How would you like...?


My heart's a stereo. It beats for your, so listen close.

Dagen började med att jag fick världens panik för att jag hade försovit mig, men så var det inte eftersom man hade ställt om klockan... Haha, tur det! Sen fixade jag mig, duschade osv, och sen tittade jag på Gossip Girl och sat vid datorn innan jag for på gudstjänst. Efter gudstjänsten for jag, Jennifer, Frida och Emma och handlade en massa till ikväll. Tyvärr kan inte Jennifer komma, riktigt tråkigt!! Krya på dig! ♥ Nåja, livet är inte rättvist alltid. Men nu ska jag titta på lite Gossip Girl och sedan äta middag och sen kommer Frida och Emma. Hejdå!

För övrigt nördar jag Stereo Heart av Gym Class Heroes. Överdrivet bra låt. "My heart's a stereo. It beats för you, so listen close. Hear my thoughts in every note. Make me your radio, turn me up when you feel low. This melody was meant for you, just sing along to my stereo." Like glue on my mind.. hahaha, sjukt bra låååååååååååååååååt!! Lyssna på den på en gång om du aldrig hört den!! :)

I'm in the corner watching you kiss her

Rubrik: Från Robyn's låt 'Dancing on my own'. Den låten spelades två gånger på discot, sen när jag satte mig i bilen när jag skulle hem och sen igen när jag var påväg hem (båda gångerna på Mix Megapol, har dom inga andra låtar att spela?!?!). Den låten vill mig något, jag måste bara ta reda på vad... hahahahaha, natthumor på hög nivå. Imorgon kommer jag se det här inlägget och se ut ungefär såhär:
För övrigt sitter jag och asgarvar åt bilderna. Hur dålig humor har man på natten egentligen?!

Jag har i alla fall just kommit hem från discot. Jag var bara till halv tolv eftersom både mamma och pappa ska upp före fåglarna imorgon.. Nej, men tidigt. Pappa ska på jakt och mamma ska på något utbildnings-sak, wich means jag är barnvakt imorgon. Sug sönder! Jag kommer inte gå upp den tiden Josse och Fanny går upp. Okej, tillbaka till discot. Det var förjävligt roligt. Helt sjukt vad roligt ett disco kan vara! Om jag inte har berättat det: Cissiw har kommit upp to the kalixtown för att hälsa på. Sjukt roligt!! Har saknar henne massor! Hon var med på discot. Dem jag var med var typ Johanna, Cissi x2, Emma, Frida, Jennifer, Adina, Pirre, Hanna och Linda och nå fler typ. Men hörrni gissa vad jag ska göra nu. Nej, jag ska inte sova... JAG SKA TITTA PÅ GOSSIP GIRL.. innan jag går och sover. See ya bitches another time!! Love you guys! ♥


Så sjukt bra serie, och hur snygg är inte Chaaaaaaaaaaaaaaaaaace (Nate in Gossip Girl)? D-Ö-R lite grann här.

Varför bor jag långt åt helvete?!



Vid tillfällen som detta undrar jag varför jag bor långt åt helvete uppi norr! Och så brukar jag undra varför inte kändisar kan besöka andra ställen än Sveriges kära huvudstad. Ja, det har funnits ute på internet ett bra tag, men det är idag det här eventet inträffar och jag är fruktansvärt ... typ sur. Om jag bara bodde i Stockholm, hade haft lite skillz och så hade jag kunnat träffa min pojkvän. Men nej, så blir det inte för jag bor inte i Stockholm. Skillz har jag men tyvärr räcker inte det. Alltså åh, tänk att träffa Robert och Ashley! För övrigt så är Edward, Bella och Alice mina favoritkaraktärer i Twilight-filmerna. Och såklart Carlisle... Ashley är så fruktansvärt sööööööööt, jag dör! Åh, gud, att träffa henne. Shit! Men då får jag väl se fram emot den storslagna premiären av Breaking Dawn om några veckor... Just det, jag ska klaga lite mer. Varför finns det åldersgränser på filmer?!! Jag fattar inte! Det ska ju vara en Twi-Day på vissa SF-biografer runt om i Sverige. Faktiskt här uppe i norr, men eftersom det är 15-årsgräns på Twilight och Breaking Dawn tar man sig inte in. Men för att se något positivt i det hela; En fördel med att bo i den lilla staden jag bor i är att de som jobbar på bion skiter i om man är femton eller inte. Så Breaking Dawn kommer jag, förhoppningsvis, kunna se. Men blir det inte så kommer ni nog inte höra mer av mig på ett bra tag. Men än så länge kan ni vara lugna, dear readers, det är ännu några veckor kvar... See ya another time...!

