Ska man titta på Mora Träsk om man är barnvakt? Oh, ja!

Hahha, ja ikväll har jag suttit och tittat på Mora Träsk med mina småsystar. Jag var nämligen barnvakt. Jag kommer fortfarande ihåg de flesta låtarna. Och en del danser också. HAHA. Och när jag var mindre var jag och såg Mora Träsk live. Fett grym jag är, haha. Nej, jag skojar bara. Inte så särklit grym, men det tyckte man ju då.. Nu sitter jag i alla fall och tittar på Idol och sen blir det nog att se någon film.
Fan vad gråhåriga dom har blivit, men nog känner man igen dom ;)

Jag tror du söker efter mer än du ser, men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar

Just nu sitter jag med Cissi i rödan. Johanna är sjuk och Linda är.. någon annan stans. Jag vet inte vart. Hemma i alla fall. Vi sitter och väntar på att SO:n ska börja. Den börjar typ tio i två, I think. Och sen slutar den halv tre, ungefär. Då åker jag hem med pappa, men nu måste jag gå till mitt skåp och hämta mina böcker och så. See ya later alligator! :)


Bara för att den bilden är så fin!

-

'Cause there'll be no sunlight if I lose you, baby.
There’ll be no clear skies, if I lose you baby.
Just like the clouds pass, I would do the same,
If you walk away, everything will rain, rain, rain.

Spanska och engelska glosor, sen sova.

Ja, som rubriken säger; Nu ska jag göra spanska och engelska glosor och sedan ska jag sova. 35 engelska och 11 spanska. Godnatt! ;)

Chillin' with Adina!


Godnatt!

Ville bara säga godnatt. Klockan är just nu i skrivandets stund 23.15. Men nu ska jag läsa lite i När jag hör din röst innan jag ska sova. Godnatt!

Chipmunk version

Criminal - Britney Spears (Chipmunk version)
Who's that chick? - David Guetta ft. Rihanna (Chipmunk version)
Judas - Lady Gaga (Chipmunk version)


Haha, hur gulliga? Så sjukt. Jag älskar Chipmunk versioner av låtar, haha. Dom blir så gulliga då!

I'm a lightweight, better be careful what you say

Lightweight - Demi Lovato
Har just kommit hem från skolan. Nu måste jag börja plugga på en gång. Haha, värt liv. Men ja, så är det ibland, see ya later! :)

This is the tale of Captain Jack Sparrow

Jack Sparrow - The Lonely Island ft. Michael Bolton
Idag har det varit en riktigt intesiv dag. Så det slutade med att jag bara var och jobbade två timmar idag innan jag var tvungen att gå hem eftersom som jag fick huvudvärk. Nu sitter jag och räknar matte och har just gjort klart en svenska uppgift. Och om ungefär tio minuter ska jag titta på CSI: Miami eller det kanske är CSI: New York. Jo, det är nog CSI: New York. Men ha en underbar fortsättning på kvällen! :)

Don't underestimate the things that I will do

Nu drar jag alldeles strax till skolan! Kul, huh? Och sjukt kul för er att veta. Jag säger bara att ni som är lediga idag har det riktigt skönt. Hur som helst, nu måste jag gå och borsta tänderna osv. Hejdå!


Bara för att jag (var så gullig när jag var liten) inte har några andra bilder att visa er...

Om man heter Julia Andersson är man rädd för katter

Den här katten var på min gård idag. Jag skulle fota en fjäril och sen kom den här katten fram från att ha varit bakom något. Seriöst jag är livrädd för katter. Och den här katten höll på att ramla ner i vår källare! Ja, om man heter Julia Andersson, är 13 år, född den 27 december 1997 är man livrädd för katter...

Matematik ♥

Nu ska jag räkna en massa matematik. Det kommer helt seriöst bli jätte kul. Jag älskar matematik. Ett av mina favoritämnen, faktiskt. Och efter det kommer jag göra en massa annat nödvändigt, så jag får se om jag hinner blogga något mer idag. Ha en bra dag, anyway!
Och jag är så bra på matematik att jag vet att det är något särfel med blogg.se ibland...

Men fuck off! Det syns ju inte vad det står. Allt blev ju bara suddigt. Men det står i alla fall att jag fått kommentarerna kl. 13.27 och 13.25 och klockan är bara 13.22... Hmmm? Särfel med blogg.se?!


Du är vacker som du är, du måste vara som du var

Underbar - Fronda

Åh, den här låten är så underbart fin! Jag älskar den.

