VOCALIX - mobilblogg

Har vaknat för ett litet tag sen, kanske för 40 minuter sen. Har ätit och duschat håret. Alldeles strax ska jag gå och sminka mig och blåsa håret, sen drar jag iväg på en repetition med kören. Det kommer nog bli kul! Men nu måste jag gå, insåg just att jag ska åka om typ en halvtimme... Ha en bra tisdag! :)


Hemma

Sitter hemma i min sida och här precis kommit hem från Luleå med pappa och bilen men snart kommer en kusin hit oh Julia sitter här och SK en sön vis typ sju eller båt vi får se men asp jag måste färga hårt idag för jag här världens utbärs men det ska nog blodigt puss och kram från Cissi walle


Hej gästblogg

Hej det är cissi walle här jag och Julia sitter åbäkade mot Luleå och hennes mobil är as snygg iåhone5 vi ska typ shoppa lotter tänkte vi idag men vi är framme i Luleå bu måste publicera snabbt vi hörs pussa


skyyyyyyyyyype

Snackade skype med Cissi för någon timme sen typ. Har sett de två senaste avsnitten av PLL sen dess. Väntar nu på att hon ska logga in igen, alltså att hon ska slita sig från baren. Haha, nej men ja. Funderar på om jag ska se något avsnitt av någon annan serie medan jag väntar, för man vet ju inte hur länge det tar för henne... Dagen har i alla fall spenderats hemma. Mina kusiner från Luleå var här, så jag var med dom och deras mamma lite. Men nu ska jag se något avsnitt av något... nej, så blev det inte alls, nu kom hon hit hah.

Natthumor.

Hahahhaa, alltså åh. Här har vi min natthumor. Alltså fan vad sämst natthumor jag har....

Mobilblogg

Nyss sett avsnitt 3, säsong 4 av The Vampire Diaries. Sjukt bra, som vanligt! Stefan och Carolines vänskap <33333 Åh, dom två är underbara. Ska nu se några avsnitt av PLL, och sen ska jag sova. Godnatt!


I remember tears streaming down your face

Kan ju glatt meddela att det nu är 174 dagar kvar till Osloooooo. Värt att bilderna blev olika höga, men använder Google Chrome så kan inte ändraaaaaa....
Stannade hemma från skolan idag också - av samma anledning som igår. Vakande för någon timme sen. Har bara tagit det lugnt sen dess, typ. Ska snart börja med lite skolsaker. Har ju missat en del igår och idag, plus att jag har prov i matte imorgon. Så ni förstår nog. Aja, ska fortsätta med mitt nu, ha en bra dag!

When you get what you want but not what you need

Fotade den i vintras, typ. Heja bildbbrist! Längtar fan till snön, julen, min födelsedag, slalomen, mörkret och allt vintrigt! Så mysigt! Åh.
Jävligt skönt att det var sista dagen med löje igår. Fan vad bra. Ikväll ska jag gå och sova värsta tidigt och bara åh. Så jäkla skönt. Fick ihop omkring 105 timmar tror jag, så det borde bli där kring 10 500 kronor, beroende på vad lönen är. Stannade hemma från skolan idag för jag mådde illa och hade ont i magen imorse. Har bara tagit det lugnt under dagen, läst lite, sett på lite tv-serier och så. Börjde räkna matte för ett tag sen, och det ska jag fortsätta med nu. Har matteprov på fredag. Ska även plugga till NO-provet vi ar imorgon. Ha en bra dag!

Love is all that I need and I found it there in your heart

Söt jag var, eller hur? Pianospelare från barnsben, huh?
Kom hem från löje för ett tag sen. Duschade direkt och sen dess har jag hållt på och fixa en massa. Dagen spenderades hos Cisse, som ni kunde läsa i inlägget här under, och där pluggade jag och lite så. Direkt jag kom hem därifrån vilket var typ vid fyra, ringde de från löje och sa att vi skulle vara där halv fem. Woho... Var 7,5 timmar idag. Om jag har räknat rätt har jag ungefär 90-91 timmar totalt. Hoppas på att i alla fall få typ 100 timmar totalt. Men nu ska jag läsa lite och sen ska jag sova! Godnatt!

Run fast for your mother, run fast for you father

Arkivbild och bildbrist. Skulle egentligen med Cisse och fota igår, men det blev som det blev...
Vaknade för en timme sen och sitter nu och håller på med prezin. Är alldeles strax klar med den. Cisse sover, skräll som fan, eller? När jag är klar med prezin ska jag fortsätta med en HKK-uppgift om hållbar utveckling, och efter det ska jag få upp Cisse ur sängen - om hon nu inte har vaknat då - och så ska vi springa till bibblo. Hoppas ni alla kommer ha en bra söndag!

