Direction Infection


Come home to me


Come Home To Me - Justin Bieber (Cover)

Kom just hem från skolan. Och nu ska jag nog börja med en fucking fördjupningsuppgift som vi har i NO. Egentligen förstår jag itne varför vi måste ha den. Vi har ingen läxa eller något speciellt i något annat ämne. Bara chill i alla ämnen förutom fucking NO. Haha, inte less på det alls som ni märker. I alla fall så ska jag jobba om tobak, droger och alkohol. Inte så intressant egentligen men det var det bästa jag kom på, och det är ju ändå rätt lätt om man jämför med kärnkraft och fotosyntes. Nog om min NO nu.. idag har jag varit hos skolläraken och han gjorde nå undersökningar och sen kom han fram till att min huvudvärk och yrsel mest troligt beror på stress. Men jag skulle i alla fall få åka till Vårdcentralen och ta blodprov. Något jag hatar enormt. Men nu ska jag inte blogga nå mer just nu. Hoppas ni har det bra och lyssna på låten där uppe, ni kommer inte ångra er för själva låten är übergrym och sen kan jag ju just bara nämna att artisten är totalt übergrym å :)


Haha, så kan de gå...

Äre lugnt om jag kallar dig baby?

Baby? - NewKid

Nu ska jag ta och packa lite saker som jag ska ha med på draman imorgon. Jag säger bara en sak - jag är less på drama. Men i alla fall vi ska spela en teater, föreställning - eller vad ni nu känner för att kalla det - nästa vecka. Och imorgon är det sista gången vi tränar i Musikens hus, för nästa vecka på tisdag och onsdag är vi på Folkets hus å tränar och har föreställningar. Något pinsamt det kommer bli när jag spelar kille och alla sjuor kommer vara där.. sen kommer även några mellanstadier vara där tror jag och sen på kvällen på onsdag nästa vecka är det för vem som helst. Återigen.. jag säger bara en sak - Kul att spela kille då. Men seriöst nu ska jag ta och fixa det och sen funderar jag på att se någon film eller något. Kram! :)


Riksgränsen 2011 - Please take me back?!


Följ bloggen med bloglovin', kommentera och kika in min novell här.
bloglovin
Fråga vad du vill i bloggsvar - antingen till vänster eller här.
Vill du ha fler läsare på din hemsida? Klicka då på bilden här nedanför.

Tävling @fashiontwisted.blogg.se

Jag är med och tävlar om den super snygg ear cuffen på bilden här nere. Om ni också känner er sugna på att vara med och tävla om den så är det bara att klicka här eller på bilden och sedan göra som det står. Du kan anmäla dig i några dagar till.
Det är den här tjejen som har gjort den.
Jag är med!
Jag har alltid viljat (eller hur man skriver det, haha) ha en ear cuff men jag har aldrig hittat någon som jag gillar. Och den du gjort är verkligen helt och hållet min stil. Så sjukt snygg och cool. Det bästa med den är nog också att det är du som har gjort/designat den, känns lite mer jag och inte alla andra då ;)
Kolla just in din blogg med smycken, å herregud vad fina dom är! Keep go girl :)

Om jag lyssnar mer än pratar, inte talar om mig själv.

Om sanningen ska fram - Eric Amarillo

Förlåt för urkass uppdatering. Men jag har inte haft ork att blogg. Och nu har jag inte tid. Kommer nog mest troligt berätta om gårdagen ikväll. Men i alla fall tänkte lite snabbt svara på en kommentar;
Svar: Eftersom du varken skrev namn, mejladress eller bloggadress så får jag svara här. Hopaps du ser svaret :)
Klänningen köpte jag från modehus.nu. Just den blå hittar du här. Annars är det bara att gå in på modehus.nu. Klicka dig vidare till "damkläder" och sedan till tunikor och leta efter den färg du vill ha :)

So many boys in here, where do I begin?


