Bilder från Haparanda - 28/6

Lite bilder från gårdagen. Jag var med Cissi W till Haparanda och Finland. Vi var på Rajalla någon timme på morgonen och sen gick vi över till Ikea. Där åt vi och gick igenom hela Ikea. Sen gick vi till Skopunkten och så. Och efter det for vi till Cissis bror. Ja, det var väl typ det vi gjorde. Riktigt rolig dag i alla fall.

Midsommarbilder - såhär en vecka senare

Först och främst - bättre sent än aldrig, right? Hela dagen spenderade jag i strandhuset. På dagen hade vi midsommarfirande och jag stod mest i kiosken. Sen mot kvällen grillade vi och åt mat. Efter det spelade vi kubb och åt efterrätt, jag har dock inga bilder på det.

'Cuz I remember every sunset, take me back

En bild från midsommar. Förresten, på tal om midsommar. Bilderna kommer upp imorgon bitti, nu lovar jag det.
Har sett fotbollsmatchen mellan Italien och Tyskland. Tyskland förlorade, vilket suger röv. Hatar Italiens fotbollslag.. haha. Bilder från dagen kommer nog imorgon. Det var inte så många men det är ju alltid något med någon bild. Jag lägger upp dom i morgon eftersom jag inte orkar ta fram kameran.. hehe. Just nu sitter jag och lyssnar på musik, och jag ska nog kolla bloggar och några olika tumblr och sen ska jag kanske se något avsnitt av OTH innan jag går och lägger mig.

Bring it back, bring it back, rewind

Bild från när jag var hos Cissi för någon dag sen.
Jag drar nu till Cissi W. Där spenderar jag dagen och sover sedan över. Imorgon drar vi till Happis och shoppar och chillar. Vi får se vad vi gör idag, och jag får se om jag kommer uppdatera något under dagen och morgondagen. Ha en bra onsdag! :)

Avalanna - Mrs. Bieber ♥

Klicka här eller på bilden för att se världens finaste video på dom (gick inte att bädda in). Så sjukt söta, aww.
Så sjukt hemskt att hon har cancer när hon är så ung. Läste någonstans att läkarna säger att hon bara kommer leva till på onsdag.. Hur hemskt som helst! #PrayForAvalanna

I don't wanna be anything other than me

Bra arr bilden var så suddig.. Är på säsong 8, bara ungefär 1 säsong kvar, eller något *sadfaceeee*
Just nu sitter jag och ser på OTH, och därför har jag I don't wanna be (rubriken är från den låten) på hjärnan, hehe. Jag ska se något till avsnitt och sen ska jag sova. Klockan 11 imorgon bitti ska jag och ta en spruta, och jag ska hinna duscha innan det, så jag kan inte sova så länge imorgon.

Mot Cissiwwwwww

Bildlöst.
Nu åker jag alldeles strax mot Kalix till Cissi W. Vi får se vad vi hittar på idag. Midsommarafton-bilderna kommer nog mest troligt upp ikväll eftersom jag inte hade internet igår på dagen och jag orkade inte ladda upp dom på kvällen igår. Ni får ha en bra söndag! :)

'Cause everything starts from something, but something would be nothing, nothing if your heart dreamed with me

Facyyyyyyyy ♥
Jag har inte haft internet på hela dagen, därav den dåliga uppdateringen - som denna gång var 0 inlägg.. Idag har jag solat och varit ute mest. Och nu ska jag ut och spela kubb med Josefine. Hon är sjukt grym på kubb för att bara vara 7 år, nästan bättre än mig.. hehe. Lite senare ikväll ska jag ut och springa, och jag får se om jag kanske får med mig Sandra och Kajsa. Hoppas ni alla har haft en bra lördag i alla fall! :)

Godnatt!

Heja sommarkänslan jag hade för några dagar sen när vattnet och himlen var så trevligt blå.. eller? Och heja blogg.se's superkvalité på bilder..
Nu ska jag se färdigt OTH-avsnittet jag håller på att se och sen ska jag gå och lägga mig. Jag är fruktansvärt trött, och benvärk har jag.. Hoppas ni alla har haft en bra och trevlig midsommarafton med fint väder. Det har jag i alla fall haft. Bilder kommer nog mest troligt upp på bloggen imorgon. Godnatt!

Glad midsommar!

Nu drar jag iväg till strandhuset och där kommer jag spendera dagen. Vi får väl höras ikväll eller något sånt. Glad midsommar på er alla! :)
 
Snabbt och bildlöst inlägg..