DISCO!!!!

Drar strax till Cissi. Där ska jag, hon och Linda fixa oss, och kanske Johanna om hon hinner. Sen drar vi på disco, halloween-disco. CHILL!

We can be heroes just for one day

Kära Amandra Persson gör mig en tjänst: Vinn Idol!! Åh, gud så bra hon är. Min favorit i Idol detta år, helt klart!

Hej, jag suger på att uppdatera

Ja, som rubriken säger: Jag suger på att uppdatera. Men såhär är det, jag har haft lite stessigt med allt denna vecka. Eller ja, egentligen bara idag. Men, men. Idag var jag i alla fall och jobbade, för er som vill veta; det var sista dagen idag!!! sjukt glad tjej här, nåja, sedan pluggade jag till mitt "Hem- och konsumentkunskaps"-prov som jag har imorgon. Pappa hjälpte mig att plugga och vi tittade på Hawaii Five-0 (sista avsnittet denna säsong, nästa säsong kommer typ till våren, suuuuuuug!!). Ja, ni förstår säkert att det kommer gå helt azum för mig på det provet imorgon. Sen har jag engelska och spanska glosor till imorgon också... Kan bara säga er att det är tur att jag är så pass bra på engelska att jag redan kunde alla engelska glosor. Men då är det spanska glosor kvar att lära sig. Måste plugga både HKK och spanska på morgonen innan jag börjar, och som tur var börjar jag inte förrän klockan nio. Nu har ni i alla fall fått höra allt gott och ont om mina läxor. Godnatt! :)


Hej, jag heter Robert Pattinson och jag är förjävligt snygg. Synd bara att jag måste röka för jag får tyvärr rökandedräkt då.

Förresten; HAHAHAHAHAH, CissiW kommer du ihåg i bussen, du med din chipsandedräkt och S med sin rökandedräkt, ahahhahahahah.

Please kill me! How cute?

Känner för att klicka hem snyggingen här ovan. Får se hur det blir, men jag är enormt sugen!!

Take a hint

Yes, my status is from a song. It's a subtle message to you. Take a hint.

Jag vet hur du ser ut i inga kläder

Inga kläder - Veronica Maggio

Jag har börjat lyssna på Veronicas skiva Satan i gatan igen. Alltså hur grym är den inte!? Bevis på att jag tycker den är grym är ju att jag redan första dagen Spotify fuckade upp och blev begränsat lyssnade på alla låtar fem gånger. Och eftersom Spotify suger ordentligt... så kan jag ju fortfarande inte lyssna på låtarna där. Well, hello Youtube and Grooveshark and goodbye Spotify! I alla fall, jag ska ta och skriva en del på min novell nu innan medicinen slutar verka... Hoppas du blir glad nu Linda!! Sen blir det väl att fortsätta att titta på Gossip Girl. See you later! :)

HAHAHAHHAHAHAHAH.

#LMFAO

Film, film, film...

Imorse såg jag Black Swan med Frida. Filmen var väl helt ok - Början var bra. Slutet sög sönder. Jag fattade nada från ungefär halva filmen. Ja, det är vad jag tycker om den filmen. Så ni som hatar dåliga slut ska inte se till slutet på den filmen, menmen. Den var helt ok, så titta på den ändå. Haha, åh vad jag tjorvade till det nu. Titta på Black Swan, men var beredd på lite "skräck", snusk och dåligt slut, haha. Jag kommer drömma om det där dåliga slutet, och hela tiden poppar det upp i mitt huvud och jag blir gaaaaaaaaaaalen på det. Det suger sönder, helt klart!! Igår såg jag Love and Other Drugs med Jennifer och Frida. Den filmen var också helt ok - Handlingen var väl bra, men jag tröttnade efter ett tag och koncentrerade mig inte alls. Så jag fattade typ inget. Måste nog se den igen. Den filmen brode ni också se, om ni inte är känsliga mot snusk. 7-årsgräns är det på den filmen, och nej, det stämmer då inte enligt mig. Inte skulle jag vilja att min syster, Josefine (nog för att hon inte har fyllt sju ännu, menmen), skulle se den. De som satte åldersgräns på den filmen måste ha sovit samtidigt som de gjorde det. En sak säger jag - Den filmen har 7-årsgräns och Breaking Dawn kommer ha 15-årsgräns. Är "sätta-åldersgräns-på-filmer-människorna" dumma eller?!?! Hur som helst. I eftermiddags såg jag The Sisterhood Of The Traveling Pants. Den var mer än ok. Den var faktiskt riktigt grym. Ettan var kanske lite bättre, men första filmen är nästan alltid bäst. Så både första och andra filmen av The Sisterhood Of The Traveling Pants borde ni se!! Och den är absolut helt ok för sju-åringar, haha. Men nu ska jag se några avsnitt av Gossip Girl eller av Vampire Diaries innan jag ska sova. Ha en bra natt! :)


BS - Bra. L&OD - Bra. TSotTP2 - Awesome. GG - Totally in love with it. TVD - Love it.