Where them girls at - David Guetta ft. Flo Rida & Nicki Minaj

Förlåt för urusel uppdetering. Dagen har inte varit speciell på något vis. Skola och sen har jag typ sett på tv, spelat piano och suttit vid datorn. Kan ju också säga att paketet med Cissis och min klänning till avslutningen har kommit. På måndag får jag den eftersom att det var Cissi som beställde den. Längtar tills jag får prova den. Men nu ska jag se på film och så och sen ska jag sova.Följ bloggen med bloglovin', kommentera och kika in min novell här.
bloglovin
Fråga vad du vill i bloggsvar - antingen till vänster eller här.
Vill du ha fler läsare på din hemsida? Klicka då på bilden här nedanför.

"Dagens" - lista

Dagens-testet

DAGENS VILL HA: Mycket!
DAGENS KLÄDSEL: Tights, linne, underkläder och tröja.
DAGENS FRISYR: Utsläppt.
DAGENS LÅT: Jessie J - Price tag
DAGENS PLANER: Sova...
DAGENS SAKNAD: Många.
DAGENS DUMMASTE: Cecilia W, nej skojade bara ;)
DAGENS MISSLYCKANDE: Jag och Cissi som skulle göra en massa på våran no-grej.
DAGENS DROG: Vet inte.
DAGENS KÖP: Nothing.
DAGENS GODIS: Choklad.
DAGENS HUMÖR: Glad, men trött.
DAGENS CITAT: Inget riktigt citat.. "Ska jag gå och fråga vad han heter?!" - Cecilia Wallén
DAGENS ROLIGASTE: Vara med Cissi efter skolan och vara med Johanna och Jennifer på kvällen.

Cissi & Johanna gästbloggar!

Chuchu, Cissi w här! kolla in min blogg så får ni en puss.. av Julia. --> tryck här. ihihhihiihih. Vi har snart svenska och efter det ska jag & Julia hem till määääääääääääj. Plugga osv. Men nu vill Johanna skriva lite så då ska hon få göra det.. NU KOMMER  HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR --> Hej, nu är det , JAAA MEN TJJJJEEEEEEEEEEENNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TTTTTTTTTTTTTJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRREEEEEEEEEEEEEEEEEE                                     FFGGGFFDGGFGLKFADFGLLFGKKLDJFGKFLJGKFJLDGDFKGLJFDKGJFLDKGJDFKLFDGKFKLDGFKDGFKJFGKDJ  FDK KFGLJFGKJLK GJLKGJGFKDFDKLJGFDKJFKJFGDKDLGDFKLGFGDJJFSJALJHAGKFDKGJGFHLKFASOQOIOErq23r832940rdkcfkfvfvn v ckcd<ködskd<<kjdflkjasdflökajgrpogLKJDFHSJKF0ewptoowirgfk tp6 rjxel4klvt trltv vt llgbg v f ltfOPTPOIGJHOIFCJGNRPOIJEPjscvxmm,cvx,mvcx,mvcx,mvcxKLDFSJKFGDSIOGREORWORTQKGKJGFDKJLFGDKJFGDJKFGJKFGJKDFLGKJJKGFLKJFGLDJKFGDREOREOPWOWIEWROIPEWRIW EORPIEWROPIEORIOPIERWWWWWWWWWWIPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP EOPIR EORI POWI RPOWIR PWOEIROPWEIR OW ERPOWEIRO IERPWIEPR IEPR IPE RIPEI ROPWIER POWIER POWIERPOWEIR POIFFKGLDFJGDJFGKJDGUREHKJDFHDHKJDFHJKDFHKJDGH KJK KDFJH KDH K GKFH DKF KFDGHKF KH KFDJHGKJFDHGJKDF KH KFD JHKJFH KDJF HKDFJH KJFDHGS ÅEPOQWjlnsffmdbsflk  FFFJDKL DFSGJKL FLFKGDJL FKGJKLFDG JS FGDKJSLFDGKJ FLG KDJGFLKJ FGDLJK FGLDKJ FJ FLDGK LKFDJGLK FJGD FGJLD FKDJG snopp!

