I'm in love ♥


3.00-3.30 - I'M IN LOVE!! ♥ Jag längtar enormt mycket på att alla dem låtarna kommer ut, och inte bara 30-sekunders sneak peek. Dör, så grymma de är! :)

Bibblo och Frasses

Just nu sitter jag, Cissi, Linda och Johanna på biblioteket. Vi ska leta reda på någon historia om Kalix. Det är till SO:n.. jaaaaaaaaa, då vet nu. Vi ska snart gå ner till Frasses och äta, fast först ska vi nog följa med Johanna till Myggan. Tror jag. Nu måste jag fortsätta jobba, blog you later! :)

Now I'm a fat house cat

Alltså fin rubrik, eller?! Men den kommer faktiskt från en låt i Twilight. HAHAH, alltså dör. "Nu är jag en fet huskatt". Wtf?! I alla fall: Idag har jag varit på gudstjänst och sen varit på skyltsöndag. Ojoj, så roligt det har varit. Och ätit det har jag, kan jag lova.. Orkar inte beskriva dagen nu.. men jag kanske gör det imorgon. Men man vet ju aldrig med mig. Godnatt! :)

Hahah, alltså rubriken får mig att tänka på katter som ser ut ungefär som på bilden. Jag fattar inte varför man sjunger så i en Twilight-låt?! Haha. Dör.

A cinderella story: Once upon a song

Jag har just sett A cinderella story: Once upon a song. Sjukt bra film!! Måste bara säga det att jag verkligen älskar lillebroder (vad heter det? Lillebordern? Lillebroren?). Haha, för gullig. Huvudrollen spelas av Lucy Hale, hon som spelar Aria i Pretty Little Liars. Alla "nygjorda" Askungen-filmerna är sjukt grymma! A cinderella story med Hilary Duff, Another cinderella story med Selena Gomez A cinderlla story: Once upon a song med med Lucy Hale. Fruktansvärt bra! Rekomenderar verkligen alla tre. Men nu ska jag ta och sova så jag orkar gå upp för att fara på gudstjänst och sen skyltsöndag imorgon. Pussgodnatt! :)

Ni som vill se filmen; Klicka på bilden.

Take me away, a secret place, a sweet escape

Just nu håller jag på med detta:


Just det, jag håller på att slå in julklappar, samtidigt som jag lyssnar på musik. Just denna sekund lyssnar jag på Pocket full of sunshine (tack Esay A för den..) och sen blir det säkert att lyssna på Breaking Dawn soundtracket. Surprised?! Imorgon ska jag köpa ännu mer julklappar till dem i familjen jag inte köpt julklappar till ännu. Det är ju skyltsöndag imorgon. Men nu måste jag slå in julklapparna. Pusshej! :)

Friends with benefits


Just nu sitter jag och ser på Friends with benefits. Hahahahaha! Och ja, nu ska jag ta och fortsätta se den nu.

All along I believed I will find you

Idag har det inte hänt så mycket. Skolan, som vanligt. Där hände väl inget speciellt. Lektioner, raster, lunch. Ja, helt vanligt. När jag kom hem började jag räkna lite matte, men precis när jag kom igång med matten skulle vi äta (y).. och sen dess har jag inte ens ägnat en blick åt matteboken (som för övrigt är i datorn, och det suger sönder!!)
Nu ska jag ta och räkna matte som en galning. Prov imorgon. På två kapitel till och med. Men jag tror inte att det blir så himla svårt ändå. Hejdå! <(


Hej, jag heter Julia och jag är inte riktigt normal, och ja, det är en effekt på bilden...

Roberta Patteson


HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH, DÖÖÖÖÖÖÖR!

Det första ordet jag tänker nu:

Glas. Ja, men med det ordet säger jag godnatt då. Godnatt! ;)

Bara för att jag är bääääääääääst

Vet ni vad?! Jag har slutat och nu ska jag se... Breaking Dawn... på internet.. filmat på bion... men det är ändå rätt bra kvalla och ljud... och ja, jag gillar att skriva tre punkter efter varandra. Hejdå! :)


Varför då, varför sa jag det så?