A walk to remember

199282_153468491384354_152542051476998_341040_2113006_n_large
Har just sett A walk to remember med mamma, pappa, mormor och morfar. Hahah. Grymma vi är alltså. Och alla, i alla fall alla sa det, tyckte filmen var bra. Och det är den ju. Den är så jäkla grym. Här kan ni se trailern. Här kan ni höra den bästa låten från filmen. Spoilers: Här kan ni se bilder på stället där jag börjde gråta första gången under filmen. Här kan ni se en massa bilder från filmen. Här kan ni se en av de bästa scenerna i filmen. Spoiler: Jag bara älskar den scenen. Inte bilderna dom har gett till alla, inte att dom låtsas bry sig om henne och vara snälla mot henne utan att Landon (Shane West) tar emot henne, kramar henne, försvarar henne och hälper henne hem. Åh, det är så fint! Så ni som inte har sett den se den! Ni måste verkligen det. Den är så jäkla bra!!

Länkbyte!

Ni borde vekrligen kika in den här söta tjejen blogg! Den hittar ni om ni klickan här eller på bilden.

Mean Girls 2 & The Sisterhood of the Traveling Pants

Båda filmerna var jätte bra (och ni måste se dom), fast Mean Girls 1 är bättre än tvåan. Fast så är det ganska ofta, enligt mig. Alltså att första filmen är bäst, menmen. Jag var astrött när jag tittade på The sisterhood of the traveling pants och tänkte hela tiden "efter den här delen ska jag gå och lägga mig" men så blev det aldrig för jag kunde inte sluta titta på den, hehe. Så när klockan var tre släckte jag lampan. Och då förstår ni kanske att jag inte har gått upp så tidigt idag. Jag gick upp klockan tolv och då åt jag och sen dess har jag bara suttit vid datorn. Och nu ska jag faktiskt räkna matte, och lyssna på musik. See ya later! :)
HAHAHHH. Båda var bra. Mean Girls 1 är bättre än tvåan...

Filmtips?

Ge mig så mycket filmtips som möjligt nu! Ge tips på komedi, romantik, action, allt. Vilken är din favoritfilm? Vilka filmer tycker du är bra? Vilka filmer borde jag se? Berätta för mig.

A0ed01ef42ecf8a1cbd33a4a6ff760ce_jpg_640x480_upscale_q90_large

Don't forget me, I beg

Har just sett på Idol och tänkte nu se på en film med mamma. Och nu ska nu ska ni få höra den sorgliga historian om varför det bara var tänkte... Mamma bad mig välja film. Jag valde A walk to remember. Idol slutade och jag tänkte precis hämta filmen. Pappa kommer in i vardagsrummet och frågar om vi inte ska se den filmen som visas på tv. Pappa fixar så vi kan läsa vad filmen handlar om. Jag konstaterar direkt att det inte är något för min smak. Men mamma och pappa nappar direkt. Mamma frågar om jag inte vill se den med dom. Men jag säger 'nej, var det inte jag som skulle bestäma film?!'. Inget svar. Jag går upp på mitt rum. Här sitter jag nu. Och jag är inte lite mör på mamma just nu. Rolig historia va? Den bästa jag någonsin skrivit. Och exakt så där gick det till. Så nu vet jag inte alls vad jag ska göra... Hejdå, dear readers!

Tumblr_lqt81je4ez1qd2pfno1_500_large
För övrigt sitter jag och nördar Adele så därför får ni en fin bild på henne.

Keep telling myself that it's not worth it

Idag vaknade jag vid halv sex, jag bara älskar alla tidiga dagar... Då duschade jag och fixa mig till skolan. Jag fick även skriva klart SO-uppgiften. Kan ju snabbt tillägga att jag satt uppe till tolv i natt och skrev, men hann ändå inte klart. Och på grund av mina fem timmars sömn var jag lagomt död idag. Men jag klarade mig igenom skolan galant ändå, höll bara på att somna då och då... Men det funkade. Fast efter idrotten blev jag pigg, inte så värt eftersom jag bara hade en lektion kvar då, men men. Det är alltid bättre än något, jag är ju till exempel inte trött nu. Jag kan nästan lova att jag kommer bli det nu eftersom jag skrivet det... I alla fall på SO:n idag lämnade jag in min inlämningsuppgift och nu kan jag ju bara hoppas på att den är bra! Och för er som ville veta, jag fick alla rätt på SO-tian! Jag är den första i klassen som haft alla rätt, skillz man har! Och nu kommer jag få en tia av min SO-lärare nästa vecka. Bäst, eller vad? Efter skolan tog jag bussen hem och när jag kom hem satt jag och pratade med mamma, pappa, mormor och morfar. Mormor och morfar var här och åt idag, och de tog även med sig Josse och Fanny till dem eftersom de ville sova där. Så kvällen blir systerfri förutom Sandra, men hon stör mig inte särskilt mycket. Men ha en bra kväll allihopa!


