lite snabbt och sen ska jag gå upp till mormor & morfar. I mörkret. Vi får väl hoppas på att det komm gå bra och att jag inte kommer rövas bort av A, Damon, Stefan, Klaus, Klaus hybrider eller någon annan på vägen dit. HAHAHAH, alltså jag är inte normal. Men jag måste gå nu.. och vi hörs förhoppningsvis senare ikväll eller imorgon, hejdå! :)


(Det här inlägget skulle upp på bloggen för typ fyra timmar sen.. tack blogg.se!)

Nu: PLL

Hej, skräll! Eller? Haha. Jag vaknade vid halv tio, tror jag, och då gick jag upp. Åt frukost och sen har jag suttit och sett PLL. Igår såg jag avsnitt 11 av Vampire Diaries. Fy satan så bra det var! Dock saknar jag Stelena något enormt!! Senare idag ska jag väl titta på PLL, I guess. Kanske lite O.C. också. Sen ska jag till mormor och äta typ köttfärslimpa eller p-a-l-t. Förhoppningsvis gör hon palt. Det var ett tag sen jag åt palt och det är förjävla gott! Men nu ska jag ta och starta om datorn så den inte laggar så mycket och sen se på PLL. Pusshej! :)

Fredag den 13:e

Idag är det då fredag den trettonde. Dock har inte något speciellt oturligt hänt mig, hehe. Jag har ju då varit i skolan som vanligt. Allt gick bra och icke oturligt. Efter skolan for jag hem och sen dess har jag tittat på PLL. Jag har även sett första avsnittet av Once upon a time. Riktigt bra säger jag bara! Ska fortsätta följa den serien. Nu ska jag typ se film med mamma.. tror jag. Pusshej! :)

Med Cissi x2

Jag sitter just nu i rödan med ajhxjsfdjkeqfsgdjsadfjkxgkjsfcjkadjksdfjkv orkar inte blogga så hejdå!

Day 4 – Your favorite friendship

O, den var svår. Jag gillar många vänskaper, heter det så?, i Vampire Diaries. Jag älskar Bonnies och Elena, Elenas och Carolines. Jag gillar även Damons och Alarics vänskap. Sen måste jag ju bara nämna att jag verkligen älskar Stefans och Damons! Trots deras nedgångar är den vänskapen, och kärleken..., helt fantastisk! Men min favorit är dock Tylers och Carolines vänskap. Den slår faktiskt alla andra vänskaper i Vampire Diaries. Dom är så söta, speciellt när Caroline hjälper Tyler under förvandlingarna... Tröstar varandra och allt... åh så sött!!


Spanska

Just nu sitter jag bredvid Emma på min spanskalektion. Jag har arbetet klart allt i arbetsboken, om ni ville veta, och nu ska jag arbete på någon sida på datorn.. Ja, intressant att veta. På morgonen hade jag sovmorgon, som jag har varje torsdag, men som vanligt kan jag inte ha sovmorgon ändå. Mamma börjar klockan sju och pappa klockan åtta och jag kan inte gå/cykla/ta bussen eller något annat.... Så då var jag såklart i skolan. Jag var med Emma och Johanna. Eller ja, jag satt med dom. Jag tittade på O.C. så jag var ju inte så social. Men nu måste jag fortsätta med spanskan. Pusshej! :)

Godnatt!

Ville bara kika in och säga att jag just sett ett eller två avsnitt av O.C. och nu ska gå och lägga mig. Ja, det var det jag ville säga, hehe. Godnatt alla söta! :)


Söta eller? säg till om jag ska ta bort den :)

Day 3 – Your favorite couple

Glömde göra igår, men det struntar vi i. Jag fortsätter med dag 3 idag ändå.. Inga dubbeldagar här inte.. ;)

Svår fråga, eller? Mitt favorit par i Vampire Diaries är helt klart Stefan och Elena. Dom är så sjukt gulliga tillsammans, och hur bra tillsammans passar dom inte?! I alla situationer, även situationen som är i säsong 3, tycker jag helt klart att det är Stefan Elena hör ihop med! Stelena all the fucking way! Jag saknar dom två tillsammans.. åherre, bring them back together nooow!


