Bubble Witch Saga

Sitter just nu och spelar Bubble Witch Saga på Facebook. Och jag ska alldeles strax gå ut i solen och titta på tävlingen. Idag är det slalom. Första åket har redan varit och just nu är det besiktning för alla tävlingsåkare. Josse, Fanny och Sandra tävlar idag, och igår också.. Josse ligger etta i sin grupp och Fanny tre, och ja, dom är i samma grupp. Jag vet inte riktigt vad Sandra ligger men men. Nu ska jag fortsätta spela ett litet tag och sedan gå ut. Very intressant inlägg här.. Ha en bra lördag! :)


Kan ju inte säga annat än att det går åt satan för mig.. Man ska ha minst 45 000 såååå jag har fastnat på nivå 25.

Grym novellblogg!

KLICKA, KLICKA, KLICKA, KLICKA, KLICKA, KLICKA, KLICKA!
Börja läsa den, ni kommer inte ångra er! :)

Bilder från konserten med Py Bäckman


Foto: Tove Burman

Hittade tyvärr inga fler bilder.. lägger säkerligen upp några fler bilder om jag skulle hitta senare. Haha, man måste ju bara älska flinet jag har på översta bilden.. så går det när man ska hålla sig från att gapskratta.

Not ready to let go

Sitter just nu i husvagen och har kommit fram till Arvidsjaur för kanske en halvtimme sen. Dom andra i familjen for till Dollar Store men jag orkade inte följa med. Dagen har varit helt ok. Har varit i skolan och när jag kom hem packade jag snabbt och sedan for vi. Det tog ungefär tre timmar eller något sånt, jag vet inte riktigt. Och nu sitter jag här framför datorn, vi drar en skräll på det! Jag ska spela Bubble Witch Saga och sen ska jag nog mest troligt titta på något avsnitt av Glee. Livet kan vara bra underbart ibland, hahaa. Alltså jag vet inte varifrån jag fick det där. Ha en bra kväll! :)


HAHAAHA, tummen!! Älskar att jag måste använda Sandras bigga headset eftersom mitt har gått sönder i ena örat, hatar när det händer. Förhoppningsvis köper dom något headset till mig.. haha, för väl leva med Dollar Store-kvalla på headsetet till jag kommer hem och får ha ett bra headset........

A Dance Tribute to the Art of Football

Tänkte bara göra ett lite halvsnabbt inlägg, kommer säkert ta ett år innan jag är klar ändå, haha. Igår kom jag inte hem förrän vid ungefär klockan tio på kvällen. Jag var ju då på skolan på dagen. Allt var väl rätt så normalt där, förutom att vi inte hade någon bild och inget arbetspass heller eftersom vi skulle på en dans/teater-föreställning eller något sånt, typ från Norge eller något.. A Dance Tribute to the Art of Football. Jag tyckte att den var jätte bra, och de som dansade var helt grymma! Och jag vill inte ens tänka på hur mycket tid dom har lagt ner på att lära sig alla danser! Stackars människor som fick dansa nakna och allt på scenen sen.. hahaha. Men föreställningen var grym, skulle lätt se den igen! Sen hade jag spanska och slutade just efter två. Då gick jag, Cissi, Adina och Elvira först till Adinas mammas jobb och sen hem till Cissi. Sen gick vi ner till kykran och hade genrep. Jag var överdrivet hungrig då så jag blev typ yr och mådde piss. Kunde inte vara med på hela genrepet.. Men men. Sen gick jag, Cissi och Adina och åt på Sibylla, hahaha, ni skulle bara veta hur roligt det var. "Mencykeln" haha, CISSI OCH ADINA KÄNNER NI IGEN ER?! Så bra är vi. Sen halv åtta hade vi konsert i kyrkan med körerna och Py Bäckman. Det var jätte roligt och gud så grymma alla var! Lägger kanske up bilder från konserten senare idag. Kom hem vid tio sen och då gick jag och la mig nästan direkt.. satt bara vid datorn ett tag först, skräll. Nu har jag alldeles strax spanska, så ska faktsikt inte skriva något mer nu! :)


Nån video som jag hittade.. typ någon "snabbversion" av föreställningen vi såg.. hahaa, typ något ihop klippt.. Alltså bra jag är på att förklara!

