30:e april;)

Idag har jag varit hos en kompis, och det har varit grymt skoj. Vi har gått en promenad, strandpromenaden, men det blev lite för mycket snö till sist så vi vek av till vägen. Men det var så härligt på promenaden, även fast det var lite regn i luften. Efter att vi hade kommit hem tog det inte lång tid tills det började spöregna. Ett sånt typiskt väder. Ja då kunde vi inte vara ute nåt mer, okej vi kunde men vi ville inte, som ni kanske förstår. Ja, då såg vi på TV, det blev att se The Tyra Bank show, Ghost Whisperer och Top Model 11. Sen blev det att fara hemm och här sitter jag.... Hahahh;) Ja nu ska det bli att se lite " Jakten på Julia" på svtplay.se;) Kan inte få nog av dom programen.

Gud så mysigt det kommer bli ikväll. Ja, förutom det dåliga vädret. Hoppas det blir mysigt iallafall.
Det kommer bli lite fika där och så och sen blir det att umgås med familjen.

Idag blev det lite kortare inlägg eftersom jag är "idelös" på vad jag ska skriva just nu;) Hahahh;)

Men harè gott igelkott;)

Kramizzar från jjulia;)<33

Frisk & då blev det skola;)

Japp, nu har jag blivit frisk och då blev det skola idag;) Det var otroligt roligt att träffa alla igen. Lektionerna var inte så roliga, menmen. Sen kom rasterna och då blev det skoj. Att vara med kompisar är det bästa;) Tyvärr fick jag veta att balen är flyttade till fredag nästa vecka, så det blir att vänta och vänta tills dess. Jag måste fixa en ros tills dess, för temat för tjejerna är ros. Vi måste ha en ros någoonstans på oss, antingen i mönstret på kläderna eller på en klämma, snodd eller armband eller nåt;) Hoppas jag hittar nån som passar mina kläder som jag ska ha;)
Nu blire att läsa en bok och kanske sitta lite till vid datorn och så;) Men nu måste jag dra;)

Det här är kläderna jag har tänkt ha på balen;)

Bilden är suddig, den är tagen med mobilkamera;)

Kramizzar jjulia;)


Frisk nu....;)

Ja, nu har jag blivit frisk, jag måste bara vara hemma idag från skolan för att jag hade lite ont i magen igår, men idag mår jag nästan bättre än vanligt;) Idag skulle ju Fanny ha kalas med det blir tyvärr inte för att vi har nått virus i familjen, som har försvunnit från mig;) Vi i familjen ska ha ett litet kalas för Fanny, men sen blire ett kalas för hennes vänner och släkt, när familjen blivit frisk;) Jag kommer såklart kunna fara på balen, men tyvärr så har jag blivit osäker på vad jag ska ha på mig, jag vet bara att jag ska ha på mig en klänning med leggings;) Jag måste få hem bladet om balen imorgon, så jag vet om man ska ha med sig nånting speciellt eller ha på sig något speciellt;) Jag måste få tag på den img för att på fredag är vi lediga, eftersom vi fick fara på en slags föreställning på kvällen förra torsdagen(22/4). Så kompet blir på fredag, eftersom det passade så bra att få vara lediga på Valborgsmässoafton;) Jag vet bara att den är på lördag, i vår skolas aula och tjejerna måste ha på sig en klänning eller kjol & killarna måste ha på sig jeans med typ en kavaj;) Längtar till lördag;) Sen blire kalas på söndag, inte säker på om det blir nåt kalas för oss hos Hugo, men jag ska iaf på Matildas kalas;)

Men nu måste jag gå iaf för jag måste välja kläder till på lördag och så måste jag göra läxan, för oturligt nog kommer jag måsta vara med på det muntliga läxförhöret om Nordamerika, img;) Och så kanske jag kommer att baka lite cornflakes kakor, som är så otroligt goda;)

Men puss och kram från jjulia;)<33

Sjuk;)

Jahapp, nu har man gått och blivit sjuk;) Såklart värsta veckan att bli sjuk på;) Denna vecka händer detta viktiga:

  • Syslöjd(jag behöver all tid jag kan få för att hinna klart med min väska och mössa;)) (idag tisdag)
  • Fanny´s kalas(Fanny är min syrra) (img onsdag)
  • Bal för klassen (lördag)
  • Hugo´s kalas(Hugo är min kusin) (söndag)
  • Matilda´s kalas(Matilda är en slalomkompis) (söndag)

Ja, nu sitter jag i soffan och har just fått i mig lite glass och nu ska jag strax spela Playstation med min syrra Sandra;)

Jag har längtat tills balen skulle bli och så blir jag sjuk, så typiskt;) Min nya & underbara blåa klänning som jag skulle ha på balen har kommit och så kanske jag inte kan gå;) Men måste spela med Snadra nu, hon väntar;)

Puss och kram från jjulia;)<33


Hejsan, hejsan;)

Välkommen till min nya blogg;) Jag har en till blogg, fast den har jag på devote.se;) Där heter jag: vargen97.medlem.se;)

Jag kommer försöka att blogga varje dag;) Hoppas ni gillar min blogg;)


Kramizzar fraån jjulia;)<33

Välkommen till min nya blogg!

:)