This is just sooo funny!


Justin, Selena & Kuk. Ja, helt allvarlig han heter så. Stackars människa, och speciellt om han skulle få för sig att flytta till Sverige. Och hans hår, vad har han gjort? Hur som helst är det en gullig bild, right?

I'll stop the whole world from turning into a monster



Paramore - Monster

Nu: VMA


Sitter just nu och väntar på att VMA ska börja, fattar nada av vad dom skriver. Olika tider överallt..

I feel the sun creeping up like tick, tock

Update: Jag har bytt header, klicka på F5 eller uppdatera sidan om du inte kan se den nya.

Hörrni, jag har inte gjort särskilt intressant blogginlägg på senaste tiden, och tyvärr blir det här också ett sådant. Sorrysorry. Ni som sett Jag saknar dig fattar säkert det (alltså Sorrysorry). Hur som helst nu ska jag ta och lyssna på Turn the tide, från Jag saknar dig och sedan ska jag läsa ut Förlorad ängel. Jag har mer än 100 sidor kvar och den ska lämnas in imorgon. Förresten ni som gillar att läsa ska verkligen läsa Fallen ängel och sedan Förlorad ängel, skrivna av Becca Fitzpatrick. De böckerna är skitbra! Ha det bra tills vi hörs igen! ;)


HAHAH, random bild och så, men sjukt roooolig!

Justin Bieber is gay?

- Hi, I'm Justin! I bet you're thinking like: 'Oh, he's so gay' and I guess that's the reason why your girlfriend wants me more than you!


On road

Här får ni ett litet gulligt inlägg när jag sitter i bilen påväg till min morbror och hans familj. Det var allt jag hade att säga, som sagt ett litet gulligt inlägg.
HAHAHHA.

True talent & Fångarna på fortet



Har just suttit och sett True talent och lite Fångarna på fortet, samtidigt, med min pappppiiiiii. Nu ska vi fortsätta se på slutet på Fångarna på fortet. För övrigt jan jag säga att NHL-laget i Fångarna på fortet är snyyyyygga!

All the people tonight put your hands in the skys

Strax blir det att se True Talent, eller Fångarna på fortet. Jag får se vad det blir. Dagen har i alla fall varit helt ok, förutom huvudvärken som är allt annat än ok. Ni förstår inte hur jobbigt det är att ha huvudvärk varje dag, i stort sätt hela tiden. Jag vet inte om jag har berättat det för er, men jag har varit på en hjärnröntgen-sak för att kolla om det är någonting i hjärnan som gör att jag ahr huvudvärk nästan hela tiden. Typ en tumör eller så. Men det var det inte, tur det. Men jag vet inte vad det är heller, fast läkarna tror att det är stress och att jag är så spänd i axlarna. Fast jag börjar nästan tro att det är någon slags migrän, för den senaste tiden (jag har haft huvudvärk varje dag, i stort sätt hela tiden, i några månader nu. Ungefär sedan mars) har jag börjat må illa väldigt ofta när jag har huvudvärk. Men man vet aldrig, så jag ska till en sjukgymnast typ nästa månad någon gång, I think. He, nu fick ni veta lite om det. Det var egentligen inte det jag skulle skriva om nu, men så blev det. Ha en bra tid, tills vi ses nästa gång! :)


WTF... I'm dead?!

Sometiems you think you'll be fine by youself

Just nu sitter jag utanför klassrum 23 och väntar på att so:n ska börja. Jag sitter här med Cissi, Linda, Johanna. Dom sitter och spelar, nööööööördar. Haha, nej jag skojar bara. Men hörrni, nu får ni ha en awesome dag! :)


Bild i repris. Riksgränsen 2011. Saknar det!

A day without you is like a year without rain


Just another day, same in every way

Guess what?! Jag sitter och lyssnar på Ulrik Munther. En spellista med hans nya album på Spotify. Faktiskt är den riktigt. Speciellt Sticks and stones (rubriken är från den låten). Men jag ville bara berätta för er att jag har överlevt första dagen i skolan. Första dagen i åtta, och den var väl helt ok. Lite tråkig och så, men helt ok. Men nu ska jag packa, skriva en snabb del på min novell och sedan bär det av in till stan och köpa godis och så och efter det bio. Helt azum! Jag får se om jag bloggar något i kväll efter bion, men ha det bra! :)


Nya schemat, och det suger ... Hatar det! En kort dag, och tre av fyra andra dagar måste jag sitta och vänta på bussen i ungefär en timme.

