Underbara människa

Åh, du är så underbar, människa. Åh hsbgnjksdtg. Och nu är det ju bara 140 dagar kvar till konserten, ah.

I won't let these little things slip out of my mouth

Sofiaaaaaa, dock inte idag.
Var på "The Best of Idol"-konsert idag. Sofia Lilja (sångcoachen i Idol, för er som inte visste vem det är) var där och sjung också. Åh, hon är så jgnjdfxhn. Så bra på att sjunga, så fin och hon verkar så himla snäll, gah. Imorgon ska vi sjunga med henne på kören, whoo! Det kommer bli azum, I guess. Nu ska jag faktiskt ta och plugga lite till SO-provet vi har på fredag och sen ska jag sovaaaaa. Åh, så trött jag är! Godnatt!

We don't need no wings to fly, just take my hand

Aw, du är perfekt bebbi. Så jävla perfekt. Älskar dig, ah. Fina människa.

Twitter: beliebersweden_

Har börjat twittra på en ny Twitter eftersom min 'vanliga' fortfarande är avstängd (vilket den varit i sju eller åtta veckor nu... och utan anledning). Började twittra där för kanske en vecka sen (och måste bara tacka Cissiw för att hon 'startade upp' den, tack hjärtat) så ja, har ju inte så mycket följare. Ni som känner för det kan ju börja följa mig: beliebersweden_. Klicka på bilden om ni vill komma till min profil.

Why Selena broke up with Justin

Hahaha, kul på riktigt. Speceillt såhär mitt i natten...

The epic finale that will live forever

Fyfan så bra filmen var! Den var oväntad, helt totalt perfekt och slutet var förjävligt bra. Det bästa slutet som de kunde ha gjort! Seriöst så underbar film - den bästa av alla Twilight-filmerna! Ska dock inte skriva mer om filmen, vill inte spoila er som inte sett den ännu - jag lovar er: ni vill inte bli spoilade! Gå och se filmen och godnatt!