Twitter: @juliaandersson_

Jag tycker att alla mina läsare med Twitter kan börja följa mig där. juliaandersson_ heter jag där. Ja, bra hej!

Moving like this, feeling like this

Har kommit hem från strandhuset för ett tag sen. Det gick väl bra för det mesta.. vi hade lite problem med kaffebryggaren och lite så. Men annars gick det bra, och vi hade det roligt där borta. Nu ska jag nog se ett avsnitt av PLL eftersom jag inte har sett något avsnitt på flera veckor. Efter det ska jag läsa lite i Vampyrens märke. Och sen får jag se vad jag hittar på. Ha en bra fortsättning på denna söndag! :)

Beat, drum, I'm gonna lose him

Bildlöst.
Har suttit och sett på tv en timme eller två. Innan det badade jag i badkaret en snabbis. Kände bara för att göra det, kan aldrig göra det när Josse och Fanny är hemma eftersom dom i stort sätt bor där... Nu ska jag gå och lägga mig och läsa ett tag och sen ska jag sova. Imorgon ska jag, Sandra och Matilda ha hand om kiosken så måste vara där innan klockan elva. Godnatt, peeps!

Press play, fast forward

Bild från när vi var i stugan tidigare i sommar.
Har just kommit hem från stugan. Sandra och Matilda skjutsade hem mig med lillbåten. Förhoppningsvis hittar dom tillbaka, haha. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Säkert se någon film eller så. Måste duscha idag också. Och läsa i alla böcker jag lånat från bibblo. Ska se Sommarkrysset idag också, Olly Murs är ju där. Ha en bra lördagskväll!

Godmorgon - eller något sånt - fellows!

Bildlöst eftersom internet inte är nog bra..
Jag har vaknat och stigit upp för ett tag sen. Åt frukost nyss och nu sitter jag i gäststugan - omg, det finns faktsikt lite internet här. Lycka! Lite senare ska jag nog gå ut och sitta på altanen, om det nu inte är för kallt, och läsa en bok. Som det verkar nu åker vi hem idag, och det är ju bra. Hoppas ni alla får ha en bra lördag! :)

Please just let me hold you one last time

Tänkte lägga upp en bild på elden, men internet fuckade upp då så det blev inget..
Sitter just nu ute på altanen i stugan och lyssnar på musik - One last time av Agnes, just nu. Det blåser som fan, men det är det enda stället som har nog bra internet för att man ska kunna göra i stort sätt något... Tur att jag i alla fall har en brasa här, annars hade jag seriöst frysit ihjäl. Funderar på att snart gå in, och hoppas på att internet i alla fall funkar hyffsat, fyfan vad kallt. Usch. Tror jag åker hem från stugan imorgon, annars på morgonen på söndagen. Vi får se, jag hoppas dock på imorgon kväll. Här någon dag, typ lördag, söndag eller måndag, kommer jag lägga ut en massa bilder från hela veckan. Från när vi sov i strandhuset, från när jag ahr varit med Amanda, från stugan och ja, lite allt möjligt. Voi vittu, det är förjävligt kallt, så nu orkar jag inte skriva mer. Ha en bra natt.

Chilling @strandhuset

Sitter just nu i strandhuset med Cissi W, Frida, Emma och Adina. Vi ska sova i tält här på stranden, men det är så förjävligt kallt ute så vi sitter inne. Lite senare går vi nog ut till tälten och sover, dock kommer vi behöva sova på varandra för att inte frysa.. Ha en bra natt. 

I watched his wildest dreams come true

Sitter och snackar Skype med Cissi. Vi håller på att planera kvällen, typp eller så. Ska mest troligt tälta med Cissi och några andra. Intressant inlägg osv.

Fyra från i torsdags

Cissi's bild.
Efter många om och men blev det så att jag åkte på Luleå Kalaset i torsdags. Där var jag med Cissi W och åkte karuseller (krutröke, hahahaha, Cissssssi) och gick runt och så. Sen såg  vi Ulrik. Han var sjukt grym. Mycket snyggare i verkligheten. Plus att han är sjukt bra på att sjnga live, hehe. Jag fotade inget för min mobil suger på att fota. Jag filmade men men ljudet blev över-dåligt så det sög ju. Väntar förresten på att Cissi ska lägga upp någon mer bild på Ulrik och det.. Och sen efter vi varit och sett Ulrik gick vi och åkte karuseller igen och gick runt och ja. Vi åkte hem omkring halv tio tror jag. Ja, det var lite kort om torsdagen.

AS LONG AS YOU LALALALALOLOLOLOLOLLOLO-VE ME LOVE ME

 Åh, den här videon har jag sett ett x antal gånger för mycket. Justin bästa musikvideo, den bästa musikvideon någonsin. Åh, fyfan vad grym han är. Galet. Tänk att jag ska se han i verkligheten, det är galet på riktigt. Världens underbaraste, åh. Ni som inte har sett videon ännu: Sen den direkt, ni kommer missa en enormt underbar video. Åh.
 
En massa gif's från videon. Åh, så grym video.