Vet du svaret på det här?

Varför kommer pizzan fram snabbare till kunden, än ambulansen till patienten?

Varför finns det parkeringsplats för rörelseförhindrade framför skridskobanan?

Varför beställer folk en dubbel osthamburgare med stor pommesfrites och Cola-light?

Varför köper vi hotdogs i tiopack och korvbröd i åttapack?

Varför målar kvinnorna sina ögon med öppen mun?

Varför är inte ordet "förkortning" kortare?

Varför trycker vi på start när vi vill stänga av datorn?

Varför finns det inte kattmat som smakar mus?

Varför står det på hundmatsburken "ny bättre smak", vem har testat detta?

Alla känner väl till flygplanens svarta låda, som alltid håller sig oskadd. Varför tillverkar man inte flygplanen av samma material?

Varför trycker du fjärrkontrollens knappar hårdare när batterierna är nästan slut?

Varför tvättar vi handdukarna, händer är väl rena när de torkas?

Varför använde Kamikaze-piloterna hjälm?

Hur har man fått skylten "gå inte på gräsmattan" ut till mitten av gräsmattan?

När ett ord är fel i ordboken, hur vet man det?

Har arbetarna på Lipton kafferast?

När jag köper en ny bumerang - hur blir jag av med den gamla?

Varför har byggnader som ska vara öppet dygnet runt överhuvudtaget lås?

--

Haha, och ja såklart så går det att svara på alla frågorna - men vi kan ju spela lite dumma ;)

I'm coming home, I'm coming home. Tell the world I'm coming home.

Ska bara snabbt slänga in ett inlägg och säga att jag överlevt jordens undergång som aldrig riktigt kom, haha. Och hela dagen idag.. så nu är jag hemma från Riksgränsen. Så fort jag får tid i veckan så ska jag berätta om helgen där och såklart så kommer bilder upp då.


Bara så ni vet så var vi Kalix alpin-jibbare.

I could really use a wish right now

Känns inte så värt att jag måste sitta i stugan nu när jag är i Riksgränsen. Jag är så sjukt yr så jag kan inte åka, i alla fall nu. Kanske att jag kan åka efter lunch.. och det hoppas jag verkligen. Just det, kan ju berätta att det kommer komma massor av bilder härifrån senare. Alexandra och Matilda har fotat som galningar. Nu ska jag typ vila lite så det kanske går över, ha det bra! :)

Kan bara lite snabbt berätta för er att det här är utsikten från våran stuga;

Fotad genom fönstret i våran stuga.

Fotograf: Alexandra Fransson
Kamera: Canon EOS 1000D

Typ chill?!


Kan man chilla mer?

"Uno, dos, tres, cuatro, cinco, cinco, sies, yeah"

Haha, så gullig. Skrattar snart ihjäl mig - bra humoooor, jadå.

I can. I will. I know I can.

Älska låten!
Nu ska jag ta och packa som en galning. Far ju till Riksgränsen imorgon, och jag har inte packat något alls. Så jag kanske bloggar mer senare ikväll när jag har packat klart.

The Judgment Day is here soon

Okej, nu kommer jorden visst gå under på lördag? Lite sjukt. Det har väl typ varit att den skulle gå under 2000, 2001, 2006 och ända tills igår (då kom det ut i svenska tidningar i alla fall) var det 2012. Men nu helt plötsligt har dom kommit på att det är 2011, den 21 maj 2011.
Men jag vet ärligt inte vad jag ska tro, han verkar så säker på sin sak. Och det uti att det står i Bibel.. men vi får väl se det positivt. Jorden kommer nog inte gå under ändå. Vad då en stor jordbävning som kommer göra så att jorden går under och så kommer alla andar komma upp från gravarna och fara upp i himlen? Creepy!
Ah, men läs här så kanske ni fattar något av det jag just sa, och se på videon där upp.

