Are we human, or are we dancer?

Kan lite snabbt berätta att anledningen till den rubriken var rubiksbrist. Och den där biten från en låt, Human av The Killers (hörde den på Mix Megapol idag.. igår), sitter som klister på min hjärna. Eller hur man nu ska säga. Nu fattar va?
Idag, eller igår menar jag, gick jag upp klockan sju (ska alldeles strax gå och lägga mig) för att vi skulle hämta min (vår) farmor på flygplatsen. She lives in Gothenburg, för er som undrar. Ungefär hundra mil från där jag bor. Så henne har jag inte träffat på snart två eller tre år. Sjukt kul att hon har kommit hit och är här i tre veckor. I alla fall så hämtade vi henne klockan nio, och efter det, vid tio ungefär, for vi på stan in tha Luletown. Köpte some things, kan visa bilder och så sen. Åter igen när kameran fungerar normalt. Jag har inte hunnit fixa det med pappa ännu. Jag köpte hur som helst en klocka som är lila (skräll), knallrosa örhängen, en skolväska och en typ handväska. Nöjd är jag med allt. Mm, sen när vi kom hem vid tre-halv fyra läste jag lite, sen åt vi. Och jag läste lite till och så satt jag snabbt vid datorn och kollade facebook. Och sen vid nio åkte jag och Sandra med Edwin och Fanny till deras husvagn. Därifrån kom vi nyss. Något skoj vi har haft. Vi körde Med andra ord, ett spel alltså. Ska lite snabbt berätta dom roligaste sakerna därifrån.
Edwin: Bor på Bråkmakargatan.
Jag: Lotta.
Edwin: Ronja Rövardotter.
*Gapskratt*

Jag: En fisk som bor i vattnet. Grön, lång, vassa tänder.
Edwin: Gädda.
*Återigen.. gapskratt*
Observera meningen som är i fet stil och understrycken!
Kan det vara den klokaste sak jag någonsin sagt?

Sen när vi var ute och grillade korv var det en gubbe/man (tror jag) som skrek. Det lät som att han var rätt så onykter eller höll på att dö. Nu orkar jag inte berätta något mer, godnatt! :)


Jättesuddig bild. Skumt ljus. Webcam in my fucking ass! Bättre bilder kommer, som sagt.

I just can't get you off my mind




Min nya frisyr. Kortare och uppklippt. Syns kanske inte så mycket, men jag tycker det blev råsnyggt (om jag får vara lite ego?). Bättre bilder kommer senare, när kameran fungerar som den ska uti att sätta in bilderna i datorn.

Don't have to worry about nothing

Hej alla söta!
Idag har jag då kommit hem från stugan, om ni inte förstod det förut? Jag har tagit lite bilder och så, som jag ska visa er. Men kameran är lite fucking konstig så det går inte att få in bilderna på datorn. Fast pappa kanske kan hjälpa mig. På vissa tekniska saker är han faktiskt bättre än mig. För jag tycker verkligen att det skulle vara kul för er att få se lite bilder. Tycker inte ni det?
Hur som helst. Vi har varit och fiskat, med nät. På ungefär ett dygn fick vi 41 idar och 2 gäddor. Det kallar jag fucking skills. Tyvärr är ju det ända att idar inte är något att ha, inte gäddor heller. Men kul var det. Speciellt att se hur Hugo (kusin) och Josefine och Fanny (systrar) lekte och allt med fiskarna i vattnet. Alltså dom var ju döda och så, men helt ärligt tycker jag det var rätt så äckligt också. Själv rörde jag inte en enda av dom.
Just det. Imorgon ska jag klippa mig. Jag funderar på att klippa page. Inte jättejättekort, men mycket kortare än nu. Hoppas bara att det blir bra, så att jag inte ser ut som hej kom och hjälp mig!
Aja, ska och se ett avsnitt av Hellcats som jag missat och sen får vi se vad som händer. Funderar på att gå och lägga mig då för jag har lite huvudvärk.


Ungefär ett år gammal. Saknar. Good old times.

Pray & RIP



Pray for Norway & RIP Amy.

Eftersom jag var borta i helgen så har jag inte hunnit skriva något om det här förrän nu.
Pray for Norway, RIP alla som dog i Norge & RIP Amy som dog i söndags.

#1D1YEAR


Idag fyller One Direction ett år tillsammans. Grattis! :)

Back to the stuga again

Nu ska jag tillbaka till stugan. Är nog där några dagar, och jag får se om jag kommer blogga något under den tiden. Ha det bra! :)


Random skärmavbild.

Harry Potter och dödsrelikerna - del 2

Var på bio med Linnéa igår. Vi såg (som ni kanske förstod) Harry Potter och dödsrelikerna del 2. Filmen var sjukt bra, och den går bara att älska. Men egentligen kan man inte göra annat än att älska Harry Potter, och det är hemskt tråkigt att det var sista filmen. Så nu har jag bestämt att jag och några kompisar ska ha ett Harry Potter-marathon, och så måste jag läsa böckerna. För dom har jag inte läst, och många säger att dom till och med är bättre än filmerna (fast så sjukt långa..).
Har ni sett Harry Potter och dödsrelikerna del 2? I så fall, vad tyckte ni om den då?