Bitchkram - det är som en bitchslap fast en kram

For på bio med Cisse idag, vi såg Bitchkram. En helt ok film. Den var bra, men en del saker förstod jag inte något av. Haha. Ska sova hos Cisse inatt, så är där just nu. Vi ligger och snackar Skype med några. Ska sova på något tag för måste upp i tid för att hinna plugga, eftersom löje fortfarande inte har slutat... fan vad less. Godnatt!

fml.

Justin hade Twitcam igår. Hans mamma och en massa var med. Och jag är avstängd från Twitter. Såklart har han Twitcam när jag är avstängd från Twitter, ta er i röven. Fitt-Twitter. Varit avstängd i två veckor nu och vet fan inte ens varför jag är avstängd. Har fått en ny händelse på Facebook nu också, är det en spelförfrågning cuttar jag fan sönder något.
  
Hörru, Twitter...! Heeeeej! ↓

The Vampire Diaries och glass

Kör på en ungefär likadan fredagskväll denna vecka. Ska se avsnitt 2 säsong 4 av The Vampire Diaries. Till det trycker jag i mig glass, hah.

We can read all about it, read all about it

Igår var det ett halvår kvar! Nu: 181 dagar kvar.
Vaknade imorse och hade en förjävlig huvudvärk. Typ migrän. Stannade hemma från skolan därför. Tog en massa mediciner och gick och la mig igen. Vaknade nyss och huvudvärken har gått över, vilket den inte hade om jag hade åkt på skolan! Nu ska jag göra klar NO-prezin och sen ska jag nog läsa Älskar - hatar ett tag och sen göra HKK-uppgiften. Ikväll blir det att åka till löje, woho, eller? Ha en bra dag!

'Cause they don't even know you, all they see is scars

Märker att det oftast blir skärmavbilder som inläggsbild, men w/e. Insåg också att jag missat v:et i "nervsystemet"...
Sitter och håller på med min prezi fortfarande. Det kommer jag göra hela kvällen, har ganska mycket kvar. Får allvarliga problem på prezi, fattar knappt hälften av vad jag gör där. Så jobbigt program... Aja, måste fortsätta med prezin nu, ha en bra kväll allihopa!

Don't you worry, don't you worry Cisssssi

Sitter och snackar Skype med Cissi samtidigt som jag håller på med min NO-prezi-sak-imoj. Haft en helt ok dag. Men ska faktiskt fortsätta med prezin nu.

Kort och bildlöst igen...

Kör på ett kort och bildlöst inlägg igen...
Har nu pluggat helt klart till spanskan och gjort klart hela CV:n och det personliga brevet. Ska läsa lite i Älskar - hatar innan jag går och lägger mig. Godnatt!

You a stupid hoe, you a, you a stupid hoe

Kan ju börja med att berätta att det snöar - om ni då har missat det. Facebook är överspammat med "snö"-inlägg. Irriterande. Som. Fan. Slutade i alla fall halv elva idag. Skönt. Hade bara bildlektion och mattelektion. Vi fixade så vi inte behövde gå på SO:n eftersom vi ändå inte skulle ha någon svenska eller arbetspass så vi hade ett långt hål, eller något. Whatevs. Åt plättar med Linda, Krisse, Johanna och Pirre innan vi skyndade oss till bussen. Kom hem kring tio över elva och då läste jag i Älskar - hatar i typ en timme och sen dess har jag hållit på och kolla Facebook, bloggar osv. (väntar ännu på att jag inte ska vara avstängd från Twitter längre) och gjort lite skoluppgiften. Ska fortsätta med det nu och får se om jag hinner fara på löje ikväll, måste plugga spanska och göra klart mitt personliga brev och CV:n (svenska-SO-uppgift om ni undrar) och en uppgift i NO:n. Ha en jävligt bra tisdag!

Grattis underbara mamma! ♥

Ett stort grattis till min underbara mamma som fyller 41 år idag. Grattis!
 
(Fotograf: Fanny Andersson, 5 år. Haha)

You can be the greatest, you can be the best

Såhär bra går det för mig just nu. Så fruktansvärt less på att plugga spanska. Kan det mesta nu, tror jag, så ska alldeles strax övergå till att göra lite på den där NO-saken jag har pratat om. Ikväll drar jag på löje - back to normal, eller något - och kommer nog inte blogga mer idag. Hoppas ni haft en bra helg!

Plugg, Skype & Solsidan

Arkivbild - återigen - men: 185 dagar kvar!
Idag har jag pluggat spanska stora delar av dagen, snackat Skype med Cissi och sen med Cissi, Pirre och Fanda. Hah. Pluggat ännu mer. Har nyss sett några avsnitt av Solsidan och nu ska jag läsa några sidor i "Älskar - hatar". Godnatt!

