How do you think it goes with those tiny little bows?

Sitter och lyssnar på Carly Rae Jepsen's nya skiva (klicka på bilden för att komma till skivan på Spotify). Den kom ut igår, tror jag. Överraskad av hur bra den var. Ska alldeles strax börja plugga spanska fraser som är läxa till fredag. Senaste ska jag nog beställa lite saker från cdon.com, lite böcker, någon film och så.

All my friends in the loop, making up for teenage crime

Har nu gjort ungefär halva SO-inlämningsuppgiften - tror jag -, hela engelska uppgiften plus skickat in den, hunnit se tre-fyra avsnitt av Veronica Mars, läst lite och duschat. Riktigt nöjd med det jag gjort idag, faktiskt. Ska dock fortsätta lite till med SO:n nu, och sen ska jag nog läsa innan jag går och lägga mig. Kanske hinner klämma in ett avsnitt av Veronica Mars där emellan också.

I don't care, I love it


Sitter just nu och håller på med SO-inlämningsuppgiften, måste säga att den här uppgiften inte alls är särskilt tråkig. Tycker faktiskt att den är rätt rolig att göra. Gjorde klart min och Elviras spanska-film för ett litet tag sen. När jag är klar med SO:n ska jag göra klart en skrivuppgift i engelska. Efter jag gjort det ska jag ta det lugnt, typ läsa en bok, se film eller tv-serie eller något sånt. Aja, ska fortsätta nu. Ha en bra söndag!

Get down on your knees, say pretty please

Arkivbild. Grym kväll/natt.
Kom hem från Luleå för ett tag sen. Var där på kalas hos min kusin. Vi åt middag och såg hockey och en massa. Under dagen har jag mestadels läst "Utvald", läste faktiskt ut den idag. Är du glad nu, Emma? Haha. Hon är som en hök över mig och säger att jag måste skynda mig att läsa ut boken (och snart kommer det vara samma med nästa kom jag ska läsa). Imorgon ska jag göra lite olika skolarbeten klara. Så det blir väl inte en så värst intressant dag. Men nu ska jag nog läsa lite i nästa bok i House of Night-serien, så det inte tar tre veckor innan jag läst ut den (vilket skulle betyda att jag skulle ha Emma som en hök över mig i tre veckor.. haha). Hoppas er lördag har varit toppen!

Every move you make....

Men true that.

Think of all the stories that we could have told

Sitter just nu på svenskan. Jobbar dock med en engelskauppgift - My dream job. Funderar på om jag snart ska börja läsa en bok istället. Känner inte för at jobba med något just nu. Aja, ska fortsätta med allt nu. Hejdå!

One day baby, we'll be old, oh baby, we'll be old

Bara 217 dagar kvar, taggad till tusen.
Sluta skolan omkring tio över tre idag. Åkte till vårdcentralen och tog den andra HPV-sprutan då. Kom hem för kanske tjugo minuter sen. Nu ska jag nog bara ta det lugnt ett tag. Sen ska jag plugga lite till NO-provet, som faktsikt blev flyttat till fredag. Men kan inte så mycket så måste ändå forsätta plugga. Ska även fundera på en prao-plats. Lappen måste in senast på fredag och jag har fortfarande ingen aning om vart jag ska praoa...

9/11 - Remember me

Ska slå igång filmen Remember me nu. Riktigt bra film, har sett den ett x antal gånger - den här dagen förra året också. Ni sm har sett den fattar varför. Tycker som att det passar bra att se den just den här dagen. Nu ska jag inte skriva något mer här, utan nu ska jag slå igång filmen så jag slipper vara uppe till klockan ett för att se hela filmen. Klicka på bilden för att komma till filmen på swefilmer.

"Men jag menar, en bästa vän egentligen inte datum en ex"

"But I mean, a best friend doesn't really date an ex" - "Men jag menar, en bästa vän egentligen inte datum en ex". "Don't be" - "Inte vara". Heja översättningarna på swefilmer nu för tiden. Blir så less.. åh. "I should probably hop in the shower" - "Jag borde nog. Hop in i duschen" Jamen såklart, det är ju helt rätt. Och det här är l-å-n-g-t ifrån alla fel dom gör. Översätter rakt av. "Broke up" - "Bröt upp" Jaha. Less.

