Tumblr

Klicka på bilden för att komma till min Tumblr.

There's a hole in my soul, I can't fill it

Länk till en bra låt.
Idag har jag bara tagit det lugnt, typ sett Grey's och suttit vid Tumblr. Åt middag för ett tag sen och ikväll ska jag se Melodifestivalen. Till dess ska jag nog se lite Grey's och även börja plugga lite till proven jag har nästa vecka.
Dagen har väl till största del varit bra. Pappa ringde dock vid två-tiden och sa att Sandra hade kraschat på storslalomtävlingen idag, och det verkar inte bättre än att hon har fått hjärnskakning. Han har även lite ont i nacken och axeln, sa hon, men annars mår hon bra. Som tur var.

Rihanna, så underbar!

 Åh, så underbar låt och video och allt. Fast så brukar ju Rihannas videos vara, i och för sig. Som Linda skrev på sin blogg: Rihanna gör det igen.

Beautiful Creatures

Var och såg på bio igår med min syster och hennes kompis. Vi såg Beautiful Creatures. Riktigt bra film faktsikt. Jag rekommenderar den, helt klart.

Seven devils all around you, seven devils in your house

Här har ju uppdateringen varit bra. Och jag tänker inte ens skriva något i stil med: "den kommer bli bättre, jag lovar" (alias många bloggares största lögn..), för det kan jag inte lova. Kanske att den kommer bli det, kanske inte. Nu ska i alla fall skriva klart min debattartikel i NO:n och sen ska jag kanaske se ett avsnitt av Grey's anatomy eller så kanske jag ska räkna matte. Vi får se.

Twitter: juliaandersson_