Kul att man ser helt förvånad ut. Och så ser det ut som att jag har världens påsar under ögonen...

I only want the best for you

For och jobbade vid halv fem. Haha, jag hann knappt äta middag.. Sen kom jag hem vid kvart i åtta. Efter det har jag suttit och gjort SO, och så har jag sett på CSI: Miami. Men nu måste jag på riktigt göra klart SO-inlämingsuppgiften, den ska lämnas in imorgon. Fast jag har bara kvar att skriva ner allting i mitt häfte, allt finns skrivet i datorn. Puss och kram! :)


När man är gullig när man springer så är man...

Fuck life.

Fint väder idag, huh? NEJ! Och gissa vilken skola som hade terränglöpning idag! Jo, just det. Vår skola. Känner mig som en blöt katt. Och jag var sjutk blöt just efter loppet. Skorna, sockarna, byxorna, tröjan, jackan och sen ansiktet, händerna och håret. Fuck life. Men nu har jag fått komma hem och jag sitter iförd min Ziperall och tjocksockar. Mysigt! Och nyss åt jag en korvmacka, fan vad gott det var. Blev så sjukt sugen på falukorv när jag stod och väntade på bussen så jag sa till mina kompisar att jag skulle äta en korvmacka direkt jag kommit hem och fått byta till torra, mysiga kläder. Och så blev det! Men nu måste jag skynda mig att fixa klart inlämningsuppgiften i SO. Hejdå!


Arkivbild.

Länkbyte!


Klicka här eller på bilden för att komma till den här söta, coola tjejens blogg. Det tycker jag verkligen att ni ska göra. Grymt blogg! :)

It's like you're pouring salt in my cuts

Kom hem från jobbet vid kvart i nio. Efter det har jag tittat på 112 - på liv och död och sedan på Hawaii Five-0. Egentligen var det meningen att jag inte skulle och jobba idag, men det blev så ändå. Och eftersom jag har så mycket skillz kom jag hem precis i rätt tid för att hinna se Sandra på 112 - på liv och död också. Det är vad jag kalla skillz. Men nu ska jag ta och råplugga spanska glosorna, jag har dom imorgon och har inte pluggat dom en enda gång. Yeye, hejdå! :)


Gamla klassen ♥

Mean Girls

Jag har just sett Mean Girls, för andra gången i mitt liv, haha. Jag såg den för herrans många års sedan på ett kalas och kände att jag ville se den igen. Här någon dag ska jag se Mean Girls 2. Hoppas att den är lika bra. Men det är så synd att det än nya skådespelare, jag hatar när det blir nya skådespelare. Alltså i de stora rollerna, och extra mycket när de byter skådespelar till huvudrollerna... Fast jag vet ju inte om det är en ny huvudperson i tvåan (alltså huvudpersonen kanske inte är Cady i tvåan), det får jag ta och ta reda på när jag ser den. Menmen, nu ska jag göra klart so-inlämingsuppgiften. See ya! :)

You never really can fix a heart

Fix a heart - Demi Lovato
Idag är jag hemma på grund av att jag hade sjukt ont i magen på morgonen. Så då gick jag och la mig igen vid sju och sov till halv elva och nu är allt borta. Helt azum! Men det tråkiga är då att jag missar bilden på skolan idag, och säkert en massa skoj med kompisar... Förresten Demi's nya album har kommit ut. Och det är helt jäkla grymt! Här kan nu lyssna på det. De bästa låtarna är nog Unbroken, Fix a heart och Lightweight. Men alla låtarna är såklart grymma. Nu ska jag gå och äta lite lunch tror jag, hejdå! :)

Idag är dagen då min syster-yster är med i 112 - på liv och död. Så slå på Sjuan (nya Tv4+) klockan åtta.


Snyggt, eller vadå? ;)

Länkbyte!


Ni borde verkligen kolla in den här söta tjejens blogg. Hon har verkligen en bra och intressant blogg, check it and follow! ;)

I'm ready!!