Jag har just kommit hem från skolans maskerad slash höst slash halloween fest.. vad det ni var. Jag for ju då som sagt till Emma med mina kära vänner. Där fixade vi oss en massa. Jag och Adina tog vitt kroppspuder i ansiktet och så så vi blev bleka och så fixade vi rött läppstift och "blod"... ja, vi var vamyper. Surprise? Skulle inte tro det va?! I alla fall de som träffar mig dagligen vet att jag är ett stort Twilight (och vampyr) fan.. Hur coola är de inte?!
Check it out! ↓

Bella Swan som vampyr. Satan så cool, och inte minst vacker. Ja, vissa vampyrer är vackra (speciellt en hel del i Twilight!!)!

It's cold but I'm freezing in style

Rubrik: Bara för att det är så satans kallt...

Jag har kommit hem från skolan för ett tag sedan. Nu måste jag räkna matte och sen ska jag dusha, äta och sedan åka till my dear friend Emma. Där ska jag och några andra fixa oss till skolans höstfest slash maskerad.. halloween elelr vad de nu kallar det. Känns en del ovärt att ha en sådan fest... eller ja, men ändå kul. Annars består mina kvällar av att sitta och slöa framför datorn.. Men måste börja räkna matte nu, see ya another time bitches! :)


Någon random bild jag tog i söndags.

Everyday I'm shuffli.... Bieberin'


Shake it up, shake up the happiness
HAHHAH, söt-Fanny!!
Igår gjorde jag tacos, resultatet ser ni på bilderna. Och jag gjorde även muffins (som jag nämnde igår?), resultatet kan ni se på det två nedersta bilderna. Satan så gott det var!!

Dumle & Daim ♥


Från när jg bakade idag. Bilder på resultat kommer antigen imorgon eller på tisdag, I guess.

Godnatt, kära läsare!


Bilden och rubriken talar väl för sig själva, men godnatt till en som inte förstod.. ;)

Breaking Dawn - Part 1 - Nu, igen!

Nu ska jag snabbt ska jag snabbt göra klart min idrottsinlämningsuppgift. Sedan åker jag på bio med några. Jag ska se Breaking Dawn igen. NÅGOT ENORMT VÄRT, JAG LOVAR! Kan ju säga att jag har suttit och tänkt på filmen sedan natten till onsdag och nu kände jag att jag bara måste fara och se den igen. Aja, måste gör klart idrotten nu, hejdå! :)

Jag blir så fruktansvärt taggad när jag ser alla bilden från filmen! :)


Just nu vill jag känna

Jag har kommit hem från någon konfasak för ett tag sedan. Vi gjorde någon kyrkoårssak och sen sjöng vi en massa psalmer, och hade andakt. Nu ska jag ta och spela The sims 3 ett tag innan jag ska läsa lite innan jag går och sover. Godnatt!Selenas outfits @2011 EMA'sAlla outfitsen är super-duper-mega-snygga! Det skulle inte sitta helt fel att ha någon av dem i garderoben... Min favorit är nog faktiskt outfiten med guldbyxorna. Vilken är er favorit? :)

Breaking Dawn - Part 1 - NU!!

(Tidsinställt inlägg). Vid den här tiden börjar bion vilken minut som helst. Jag lovar att jag kommer vara taggad som fan även fast det är mitt i natten, men kom igen det är Breaking Dawn!! Ja, men nu kan jag ju säga er att jag just nu (17.30) ska sova så jag kommer orka fara på skolan imorgon. Vilka av ska se/har sett Breaking Dawn? :)


It's everywhere! It's taking over the...

