#StayStrongZayn


Am18yf1cmaa_hfl_large
423498_3039395537376_1037667737_32266490_824247881_n_large

Ryktet säger att det är hans pappa.. men jag vet inte säkert.. Stackarn! #StayStrongZayn

Update: Det är hans faster/moster som dött.. :(

I'm gonna li-li-live my life


Live my life - Far east movement ft. Justin Bieber

Fett jävla grym låt!! Kan inte säga mycket annat, lyssna på den!

Känslan av att sluta klockan tio

Känslan av att sluta klockan tio, alias fyra och en halv timme tidigare. Idag slutade jag klockan tio, jag hade bara två lektioner. Matte och NO. Sen var slöjden inställd och jag skulle inte vara med på idrotten eftersom det var skridskor.. Så då hade jag fyra timmars hål, och sen frågade jag, Linda och Cissi vår SO-lärare vad vi skulle göra på SO:n och då visade det sig att hon skulle bort och vi fick en hemuppgit istället.. haha, fett grymt. Så jag tog en buss som gick kvar i elva och var hemma just efter elva. Sen dess har jag inte gjort något speciellt, nu ska jag packa och fixa en massa som en galning. Jag ska till Övertorneå på en slalomtävling och ska sova i husvagn där, med pappa och min syster. Kul va?! Nja, tvek. Men nu måste jag packa osv. för vi ska åka om typ en timme och jag ska hinna äta och allt, pusshej! :)

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lzkjq6XagR1r0vzmeo1_500.gif
Haha, kände mig bara tvungen...

Mitt liv..


Haha, ingenting annat än true.. haha.

Fettisdagscafé

Jag ska alldeles strax, eller ja, på typ tjugo minuter, åka in till Kalix. Där ska jag och kören/körerna sjunga på ett fettisdagscafé och sen ska vi äta semlor och chokladbollar, haha. Vi kommer sjunga dom bästa låtarna som existerar. Nu ska jag bara säga en till sak innan jag ska gå.. okej? Här kommer det: Jag vill bli som en underbar delfin, tumla runt med en underfundig min. Jag vill bo i en svamp annars får jag kramp, SVAMP! I allt som rör sig, lyser eller låter finns ett batteri som ska lämnas åter. Pusshej!


HAHA, tyckte den bilden passade in här, ha're bra! :)

I was tired, I was boring and I was wearing a Christmas hat


Om ni känner att ni inte har något att göra kan ni titta på den här videon för att fördriva tiden. Haha, gör det, jag hade helt klart gjort det! Faktum är att jag gör det ju nu, haha.. what a wonderful life I have. Förresten låter den som att han pratar i slow motion.. hahaha. Pusshej! :)

"Tja, vad gör du?" "Nja, inget, trycker lite wienderbröd, du då?"

Sitter och pluggar lite spanska och nöter Amarula tree. Jag måste erkänna att den låten är "gammal" men bra. Och jag har faktsikt min anledningar till att lyssna på den, haha. Men ja, det var väl det jag gör nu. Lite senare ska jag nog titta på Desperate Housewives, jag tänkte ju börja se det igår, men jag valde att inte göra det och det blev för sent också. Idag har klassen fått tårta av Babbi, eller skolan eller något, haha. Den var väl ganska god, men det blev för mycket efter ett par tuggor. Senare hade jag håll i nästan tre timmar så jag, Linda, Emma och Cissiw for ner på stan. Där köpte jag en massa godis och jag och Emma köpte wienerbröd, fyfan vad gott det var! Men jag måste fortsätta med spanskan nu, pusshej!


Ljuset blev värsta konstigt.. helt gult.. ser inte allt gott ut på bild, haha. Förresten så har det stått "Grattis 8F" och så var det en massa blommor/hjärtan osv.


Lite mosade men fortfarande lika goda, haha.

Tack CW...

