Snabbt "godnatt-inlägg"

Snabbt, kort, tråkigt och bildlöst inlägg, men what so ever? Jag har verkligen ingen blogglust just nu..
Ville bara be om ursäkt för att jag inte har varit så aktiv här på bloggen, men jag har tyvärr inte haft någon blogglust alls. Jag hoppas ni förstår. Nu ska jag alldeles strax sova, eftersom jag ska upp omkring halv tio och duscha och sen ska jag till kiosken. Bara vädret är bra imorgon. Godnatt peeeeps!

Happy Birthday Sel!

Kände för att slänga in ett snabbt inlägg bara för att Selena fyller 20 år idag. Grattis till henne.

Bieber-biljetterna är här!

(Biljetterna kom dock i måndags, men w/e).Det känns bara verkligare och verkligare. Bara 272 dagar kvar.

BELIEVE TOUR 2013, HÄR KOMMER VI!

Jag, Cissi, Believe tour, Norge, Telenor Arena, 2013, 17 April, 18:30, Justin Bieber. Åh, så grymt det kommer bli! Bara nio månader och 8 dagar kvar, längtar. Åh ♥

Stugaaaaaaaan

Bildlöst, kort och tråkigt inlägg pga. så dåligt internet..
Just nu är jag i stugan. Jag kom hit omkring två idag, eftersom det blev lite ändrade planer. Interet suger här, så det kommer nog inte bli någon mer uppdatering. Då och då finns det internet, som nu till exempel. På torsdag åker vi hem så då borde uppdateringen återgå till det normala..

R.I.P. to the girl you used to see, her days are over

Bildlöst.
Jag sitter och tittar på OTH just nu, och jag ska nog se några til avsnitt innan jag går och lägger mig. Imorgon far jag till stugan, och jag vet inte om jag kommer hinna uppdatera något innan vi åker. Jag vet inte heller om jag kommer ha internet där, man vet aldrig.

Spanien - Italien

Heja, suddig bild!
Jag sitter just nu och tittar på fotboll. Andra halvlek har ganska nyss börjat, och Spanien leder med 2-0. Allt är som det ska, haha. Senare ska jag nog se OTH eller något.