Black Swan m. Frida


Paradise city

Take me down to the paradise city, where the grass is green and the boys are pretty ♥

You can always find them...


Sleepy

Jag somnade halv åtta och sov till nio, sjukt trött jag var. Dock skulle jag plugga då egentligen. Men det jag läste var bara för tråkigt... Men nu ska jag helt seriöst sova, håller på att somna. Förresten kika in min novellblogg här. Godnatt! :)

Thank you Lord for giving us food.

Thank you Lord for giving us food. Thank you Lord for giving us food. For the food that we eat. For the friends that we met. Thank you Lord for giving us food.

Bara för att jag just fick denna låt/stycke/bön (vad det nu är...) på hjärnan igen. Tack konfalägret...

#HappyBdayMamma

Idag fyller min älskade mamma 40 år. Grattis! ♥

Hela världen är så underbar om man är korkad, tom och glad

Restan av dagen kommer bestå av att plugga till ett NO-prov och ett SO-prov och sedan kommer det bli att åka och jobba. Denna söndag </3



Ostbågar, godis, NO-plugg, SO-plugg, musik, SO-film... Slarvigt fotade bilder, måste verkligen börjar plugga nu. See ya another time! :)

Twilight - andra gången denna månad

Jag har just sett Twilight för andra gången denna månad. Det är exakt två veckor sedan jag såg Twilight och New Moon med mamma, och idag, eller ja, ikväll, har jag sett Twilight med mormor. Snart har jag väll sett Twilight med alla i hela släkten. Haha. Men Twilight är en riktigt grym film, och den blir jag verkligen inte less på. Och jag dör så snygga alla vampyrer är. Speciellt Edward (alias min pojkvän) och Carlisle. Jag hjärta vampyrhunkar. (Förresten jag vet att Edward och Carlisle inte är deras riktiga namn, Robert Pattinson och Peter Facinelli, om ni nu trodde jag var lite efter...)


Jag är en vampyr, jag suger och spyr

Min favorit i gårdagens Idol. För övrigt nördar jag Marcus Krunegårds version av den här låten (alltså orginalet), och det sitter som klister on my mind, haha. Grym låt!

Jag är en vampyr, jag suger och spyr. 
Låt mig komma in, jag vill bli din.

Tävling @dubbelveillustrations.blogg.se

Ville bara snabbt säga att jag är med i en tävling på den här bloggen. Man kan vinna ett animerat porträtt av sig själv, sitt husdjur eller ja, vad du känner för. Klicka här eller på bilden för att komma till tävlingen.
OBS! Det är inte jag som håller i tävlingen! OBS!

I'm not a stop along the way, I'm the destination


I won't cry, at least not because of you

I won't cry, I'm telling you that I won't cry. And if I do it's not because of you. I promise you that I won't cry.

Hej, jag heter Julia Andersson och jag...

Hej, jag heter Julia Andersson och jag somnar snart så nu ska jag dejta kudden på en gång! Godnatt! :)

Intressant, bildlöst inlägg...

#StopTheHate


Känslan av att försova sig 45 minuter

Känslan av att försova sig 45 minuter, stressa med att göra allt och sedan få reda på att man får en halv timme extra tid eftersom man inte behöver åka tio över sju med sin far utan tjugo i åtta med sin mor... Ingen känsla jag rekommenderar... Så var min morgon. Dagen har varit allmänt ok, och nu måste jag sova innan jag dör. Tror jag kommer ha enormt med sömnbrist om några veckor... Och det är ju helt azum att jag slutar jobba om ungefär två veckor... och jag gillar att göra tre punkter efter varandra, coolt va? Godnatt! :)

Konfaläger

Helgen har varit helt uppdateringslös. Och så har det varit på grund av att jag har varit på konfimationsläger hela helgen. Jag skulle egentligen skriva det i fredags innan jag for, men det hann jag inte. Ska jag vara ärlig hann jag knappt packa. Och sen tänkte jag mobilblogga och säga det, men min mobil är helt jävla sär så det gick inte. Just nu är jag fuking dödstrött så jag orkar inte blogga nå mer nu, eller berätta något om lägret. Ni ska få bilder någon annan dag, om Linnéa (och kanske Hanna) vill skicka lite bilder till mig. Kan bara säga att det har varit jävligt roligt innan jag sticker. Hejdå! ;)


Bild i repris bara för att jag tycker att vi är så sjukt snygga!