Osminkad, håret i en tofs, ja det ser helt sjukt ut. Helt redo att dra och jobba, inte särskilt taggade menmen... Jag går om typ tjugo minuter, hejdå! :)

And if I listen I can hear you through my radio

Nu ska jag fixa lite saker, och på någon timme/några timmar, I guess, åker jag och jobbar. Så jag måste verkligen fixa en hel del saker nu, för man vet aldrig när dom ringer... Ha en underbar eftermiddag och kväll! :)


Imorgon då smäller det! ;)

Just nu;


Sitter med Linda i sal 35 och väntar på att NO:n ska börja.

Let it burn while I cry, 'cause I heard it screaming out your name




Denna fantastikt goda dessert gjorde jag ikväll. Och med de här bilderna säger jag godnatt!

I know I'm hangin' but I still wantin' you


All the things you'd say, they were never true, never true

Nu ska jag faktsikt alldeles gå och lägga mig och sova en välförtjänt sömn. Jag har suttit och gjort so i stort sätt hela dagen, och jag är så less nu! Men godnatt på er! :)


HAHA, åh minnen!

Jag har mina renar, det e ballt

NI MÅSTE LYSSNA PÅ DEN HÄR LÅTEN!
Kvistar & Palt - Eljest! ft. Andreas Larsson

Jag har mina renar, det är ballt
Jag matar dom med kvistar och palt
Dom är mina älsklingar dom är mitt allt


Färdas ekologiskt de e bäst
Därför tar jag renen till närmsta fest
Synd att det 20 mil till Bastuträsk

Sommaren är här - med mygg och besvär
Här i norrland spelar vi kubb med hagelgevär
Vi håller vinter kär, bor du i stockholm är du sär
Varför fan bor du där, när du kan bo här

Spelar ingen roll om du bor i slott eller koja
Här i Norrland äter vi flingor med spillolja
Säg vad fan är crysis? Vi spelar femkort och vändtia
Vill man lyxa till det tar man en tur med farsans fejt-nia

Jag har mina renar, det är ballt
Jag matar dom med kvistar och palt
Dom är mina älsklingar dom är mitt allt

Nu har jag inte sagt - att sommarn är helt kass
Det är skönt med ett utedass, där inte röven fryser fast
Men det finns negativa jävlar som bävar inför snö
Vem blir glad när det är tö? Vem vill kratta löv i en hög?

Inte fan vill jag det, det är en sak jag vet
För jag är jävligt fet och då är det ett jävla schlet
Med fysiskt arbete - nej tacka vet jag palt
Jag äter den helst, med kvistar och lite salt

Jag har mina renar, det är ballt
Jag matar dom med kvistar och palt
Dom är mina älsklingar dom är mitt allt
Jag har mina renar, det är ballt
Jag matar dom med kvistar och palt
Dom är mina älsklingar dom är mitt allt


Grym låt, huh? HHAH, norrland goes hard! Andreas Larsson är för övrigt asagrym i idol, synd bara att han är så nervös!

Just nu;

Jag just nu (ignore my eyes. Dom blev helt cp). SO-plugg och Adele's underbar röst strömmar ut högtalarna!

Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead

Har just kommit hem från konfa-informationen som var i kyrkan. Det var även en gudstjänst. Nu ska jag äta någon lunch innan jag börjar med SO:n jag har kvar. Wish me good luck?! Ha det bra! :)


Samma bild, åter igen. Men jag har lite bildbrist..

I wish nothing but the best for you to

Vaknade halv nio idag. Gick upp och åt fruksot. Tittade på tv. Spelade piano. Dushade. Sitter här och bloggar. Ja, det var min morgon. Men nu måste jag gå och sminka mig, fixa håret ta på mig andra kläder.. Ni kommer antagligen ihåg att jag ska på konfa-informations-sak i kyrkan idag? Hur som helst det ska jag, och jag ska typ åka om en halv timme. See ya leter! :)

Till min kära kompis Johanna:
Skicka bilderna från NO:n och från i fredags. Annars får vi fixa det i delad mappen imorgon på skolan. What do you prefer?


Halloween 2010. Måste göras om!

Say hello to goodnight

Ja, jag vet att Shontelle sjunger 'say hello to goodbye' inte 'say hello to goodnight'. Men för att det skulle passa till inlägget bytte jag ut det ordet, och det blev faktsikt rätt grymt! Nu måste jag sova, jag ska vara i kyrkan klockan elva imorgon. Det är massa information om konfan. Och eftersom jag ska hinna fixa en massa saker innan vi åker dit måste jag gå upp senast halv nio, nio, så vad tror ni? Dags att sova nu? Godnatt!


Guess who!?