That awkward moment when..

.. girls sing Boyfriend.. ehhee, var abra tvungen. Jag har kommit hem från skolan för ungefär två timmar sen. Sen dess har jag bara suttit och chillat omkring på datorn. Nu ska jag börja med en matte uppgift och sen börja skriva lite på en novell. Efter det ska jag äta och sedan åka på ett genrep, om det nu heter så?, i kyrkan. Det var väl det jag ville säga, ha en bra tisdags eftermiddag! :)


Avslutar detta inlägg med en super snygg bild på Paul! ;)

Rubrik.

Sitter just nu i 20-längan med Cissi och Linda. Vi skulle inte ha någon NO-lektion.. eller ja, vi skulle ha lektion men inte i klassrummet. Vi skulle typ plugga till läxförhöret som är på torsdag. På morgonen hade vi matte och håll på med någon "Lyxfällan"-uppgift. Och klockan tio har vi idrott. Vi ska ha dans, wohooo! Ja, men nu ska jag ta och göra något, typ, haha, hejdå! :)


Sociala kompisar jag har...

Honestly, you did it to yourself

Säger godnatt med detta inlägg och denna låt:

Honestly - Hot Chelle Rae


"Pick you up at midnight.."


Hahhaha, dog lite grann när jag såg den.. hehehehe. Lyssna även på Boyfriend här.


Haha, det är bra Carly! ;)

Sovit 4 timmar...

Klockan två gick jag och la mig och tänkte sova ungefär en timme eftersom jag hade ont i huvudet och mådde illa.. men såklart sov jag på tok mycket längre. Mamma väckte mig klockan sex och sa att jag måste gå upp och äta. Snacka om att hela dagen blev bortsoven. Haha, jag som hade tänkte göra spanska-uppgiften och sen se PLL elelr Glee hela dagen. Men något sånt blev det inte. Håller dock på med spanska-uppgiften just nu, samtidigt som jag håller på att chatta med Cissi om någon bloggsak. Ni får säkert veta det senare, sweethearts. I alla fall så ska jag göra klart spanska uppgiften och sen ska jag mest troligt se CSI och sen gå och sova. Bloggar kanske lite senare. Ha en bra kväll! :)

Hooooooooooooooooooome

Imorse mådde jag inte bra.. hade ont i magen, huvudet, halsen och kände mig helt matt och dålig.. men mamma sa att jag skulel fara på skolan ändå. Men sen mådde jag typ illa och så på svenska så jag smsade henne, men skräll på det - hon svarade inte. Så jag ringde henne sen på lunchen. Och då sa hon att jag skulle åka bussen.. så då skyndade jag mig och hämta lite stuffs i skåpet och gick och åkte bussen. Hann typ precis... haha, trodde bussen skulle gå om tio minuter från det jag la på.. men det var bara fyra minuter till att bussen skulle gå, så nära att jag missade den, hahaa. Men aa, sen när jag kom hem åt jag lunch eftersom jag inte åt någon lunch på skolan.. det var pytt i panna, mums eller? Och sen läste jag Hans och Greta till min syrra, how fun?! Och sen dess har jag bara suttit vid datorn och dog just när Cissi skrev en sak till mig på facebook (det i bilden där nere). Hahaha, så sämst hon är!! Men nu ska jag typ... göra några saker i spanskan och sen ska jag... förlåt för detta men... se GLEEEEEEEEEEEEEE!


HAHAHAHHAHAHAHHA, alltså jag döööööööör på riktigt. "Olla min bakgrund på twitter" hahahahahhaa, seriöst. Bilden var för övrigt riktigt fin: Klicka här för att se den.