Oh My God! It's Brekaing Dawn. It's everywhere. It's taking over the water. It's taking over the air streams. You can not run from it. You can not hide from it. That's why we call it: BREAKING DAWN!
(Inte omgjord från Dr. Bieber, nejnej..)


Godispåsar.. jag gick till Coop bara för att ta en sådan påse när jag och min dear friends var i Luleå. Weho!!


Och såhär ser det ut kring godiset på en massa affärer...


Bion i Luleå.


Utanför bion in da Kalixtown!

Olika reklamsaker i Reklamguiden..


Facebook-reklam.SF-bios hemsida-reklam... fin mening men ja.


Reklam på Kissie-video..

(Vissa bilder är fel väg, lev med det!)

Och sen finns ju alla tidingar som har skrivit om Breaking Dawn. Julia, Julia igen, kanske iger, Julia Stars, Frida, Frida igen... och jag antar att det inte är över..

Breaking dawn - Part 1 - 1 dag kvar!!!!!


Fast jag ska se den om sju timmar. TAGGAD TILL TIO-TUSEN-MILJONER-TRILJONER-BILJONER!!!

I got the magic in me

Sitter just nu på SO lektion. Vi håller på att jobba med något om ett skogsbolag. Typ göra en hemsida till ett skogsbolad, fast inte på internet utan i Pages (skrivprogram). Aja, måste fortsätta nu. Vi hörs nog när jag kommer hem från fucking jävla sug badåterläsningen. Hejdå!

FUCK MY FUCKING LIFE!!

Min dator är så jävla sär att det inte går att hitta en mer särig dator, någonstans i hela världen och det kommer det aldrig gå att göra! Jag hade gjort en massa i min NO-uppgift och sen särar den sönder och stängs av när jag stänger locket på den för att förflytta mig från köket till vardagsrummet... Jävla-sär-cp-helvetes-fitt-dator!! Så nu kommer jag måsta göra om allt, fuck my life over and over again! Nu ska jag ta och spela sims och tycka mer synd om mig och inte sitta här och berätta för er om mina problem om min cp-dator.

Breaking dawn - Part 1 - 2 dagar kvar!!


Måndag, tisdag, onsdag!! Fast jag kom just på att det bara är ungefär ett och ett halvt dygn tills jag ska se den. Taggad till tusen!! :)

Tävling @mytwilight.blogg.se - VINN AUTOGRAF!!

Just nu har MyTwilight.blogg.se en tävling. Man kan vinna Ashley Greene's och Robert Pattinson's autograf, alltså de Twilight-stjärnor som var i Sverige fredagen den 28 oktober. Dem var här i Sverige på fan-event (någon av er kanske kommer ihåg mitt super glada inlägg den dagen?), som förra året fast då var det Kristen Stewart och Taylor Lautner som var i Sverige. Okej, men back to busniess: MyTwilight har en tävling. Det är väldigt enkelt att vara med. Det enda du behöver göra är att klicka här eller på bilden nedan och sedan läsa igenom inlägget och göra det som står. Det är verkligen inte svåra eller jobbiga saker man ska göra för att få vara med och delta. Hoppas någon av er läsare fick ett litet tips nu ;)


Why Justin Bieber never hosted an award show

The reason why Justin Bieber never hosted an award show is because then he'd always be like "And the winner is.... ohhhh it's me".


Rihanna ♥


It's like you're screaming, but no one can hear. You almost feel ashamed that someone could that be that important, that without them you feel like nothing. No one will ever understand how much it hurts. You feel hopeless like nothing can save you. And when it's over and it's gone, you almost wish that you could have all that bad stuff back so you could have the good.

There'll be no sunlight if I lose you

Nu ska jag ta och plugga. Eller ja, egentligen inte plugga.. jag ska arbeta lite med min NO-uppgift och sen skriva klart min idrottsinlämingsuppgit. Under dagen kommer ni få några tidsinställda inlägg, men det är inte inlägg om min vardag.. hehe. Men nu vet ni det, see ya! :)


L-O-V-E ♥

Twilight ♥


Älskar videon. Och nu är det bara tre dagar kvar till premiären.