Jag insåg just att det är nästan en månad, 25 dagar närmare bestämt, tills det kommer ett nytt Vampire Diaries avsnitt, det är även så länge tills det kommer ett The Secret Circle avsnitt. Vad fan håller CW på med? Jag blir så less på alla uppehåll dom tar! Förra gången dom hade upphåll var det bara en vecka, eller det var två veckor mellan avsnittet.., och då var det för att visa film. Nu är det fyra veckor mellan avsnitten eftersom dom ska vsa repriser. Visa dom jävla repriserna andra dagar eller tider... Jag är så jävla less just nu, tack och hej!


Call me maybe?


Haaha, en massa kändisar har gjort en egen musikvideo till Carly Rae Jepsens låt Call me maybe, hennes egna musikvideo hittar ni här. Jag tycker att båda videosarna är riktgt charmiga, speciellt slutet på hennes egna. Haha, åg så grymt! Sen är Carly riktigt duktig på att sjunga osv. Låten är grym och sist men inte minst: Killarna i hennes musikvideo är grymt snygga! Om jag inte har fel har Justin faktiskt signat henne också.

HAHAHAHAHA.

So come on push it on me if it feels alright


She doesn't mind - Sean Paul

Jag sitter just nu och pluggar spanska, nöter låten här ovanför, ser på Wallander och sitter vid facebook. Heja kombinationen! Heter det så förresten? Men tjejer kan ju göra flera saker samtidigt, haha. Ja, ville bara göra ett snabbt inlägg. Ska fortsätta med allt nu. Pusshej!


HAHAH, alltså jag var bara tvungen att lägga upp den igen, haha. Jag dör lite varje gång jag ser den!

Det finns saker jag saknar

Just nu sitter jag och pluggar spanska, eller ja, inte just nu... Det har jag gjort i ungefär en timme. Haha, jag är inte så bra på att hålla mina "idag-ska-jag-plugg-jätte-mycket-löften". Det blir för det mesta att jag sitter vid datorn och gör annat (som nu) och pluggar max två timmar på en dag. Jag ville bara säga att jag pluggar spanska nu och senare ska jag nog mest troligt börja se Desperate housewieves. Annars kanske jag ser någon film eller börjar se Glee. Jag får se vad jag gör. Jag ska även duscha idag. Pusshej!


HAHAHA, söt syter jag har!

Spanskaplugg..

Denna dag kommer bestå av spanskaplugg.. jag har prov på torsdag, men både på tisdag-och onsdagkväll kommer jag vara borta. Kör respektive slalomträning. Förhoppningsvis är det inte så svårt prov... Jag vaknade tjugo i åtta av att Josse kom upp och ville att jag skulle slå igång The sims till henne. Det funkade inte.. så då kom hon upp igen vid tio över åtta. Det funkade inte då heller. Efter det har hon kommit upp ett ex antal gånger och bett om hjälp, sagt att jag ska gå ut, sagt att jag ska stiga upp osv. Något less jag blev på henne, haha. Sen kom mamma OCH Josse upp och ville att jag skulle slå igång spelet. Mamma ville bara det för att hon hade blivit less på att Josse hade tjatat på henne hela tiden, haha. Alltså Josse ger sig inte i första taget. Nu ska jag i alla fall gå ner och äta frukost och sen ska jag börja plugga spanska. Hoppas ni får en bra söndag!


HAAHAHHAHA.

Jag blir så less!


Jag började titta på den översta länken, men mitt i allt var den slut... Så jag fortsatte började testa andra länkar, men nästan alla var bara 37 minuter, av 44 möjliga... Och vissa fungerade inte ens. Något less jag är, och nu när jag väl har hittat en länk som fungerar och är nog lång laddar datorn sönder. Kul liv. Och bara för att göra allt ännu bättre: Pappa har köpt nya hörlurar till mig, men dom glappar som satan. Dom är helt sär! Ibland är det bara musik och ibland är rösterna jätte, jättelåga. Det är som att dom tar bort vissa delar av ljudet... åååh, särt. Nu ska jag fortsätta att se på PLL avsnittet, och förhoppningsvis laggar datorn inte. Och sen ska jag se det senaste avsnittet av Vampire Diaries och jag lovar att om det är lika nära som i förra avsnittet att Stefan och Elena kysser varandra och att dom itne gör det, alltså då satan blir det inte roligt för någon i min närhet. Jag kommer vara mör resten av helgen, jag lovar! Ha det bra.