Boyfriend - #1 on iTunes

Måste bara säga detta:
Justin Bieber's nya låt Boyfriend (finns i inlägget nedan) släpptes i natt någon gång och den är redan etta på iTunes topplista i Sverige. Sverige var först i EUROPA att få Boyfriend som #1 på topplistan och TVÅA I HELA VÄRLDEN. Sverige var efter Mexico. Vilket betyder att Sverige var FÖRE USA, förstår ni hur bra svenska Beliebers är?! Fyfan vad bra dom är. Sverige förtjänar verkligen ett besök av Justin OCH en konsert. Haha, ville bara säga det..


Bra jobbat Sverige!

Justin Bieber - Boyfriend


Förbannat bra!

Gleeeeeeeeeeeeeeeee

Gissa en gång vad jag ska göra! Jo, just det.. se glee. Hehe. Alltså så sjukt bra tv-serie. Dör lite grann. Intressant inlägg, eller hur? Ha en bra fredag, anyway! Puss!

Glee-cast-glee-19506259-500-481_large
Alltså fyfan K-Ä-R-L-E-K!<3

Keep calm.. are you fucking kidding me?



Kör på ett "Julia-inlägg" istället för Cissis/Hannas bloggrape.. hehehe. Imorgon går jag upp antingen kring tre eller halv sex och ser A-avsnittet av PLL. Så sjukt spännande att se vem som är A. Kan knappt bärga mig, haha. Efter jag har sett det (om jag går upp halv sex) ska jag börja fixa allt, och mig, till Bragdloppet. Typ en fucking mil på länngdskidor, please kill me!

ANGÅENDE PORRFILMEN

"Bloggrape" by CissiW.. hAHAHHAHAHA, dog när jag såg det.. synd bara att hon inte kan yttra sig på sin egen blogg istället... Det är nämligen så att det är hon som ska vara med i porrfilmen med Hanna.. hehehe, det är nog bäst att ni chekar in den.. Den kommer, som Hanna och Cissi sagt, i slutet av den här månaden.

Hej alla Julias bloggläsare! tänkte passa på att gästblogga på Julias blogg nu när jag kom på att jag har hennes lösenord. Hon uppdeterar ju typ aldrig? Det är jag som är Hanna Widerstedt. Jag känner Julia från porrfilmen vi spelade in för ungefär 3 månader sen. Vet att hon inte ville att jag skulle berätta det här, men den kommer släppas i slutet på den här månaden så det är väl lika bra att ni får veta nu. Pusspuss alla fula små läsare!! :)


söta lilla jag, hihi

1 day until A-day!


Crazy. Så nära.

2 days left, I hope u can stand it!

2 more daysssssss left!! omgosh THE DAY IS FINALLY COMING!! Who is ready?!
Säger det igen: Galet! Dör lite smått här. Rubrikerna har blivit mycket om "can you stand it" osv.. och PLL/A-day but you have to stand it, haha! ;)

3 days, can u stand it?


Galet. Dör lite här!

You thinking what I'm thinking?

Justin has 6 letters.
Beliebers has 9 letters.
You thinking what I'm thinking? ;)

HAHAHAHAHHAHAHAAHA, jag dör.
Tumblr_m0wceos9wf1rrabd3o1_500_large
HAHAHAHHAHAHA, SÖT!

Can you stand it?


Det är galet, dör lite här! Fem dagar..

Här ska det vara en cool rubrik...

Eftermiddagen har bestått av Glee-tittande och hemkunskapspluggande. Jag har HK-prov på torsdag, därav pluggandet. Det verkar ganska lätt, men jobbigt.. typ. Denna eftermiddag har jag även sett avsnitt 24 av Pretty Litle Liars.. alltså jag måste säga att det var l-ä-s-k-i-g-t. Alltså Å MA GAAHD, där mot slutet höll jag på att dö, helt seriöst. Så jävla läskigt. Och nu är det bara en vecka kvar tills vi får reda på vem "A" är. Lycka! Nu ska jag ta och se något avsnitt av Glee och sedan gå och lägga mig, kanske läsa några sidor i HK-boken. Pusshej! :)

I can&#8217;t breathe I&#8217;m so excited
Nästa avsnitt.. I am fucking excited! Ville bara att ni skulle veta det.. haha.

