#thatpower

Låten är jävligt bra och videon var faktiskt ganska cool. Den hade ju helt klart kunnat vara bättre och så, men ändå cool typ. (Förresten, det sägs ju att Justin är i Sverige nu. Vi är i samma land som honom - har ju dock varit i samma stad som honom i några dagar och i samma rum under några timmar, men ändå - han är i Sverige peeps!)
 

KONSERTEN VAR MER ÄN BRA

KONSERTEN VAR SÅ HIMLA JUSTIN  ÄR SÅ PERFEKT 200 DAGARS VÄNTAN OCH NU ÄR DET ÖVER SKA LEVA PÅ ALLA BRA MINNEN FRÅN KONSERTEN TILLS NÄSTA ÄR JUSTIN DIN PERFEKTA JÄVEL
(vet inte om jag har några bilder eftersom  det inte gick att fota så bra bilder när vi satt så långt bort men något kommer jag nog lägga ut. kommer skriva om konserten i alla fall)

If I was your boyfriend....

alltså förlåt men jag tyckte att den här gifen var jätte rolig.

HEJ FRÅN OSS I HALLSBERG

Sitter på tågperrongen i Hallsberg. Tågresan från Luleå till hit gick bra. Cissi sover. Tåget till Oslo går om en halvtimme. Hejdå.

When you're ready come and get it

Lyssnar på musik och håller på att packa inför resan till Oslo. Har snart packat allt för idag så ska typ snart gå och sova, är enormt trött. Kommer gå upp vid typ åtta-nio imorgon för att hinna packa färdigt, duscha, fixa mig, kolla allt och allt. Typ mellan ett och halv två åker vi hemifrån och då ska vi handla lite och hämta Cissi innan vi beger oss mot Luleå och tåget. Ingen skola på lite mer än en vecka, en vecka med Cissi i Oslo, Justin Bieber-konsert, fan livet leker.

Tonight is the night, we'll fight til' it's over

Fan vad fin. Bara åtta dagar kvar nu, åhhååhåh.
 Vaknade imorse och mådde piss över att vi skulle ha bild första lektionen. Hatar bild när man måste planera vad man ska måla och allt sånt, men annars är det rätt kul. Men som tur var skulle vi inte ens ha riktig bildlektion, utan vi gick ner till Folkets hus och tittade på en utställning och skrev lite om bilder och sånt. Så skönt. Sen hade jag typ bara lugna lektioner. Slutade vid halv ett och ja. Åkte hem med tidiga bussen och kom hem vid halv tre. Skulle plugga och sånt då men tjorvade bara. Var i alla fall på KM (klubbmästerskap) ikväll. Åkte slalombana för första gången i år och det gick faktsikt rätt bra, om jag får säga det själv. När jag kom hem har jag, fram till nu, suttit och jobbat med lite skoluppgifter. Skriver just nu med Linda och vi pratar om gamla barnfilmer, haha. Aja, godnatt för fan, eller något.

Can't we go back, this is the moment

Har lite bildbrist så kör på lite Justin.
Har haft en överdrivet bra helg med Cissi och hennes familj i Kåbdalis. Vi, speciellt jag och Cissi, har haft det så roligt och det sög fan att åka hem. Hade gärna stannat några dagar längre! I övrigt har väl påsklovet varit helt ok, har inte riktigt fått gjort det jag velat, men men. Skola imorgon och det suger fan mer än det gjorde att åka hem från Kåb. Har ju dock bara fem skoldagar och sen åker jag till Osloooo! Bara tio dagar kvar till Justin, fan vad taggad jag är. Aja, åter till verkligheten då.. Cissi och jag kommer nog bli less på varandra efter fyra dagar i Kåb och sen typ sju dagar i Oslo så vi bör nog undvika varandra på skolan under veckan, haha. Har kort skoldag imorgon, slutar typ halv två. Slipper en och en halv timmes NO på slutet av dagen. Alltså: fem dagar skola sen Oslo och Justin och kort skoldag imorgon - livet leker fan. Aja måste göra något med mitt liv nu. Ha det jävla äckligt i skolan imorgon.

❤ Tilda Höglander ❤

Idag är det ett år sedan du lämnade oss. Kan fortfarande inte förstå det. Hoppas du har det bra där du är nu. Tänker extra mycket dig och din familj idag. ❤

kåbdalis

Sitter i restaurangen i Kåbldalis med Cissi. Vi kom hit till Kåbdalis igår och vi åker hem på söndag. Igår när vi kom hit var klockan redan mellan ett-två så vi åkte inte slalom igår. Vi åkte däremot på plastsäckar i backen, det var rätt kul. Sen gick vi en lite promenad och sen sov vi typ, haha. Vi år lax till middag och det var så jävla gott och efter det gick vi ner till After ski'n och satt där. Rätt kul. På kvällen skulle vi se film men det gick åt satan så vi typ och la oss direkt. Idag har vi åkt lite slalom och bara tagit det lugnt. Vi ska snart äta middag och sen ska vi nog gå till After ski'n igen. Om vi inte ska åka lite slalom innan det. Ha en bra dag eller något.