Sister Cool and Sister Cool Jr.

Jag måste ju bara säga att jag har världens coolaste systrar, eller vad säger ni?
Nu ska jag lägga mig och se typ ett avsnitt av OTH innan jag ska sova. Jag ska upp omkring nio imorgon eftersom jag ska vara borta vid strandhuset senast klockan tio. Godnatt! :)

Sjuuuuuuuuukt

Okej, det var sjukt.. haha.

Who's gonna make you fall in love?

556460_10150791276525390_964013848_n_large
Bilden var väldigt suddig, men skitsamma.
Just nu sitter jag och tittar på One Tree Hill. Jag har redan sett några avsnitt, och nu ska jag se några till. Ha en bra fortsättning på kvällen! :)

Hot chocolate

Jag gick upp omkring halv tolv. Då åt jag frukost/lunch/brunch/eller något sånt - varm chocklad och mackor. Please do not mobba the mugg.. det är Sandras - jag har en rosa med andra Muminmönster.. - och hon (och jag) fick den när vi var små och det fanns inga andra muggar i skåpet såååååå. Nu ska jag i alla fall se på några avsnitt av One Tree Hill och sen får jag se vad jag gör.

Midnight sun


Fotade den bilden för ett tag sen, typ en timme eller så, från mitt rum. Sol mitt i natten, summeeeeeeeeer! Man ser inte själva solen så bra, men man ser som den ändå, eller något. Nu funderar jag på att gå och lägga mig. Jag är dock inte så jätte trött, men jag har väldigt ont i ryggen. Hur som helst: Godnatt! :)

Sverige - Frankrike

Sandras bild.

Jag sitter just nu och tittar på fotboll - Sverige - Frankrike. Sverige leder just nu - i skrivandets tid, eller något sånt - med 1-0. Det blev ganska mycket bindestreck, men w/e.

New in






Kläder jag köpt/fått de senaste två veckorna - eller något sånt. Allt är från BikBok och H&M, tror jag.

Til now I always got by on my own


Jag sitter just nu i mitt rum och lyssnar på musik och håller på på datorn. Precis som igårkväll/inatt lyssnar jag på Justins nya skiva Believe. Riktigt bra. Han har ny stil och så, så ni som inte har gillat honom förut på grund av hans musikstil kanske kommer börja gilla honom nu. Testa lyssna på skivan! Klicka på bilden här ovanför för att komma till skivan på Spotify. Jag har ingen aning om vad jag ska göra senare idag, jag får helt enkelt se vad som dyker upp. Hoppas ni alla har haft en bra tisdag och får en bra fortsättning på denna tisdagen! :)

People wanna be loved all around the world

Bild jag fotade tidigare ikväll, eller i gårkväll men w/e.
Vi kör på igårkväll. Jag var i alla fall med pappa och flyttade alla saker till kiosken i strandhuset, från bilen till.. just det - in i strandhuset. Det där blev rätt tjorvigt. Tidigare på dagen gjorde jag i stort sätt ingenting. Hade allmänt tråkigt bara. Just nu sitter jag och Sandra i mitt rum och lyssnar på Justins nya skiva Believe, dock på Spotify men jag ska nog beställa den imorgon, och hon pratar med Matilda på Viber eller något. Jag får se vad jag gör senare. Det var det. Godnatt! :)

Jag är as bra


Äntligen medger du det!! Åh, jag är verkligen as bra!

While we are dancing in the sunset


A picture I took earlier this week.
Idag har jag helt seriöst inte gjort något, eller ja.. ni fattar? Jag har bara tagit det lungt - tittat på film/tv-serier, badat i poolen en liten stund och så vidare, och så vidare.. Nu ska jag nog också se någon film, I think.

Årets första dopp - Well, better late than never..

En bild jag fotade på badstranden för någon dag - kväll - sen..