A total eclipse of the heart

Total eclipse of the heart - Glee

Först och främst vill jag säga att det har hänt något särt med youtube när man bäddar in videos i "små format" på bloggar... förut var det "listen" längst ner.. men nu är det det högst upp som syns. Särt. Tillbaka till vintergatan då. Sen i onsdags har jag varit i Piteå, Vallberget. Slalo har stått på schemat varje dag. Även Glee har stått på schemat, haha. Fruktansvärt bra tv-serie, måste jag tillägga. I helgen har det varit tävlig, dock har jag inte varit med öven fast jag inte är för "gammal" för den här tävlinge, haha. Nu ska jag faktiskt börja plugga lite till prov osv. som jag ahr nästa vecka.


Nästa veckas prov, läxor osv... Det känns verkligen att lovet är slut.

Say hello to Ralph and Lenny!

Hahahhaha.. alltså det är bara Beliebers som gör sånt.. Haha. Och nej, det är inte jag som har döpt dom, jag hittade bilden på facebook.


15 dagar... wihooo!


Alltså det är så näraaaaaaaaa.. jag tror jag svimmar.. hahaha. Dock är det ju då 16 dagar för oss alla i Sverige som måste vänta en dag till tisdagen, eftersom det inte kommer ut på internet förrän då.. men ändå. Nu är jag taggad!
Checka in här för att hitta fler underbara bilder från PLL.

-

“Boys who say "I hate Justin Bieber" are those ones who can't master his hair flip no matter how much they practice” - Taylor Swift.

Tumblr_lq96wb5lbq1qcfyw0o1_500_large

Just nu;


Jag ska se avsnitt 18 som kom ut igår. Ni som aldrig sett den serien borde ge den en chans! Den är faktiskt riktigt bra, enligt mig. Och Ellen, hon som spelar Elsa, är verkligen en riktigt grym skådespelerska! Dock tycker jag avsnitten är lite väl korta.

LOOOOOOOOOOV ♥♥♥♥♥♥♥♥

Rubriken får uttrycka min glädje.. haha. Idag har jag då varit på friluftsdag med skolan i Måttsund.. eller ja, hela skolan var ju inte där. Det var förbanant tråkigt att åka där, det var blank-is i backen och enormt mycket motvind... Dock var det roligt att umgås med en massa kompisar. Ikväll skulle jag egentligen på "myskväll" med vocalix.. vocalix är kören jag är med i.. men det blev inget eftersom jag inte orkar fara dit för jag är förjävligt trött. Nu ska jag ta och se onsdagens och torsdagens avsnitt av Big Brother.. Ha en bra eftermiddag och kväll! :)

#Happy18BirthdayJustin

Grattisvideo från hans Skandinaviska fans. Ni Beliebers (även andra) med Twitterkonto kan väl ta och länka den till Justin (@justinbieber) så han nu får se den. "Vi" har försökt så många år.. utan att lyckas.. Nu är det faktiskt dags!
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/429816_280146745389445_126665794070875_647231_923439854_n.jpg
Tumblr_m05vtvehkg1qkfuyuo1_500_large
427171_302005066528879_150930681636319_817740_1006510582_n_large

Tumblr_m05z4mfgju1qe8ydbo1_500_large

Helt sjukt att han redan fyller 18 år (svensk tid). Det känns som att det var igår Amanda visade mig den "lilla" underbara killen som sjöng One time och Baby och var übersöt i sina musikvideos. Nu har han växt upp.. fått flickvän (sen drygt ett år tillbaka) och allt möjligt... Alla Beliebers stora idol har växt upp. Grattis Justin!