Gonna miss it!

#HappyBdaySelena


19 years! ❤

"Why did the mushroom...?"


HAHAH. LMFAO! DÖR LITE HÄR. Så sjukt skön humor.. ;)

Well, I'm a Belieber

Resultatet av ett test jag gjorde på Juliatidningens hemsida. Är man en Belieber så är man. Rätt konstigt det känns att jag vet hur lång han är, vad han har för skostorlek och vad han kallar sin bil.

Haha. Beliebers låter helt klart bäst. Men Biebabes hade också funkat. Inte Justeenagers.

 


Dear Bieber Haters, call me when...


Back to the stuga!

Snabbt, snabbt inlägg här (med arkivbild och allt), haha. Sa att jag skulle blogga idag, men jag har inte haft tid och jag ska alldeles strax tillbaka till stugan. Ville bara berätta att jag lever! Ha en bra dag! :)


Gullig va? Haha.

No internet - Stugan

Nu drar jag alldeles strax til stugan så ni kommer inte få någon bloggning förrän tidigast på måndag. No internet, no ström, no computer.. no bloggning. Tyvärr. Haha, bra engelska och så också. Men måste packa klart innan pappa blir riktigt arg på mig. Puss och kram, ha det bra! :)


Vill ha!

Thanks Justin ♡



I close my eyes and pray

Pray - Christina Grimmie (cover)

¡Hola! Blir bara ett snabbt inlägg nu. Ska skriva lite på min novell och sen börja läsa på en bok. Det blir antignen "Knappt lovlig", "Bara inte du" eller "Det är så logiskt, alla fattar utom du". Och allt det där samtidigt som jag lyssnar på Justins underbara röst (och Christina Grimmies cover på Pray, och Demi Lovatos underbara låt Skyscraper). Godnatt! :)

You know you're a Belieber ...


Min Bieber Fever fyller 1 år idag!

Det är idag 1 år sedan jag verkligen fick Bieber Fever. Det känns som att det här året har gått fort. Men det som verkligen fascinerar mig är att jag fortfarande gillar honom lika mycket. Om inte mer. Jag har alltid bytt åsikter om kändisar väldigt fort. Inom några veckor. Så det är verkligen något speciellt med Justin.


Catching teardrops in my hands




As the smoke clears
I awaken, and untangle you from me
Would it make you, feel better to watch me while I bleed?
All my windows, still are broken
But I'm standing on my feet

You can take everything I have
You can break everything I am
Like I'm made of glass
Like I'm made of paper
Go on and try to tear me down
I will be rising from the ground
Like a skyscraper!
Like a skyscraper!

Dear 2011


I can't take it, take it, take no more


Till the world ends - Britney Spears ft. Ke$ha & Nicki Minaj

Tänkte ladda upp lite bilder jag tagit idag och för någon dag sen. Men tyvärr så fick kameran slut batteri när jag skulle sätta in bilderna i datorn. Och det där med minneskortet i datorn har min dator aldrig gillat. Med andra ord det fungerar inte. Eller så kanske det möjligtvis är jag som inte kan det. Hur det nu än är så ska jag faktiskt läsa lite Biebernoveller och lyssna på musik innan jag på ett tag lägger mig. Goodnight! :)


Snyggaste temat på Google Chrome. Går bara att älska. Haha.

Följ bloggen med bloglovin', kommentera och kika in min novell här.
bloglovin
Fråga vad du vill i blogresponse - antingen till vänster eller här.
Vill du ha fler läsare på din hemsida? Klicka då på bilden här nedanför.

It's a boy i never told: "I like you"


Hit the lights - Selena Gomez

En låt från Selena's nya skiva. Nästan två veckor sedan hon släppte den, men jag har bara för några dagar sedan börjat lyssna på alla låtar på den. Hittills den bästa skivan av henne! För er som vill höra på det, klicka här. I alla fall så tänkte jag bara göra ett snabbt inlägg för att visa att jag faktiskt lever och jag har överlevt den kvava värmen idag. Nu ska jag läsa lite Biebernoveller, eller en bok, samtidigt som jag lyssnar på Selena's skiva. Sen blir det att sova. Sweet dreams! :)

Goodnight!

Sitter här med Johanna. Vi har just sett på Wallander Pyramiden, och nu ska vi sova. Goodnight everybody! :)


Run Niall, run! Haha.

I'm not obssesed with Justin Bieber

No, I'm not obsessed with Justin Drew Bieber, born Tuesday March 1, 1994, 12:56AM, St. Jude's Hospital, London, Ontario, Canda at 7lb 11oz, with Doctor Simon Blexham in room 206 on second level.


Dear John


I love my webcam! Haha, suddig osv.