Jag ♥ Adele's röst

Hur vacker är hon inte? Jag dör! She's soooo freaking beautiful! Och sen låter hon ju till och med bättre på live framträdanden än vad hon gör på skivan. Hur många gör det egentligen? Typ ingen, föruton hon. I am totally in love with her voice <33333
Adele-vogue-uk-october-2011-02_large

Someone like you - Adele


You make me feel so, la la la la la

Jag vaknade vid nio idag. Då gick jag och åt frukost, och efter frukosten har jag faktiskt gjort en massa SO, men en del pauser framför datorn och annat. Och nu ska jag faktiskt räkna matte. See ya!


Snygg, eller vad?! HAHA.

Huvudvärk...

För typ en timme sedan kom jag hem från en underbart rolig dag med tjejerna. Nu ska jag sova på en gång, jag har huvudvärk som faaaaaaaan, I think I'm going to get migrän. Godnatt!


Random arkivbild.

Hej och hejdå.

Hej, nu måste jag plugga fucking NO och sen ska jag ut och springa med mina sisters, hejdå.


112 - på liv och död


Look what I just found out! My sister-ister is goning to be in 112 - på liv och död next week. Okej, jag fick reda på det igår typ, men det lät coolare att säga 'look what I just found out' än vad det hade låtit att säga 'look what I found out yesterday'. Hur som helst, min  syster-yster kommer vara med i 112 - på liv och död nästa vecka. På onsdag närmare bestämt. Så det är bara att slå på Sjuan (det nya namnet för Tv4+) klockan åtta noll noll den tjugoförsta i nionde. Ok?
Förresten, för er som inte visste det, det är från när hon ramlade och fick hjärnskaking på en slalomtävling i Tärnaby (at least I think it was in Tärnaby).

Breaking dawn - Part 1 - New Trailer


OMG, CAN'T WAIT! Varför är det fortfarande september? Jag vill ha en fucking tidmaskin! Jag har seriöst sett den nya trailern en miljon gånger och jag tror jag längtar ihjäl mig!!

Amigos! What's up?

Rubriken likamed namnet på min spanska bok plus namnet på min engelska bok. Gulligt va? Nej. Hur som helst, den här dagen har helt klart varit helt ok. Har inte haft så tråkiga lektioner idag, hade ju inte no... haha. Och sen hade vi ingen spanska heller så jag slutade tio över ett. Då gick jag med Emma till sjukan och köpte klubbor osv. Vi väntade på bussen där. När jag kom hem började jag plugga lite och satt vid datorn, as usual. Och nu ska jag faktiskt fortsätta plugga lite, och sedan skriva en del på min novell och efter det får jag sa vad jag gör.
Moreover, it has been wonderful weather today. Right? Men ni ska bara vet! När jag hade kommit hem och satt i mitt rum vid datorn så regnade det inte outside my window. Det var sooooool! ;)


Riksgränsen 2011 - Miss it like heeeeeeeeeeeeeeeeell!

I just want them to know that I gave my all, did my best


I was here - Beyoncé

I just want them to know that I gave my all, did my best.
Brought someone to happiness.
Left this world a little better just because, I was her.

I was here, I lived, I loved

Idag har jag varit på skolan, förvånade? Jag förstod väl det.. Skolan var faktiskt helt ok idag. Slutade tjugo i två till och med, plus poäng till skolan för det. När jag kom hem, vid tjugo i tre satt jag vid datorn, åter igen måste ni varit väldigt förvånade? Jamen såklart! Nejmen, sen skrev jag en kort del på min novell och efter det åt jag, sedan for jag på träning. Slalom, ja utan snö. Barmarksträning. Det gick så jäkla dåligt så det ska vi inte ens prata om. I alla fall efter träningen, när pappa hade handlat keso till mamma och tuggummi till mig, for vi hem och då tittade jag på Idol. Och efter det gjorde jag inget särskilt. Och här sitter jag nu. Men nu ska jag fixa lite för skolan imorgon, läsa i Jag saknar dig. Alltså boken. För övrigt är det skriven 1992 av Peter Pohl. Boken är skriven 1992 och sådär 19 år senare kommer filmen, bara sådär lite random. Och när jag läst ett tag ska jag faktsikt gå och lägga mig. Godnatt! :)


Alltså jag bara älskar den här bilden! Skrivbordbakgrund, ja!

Svar på frågestunden!