Jag skulle vilja våga tro att någon har mig kär

Jag så Älska mig iförrgår och låten de sjunger på begravningen sitter fast i huvudet, like glue... Därav anledningen till rubriken. I helgen har det hänt en massa... intressant, om jag kan säga så? Eller ja, för mig. Inget speciellt för er, hehe. Men imorgon börjar skolan. Jag längtar på ett sätt lite tillbaka, men det suger ... att sommarlovet är slut. Men hur som helst hoppas jag på att vi har en bigga rast någon gång på dagen, för då drar jag och Johanna ner på stan och köper godis och dricka till kvällen. Kvällen spenderas på biografen.. Förlåt, i. Vi ska inte vara på taket (Min pappas humor...). Vi ska i alla fall se Jag saknar dig. Jag, Johanna, Frida och Jennifer. Och det kommer sikkert (säkert, för er som inte kan min underbara dialekt..) bli helt totalt azum! Efter det ska jag sova hos Johanna, och det kommer sikkert bli helt totalt azum, också. Hahha, alltså nu är jag trött och har sämst humor. Så nu ska jag ta och läsa i typ tjugo minuter och tagga till imorgon, innan jag lägger mig. I brist på bilder får ni trailern till Jag saknar dig istället. Godnatt! :)

Gråter redan av trailern.. Och några av mina kompisar har sett den i fredag och de grät, så jag kommer helt klart gråta. Inte för att det gör mig något.. Älskar gråt filmer, hehe.


@Amanda's place


 Snyggt och så...


If I wake up tomorrow will you still be here?


Fuck off, nu är jag hungrig.

Videoblogg från igår. Seriösa vi är osv.

#12MillionBeliebers


Hej


Hej det är Alexandra! Julia tvinga mig att skriva, så.. då får jag väl gör det dååå.. men har faktiskt inget att skriva så jag lägger bara upp en bild så får ni nöja er med det! ;)



hejdethärärjag,hejdå!

Dadadadadaaaaaaaaaaa

HAHAHAHA, alltså hur grymma är dom inte? Helt sjukt coola, och enormt söta!

@Alexandra's place

Snyggaste bilden, eller så inte.

I wanna boom, bang-bang with your body, yo

It's party in the house!

Riksgränsen - Del 2 - 19/5














När vi kommit tillbaka till stugan, efter att ha varit på Coop, så slöade vi mest. Åt godis och chips, drack festis, fotade, såg på tv, satt vid datorn osv.

Soldier homecoming surprises

Helt tårögd. Tårarna rinner till och med. Det är så himla roligt att se hur glada alla blir, och jag förstår dem! Verkligen sevärd video.

Justin Bieber - Don't text and drive



Det är ju helt awesome att någon så stor artist som Justin är med i sådana videos. Om det är någon som kan hjälpa till med sådant så är det stora artister eller andra väldigt kända personer.
Sen kan man ju bara hata att man bara har chans att vinna den jackan i USA och Kanada!

Håller med första och andra kommentaren till hundra, hehe.

Det är en vanlig dag, och jag har det bra


En vanlig dag - Ulrik Munther

Åh, sjukt bra låten är! Hehe, har börjat gilla den sjukt mycket. Jag gillade den inte alls när han var med i Lilla Melodifestivalen, och vann, men nu så. Nu är den helt incredible azum! Min kamera fungerar tillsammans med datorn igen. Just so you know. Nu kommer det bli en massa bilder! Men i alla fall, nu ska jag se A walk to remember. Sen kanske jag ser lite Gossip girl innan jag går och sova. We'll see, we'll see. Men det är såhär att Nate (Chace Crawford) inte blir tillsammans med den personen jag vill... och så jävla snygg han är! Det är helt sjukt. Och såhär är det; Alla de snygga killarna måste bli tillsammans med den tjejen jag vill. Blir det inte så blir jag sur. Interesting to know, huh? Och jag blir helt galen, hur snygg får man vara egentligen? Och gissa vem som hänger på min vägg då? Jo, just det. Chace. Och snart blir jag galen, han är ju så snygg!


H-O-T-T-I-E! ÅH, JAG DÖR SÅ SNYGG! ❤

"Justin Bieber sucks" - You sure?


Videoblogg


You lost the love I loved the most

Sitter här med Cissi, båda bloggar. What a life we have, huh? Haha. Nejmen alltså vi sitter och äter godis i massor och dricker Fanta Lemon i små glas. Helt bokstavligt glas man tömmer på en klunk... Nu sitter vi här och har just sjungit för fulla halsar, och vi sjunger asgrym bara så ni vet!