Utmaning

Jag blev utmanad av Frida och kände att jag bara behövde göra utmaningen! ;)

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
Jadu, det vet jag inte riktigt. Jag gick nog på dagis, I think ;)

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Var i skolan, var med kompisar, åkte slalom, spenderade mindre tid vid datorn än nu...

3) FEM SNACKS DU GILLAR
• Godis
• En del chips
• Ostbågaaaaar!
• Chocklad!!
POLLY!!!!! ♥

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
•  Love me - Justin Bieber
•  Party In the U.S.A - Miley Cyrus
•  Gubben i lådan - Daniel Adams Ray
•  One time - Justin Bieber
•  Stay - Miley Cyrus

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR:
• RESA, först och främst till USA!!
• Shoppa!
• Skänka pengar till välgörenhet
• Fixa så jag kan träffa Justin Bieber på något sätt!
• Dela med mig till familj, riktigt bra vänner, nära släktingar osv.

6) FEM DÅLIGA VANOR:
• Biter på naglarna o-c-h runt omkring naglarna..
• Säger oftast "dryga"/"dumma" saker till någon utan att tänka mig för, t.ex. "är du dum?!"
• Inte hålla reda på mobilen, och tappar ofta bort den...
• Kanske inte en dålig vana.. men: Jag fastnar ofta med blicken på folk och sen ser dom det och då blir det pinsamt!!
• Bestämmer mig för att göra saker men skjuter upp det hela tiden, eller gör det inte alls...

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
• Vara med kompisar.
• Skratta!
• Se tv-serier.
• Sitta vid datorn, vad annars?
• Äta POOOOOOOOOOLLY!


8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
• Uggs, tror jag i alla fall.
• Klänning på skolan, never!
• Hatt, beroende på hur den ser ut. Gillar nästan inga hattar.
• Stoooora solglasögon.
• Pösiga jeans eller jeans med vida ben...


9) FEM FAVORITLEKSAKER:
• Mobilen.
• Datorn.
• Tv-serier.
• Internet is my best friend.
• Polly-påsen.


- 10) TIO PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UTMANINGEN:
http://ceciliaaalindqvist.webblogg.se/
http://cceciliaw.blogg.se/
http://lindaabohman.blogg.se/
http://frema.devote.se/
http://amandafrom.blogg.se/
http://sandramusic.blogg.se/
http://cutiebeauty.blogg.se/
http://mavalina.blogg.se/
http://rrudja.blogg.se/
http://aamaziing.blogg.se/

Nu: Till skolan!

Jag vaknade vid kvart i sex. Då duschade jag. Sen klädde jag på mig. Sen blåste jag håret. Sen åt jag. Sen borstade jag tänderna. Sen sminkade jag mig. Och nu ska jag packa ner allt jag ska ha med till skolan i min väska. Ja, men bra, då vet ni! Pusshej! :)

Första slalomträningen i år avklarad!

Ni förstod säkert att det var slalomträning för mig idag när ni läste rubriken. Nåja, dagen har varit helt ok, även fast det var första skoldagen sen lovet. Dock känns det inte ens som att vi hade lov igår... och det känns faktiskt som att vi inte har haft något lov alls, utan bara en liten kort helg typ. Jag slutade tjugo i två idag och då åkte jag buss hem. Jag var väl hemma vid tjugo-kvart i tre och då såg jag klart ett avsnitt av PLL och ett avsnitt av O.C. Sen gjorde jag typ inget. Jag åt middag och gjorde mig i ordning till träningen sen. Köttbullar och makaroner till middag. Fyfan vad gott det är!! Sen for jag på träningen. Träffade Matilda Strömbäck som jag för övrigt inte har träffat på tjugofem år. Något roligt vi har haft det! Det var min dag det. Nu ska jag svara på kommentarer fixa header till Amanda och kanske se lite av något O.C. eller PLL avsnitt. Så mycket jag hinner på 30-45 minuter. Pusshej! :)