Johanna frågade:
Vilken sport skulle du vilja gå i än slalom?
Visst är jag bäst? (a) ;)
Vilka är dina närmaste?
Om du fick önska dig vad som helst vad skulle det vara då? ;) <3

Svar:
Helt klart innebandy!
Haha, jadå klart du är!
Du, Alexandra, Amanda, Frida och Jennifer, typ.
Jag vet inte riktigt, men jag skulle inte säga nej till lite pengar.. ;) <3



Ronya frågade:
Favorit låt ?
Favorit band?
Gillar du ulrik munther? Varför/varför inte?
Om du fick välja ett namn du fick heta (inte julia) vilket namn skulle du välja då?
Favorit färg?
Favorit maträtt?
Vilken skola går du i?
Läser du min blogggg (a) ? (Adorejb.blogg.se)

Det var mina frååågor :) gryym blogg

Svar:
Först och främst, tack!
Min favorit låt just nu är nog I was here med Beyoncé.
Hmm, The Pretty Reckless tror jag.
Ja, jag gillar han lite. Han är bra och så, rätt snygg också.
Isabella, tror jag faktiskt.
Lilaaaaaaaaaaaaaa!
Tacos eller palt, typ.
Manhemsskolan.
Ja, det gör jag. Flera gånger varje dag! ;)
Förresten, du har en gryyym blogg! :)



Cecilia frågade:
Vad gör du? :D

Svar:
Lyssnar på några covers på Jag gråter bara i regnet (grym låt förresten) och svarar på frågorna jag fått :)



Anonymous frågade:
Favorit kändis just nu?

Svar:
Åh, svår fråga. Min främsta idol är helt klart Justin Bieber, men just nu har jag världens crush på Robert Pattinson. Så jag måste nog säga Robert Pattinson.



Anonym frågade:
Vad vill du bli när du blir stor? :)

Svar:

Advokat! ;)



Sonja frågade:
Gillar du justin Bieber?
Puss

Svar:
Jaaaaaaaaaaaaa! :)



Ida frågade:

Vilket är ditt favvoplagg?
Vilka är dina närmaste?

Svar:
Ett par jeans. Freakin' love them! ;)
Johanna, Alexandra, Amanda, Frida och Jennifer, typ.



Sandra frågade:
Favoritblogg?
vem av "stor"bloggarna har roligast blogg enligt dig?

Svar:
Min favoritblogg är nog... hm, typ justindrewbieber.blogg.se och biebertime.blogg.se.
Jag läser faktiskt ingen av de bloggarna, men jag gillar nog Foki mest, fast Kissies blogg är lite rolig att läsa ibland, på något konstigt sätt.. ;)



Emma frågade:
Vilka bloggar läser du? :)

Svar:
Jag läser en Justin Bieber-blogg, en One Direction-blogg, en Twilight-blogg, en blogg om en massa kändisar, en Ashley Greene-blogg, en Kristen Stewart-blogg, en Robert Pattinson-blogg, en Gossip Girl-blogg. Sedan läser jag adorejb.blogg.se, cceciliaw.blogg.se, amandafrom.blogg.se, sweetfrog.blogg.se, nicolinajovic.blogg.se och purepassion.se. Några novellblogar, och ibland kikar jag in andra bloggar :)



Gabbi frågade:
Om du är ett fan av Justin, hur länge har du gillat honom och vad fick dig att gilla honom? :)

Svar:

Ja, jag är ett fan av Justin. Och jag har varit det i ungefär ett och och tre månader. Det som fick mig att gilla honom var faktsikt att Amanda lyssnade på honom så mycket att jag började gilla honom. För jag kan säga att jag verkligen inte gillade honom före det, eller jag orkade inte ens ge honom en chans. Men se så det gick sen ;)



Hoppas ni alla blev nöjda med svaren! Lite random bilder, menmen.

I bet I can...

I bet I can maı̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̨̨̨̨̨̨ke you wipe your screen.. Did it work? Tell me! ;)

I BLAME ***!

Inte många som fattar rubriken menmen. Jag och Johanna gör det och så är det bara. Men nu ska jag göra no, fun life! I blame ***! Förresten om någon i 8F läser min blogg och vet om vi har noprov imorgon eller på fredag så skulle det vara jättegulligt att berätta det för mig!


Klockan börjar närma sig...

Klockan börjar närma sig kvart i tolv och jag ska upp om några timmar. Kommer vara rätt så trött på skolan imorgon så nu ska jag gå och lägga mig strax. I alla fall, jag har just sett Remember me. Det kändes som att det var rätt dag att se den på. Den 11 september. Ni som sett den vet varför, även ni som läst inlägget här under. Och ni som inte sett den och inte läst inlägget under ska inte göra det. Om ni vill så får ni det såklart, men det är en riktigt biggggga spoiler från filmen där. Just so you know. Godnatt!