If I'm just a friend, then you must just be crazy baby


Just a friend - Jasmine Villegas

Har varit med Cissi och Johanna på stan hela dagen, i stort sätt. Jag ska nu göra upp eld med min syster-yster och sedan ska jag packa some things, för jag ska dra till Cissi och sova där. Jag ska också göra ett bättre inlägg senare ikväll, där jag ska berätta en del underbart roliga saker för er underbara läsare. Sounds good, huh? Hur som helst så får ni ha en underbar tid tills vi hörs igen. Kram! :)

Riksgränsen - Del 1 - 19/5

























De här bilderna är alltså från 19/5, den första dagen vi var i Riksgränsen. Bilderna är fotade av Matilda och Alexandra, från och med att vi kommit fram, valt rum, packat upp lite saker och fått fram kameran till att vi kommit tillbaka till stugan från Coop Konsum. Affären låg inte så långt från stugan, så vi gick som ni kanske såg. Och alla de här bilderna är fotade inom loppet av några få timmar, hehe.

Songs in real life - 1 & 2

Haha, alltså så sjukt roliga! Kika in hans youtubekanal här, eller den här överroliga videon. Jag fattar inte hur han kan göra den där överroliga videon, helt sjukt!


Baby, you light up my world like nobody else

Nu är mitt humör på topp igen, hehe. Jag ska nu ta och fixa mig för att sen vara med Cissi, och some other ppl too.
Alla min underbara kompisar tittar hit! Hörrni, är det någon som vill gå och se Jag saknar dig med mig på bio any day? Den går på bio den 19-23/8. Om någon vill, kontakta mig! Klicka här för att komma till trailern.


I know what you are. Say it, out loud. Vampire.

En av favoritdelarna från första filmen.


FML!

Har verkligen ingen blogglust just nu! Allt känns skit just nu. FML (i detta sammanhang förstör mitt liv), godnatt (även fast jag inte ska sova...).

Update: Massor med creds till Cissi som hjälpte mig att få till rubrikerna. Tusen tack kära du!

Justin Bieber is dead... again!


Haha, alltså hur rolig är han inte? "We are off to my funeral" & "My name's Derek, I dont know what you guys are talking about. I'm just a look a like to Justin Bieber, I dont know why you guys are following me around with cameras and stuff", eller så är det bara jag som har jäkligt dålig humor, I don't know. Men rätt rolig är han, som alltid, haha. Och några timmar senare var Derek Bieber TT på Twitter. Beliebers rules! You know that, huh?

Bildkälla

Någon jättegullig person tittar hit på en gång!!

Fina rubriker jag har va? Men alltså såhär är det, jag skulle behöva hjälp. Jag fattar inte hur man ska fixa sin rubrik till mitten. Eller det var en lögn, jag har fixat den till mitten. Men ni ser ju hur det ser ut. Inte ok! Så min fråga till er är om någon av er vet hur man fixar det skulle det vara jäkligt snällt av er att berätta hur. Smart ass #1 sitter här och skriver... Men i alla fall, tills jag fixat rubrikerna rätt får ni leva med att det ser ut såhär.

Hellcats

Idag är det dags för Hellcats. Jag har missat två episoder, den näst sista och de sista. Jag hoppas verkligen att det är ett bra slut, eftersom det ryktas om att det inte kommer någon mer säsong av Hellcats. Fast jag har hört många säga att det var ett dåligt slut, men man vet aldrig med mig... För er som inte har sett Hellcats klicka här, så kan ni se det online. Dock utan svensk text, men det är väl ett roligt sätt att bättra på engelskan? Serien är verkligen helt azum, och i alla fall värd en chans om du är tveksam.


What makes you beautiful

Helt amazing! Kan inte få ut den ur huvudet, den fastnar verkligen! Min favoritdel är 2.21-2.31. OMG, helt azum helt enkelt!

Goodnight people!

Rubriken och bilden säger väl sitt antar jag? Annars - Jag ska gå och lägga mig nu, jag håller på att somna. Var uppe till halv sju igår.. idag och gick upp halv elva. Fyra timmars sömn.. på tok för lite för mig. Så godnatt kära folk!

Gossip Girl

Ska se Gossip girl nu, är bara på säsong 1. Tjabba dabba krabba (haha) jag är typ fett seg på att se allt!