I want to be forever young

Nu ska jag börja förbereda en hel del saker till skolan. Typ välja kläder packa väska, fixa datorn... osv.  Sen ska jag titta på så många avsnitt av O.C. eller PLL jag hinner se innan klockan nio, för då ska jag se CSI. Och sen, tro det eller ej, ska jag gå och lägga mig. Ja, det var väl det jag ville säga, pusshej! :)

Day 2 – Your favorite female character

Min favorit bland tjejerna är helt klart Elena. Dock gillar jag ju Bonnie och Caroline också väldigt mycket, men Elena är min favorit. Hon är så söt, snäll och allt möjligt. Sen är hon så stark, eller vad man ska säga, och gör en himla massa farliga saker för att rädda Stefan. Elena är helt klart min favorit!



Dags att vända tillbaka dygnet: Godnatt!

Ja, men då var det dags att vända tillbaka dygnet. Jag har inte särskilt mycket annat att säga än godnatt, så GODNATT KÄRA LÄSARE!

Day 1 – Your favorite male character

Åh, den var svår! Jag älskar ju Stefan eftersom han är så snäll, snygg och allt sånt. Men Damon är ju bara föööör rolig, och om han verkligen vill kan han ju vara snäll, trevlig. Så: Stefan & Damon it is!
Snygga!

Middag m. familj och min morbrors familj

Ja, som rubriken säger: Idag ska jag äta middag med min familj och min morbrors familj. Dom kommer nog vilken minut som helst så jag måste ta på mig nu. Hoppas ni haft en bra dag och får en bra fortsättning på dagen! :)

30 days of The Vampire Diaries

Day 1 – Your favorite male character
Day 2 – Your favorite female character
Day 3 – Your favorite couple
Day 4 – Your favorite friendship
Day 5 – Your favorite actress
Day 6 – Your favorite actor
Day 7 – Your favorite cast friendship
Day 8 – Your favorite AU couple
Day 9 – Your favorite secondary character
Day 10 – Your favorite season
Day 11 – Your favorite episode
Day 12 – Your favorite quote
Day 13 – Your favorite music moment
Day 14 – Your least favorite female character
Day 15 – Your least favorite male character
Day 16 – Your least favorite couple
Day 17 – Your least favorite friendship
Day 18 – Your least favorite actress
Day 19 – Your least favorite actor
Day 20 – Your least favorite episode
Day 21 – A character you disliked/hated at first now you like/love
Day 22 – A character you liked/loved at first now you dislike/hate
Day 23 – A character that should get more screen time
Day 24 – Something you love about The Vampire Diaires
Day 25 – Something you hate about The Vampire Diaries
Day 26 – A scene that shocked you
Day 27 – A scene that makes you laugh
Day 28 – A scene that makes you happy
Day 29 – A scene that makes you sad/cry
Day 30 – A scene that makes you angry

Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå

Idag vaknade jag kring tio och steg upp typ tjugoöver tio. Jag måste ju vända på dygnet nu! Bara två dagar kvar tills skolan börjar, alltså idag och på måndag. Men det visst ni antagligen? I alla fall, ni ska jag ta och städa mitt rum lite snabbt. Jag gjorde det förra veckan men jag har redan hunnit slänga kläder på golvet osv. Sen ska jag hjälpa mamma göra knäck, bättre sent än aldrig. Och sen ska jag väl fixa mig osv. till ikväll. Omkring fyra kommer min morbror och hans familj och då ska vi äta middag tillsammans och sen kring halv sex, eller något sådant, kommer några andra gäster. Det är mitt kalas eftersom jag inte hade något på min födelsedag då vi inte var hemma. Ja, men då vet ni det, nu ska jag ta och städa. Pusshej! :)