Cissi gästbloggar jaaaaaaaaao!!!!

Cissi här jaaoooooo!

Bara så att alla vet så är julia snyggast och  bäst jaoaaj
ÄLSKAR DIG JULIA <3<3<3<33<3<33

CYYYYAAA ! kolla min blogg  Denlilladuvet!

/Cissi! ;D <<33333333333333333<<<<3<3<3<

Dagens blogg

Lite sen, den skulle ju ha kommit upp för någon dag sen, men bättre sent än aldrig.

Dagens vinnare är;

Denna gulliga tjej!


Kommentera så mycket du vill, ju fler gånger du kommenterar desto större chans får du!

Kommentarer som inte har något att göra med detta inlägg hänvisas till inlägg över/under det här. Tack på förhand!

Eurovision Song contest 2011

Vem tror ni kommer vinna i år?

Helt ärligt så vet jag inte vad jag tror, men jag hoppas helt klart på Eric. Låten är grym, uppträdandet är totally epic! Och hur snygg är inte han?!
Det känns ändå som att det här året kanske är ett turår för Sverige, men vem vet?
Andra som jag tycker är bra är nog Irland och Tyskland - and some more.. men minns inte från vilka länder dom kommer ifrån. Bra minne jag har alltså.
Vilket land vinner?

Update: Jag sparade och publicerade inlägget igår kväll före halv tolv, men det hamnade aldrig på bloggen...

Water for elephants

Nu ska jag snart dra iväg mot bion, ska bara fixa mig och äta först. Jag ska med Johanna, och kanske Emma och vi ska se Water for elephants.
Idag har jag varit ute och solat och varit på slalomavslutning. Bilder från den kommer senare.
Hinner faktiskt inte skriva något mer nu för då kommer jag inte hinna till bion, bloggar kanske mer efter bion. Fast då ska jag se Eurovision song contest, men bloggar nog lite ändå. Kram! :)


Arkivbild - Älskar dig! ♥

Fredag den 13:e..

Idag är det då fredag den trettonde, eller ja inte så länge till. Några minuter till. Och eftersom jag alltid har sån tur så har jag inte gjort något, och inte heller har något dåligt hänt. Tur jag har!
Nog om det nu, har just sett Hellcats och ska typ sova nu för jag håller på att somna. Så himla trött jag är, har inte varit så här trött på aslänge. Imorgon är det i alla fall slalomavslutning och då blir det att träffa några söta... och på kvällen blir det bio med några andra söta.
Nej, men nu måste jag seriöst sova innan jag somnar här framför datorn.
Bara för att min bakgrundsbild är så snygg..

Sju sorger

Sju sorger och åtta bedröverlser sen,
så länge sen, så längesen.
Du kommer nog aldrig mer vara min vän,
det var för länge sen,
så länge sen, så längesen.


Tar en bloggpaus - eller vad man ska säga - någon dag nu, kanske idag och
fredag, så jag hinner fixa allt jag har i skolan.
Och jag hatar att blogga i Chrome...
Ja, det var det jag ville säga
nu, ha det bra.#BieberFever

Oh My God, it's Bieber fever.
It's everywhere.
It's taking over the water, it's taking over the air streams.
You can not run from it, you can not hide from it.
That's why we call it BIEBER FEVER!Nu ska jag fortsätta med hemprovet i no, som ska vara inlämnat imorgon. Bloggar imorgon istället. Kram! :)

Dagens blogg

Dagens vinnare är;

Denna snygga tjej!

Kommentera så mycket du vill, ju fler gånger du kommenterar desto större chans får du!

Kommentarer som inte har något att göra med detta inlägg hänvisas till inlägg över/under det här. Tack på förhand!

Dagens blogg

Dagens vinnare är;

Denna snygga tjej!