Chris Brown ft. Shawty Mane - Ladies love me

Chris Brown ft. Justin Bieber/Shawty Mane - Ladies love me

Justin Bieber's first interview


Aw, han är så gullig. 14 år. Håret i ögonen. Åh, så gullig. Och hans mamma är med och säger allt. Hur gullig får man vara egentligen?

Lilla sportspegeln - Fartlägret

Kommer någon ihåg när jag sa att jag skulle visa er de här videosarna? Hur som helst så är dom från Fartlägret i Arvidsjaur, det som var i januari. Vår grupp är med i slutet på båda. Haha, ojoj. Gud vad jag saknar det! Vi hade lätt den bästa, roligaste, flummigaste, gulligaste, snyggaste (osv.) gruppen! S-a-k-n-a-r!

Me in the video (inringad):

Del 1:

Del 2:


Hey! You want some Turkade fikon?


Justin Bieber //What are words?


Ungefär som en popkung!

Haha, alltså jag lyssnar på en låt som s-u-g-e-r (rubriken kommer från den). Men jag måste bara visa den för Sandra. Ojoj, haha. Fett med mycket den suger! Hur som helst skulle jag bara kika in och berätta att jag lever och så. Sen kan visa den här azuma bilder.

Justin Bieber, Selena Gomez & Jasmine Villegas. HAHA, jag dör!


Jelena @Epsy Awards


Hur fina? Haha, och Jeremy i bakgrunden. LOL.

I'm happy right now, guess why!

Haha, ja ni kanske direkt kunde gissa det? Jag har internet! Och jag är i stugan, och inte är det särskilt segt heller. Jag kan även ladda datorn. I'm happy for real! Hade tänkt att jag kunde visa er lite bilder jag fotat för ungefär en kvart sen, men kameran är ju dum i hela... huvvet. Om den nu har något. Så istället får ni en riktigt charmig bild på mig.


Well, this is me right now. Pannlampan i högsta hugg.

You hurt Selena, it hurts Justin


Baby it's yoooooooooooooooooou!

Tjabba, tjena, hallå! Vi Jag säger så! HAHA, omg är på flumhumör såhär mitt i natten. Jag ska bra lite snabbt göra det här inlägget för att informera er om en del saker.
1. Jag lever, men jag har ett liv utanför datorn. Så därför har jag inte skrivit särskilt mycket intressanta inlägg på senaste tiden.
2. Min kamera har jag fortfarande inte fått fixad. Alltså jag och att göra saker är inte det bästa. Jag skjuter bara upp allt hela tiden. Men jag måste fan göra det direkt efter jag kommer hem från stugan. Och på så sätt kommer vi in på punkt 3.
3. Imorgon åker jag till stugan, och vid det här laget vet ni väl att det inte blir någon bloggning alls (om inte pappa fixar laddare till datorn där ute) under de dagar jag är där? Förutom några tidsinställda inlägg om Jelena och Justin. Happy? *Blink* Och jag vet inte hur länge jag blir där, kanske till torsdag eller fredag. Vi får helt enkelt vänta och se.
4. Jag är galet trött, så om det här inlägget blir failat vet ni varför.
5. Jag gillar Justin Bieber för er som har missat det. Haha, alltså jag kan inte vara allvarlig när jag är trött.
6. Faktiskt så är 6 mitt turnummer, samma med 48. Om jag nu hade haft mer än 48 saker att berätta för er just nu hade jag skrivit det på punkt nummer 48...
7. Jag valde just den rubriken jag valde för att jag lyssnade på Favorite girl då. Och precis när jag satt och tänkte på en rubrik sjunger Justin "Baby it's you!" Azum, huh?
8. Den här punkten skriver jag bara för att jag ska få tio punkter med überviktiga saker ni behöver veta.
9. Nu ska jag läsa lite i min bok samtidigt som jag lyssna på Justin Bieber. Suprise eller så inte.
10. Hittade en bild på min bok på weheartit precis när jag tänkte att jag skulle läsa i den. Azum jag är va?

Den näst längst ner. The Carrie Diaries (hoppas jag stavade rätt på det sista ordet. Annars har jag nog skrivit mjölkprodukt... Japp, jag vet att jag kan titta på bilden, och det har jag gjort, men när jag är trött kan jag ändå skriva fel).

Hur som helst hoppas jag att ni inte somnade när ni läste det här inlägget. Vad tyckte ni om det? Azum, huh? ;)

Rolemodels


Breaking dawn - Part 1


Helt random såhär kom jag på hur mycket jag längtar! Haha.