TAGGA, TAGGA, TAGGA!!

2011 EMA's

Lady Gaga looked like a satellite dish. Justin won 2 awards. Lady Gaga changed clothes like three times and she always looked lika a satellite dish. We saw a naked guy. Selena changed clothes 9 times. Lady Gaga showed her ass. Queen performed. Ladies and gentlemen, the 2011 EMA'S.

David Hasselhoff & Lady GagaHayden Panettiere
Lady GagaLady Gaga

The Sims 3

Bilden får väl tala för sig själv. Och, ja, mitt skrivbord är kaoz...

11/11-11 kl. 11.11.11

Haha, seg eller? Men i alla fall, idag har det ju varit elva, elva, evla... Grymt!Nu ska jag installera The Sims 3 på min dator och spela ett tag innan jag ser lite Gossip Girl och sedan går och sover. Godnatt! :)

You're an alien

Just nu sitter jag i tjugo (skräll..) och lyssnar på denna super braiga låt. Jag, Linda och Cissi har igång den samtidigt på tre datorer, här snackar vi ljud.. hahaha, fett grymt. I alla fall vi sitter och väntar på att slöjden ska börjar. Tjugo över börjar den. Men nu ska vi gå till matsalen och äta något tror jag, så jag måste sticka. See ya another time! :)

I have loved you for a thousand years


A thousand years - Christina Perri

Just nu sitter jag med Jennifer, Emma och Johanna och väntar på att spanskan ska börja. Den börjar klockan nio, alltså om inte allt för länge. Nu ska jag plugga spanska och engelska glosorna en gång till. See ya guys later! :)


#NoH8 Men den är sjukt rolig... hahaha.

I love you always forever

I love you always forever - Donna Lewis

I love you always forever.
Near and far, closer together.
Everywhere I will be with you.
Everything I will do for you.

(Förlåt för inga inlägg om min vardag, jag har inte tid..)

Forskare har bevisat att 1645782426 människor på internet är för lata för att läsa det talet


Jag gissar på att dom flesta av er hoppade över att läsa talet?!!? Am I right?!?! ;)


When someone says "DONT LOOK!":

HAHAHAHHAHAHAHAHA, var bara tvungen. Cissi, Johanna och Linda ni fattar vad jag menar, va?!! HAAHHA.


56 awards - #proudbelieber

‎4 American Music Awards. 7 Billboard Music Awards. 1 Brit Awards. 4 Capricho Awards. 1 CMT Music Awards. 1 Do Something Awards. 4 J-14 Teen Icon Awards. 2 Juno Awards. 2 MTV Europe Awards. 1 MTV Movie Awards. 1 MTV TRL Awards. 2 MTV Video Music Awards. 1 MTV Video Music Japan. 1 MTV Video Music Brasil. 5 MuchMusic Video Awards. 1 Myx Music Awards. 2 Australian Kids' Awards. 2 Kids' Choice Awards. 2 Kids' Choice Mexico. 1 Meus Prêmios Nick. 2 NME Awards. 1 NRJ Music Awards. 1 Premios Oye!. 8 Teen Choice Awards. 1 Young Hollywood Awards. 2 Europe Music Awards. 3 years of career. 17 years old. This is Justin Bieber ♥


AmandaFrohm is here ;)

Tjotjo,

Amanda här, hahah ja vad ska man skriva om. hmm...
Jajja var nyss ute på en liten prommis, ja, Julia, Matilda & sandra (=
Det var chillit värre!
Hahah imorgon så blir de Basement å Julia ska med. Vi ska visa henne hur ett riktigt Disco ska gå till ;)
Hihi...
Julia sitter just nu i min säng å skrattar åt nå bilder på mobilen, haha gulligt!
Nu ska vi nog slå på nån film å chilla vidare, Puss!