Ska se på Dear John nu. Såg att dom hade den på Bibblo igår. Man kunde hyra den i 3 dygn för 25 kronor. Totally azum! Så idag när pappa for in till stan och skulle besikta bilen fick han fara och hyra den. Och låna en bok jag ställt mig i kö på (boken hade nu hade kommit in, såklart). Men nu ska jag faktiskt slå på den, så kanske jag kan lägga mig ltie tidigare än vanligt idag. Have a good night! :)

Tält, oh yeah!


Haha, mobba inte.

Sitter just nu i tältet med någon söt. Alltså Sandra. Vi ska sova här inatt. Rätt mys. Lite trångt och så, men det går nog bra. Okej, nog om tältet nu. Idag har jag varit med några andra söta. Johanna och Jennifer. Vi har strossat omkring på stan. Grymt skoj hade vi. När jag kom hem åt jag och sen fixade jag och Sandra tältet. Vi är bäst på att sammarbeta. Teamwork! Nu sitter vi och lyssnar på Baby.. baklänges. Den äger. Lyssna på den här. Ha en trevlig kväll eller sov gott! :)

On the first page of our story


I love the way you love - Ariana Grande (cover)

Gillar den här covern mer än orginalet. Haha, helt sjukt att jag oftast gillar covers mer än orginalen. Well I guess that's just me. Sitter och skriver med Cissi L på facebook just nu. Vi pratar om varför Kalixbor pratar så långsamt.. Haha, what a life. Jag har i alla fall sett på Disturbia. Enligt mig nog läskig, även fast den inte var så läskig egentligen.. Hatar skräckfilmer. Kommer skolka när vi ska se slutet av It, och när vi sen ska se på Psycho. Hur som helst så ska jag ta och läsa lite Biebernoveller för att komma på glada tankar, och inte tankar om clowner osv.. Haha, godnatt! :)


Toppkommentarerna på Justin's musikvideo till Baby för några dagar sedan. Vad är det med Sverige och Fest hos Mange egentligen? Förlåt Mange(och MangeMakers) och alla Mange-älskare.... Låten är inte bra.

I was born to be -

Lady Gaga was born this way.
Justin Bieber was born to be somebody.
I was born to be a Belieber.


Everybody needs to know


You're the reason - Victoria Justice

Såg på ett avsnitt av Victorius idag. Anledningen till det var att Justin var med i True Jackson som var före, och så fastnade jag där. Hehe. Men då sjöng dom i alla fall låten här ovanför. Lyssnade på den ganska mycket förut och hittade den igen nu. Faktiskt så är det bra! Nu ska jag ta och slå på The Notebook. Awesome film har jag hört. Ha en bra kväll! :)


Bilder från The Notebook & Justin och Selena på Hawaii.
Bildkälla

You know that I'll never doubt ya'


Perfect two - Auburn

Underbar låt! Två år gammal, but still awesome. I'm still loving it! Men något jag inte älskar längre är vädret. Var försvann det underbara soliga, varma vädret? Och varifrån kom det kalla, molninga, regniga vädret? Fuck vädret, haha! Men dåligt väder betyder innedagar. Kanske framför datan då och då. Så det kanske blir bättre bloggning då? Vi får se. Förresten kika in min YouTube-kanal där jag laddar upp lyricsvideos. Du kanske vill ha en lyrics till en speciell låt? Tell me, så kanske jag kan fixa det. Cya! :)


HAHA, snyggaste bilden jag sett på länge!


Följ bloggen med bloglovin', kommentera och kika in min novell här.
bloglovin
Fråga vad du vill i bloggsvar - antingen till vänster eller här.
Vill du ha fler läsare på din hemsida? Klicka då på bilden här nedanför.

If you tear her world apart


Outlaw - Selena Gomez

Dagen har återigen inte varit särskilt intressant. Bara helt vanlig saker har jag gjort. Inget speciellt som ni ens skulle tycka var roligt att läsa, haha. Men jag berättar ändå lite. Kvällen tillbringades framför tvn. Först såg jag Wipeout US, sen blev det att se CSI:XL. Två CSI avsnitt efter varanda. Helt ok. Nu ikväll/inatt kommer jag läsa lite noveller och lyssna på musik tills jag blir trött. Då, som ni kanske förstod, lägger jag mig och sover. Whatcha think about that? I have no life. But Biebernoveller in my ❤, always! Ha en trevlig kväll alla nattugglor och sov gott alla andra! :)


HAHA, så känner jag mig när "This video is not available in your country" kommer fram på YouTube.

Make my dinner, bring it to me

Kissie blir skönhetsdrottning videon hittar du här.

That's more like it - Selena Gomez (Lyrics)

¡Hola amigos! Haha, men godnatt, eller vad man ska säga såhär mitt inatten. Dagen har faktsikt inte varit särskilt intressant. Städat i mitt rum, rensat min garderob, suttit framför datorn, varit ute osv. Gjort en lyrics video har jag också hunnit göra. Idag blev det 7 things av Miley Cyrus. Igår gjorde jag den här ovanför. Vad tycks?