#StayStrongZayn


Am18yf1cmaa_hfl_large
423498_3039395537376_1037667737_32266490_824247881_n_large

Ryktet säger att det är hans pappa.. men jag vet inte säkert.. Stackarn! #StayStrongZayn

Update: Det är hans faster/moster som dött.. :(

I'm gonna li-li-live my life


Live my life - Far east movement ft. Justin Bieber

Fett jävla grym låt!! Kan inte säga mycket annat, lyssna på den!

Känslan av att sluta klockan tio

Känslan av att sluta klockan tio, alias fyra och en halv timme tidigare. Idag slutade jag klockan tio, jag hade bara två lektioner. Matte och NO. Sen var slöjden inställd och jag skulle inte vara med på idrotten eftersom det var skridskor.. Så då hade jag fyra timmars hål, och sen frågade jag, Linda och Cissi vår SO-lärare vad vi skulle göra på SO:n och då visade det sig att hon skulle bort och vi fick en hemuppgit istället.. haha, fett grymt. Så jag tog en buss som gick kvar i elva och var hemma just efter elva. Sen dess har jag inte gjort något speciellt, nu ska jag packa och fixa en massa som en galning. Jag ska till Övertorneå på en slalomtävling och ska sova i husvagn där, med pappa och min syster. Kul va?! Nja, tvek. Men nu måste jag packa osv. för vi ska åka om typ en timme och jag ska hinna äta och allt, pusshej! :)

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lzkjq6XagR1r0vzmeo1_500.gif
Haha, kände mig bara tvungen...

Mitt liv..


Haha, ingenting annat än true.. haha.

Fettisdagscafé

Jag ska alldeles strax, eller ja, på typ tjugo minuter, åka in till Kalix. Där ska jag och kören/körerna sjunga på ett fettisdagscafé och sen ska vi äta semlor och chokladbollar, haha. Vi kommer sjunga dom bästa låtarna som existerar. Nu ska jag bara säga en till sak innan jag ska gå.. okej? Här kommer det: Jag vill bli som en underbar delfin, tumla runt med en underfundig min. Jag vill bo i en svamp annars får jag kramp, SVAMP! I allt som rör sig, lyser eller låter finns ett batteri som ska lämnas åter. Pusshej!


HAHA, tyckte den bilden passade in här, ha're bra! :)

I was tired, I was boring and I was wearing a Christmas hat


Om ni känner att ni inte har något att göra kan ni titta på den här videon för att fördriva tiden. Haha, gör det, jag hade helt klart gjort det! Faktum är att jag gör det ju nu, haha.. what a wonderful life I have. Förresten låter den som att han pratar i slow motion.. hahaha. Pusshej! :)

"Tja, vad gör du?" "Nja, inget, trycker lite wienderbröd, du då?"

Sitter och pluggar lite spanska och nöter Amarula tree. Jag måste erkänna att den låten är "gammal" men bra. Och jag har faktsikt min anledningar till att lyssna på den, haha. Men ja, det var väl det jag gör nu. Lite senare ska jag nog titta på Desperate Housewives, jag tänkte ju börja se det igår, men jag valde att inte göra det och det blev för sent också. Idag har klassen fått tårta av Babbi, eller skolan eller något, haha. Den var väl ganska god, men det blev för mycket efter ett par tuggor. Senare hade jag håll i nästan tre timmar så jag, Linda, Emma och Cissiw for ner på stan. Där köpte jag en massa godis och jag och Emma köpte wienerbröd, fyfan vad gott det var! Men jag måste fortsätta med spanskan nu, pusshej!


Ljuset blev värsta konstigt.. helt gult.. ser inte allt gott ut på bild, haha. Förresten så har det stått "Grattis 8F" och så var det en massa blommor/hjärtan osv.


Lite mosade men fortfarande lika goda, haha.

Tack CW...

Jag insåg just att det är nästan en månad, 25 dagar närmare bestämt, tills det kommer ett nytt Vampire Diaries avsnitt, det är även så länge tills det kommer ett The Secret Circle avsnitt. Vad fan håller CW på med? Jag blir så less på alla uppehåll dom tar! Förra gången dom hade upphåll var det bara en vecka, eller det var två veckor mellan avsnittet.., och då var det för att visa film. Nu är det fyra veckor mellan avsnitten eftersom dom ska vsa repriser. Visa dom jävla repriserna andra dagar eller tider... Jag är så jävla less just nu, tack och hej!


Call me maybe?


Haaha, en massa kändisar har gjort en egen musikvideo till Carly Rae Jepsens låt Call me maybe, hennes egna musikvideo hittar ni här. Jag tycker att båda videosarna är riktgt charmiga, speciellt slutet på hennes egna. Haha, åg så grymt! Sen är Carly riktigt duktig på att sjunga osv. Låten är grym och sist men inte minst: Killarna i hennes musikvideo är grymt snygga! Om jag inte har fel har Justin faktiskt signat henne också.

HAHAHAHAHA.

So come on push it on me if it feels alright


She doesn't mind - Sean Paul

Jag sitter just nu och pluggar spanska, nöter låten här ovanför, ser på Wallander och sitter vid facebook. Heja kombinationen! Heter det så förresten? Men tjejer kan ju göra flera saker samtidigt, haha. Ja, ville bara göra ett snabbt inlägg. Ska fortsätta med allt nu. Pusshej!


HAHAH, alltså jag var bara tvungen att lägga upp den igen, haha. Jag dör lite varje gång jag ser den!

Det finns saker jag saknar

Just nu sitter jag och pluggar spanska, eller ja, inte just nu... Det har jag gjort i ungefär en timme. Haha, jag är inte så bra på att hålla mina "idag-ska-jag-plugg-jätte-mycket-löften". Det blir för det mesta att jag sitter vid datorn och gör annat (som nu) och pluggar max två timmar på en dag. Jag ville bara säga att jag pluggar spanska nu och senare ska jag nog mest troligt börja se Desperate housewieves. Annars kanske jag ser någon film eller börjar se Glee. Jag får se vad jag gör. Jag ska även duscha idag. Pusshej!