Lissy, nog är vi snygga!


Hahahaha, alltså jag dör!!

Migrän på g...

Jag ska gå och lägga mig nu, tidigt kväll... eftersom jag håller på att få migrän tror jag. Jag ville bara visa att jag lever. Sedan ville jag säga att jag ska svara på kommentarar imorgon, I think. Godnatt!

Now you're just somebody that I used to know


Somebody that I used to know - Walk off the earth (Gotye cover)

Tack, Johanan för att du tipsade mig om den här låten! ;) Förresten alla ni: kolla på videon jag bäddade in (ja, jag vet att jag inte gjorde den stor nog, men ni vet nog hur man gör själva, eller?). Dom är rätt så enormt grymma på att spela gitarr... tillsammans på samma gitarr. Jaja, Idag har ajg varit på kör. Vi sjöng en massa. No shit Sherlock. Sen såg jag på CSI: Miami. Jag tyckte att avsnittet var rätt så grymt.. eftersom det var lite vampyrbaserat. Haha. Nu ska jag plugga in ordkunskapen i NO:n, och så var det nå mer i NO:n... Tack för att vi har så lite förlåt jag menar mycket läxor...

Nog är det 8F!


Fyfan vad grymma vi är!! Nog är vi allt bäst.


Du är allt jag nånsin önskat




Detta åt jag igår i min ensamhet (lögn, jag åt den med Alfredo Flores). Något gott det var! Dock lite ensamt.. även fast Alfredo var med. För er som ville veta: Det var jag och Alfredo som bakade den tillsammas...

Nu ska jag gå och fixa mig klart, packa väskan osv. och sen drar jag till skolan på typ tjugo minuter. Ha en bra onsdag!

Not forever alone anymore.. wihooo!


Alfredo tack, haha! ♥

(För er som inte visste det: Alfredo är en av Justins regissör och kompis, tror jag, kära Beliebers som läser min blogg rätta mig om jag har fel)

Puss /J

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lz97yzJitB1rp0m17o1_500.gif
En alla ♥-dag-puss från J.

Glad alla ♥-dag!

Hoppas alla ni söta läsare får en underbar alla hjärtans dag tillsammans med vänner, familj, pojk/flickvän eller själv eller vem ni nu ska "fira" med. Glad alla ♥-dag!


Cassie + Adam - The Secret Circle

Nu lever jag igen. Jag tittade på avsnitt 14 av The Secret Circle igår igen bara för att rätt personer skulle kyssas. Cassie och Adam är helt klart rätt par i TSC! Inte Cassie och Jake eller Adam och Diana. Cassie och Adam ska det vara!


"Our families are written in the stars. We’re destined. It’s always been that way.”

Hur svårt kan det vara, sweethearts?!

Jag blev ju något besviken.. Fyfan vad sur jag är just nu, så jävla nära! Så jävla nära. Så jävla, jävla nära. Brb, ska bara gå och dö en sväng. Och ni som inte sett avsnittet: Förlåt, om jag spoilade..


Vampire Diaries 3x14 - "Dangerous Liaisons"



3x14 → Dangerous Liaisons
Nu ska jag ta och se avsnitt 14 av Vampire Diaries. Jag har väntat i flera veckor på de här ögonenblicken, och satan om det inte är Elena utan Katherine... Och jag skulle verkligen vilja se en Stelena-kyss snart.. tänk att jag snart har sett 14 avsnitt utan att dom har kyssts en enda gång... Bring them back together now!

Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig

Jag sitter och ritar mina stad.. SO-uppgift, jag ska redovisa imorgon, alltså det kommer gå åt satan! Haha, och så ser jag på Once upon a time. Men måste fortsätta nu, bye!


Some things never change



Vill du köpa läsk? Absolut. Mange bjuder!

Daniel Norberg - Mange bjuder (cover)
Alltså fyfan vad grym! Kan inte säga annat än att jag älskar den.