Kommentera så mycket du vill, ju fler gånger du kommenterar desto större chans får du!

Kommentarer som inte har något att göra med detta inlägg hänvisas till inlägg över/under det här. Tack på förhand!
Update: Denna Dagens blogg avslutas imorgon kväll.

Ang. dagens Dagens blogg

Dagens blogg vinnaren dras imorgon någon gång på morgonen eller förmiddagen istället. Orkar och hinner inte just nu, och blogg.se har strulat något enormt idag - i alla fall för mig.

Hur som helst, ska typ smsa med några söta nu och sedan blir det att sova. Godnatt!

#LMFAO

Baby this is good - #BieberFever

This is not a cold, not a flu, not a sickness.
Baby this is good, and it doesn't hurt to get this.
You were never cured, and you never will regret this.
Yeah, my swag's up,
Riding with Kenny, in the Lexis.

#LMFAO #jealous #noskills

Just nu sitter jag och läser en Bieber-novell. Det stod "Vi lagade pannkakor till frukost..." men jag läste "Vi lagade människor till frukost..." alltså hur lyckas jag med allt? Det var väl ändå inte ens likt? Värsta cannibalerna dom hade varit om dom åt människor till frukost.
Och gissa om jag började asgarva när jag upptäckte att jag läst fel... LMFAO!
Och nu skrattade jag ännu mer..

Hur sett Kvällen är din för ett tag sen, gick efter Justin. Kan säga att jag är så jävla avundsjuk på tjejen som fick träffa honom, men hon förtjänade det! Hon förtjänade det verkligen! Det är den dröm jag dömmer om, att få träffa Justin. Inte för att jag tror att den chansen är så stor, men kom alltid ihåg - NEVER SAY NEVER!

Såhär såg det ut då! Gud så gulligt! <3
(Antar att ni fattade att det var en video, och inte bara en bild!)


Kan även nämna att jag har fått ögoninflammation, och jag har hosta och är snuvig. What a life! Jag vill bli frisk nu!!!
Sen gryllade jag glass på min tröja som jag sover med, skills jag vet.
Åter igen; Intresseklubben antecknar!
Ska se på någon film nu, ha det bra och sov gott!

Dagens blogg

Dagens vinnare är;

Denna vackra tjej!


Kommentera så mycket du vill, ju fler gånger du kommenterar desto större chans får du!

Kommentarer som inte har något att göra med detta inlägg hänvisas till inlägg över/under det här. Tack på förhand!

Get back in your cage #itsabieberthing

Justin: Why are you coming? Jenny: They invited me. Justin: Get back in your cage! Jenny: I’m in charge of your grades, kiddo. Pattie: Justin, that’s not even funny. Justin: So far I’m getting straight A’s so I’m doing good. Pattie: Justin, I know you’re joking, but apologize. Ryan: Your mum is talking to you, man. Pattie: You’re to proud to apologize? Justin: No. She knows I was joking. Pattie: Some things are not funny, even joking.

Justin: Why are you coming?
Jenny: They invited me.
Justin: Get back in your cage!
Jenny: I’m in charge of your grades, kiddo.
Pattie: Justin, that’s not even funny.
Justin: So far I’m getting straight A’s so I’m doing good.
Pattie: Justin, I know you’re joking, but apologize.
Ryan: Your mum is talking to you, man.
Pattie: You’re to proud to apologize?
Justin: No. She knows I was joking.
Pattie: Some things are not funny, even joking.

Fu kin su pah

Haha, pappa sitter och ser på Twilight. Ojoj, vad har hänt. Kan bero på att den går på SVT1 och att han inte har något annat att se... Men i alla fall, jag har ju redan sett alla som kommit ut - väntar som en galning på nästa film - så jag gick bara förbi. Förresten så har jag Robert Pattinson på väggen. Det är bara för att det är en bild i en kill-kalender. Han är rätt så ful.
Just nu tänker säkert de flesta av er "Intresseklubben antecknar", förstår det. Det här inlägget var inte så intressant, men jag kommer bara på ointressanta saker när jag är trött. Godnatt!