Hej hopp gummisnopp!

Hej vi är så NORMALA
/Linda

R.I.P. Steve Jobs - 2011.10.05 ♥


Tävling @isaplarz.blogg.se

Jag är med och tävlar om earcuffen på bilden ovan. Det är verkligen inte svårt att anmäla sig till tävlingen, tar bara några korta minuter. Klicka här eller på bilden för att komma direkt till tävlingsinlägget.
OBS! Det är inte jag som har tävlingen, det är isaplarz.blogg.se som har tävlingen! OBS!

Såhär har de senaste timmarna sett ut för mig;

Spanska, även lite engelska, plugg samtidigt som jag har varit barnvakt åt mina yngsta systrar!

Vet du varför Selena Gomez finns på riktigt?

Fanny (min yngsta syster-yster!): Vet du varför Selena Gomez finns på riktigt?
Jag: Nej.
Fanny: För annars dör Justin. För han gillar henne mycket.
Jag: Awww!

I miss you more than you know ♥


Drew Ryniewicz ♥

Så himla gullig tjej, och gud så duktig hon är! Och jag håller med Nicole och Simon - Jag gillar hennes verison av Baby mer än orginalet. Helt sjukt bra hon gjorde den! Han som signerade Justin, alltså L.A. Reid sitter ju i juryn också, och han tyckte hon var bra. Oh, shit vilken känsla hon måste ha fått där!! Och hon vill sjunga med honom. Nu har han länkat på Twitter och Facebook och det är ju en bra bit på vägen. Hoppas hennes dröm går i uppfyllelse.

Såhär mycket älskar jag på Google Translate just nu;

Det står på spanska för er som ville veta det... eller ja Google Translate's spanska.
Och om ni inte får en normal översättning (bli inte förvånade i första hand) har ni bara en anledning till att hålla med det som står där, även fast ni inte förstår. Ok?!

Spanska prov kan gå och ta sig!!

Åh, vad jag är less på alla spanska prov! Det blir alltid ren koas här hemma när jag ska ha spanska prov. Jag blir sur på mamma som blir sur på mig och sen blir alla sura på alla. Åh, jag hatar det! Sen är jag alltid så nervös för att jag inte ska få godkänt på provet - och ja, jag har väldigt höga krav på mig själv. Jag är inte nöjd med att bli godkänd.. tyvärr och därför blir det väldigt jobbigt för mig. Måste verkligen försöka skärpa mig med mina krav, lite i alla fall. Men för att det ska gå relativt bra på provet så måste jag plugga nu, see ya another time!

Såhär bildlöst inlägg på grund av att mitt humör är väldigt dåligt just nu.

Got a secret. Can you keep it?



Secret - The Pierces

Got a secret 
Can you keep it? 
Swear this one you'll save 
Better lock it, in your pocket 
Taking this one to the grave 
If I show you then I know you 
Won't tell what I said 
Cause two can keep a secret 
If one of them is dead…


När man heter Julia Andersson har man en kille som är skådespelare, dösnygg och har en underbar röst!

Hej oseriöst rubrik! Klockan är mitt i natten (som mamma brukar säga sometimes) och jag ska på skolan imorgon. Fast egentligen är det ju idag eftersom klockan är över tolv. Hur som helst jag har typ just kommit hem från jobbet, fick ihop sju timmar och en kvart. Vilket betyder att det är ungefär 700 kronor. Totally azum! Men nu måste jag helt seriöst sova. Godnatt! :)


Hur snygg är han inte?! Jag hjärta min kille.

Twilight & New Moon

Jag har just sett Twilight och New Moon med mamma. Hon hade aldrig sett dem förut. Själv har jag sett dem ett flertal gånger, men jag bli aldrig less! Så ni som inte har sett Twilight och New Moon (I guess that almost everyone of you  have seen them...) ska ni verkligen se dem! Helt underbara filmer, det finns seriöst inte många filmer som är lika bra!

Menade du Robert Pattinson?

Åh, så kul att till och med Google vet om att jag är Robert's pojkvän... HAHA! ;)
menadedu.se

Love is never tired of waiting


Godnatt kära läsare

Sov gott kära läsare. Denna fredag (nog för att det är lördag) blir det en relativt tidig kväll. Godnatt! :)


HAHAH, epic... något i alla fall! ;)