Idag - eller ja, igår eftersom klockan är efter tolv - har jag varit på badstranden och bara chillat, eller så. Solade och åt glass. Sen for jag hem och solade och efter det gjorde jag i stort sätt inget till Emma, Frida och Adina kom och frågade om jag ville följa med och bada. Och så blev det. Vi badade och sen solade vi ett tag. Årets första dopp (heter det ens så? Blev fundersam nu.. Det lät så fel heöt plötsligt). Efter, eller vad? Men ni vet vad man säga, va? - Bättre sent än aldrig. Sen funderade vi på om jag skulle cykla med dom till Nyborg och sova över hos någon av dom, men det gick inte. Jag badade med Josse (och pappa och Fanny, men dom gick upp typ direkt jag kom dit) istället. Sen bakade jag en kladdkaka, och den åt jag och mamma medan vi såg några avsnitt av Vampire Diaries. Och sen såg pappa också ett avsnitt med oss. Haha, dom tycker Vampire Diaries är bra, helt ärligt. Grymt ju! Alltså nu blev det här inlägget ganska långt så jag ska avsluta här med att säga att jag inte vet vad jag ska hitta på nu - om jag ska se en film, läsa en bok, skriva på min novell, sova eller något helt annat. Jag säger väl i alla fall godnatt nu, i fall jag inte sitter vid datorn senare. Godnatt!

The Vow

Har just sett The Vow. Riktigt bra film, och hur snygg är inte Channing egentligen? ;)


Lindsey Stirling


Så himla duktigt på att spela! Och grym video! Verkligen värd att lyssna och se på.

Förutom det ville jag bara säga att jag inte alls har någon lust att blogga - därav de få inläggen. Jag får säkert tillbaka blogglusten om någon dag. Måste även tillägga att jag inte heller har så mycket tid att bloggen - även det en av anledningarna till de få inläggen. Ja, nu vet ni.

Hundvaaaaaaaaaaaaaaaaaalp


Vi var och tittade på en ny hund igår (det är nog dock inte den på bilden, det är 'vår' hunds syster/bror). Om ungefär 4 veckor ska vi få hem henne. Hund-flicknamn på G - något förlag? Kommentera i så fall.

Hajdi ♥

R.I.P - Saknar dig, älskade Hajdi ♥

Never ever sink my ship and sail away


Fotograf: Sandra (I think)
Heja uppdateringen! först och främst.. De senaste dagarna har väl varit rätt så normala. Inget speciellt, typ. Jag ska nu lägga mig i solen, och jag hoppas att det inte är allt för blåsigt.. Vilket det alltid brukar vara här. Funderar annars på börja läsa boken 'Ingen sommar utan dig' - fortsättningen på 'Sommaren jag blev vacker'. När jag blir less på det tror jag att jag ser några avsnitt av OTH eller börjar skriva lite på min novell.

Följer mig in, följer mig ut, följer mig dit, följer mig runt.

Har varit och sprungit för ett tag sen, precis som jag skrev att jag skulle göra i förra inlägget. Just nu äter jag frukost och snart ska jag nog se några avsnitt av OTH och sen får jag se vad jag gör. Ett kort och väldigt ointressant inlägg..
Är just nu på avsnitt 20, säsong 3.

Dålig uppdatering? Nejdå..

Jag måste be om ursäkt för min dåliga uppdatering en gång till, förlåt. Idag är jag i alla fall ledig eftersom jag ska servera på 9:ornas avslutningsmiddag ikväll. Under dagen ska jag nog mest ta det lungt, I think. Förutom nu då, för nu ska jag ut och springa. Vi får höras senare!


Sandra och Fanny.

ONE DAAAAAAAY!!

Wehååååååååååååå!
(Ursäkta min dåliga uppdatering, och när jag väl uppdaterar är det ett sånt här inlägg..)

If I could, then I would. I'll go wherever you will go.

Förlåt, förlåt, förlåt för den dåliga uppdateringen. Har haft fullt upp och inte orkat blogga. Jag har nu ingenting kvar i skolan, alltså inga hemuppgifter och sånt.. Sjukt skönt. Och det är ju bara en vecka kvar tills det blir sommarlov. Dock bara fyra skoldagar eftersom det är nationaldagen på onsdag, wich means that we're lediga. Och sen är det en massa annat så det är egentligen bara en vanlig skoldag, fast den är ändå inte så vanlig. Åh, skit samma. Idag hade vi i alla fall abra en och en halv lektion. Internet sög, as usual, så vi hade bara en halv NO-lektion. Sen skulle vi itne ha någon slöjd, och till sist visade det sig att vi inte skulle ha någon idrott eller SO helelr, varför vet jag itne riktigt.. Jag kom hem runt elva, sjukt skönt. Sen dess har jag bara chillat, sett lite OTH och sånt. Ska fortsätta med det nu, see ya! :)


En bild jag fotade till en bilduppgift. Det är min syster Sandra och hennes kompis Linn på bilden, if you're wondering ;)