Dagens blogg

Dagens vinnare är;

Denna gulliga tjej!

Kommentera så mycket du vill, ju fler gånger du kommenterar desto större chans får du!

Kommentarer som inte har något att göra med detta inlägg hänvisas till inlägg över/under det här. Tack på förhand!

Tävling @lindalovelie.blogg.se

Jag är med och tävlar om en bloggsvarsinbjudan hos den här tjejen. Det ända du ska göra är att kopiera texten här under och skriva den i ett inlägg i din blogg samt länka till hennes blogg då. Sen ska du fråga en fråga i hennes bloggsvar. Men klicka här eller på bilden för att få veta mer om tävlingen.
Hoppas många vill vara med nu!

Jag är med och tävlar om bloggsvar hos Linda
Var med du oxå!


I'll always remember our time together


Dagens blogg

Dagens vinnare är;

Denna söta tjej!

Kommentera så mycket du vill, ju fler gånger du kommenterar desto större chans får du!

Kommentarer som inte har något att göra med detta inlägg hänvisas till inlägg över/under det här. Tack på förhand!

You gon' make me stay

Hej alla übersöta läsare!
Hur mår ni idag?


Idag så har vi världens jobbigaste skoldag. Börjar kring åtta och slutar strax före halv fyra, och itne nog med det - vi har nästan inga raster. Bara 5-10 minuter. Just nu sitter jag med Linda och Cissi på en svenska lekiton och vi ska jobba med nå sagor typ. Men jag tycker faktiskt att jag ska börja nu, annars kommer nog inte det gå så bra för mig med uppgifterna.
Hoppas jag sitter och jobbar nu (tidsinställt inlägg)!


Bara för att vi är rätt gulliga.

Följ bloggen med bloglovin', kommentera och kika in min novell här.
bloglovin
Vill du ha fler läsare på din hemsida? Klicka då på bilden här nedanför.

He's only human ♥

Haters. Do you relize what you du to this kid? Du you know how much he just wants to break down and cry because of you? But he dosen't because he stays strong for us Beliebers. You guys are just heartless. You don't have to like him, but why hate him so much that you threaten to kill him? Why are you so heartless? Think about it, think about what to do - Because Justin Bieber is ONLY HUMAN ♥


I'm gonna make you love this hot jumping beans! ♥


Haha, så rolig. Min humor helt klart!
Tänk dom som är döva och läser läppar, dom hade kunnat få låten That should be me till Hot jumping beans.

Dagens blogg

Dagens vinnare är;

Den här übersöta tjej!


Kommentera så mycket du vill, ju fler gånger du kommenterar desto större chans får du!

Kommentarer som inte har något att göra med detta inlägg hänvisas till inlägg över/under det här. Tack på förhand!

Who will bring me flowers when it's over?

Idag har jag varit på stan med Cissi, Simon, Pirre och Night. Vi gick runt omkring överallt först. Sen åkte vi buss. Inte så värt men askul. Efter det satt vi i Gallerian hur länge som helst och bara hade det skoj. Skrattade åt det mesta, och skojade. Sen kom det någon tant eller så och var typ as sur på oss för att hon trodde att vi hade skrattat åt henne och hennes man. När dom gick förbi satt i och skrattade åt att Cissi hade tappat något, och sen när hon senare kom förbi igen satt vi och skrattade åt något annat. När hon kom fram till oss började hon typ säga; "Har ni roligt?" Alla vi svarade ja, såklart för vi trodde inte att hon skulle säga något mer. "Har ni kul åt folk som går förbi?" Sen typ fortsatte hon med "Tycker ni att det är kul att jag bara har ett öga?" och pekade på sitt öga (hon hade bara ett öga). Vi blev alldeles tyst och svarade sen "Nej.". Sen började hon babbla på om hennes man och om hur mycket värre hon hade haft det när hon var barn och bott i Malmö och allt vad hon sa. Och innan hon gick sa hon typ; "Att min man är ful? Ät min skit." Jag och Cissi kunde inte hålla oss länge efter hon gått. Nästan direkt hon gått ut genom dörrarna började vi skratta. Killarna blev typ asrädd att hon skulle komma tillbaka, haha. Men det gjorde hon inte som tur var, men vi gick därifrån efter ett litet tag. Då gick vi på nån pizzeria för Simon skulle käka. När vi suttit där i några år och bara haft det skoj så gick jag och Cissi hem till henne och dom andra gick typ ner på stan eller något igen. Sen hämtade pappa mig.
Det här måste göras om! :)
Cissi's bilder.