I don't need easy, I need possible

Igår kom jag hem från Boden. Jag har varit där sen i tisdags. Mycket har hänt på de dagarna, och jag har haft sjukt roligt. Tror inte jag haft så roligt på ett bra tag. Jag orkar inte säga så mycket om vad vi har gjort, men jag kan nämna några saker: Åkt pulka & "lekt" i snöhögarna utanför deras hus, åkt pulka i Pagla, en slalombacke i Boden, badat i snön i underkläder.. jag antar att deras grannar måste ha trott att vi var körda i skallen, haha. Ja, vi har ju, som sagt, gjort en hel del roligt. Idag har jag tagit det lugnt och sett på lite tv-serier. Just nu sitter jag och tittar på Pretty Little Liars. Något sjukt bra tv-serie. Jag är på avsnitt sex säsong två, tror jag. Jag ska strax fortsätta titta på det och senare ikväll blir det väl att se på O.C. eller OTH eller så. Förresten jag såg det tionde avsnittet (säsong 3) av The Vampire Diaries igår, det kom ut i förrgår i USA. Något grymt det var, och jag sitter redan och väntar på avsnitt elva. Vilket kommer ut i USA på torsdag och då borde det gå att se på internet på fredag.. Bara sex dagar kvar då.. Jippie! Förresten börjar ju skolan snart vilket kommer bli både bra och dåligt. Det kommer ju såklart blir jobbigt och så, men jag kommer ju få träffa alla kompisar igen, every day. Plus att Cissi har flyttat tillbaka till Kalix nu. Pusshej! :)


Den enda bilden jag har från Bodenresan. Det är en mensapelsins (även kallad blodapelsin) barn, men armar och hjärna och allt. Hjärnan syns tyvärr inte. Och så sär som bilden är blir den sne...

- Hej, nu ska vi "dygna"

Just nu sitter jag i Amandas rum med Amanda, Sandra och Matilda. Jag hatar mini-pc:ar... Dom är så små och jag trycker inte på rätt tangenter... Ja, vem bryr sig egentligen? Sandra och Matilda ska sova, eller något, Amanda ser på Ligg med mig, på min dator, och det är därför jag lånar Amandas dator. Dagen har varit rolig, men den kändes lång. Det känns som att klockan är mycket mer än bara ett... Förresten så säger man "dygna" istället för att säga no-slepp här i Boden. I like it, like it, not. "Hej nu ska vi dygna". Nej, inte ska jag mobba bodenska. Nu ska jag se på något film tror jag, pusshej! :)


Hello, I'm a nolifer..

Jag tog testet från Amandas blogg.

 

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[ ] Jag har blivit kysst i regnet.
[ ] Jag har kramat en för mig helt okänd person
[ ] Jag har kysst en för mig helt okänd person.

KÄNSLOLIV
[x] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få
[x] Du är kär nu
[x] Du har sårat nån så de börjat gråta
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över ett år
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel
[ ] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[ ] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

UTSEENDE
[x] Jag är längre än 170cm.
[x] Jag tycker att jag är ful
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[/] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering
[xxxxxxxxxx] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[/] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[ ] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än 4 piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag går i skolan
[ ] Jag jobbar.
[ ] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[/] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats

Anorexia
[x] Du känner dig svag.
[xxxxxxxxxxx] Du hatar din kropp.
[ ] Du har svält dig själv.
[xxxxxxxx] Du har dåligt självförtroende
[ ] Du använder laxeringsmedel
[x] Du tycker att du behöver vara smalare
[x] Folk säger alltid att du är smal, men du håller inte med
[] Du skadar dig själv
[x] Folk har sagt att du är för smal
[x] Du fryser väldigt lätt

ADHD
[...] Du är ofta/mestadels hyperaktiv
[/] Du har koncentrations svårigheter
[ ] Du kan inte sammarbeta med andra männsikor
[ ] Du sitter nästan aldrig still
[xxxxxxxxxx] Du pratar hela tiden
[ ] Du behöver uppmärksamhet

Bipolar Disorder
[x] Du kan vara vild ibland
[x] Du är lättirriterad
[x] Du sover nästan inte
[ ] Du har bra självförtroende ibland
[ ] Du har missbrukat alkohol, droger eller sex
[ ] Du har tänkt på / försökt ta livet av dig