And the world's gonna know your name

Såg några avsnitt av Solsidan igår efter jag sett TVD. Nu ska jag se ett avsnitt och sen ska jag börja plugga. Har spanska prov på onsdag. Sen måste jag även börja med och nästan göra färdigt en uppgift i NO, och så måste jag fortsätta med HKK-uppgiften. Och om jag hinner: räkna lite matte. Det är i alla fall hur jag kommer spendera denna lördag (och söndag). Bloggar mer senare. Ha en bra lördag!

The Vampire Diaries 4x01 - "Growing Pains"

Något bra avsnittet var. Det var mycket, mycket bättre än jag trott. Nu gäller det att vänta en vecka innan nästa avsnitt kommer ut (om det nu inte är något "paus pga. film" eller något...). Sett promon till avsnitt 2 och det avsnittet ser ut att vara bra ocskå! Tacka gud för det!

How you should spend this friday night

The Vampire Diaries. Fruktsallad. Ben & Jerry's. Lite andra serier. Perfekt.
 

Speaking words of wisdom, let it be

Kort och bildlöst inlägg.
Varit på skolan idag. Helt ok. For och köpte B&J efter skolan - måste ju fira att TVD's fjärde säsong har börjat! Har suttit och läst i typ en timme när jag kom hem. Sen somnade jag ett litet, litet tag. Läste igen och nu sitter jag bara och tar det lugnt framför datorn, typ. Ha en bra fredags kväll!

Justin Bieber ft. Nicki Minaj - Beaty and a Beat

 Haha, fan vad bra. Seriöst sjukt bra video. Rolig att se eftersom den inte är som andra musikvideor, utan bara filmade och ja, ni fattar? Dock inte bättre än As long as you love me-videon, men klart bland de bästa. Åh, Justin! ♥

-

Less. På. Allt. Dö.

We’re beautiful like diamonds in the sky

Denna ↑ bild beskriver min kväll ganska bra, måste jag säga. Detta - plugga till spanska prov, lära mig några regelbundna verb på engelska och fortsätta med HKK-uppgiften - är vad jag ska göra denna kväll. Orkade inte åka på löje idag heller, mår fortfarande inte bra och passar därför på att göra läxa och sånt den här veckan så slipper jag vara borta från löje så mycket nästa vecka. Idag tog jag sovmorgon till tio över nio eftersom jag skulle vara hos tandläkaren just efter tio. Hade ändå ingen lektion förrän klockan nio, och det enda jag skulle göra där var att jobba med HKK-uppgiften - som jag lika gärna kan göra hemma. Var hos tandläkaren och en timme efter vi blev klara där skulle jag till läkaren uti min huvudvärk, astma och magont. Där fick jag ta blodprov, pricktest och prata och allt möjligt. Fick mediciner och ska börja hos en sjukgymnast och allt, heja mitt liv. Känns inte helt ok att jag alltid mår dåligt så det blir väl bra med medicinerna och sjukgymnasten och det - förhoppningsvis. Blev ett ganska långt inlägg men w/e. Ha en bra kväll!

Don't you worry, don't you worry child

Arkivbild som vanligt...
Fick höra av Cisse att min blogg suger. Haha, kan tyvärr inte göra annat än att hålla med. Har ju inte uppdaterat på typ två veckor. Men löje tar seriöst död på mitt liv (och framförallt min sömn...). Kan göra en snabb sammanfattning av de två senaste veckorna: skola, löje, sova. Skola, läxor, löje, sova. Skola, läxor, löje sova. Skola, läxor, löje, sova. Varit med i en kör under Vi- Veckan, super roligt! Varit med Adina hos Cisse, något kul det var. Hade ledarskola dagen efter. Löje, skola, läxa, sova. Sjuk. Löje, löje, löje. Ja, som ni kanske förstår nu hinner jag inte mycket annat än att vara i skolan, göra läxor och sånt, vara i löje och sova. Även fast jag bara gör det får jag allt för lite sömn och hinner ändå knappt göra läxor och det. Nu ska jag faktiskt ta och plugga spanska - har prov på onsdag nästa vecka. Efter det ska jag läsa några sidor i en bok och efter det ska jag ta och sova några timmar. Var faktiskt inte i löje igår eller idag, hade för mycket läxor och idag mådde jag piss - förkyld, migrän och allt. Blivit avstängd från Twitter också eftersom någon ful person har anmält mig för att hon är störd i skallen. Seriöst blir så less på allt. Dö. Godnatt!