Dagens blogg

Dagens vinnare är;
Kommentera så mycket du vill, ju fler gånger du kommenterar desto större chans får du!

Kommentarer som inte har något att göra med detta inlägg hänvisas till inlägg över/under det här. Tack på förhand!

I'm only human

Hej sötnosar!

Idag har jag varit i skolan och sedan suttit vid datorn. Eller ja så har min dag sett ut ungefär. Nu ska jag se vad jag ska göra, kanske gå ner och göra nån random läxa och sedan se CSI klockan nio. Justin är ju med, fast han dör ju.
Men i alla fall, alla ska se CSI idag klockan 21.00 på Kanal 5.

Datan laggar sönder, går inte att ladda upp elelr infoga bilder.

Följ bloggen med bloglovin', kommentera och kika in min novell här.
bloglovin
Vill du ha fler läsare på din hemsida? Klicka då på bilden här nedanför.

Dagens blogg

Dagens vinnare är;
Denna gulliga tjej!
Kommentera så mycket du vill, ju fler gånger du kommenterar desto större chans får du!

Kommentarer som inte har något att göra med detta inlägg hänvisas till inlägg över/under det här. Tack på förhand!

Länkbyte!

http://louiiiiiiiise.blogg.se/
Den här söta tjejen heter Louise och i hennes blogg skriver hon om allt möjligt. Sitt liv, sina känslor, åsikter och humor.
Kika in hennes snygga blogg!

Sugen på länkbyte? Kommentera då helst i det här inlägget, men det går även bra att göra det i andra inlägg. Sen fixar jag ett inlägg om dig [som jag gjorde med Louise här ovanför] och sen får du fixa ett inlägg om mig i din blogg.

Dagens blogg

Dagens vinnare är;
Denna gulliga tjej!
Kommentera så mycket du vill, ju fler gånger du kommenterar desto större chans får du!

Kommentarer som inte har något att göra med detta inlägg hänvisas till inlägg över/under det här. Tack på förhand!

Finns det en så finns det flera

Hej alla gulliga läsare!
Hur har eran helg varit?

Idag har jag varit hos min kusin på kalas nästan hela dagen. Vi for dit vid halv två och kom hem halv åtta. Där fikade vi, åt middag och så träffade vi stor del av släkten. Annars har jag inte gjorde så mycket mer idag.
Lite bilder från majbrasan kommer nog imorgon.
Bara för att han är så fin.
Följ bloggen med bloglovin', kommentera och kika in min novell här.
bloglovin
Vill du ha fler läsare på din hemsida? Klicka då på bilden här nedanför.

Justin Bieber is my hero ♥

Dr. Bieber is my doctor, Jason McCann is my Bad ass, Shawty Mane is my rapper, Jason Deeps is my flirter & Justin Bieber is my Hero ❤


Dagens blogg

Dagens vinnare är;

Denna söta tjej!


Kommentera så mycket du vill, ju fler gånger du kommenterar desto större chans får du!

Kommentarer som inte har något att göra med detta inlägg hänvisas till inlägg över/under det här. Tack på förhand!