Bulimia Nervosa
[ ] Du har spytt upp allting som du har ätit
[ ] Du har spytt trots att du inte mått illa
[ ] Du har ingen kontroll över hur mycket du äter
[ ] Du använder laxeringsmedel
[ ] Du äter snabbt
[ ] Du har tränat så mycket tills du svimmat
[x] Du säger alltid att du är tjock när andra säger att du inte är det

Conduct Disorder
[ ] Du är en mobbare
[ ] Du hotar andra människor
[ ] Du hamnar ofta i slagsmål
[ ] Du har använt vapen som kan orsaka andra skador tex. kniv Etc
[ ] Du har varit elak mot djur
[ ] Du har våldtagit/antastat någon
[ ] Du har förstört någons tillbehörigheter/trädgård utan anledning
[ ] Du har rymt hemifrån

Depression
[x] Du är alltid/ofta ledsen
[x] Du gråter ofta
[x] Du bryr dig inte längre om saker du förut brukade älska
[x] Du är ofta bara hemma eller inne på ditt rum
[x] Du kan vara väldigt osocial
[xxx] Du har dåligt självförtroende
[/] Allting dåligt som händer är alltid ditt fel.

OCD
[x] Du har störande tankar eller tankar du hatar
[/] Du måste göra särskillda saker tills det känns rätt
[/] Du måste ha saker i en särskilld ordning, och det måste vara ett exakt lika långt avstånd mellan saker
[ ] Du har skadat dig själv
[ ] Du är rädd för att få aids eller andra sjukdomar/bakterier
[/] Du måste kontrollera saker flera gånger

Schizophrenia
[ ] Du hallucinerar ofta
[x] Du kan bli förvirrad över vad som är fantasi och vad som är verklighet.
[xxxxxxxxx] Du tycker att folk alltid stirrar eller pratar om dig
[ ] Du tar inte hand om din hygien så som du skulle kunna
[xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx] Du är blyg

 

Det var det.. kul liv jag har! Godnatt!


They don't see the angel living in your heat

Nu ska jag se Soul Surfer och sen blir det nog att titta på oth eller pll. Jag får se vad jag väljer. Måste säga det igen: Jag har verkligen inget liv när jag hittar en tv-serie jag gillar... Pusshej! :)

Julklappar & preseter 2011









På de sex översta bilderna är, i stort sätt, allt jag fick i julklapp av familjen, mormor & morfar (200 kronor av dem som finns på den nedersta bilden), min morbror & hans familj & farmor. Jag fick en Justin Bieber-kalender, en Breaking Dawn-kalender, några andra kalendrar, Adidasväska, Justin Bieber- och Eclipsesängkläder, sex olika nagellack, ögonskuggor, läppglans, en burk av min yngsta syster (hon är 4 år), två koftor, ett underställ, och "fodrade tights", Eclipse, hörlurar och sist men inte minst: Justin Bieber's julskiva. Tack Sandra! Det som då inte finns med på någon bild är nog tre t-shirtar (en Twilight, en New Moon och en Justin Bieber) och en sportbh.
De två understa bilderna, förutom 200 kronor, fick jag i present av familjen, mormor & morfar, farmor, min morbror & hans familj, Jennifer, Adina, Frida & Emma. Det jag fick i present var alltså tvål, tvål, deoderant, graffiti-nagellack, biocheck, 60 kronor, parfym, två fleece-koftor, vantar, presentkort på Rina Makeup, 200 kronor och 300 kronor. Det som inte finns med på bilderna är underkläder plus några sportbh:ar.
Det var det, TACK ALLA! Och ni läsare: Hoppas ni har haft en bra start på 2012.

Ny header!

Om ni inte ser den: Klicka på F5 eller uppdatera. Jag gjorde den lite snabbt, jag har verkligen ingen bild jag vill ha i header så den får bli sådär.. tills jag har någon bild som passar. Aja, nu ska jag se några avsnitt av oth och sen sova. Gott nytt år, igen! ;)

Gott nytt år!

Ville bara kika in och säga GOTT NYTT ÅR! Hoppas ni haft en bra nyårsafton och kommer få ett underbart år. Pusshej!

X_6b094db0_large