Bild i repris. Älskar dig bästavän!<3

11 september 2001

10 år sedan 11 september attaken på World Trade Center. Idag var det alltså tio år sedan terrorattaken inträffade, och idag har människor världen över hedrat de människor som dog den 11 september 2001.



Filmen Remember me handlar om Tyler Hawkins (Robert Pattinson) liv, fram till den 11 september när han befann sig på fel ställe vid fel tidpunkt. Han befann sig nämligen på våning 88:a i Södra tornet.

NO-PLUGG!




Nu är allt framställt så nu ska jag börja plugga till gruppprovet i no, som vi har på tisdag.

Kladdkaka in my ♥




This kladdkaka I baked earlier this evening. Sjukt goooooood! Jag har just sett Bröllopsduellen och nu ska jag fortsätta titta på säsong två av Gossip Girl.

Everyday I'm shuffling


Party rock Anthem - LMFAO ft. Lauren Bennett & GoonRock

Är rätt less den låten, men jag lyssnar ändå på den nu. Jag är typ normal.. Nu ska jag i alla fall fara till mormor och morfar. Jag var ju där igår, men jag blev inte helt klar med allt jag skulle göra. Så då måste jag fara dit idag igen, plus att jag skulle skanna mitt släktträd som jag har hem.


Me and my mammmmmi. Jag var typ ett år då, och redan då spelade jag piano.. haha. Samma piano och pianopall som nu också..

Goooooooooooodnight!


Med denna gulliga bilden säger jag godnatt!

Breaking Dawn

Ny bild/poster från BD. Oherre vad jag längtar! För övrigt var jag bara tvungen att köpa Juliatidningen idag, Robert (alias min pojkvän) var med, typ någon artikel, och så var det världens finaste poster på Bella och Edward! Sen kommer det en ny trailer till BD part 1 på tisdag. Längtar enormt till den kommer också!


Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer


Vart jag mig i världen vänder - Den svenska björnstammen


"Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer, längtar efter något som kan rädda mig." - Den meningen har jag verkligen på hjärnan!

 

Dagen har hittills varit rätt bra. Det har hänt en massa skoj, som vanligt och så har jag varit i skolan... Vilket var tråkigare, förutom allt roligt som hände då. Okej, det där blev helt fel, men who cares? Sitter just nu och drogar Vart jag mig i världen vänder. Senare blir det att äta middag, tacos. Mums! Och efter maten ska jag till mormor och morfar och fixa en del bilder och 'information' till en svenska sak.

 

Klicka på bilden gör att komma till frågestunden!


FREDAG IMORGON, YEEEEEEEEEEAH!


Robinson & CSI: Miami



Det är nog så kvällen kommer spenderas. Framför tvn. Så nu ska jag gå och titta på Robinson som börjar alldeles strax!

R.I.P. Stefan Liv - 2011.09.07 ♥


Electropop


Electropop - Oleg Nejlika

Grym eller vad? Hahahha. Skulle bara kika in och säga; Glöm inte frågestunden! Klicka här eller på bilden för att komma till den.

Just nu;



Have you ever done something you can't change?

Godmorgon! Jag har just duschat och sminkat mig. Nu ska jag strax fixa håret och efter det blir det att äta lite frukost. Och sedan vet jag inte vad jag ska göra, typ att borsta tänderna, fixa väskan osv. Sen kommer jag nog inte ha särskilt mycket tid kvar tills jag måste gå ut till bussen.


Bild från majbrasan.

When I held ya


Moa Lignell - When I held ya

Just sayin' WOW! Helt otrolig!
När jag kom hem från skolan chattade jag med Cissiw på msn. Long time ago, både sen jag chattade med Cissi och sen jag var inne på msn. Efter det har jag mest suttit vid datorn och förbrivit tiden. Eller ja, fram till middagen. Då åt jag som ni förstod, och efter det fick jag och min syster-yster vara barnvakt till våra yngre systrar-ystrar. Vi har sjungit SingStar. Sedan fick jag borsta deras tänder och läsa Hans och Greta och Guldlock och de tre björnarna för dom. Kul, eller så inte. Och ni försöker vi få dom att somna, men det går helt och hållet åt skogen. Dom ligger bara och pratar, men snart så. Då kommer dom sova. Under tiden dom ska försöka somna har jag hunnit skriva en del på min novell. Den hittar ni här. Nu ska jag plugga so:n lite snabbt och efter det blir det väl att bara chilla.
Kom ihåg frågestunden. Den hittar ni i inlägget under eller om ni klickar här, eller på bilden här under.