I stoped using my head, using my head letting all go-o

Tumblr_m2u4w6ukx51row7lfo1_500_large
Stannade hemma från skolan idag eftersom jag hade ont i magen. Har haft ont i magen på det här sättet ofta på sista tiden, och vi har inte en aning om vad det är. Mamma undrar om det kan vara blindtarmen, men ingen läkare tror det så allt är kaoos. Och idag hade jag extra ont i magen och mådde illa så ja, jag stannade hemma. I morse gick jag upp omkring halv sju och började göra mig i ordning till skolan men hade då - som ni fattar - så ont i magen. Jag gick och la mig igen omkring åtta. Läste några sidor i en bok innan jag somnade också. Sov till omkring halv elva. Då åt jag frukost och så. Sen har jag suttit vid datorn - Twitter, Facebook, skrivit med Cissi om en sak, hahaha - och nu ska jag nog se någon film eller så. Sen funderar jag på att fortsätta plugga till NO provet vi har på torsdag. Ha en bra tisdag! :)

Det tog allt för många år för mig att äntligen bli fri

Arkivbild. Ganska gulliga va?
Jag kom hem från ledarskolan för ungefär en timme sedan. Det var roligt där. Innan jag for dit hann jag göra klart SO-inlämningsuppgifter, skicka in den, göra klart en inlämningsuppgift i svenska och plugga NO ett tag. Pappa hade klippit grannarnas gräs redan så jag slapp göra det, haha. Sen jag kom hem från ledarskolan har jag hunnit äta - laxlåda, satans gott måste jag säga! - och plugga NO lite mer. Och såklart har jah hunnit sitta vid Twitter... nu ska jag ta och slå igång The Hunger Games och se den - tredje kvällen i rad. Riktigt förjävla grym film det där. Se den! Imorgon är det skola igen. Varför är helgen alltid så kort? Det är ju galet.

Across the ocean, across the sea

Håller just nu på att göra klart min inlämningsuppgift i SO. Nästan klar, faktiskt. Sen ska jag fortsätta med att plugga NO. Ström och sånt. Lite senare idag ska jag klippa grannarnas gräs en sista gång i år. Eller jag tror i alla fall att det blir sista gången i år. Och klockan tre ska jag kanske åka på ledarskola. Ska Adina ska jag. Ska kanske städa klart i rummet också om ja hinner. Ja, det är väl ungefär vad jag ska göra idag, i stora drag i alla fall.

De närmaste 473 dagarna

Igår kväll såg jag Breaking Dawn Part 1 - för typ hundrade gången - och The Hunger Games. Ikväll såg jag The Hunger Games igen - ruggigt bra film måste jag säga. Alla ni som inte sett den måste se den, annars har ni missat något riktigt grymt. Såg för en stund sen att andra filmen i Hungerspel-triologin har premiär i USA först den 21 november 2013. Mer än ett år dit... 1 år och 73 dagar - 437 dagar. Dö. Får muntra upp mig med att Breaking Dawn Part 2 har premiär omkring den 14 november i år, så alltså bara typ två månader - typ 66 dagar - kvar. Och The Vampire Diaries säsong 4 har ju premiär den 11 oktober, bara en månad - 31 dagar - kvar. Omg, omg, omg, omg. Sen är det ju bara 221 dagar kvar till jag och Cissi sitter i Telenor arena i Oslo och ser Justin Bieber uppträda. Lycka! Den fjärde (och kanske sista...) boken i "Ängel-serien/Hush hush saga" av Becca Fitzpatrick kommer ut i USA den 23 oktober - om 44 dagar - och sen tar det väl kanske 3-4 månader innan den kommer finnas översatt på svenska. Nu vet ni då allt viktigt som kommer hända under de närmaste 437 dagarna. Haha.

Baby, jag har fel, du kommer aldrig hem

Arkivbild. Åh, härliga sommar, see you in a year...
Håller på att städa mitt rum nu. Eller städa och städa. Ställa tillbaka allt på plats efter att vi målat om i rummet. Ikväll kommer Adina och Cissi W mest troligt och sover här. Och innan dom kommer måste jag ha hunnit fixa rummet klart samt puggat lite NO och gjort klart en SO-inlämningsuppgift. Så det är så jag kommer spendera dagen - i mitt rum och städa och plugga. Hoppas att ni alla kommer ha en kanon bra helg! :)

Baby, there you go again, there you go again

Åh, härliga sommarnatt. Det här måste vi göra om, right gurls?
Sitter just nu i mitt rum. Håller på att välja kläder, men vettefan vad jag ska ha på mig. Ångest. Så fort jag har valt kläder ska jag gå ner och borsta tänder, fixa mig osv osv. Bussen går omkring fem över You gotta love early school mornings... Dock är det ju sjukt skönt att det är fredag.

You say it's too late to make it, but is it too late to try?

 
Bild från strandpartyt i somras. Underbar kväll/natt. Ni som var där: someone captured the moment! Haha.
Kom hem från skolan för ungefär en timme sedan. Sen dess har jag sittit vid datorn och sett Veronica Mars. Ska se klart avsnittet jag håller på med och sen ska jag plugga spanska glosorna och sedan funderar jag på om jag ska läsa ut boken jag håller på att läsa. Ha en bra torsdags kväll!


ceciliawallen.blogg.se

Jag tycker att alla söta människor ska klicka här eller på bilden och checka in min kära vän Cissi's blogg.