Frågestund


Frågestunden avslutas när jag tycker att det är lagom många frågor.
Fråga vad ni vill! Ingen fråga är för dum! ;)

Got me, got me love, got me love, got me lovesick


Lovesick - Emily Osment

Rödan

Sitter just nu i Rödan med Johanna och Cissi. Johanna pluggar, Cissi sitter och svamlar om något helt knäppt och jag.. ja, jag bloggar helt enkelt. Dagen har varit helt ok. Vi har haft matte, no, idrott och so. Sen slutade vi. Egentligen skulle vi ha engelska nu, men tjejerna fick sluta tidigare för att killarna skulle ha redovisning, och nästa tisdag är det tvärt om. Men det som suger med det är att vi slutade halv ett och bussen går inte förrän tjugo i två. Vilket, som ni smarta förstått redan, betyder att vi måste vänta på bussen i mer än en timme. Funny life? Nej! I alla fall, när jag kommer hem blir det nog mest troligt att plugga lite till soprovet vi har imorgon. Efter det vet jag inte..


Bilden är typ ett år gamal. Halloween-fest á la Jennifer, Frida & Emma.

I am very bored right know - Test

2011 hittills har jag:

(x) Slagit någon.
() Kallat någon slampa.
() Pissat utomhus
.
() Däckat.

(x) Spytt
.
() Knarkat.
() Druckit alkohol.
(/) Raggat på främlingar.
(x) Gråtit
.
() Rymt hemifrån.

(x) Bakat.

(x) Sovit utomhus.
() Åkt bil med fyllon.
(x) Saknat någon.
(x) Sjungit.
(x) Badat i havet.
() Käftat mot en lärare.
(x) Solat utomhus.
() Solat i solarium.
(x) Snackat i telefon mer än 2 timmar.
() Fått blommor av någon från motsatta könet.
(/) Gett någon blommor
.
() Sett en död människa.

(x) Varit på sjukhus
.
(xxxxxx) Hittat ny musik du gillar.
(x) Låtit bli att skolka även vid de värsta stunderna.
(x) Varit deppig.
() Velat dö
.
(x) Varit glad.
(x) Blivit kär
.
(/) Känt dig sviken.
(/) Känt att ingen har sett dig.
(x) Suttit vid datorn mer än du brukar.

() Skrivit en låt.
(x) Känt som om någon tagit dig förgivet.
(x) Varit "sjuk".
(x) Varit sjuk.
(x) Dansat
.
(/) Bråkat med dina föräldrar.
() Någon har stött på dig
.
(x) Någon har sagt att du är snygg.
(x) Gråtit för något som hänt i ditt liv.
(x) Det här är en väldigt löjlig lista som du bara gjorde för att du hade tråkigt för stunden.

"Det är okej att känna" - Ung Cancer


2011 VMA's

Selena is a vampire. Justin is carring a snake. Lady Gaga is a man. Nicki Minaj is Lady Gaga. Adele stood up. Lil Wayne took his shirt off. Beyonce is pregnant. Ladies and gentlemen, the 2011 VMA's.


A cinderella story, CSI & Charlie St. Cloud




Tidigare ikväll såg jag A cinderella story (med mamma och pappa. Och det förvånarmig faktiskt att pappa redan sett den..), och efter det såg jag CSI: Las Vegas med pappa. Det var ett avsnitt från 2001, eller något sådant, men det var hur grymt som helst! Alltså jag älskar CSI och sådana serier, även fast jag itne vågar se sånt själv och har så bra fantasi så det är inte sant. Om ni fattar vad jag menar med det? I alla fall, jag kan inbilla mig saker hur lätt som helst, och att se CSI och liknande är inte bäst för mig. Men hallå, CSI äger ju! Hur som helst, nu ska jag se Charlie St. Cloud, och sedan får jag se hur trött jag är. Om jag inte är trött blir det nog att börja se andra säsongen av Gossip Girl.

Just tonight I won't leave, I'll lie and you'll believe



The pretty reckless - Just tonight

Valentine's day


Jag har just sett Valentine's day. En bra film, kan jag ju säga. Inte den bästa jag sett, men den är verkligen bra. Värd att se.

You know you love me. XOXO, Gossip Girl.


And who am I? That's a secret I'll never tell. You know you love me. XOXO, Gossip Girl.

"Oj, oj, oj. Oj, oj, oj"


Danza Kunduro - Don Omar ft. Lucenzo (Svensk text, skämt)
HAHAH, så grym! Finns inte bättre, I'm right?