Kissie blir skönhetsdrottning


Gjord av: Mig (Julia), Cecilia, Cecilia och Johanna.

Vad tycker ni? :)

I love you like a love song, baby


Love you like a love song - Selena Gomez

Dagen har spenderats i Johannas stuga tillsammanas med henne. Vi har åkt båt, varit ute, spelat kort och haft det fun for real! Haha, men nu måste jag faktiskt fortsätta städa... Annars blir det nog inte så roligt för mig. Och jag vet att jag har haft väldigt tråkiga och korta inlägg på senaste tiden, det ska jag försöka ändra på. Ha en bra onsdags kväll! :)


Bild i repris.


Följ bloggen med bloglovin', kommentera och kika in min novell här.
bloglovin
Fråga vad du vill i bloggsvar - antingen till vänster eller här.
Vill du ha fler läsare på din hemsida? Klicka då på bilden här nedanför.

"Är Skåne ett landskap?"


Riktigt smarta girls... men så roliga!

Nu ska jag ta och lägga mig alldeles strax. Ska bara läsa någon till del i en novell, men sen ska jag sova. Haha, måste bara säga att jag är väldigt lättskrämd på kvällen. Varenda litet ljud skämmer mig. Taket eller väggen vid sängen knackade till, och helt seriöst jag höll på att flyga upp i taket... Jag ryckte till uppåt, om man nu kan säga så, och eftersom taket är så nära när man sitter i min säng så var det väldigt nära. Haha, godnatt! :)

Glad midsommar!

GLAD MIDSOMMAR ALLA SÖTA LÄSARE! Hoppas ni har haft en fantastisk midsommarafton med bra väder och sällskap, och såklart en awesome start på helgen.
Bildkälla

Din webbläsare stödjer inte kakor.

WTF?

I'm gonna clean up this mess I made

Dagen började med att en viss syster, vid namn Fanny kom och väckte mig. Klockan sju.. Hon ville hitta några kläder on fått av våran kusin. Det ända jag sa var att vi får leta den sen, så då la hon sig bredvid mig och då somnade hon, och jag. Jag vaknade sen kring halv nio, väckte Fanny och gick sen ner och väckte Josse. Då åt vi, sen har vi inte gjort något kan man nästan säga. Sett på tv, ätit lunch. Men vid ett gick vi ut i den underbara vädret och hade vattenkrig. Det var alltså alla systrarna i våran familj. Kul, och skönt för det är ändå rätt varmt. Och nu sitter jag ute på altanen med Fanny. Men nu måste jag ta och göra en fläta på henne innan hon blir sur. Ha en underbar dag! :)


Ser typ mupp ut, men det är sjukt ljust ute... Kanske solen eller vad tror ni...?

Better late than never


(Klickbara)

Det här är alltså hur jag såg ut på avslutningen. Hoppas ni (och du Matilda) blev nöjda med bilderna. Annars är det bara att säga till, har fler. Kan även passa på att säga att jag var tvungen att kluddra mitt ansikte på den sista bilden för jag såg helt mupp ut. Blundade, gjorde världens min och allt.
Vad tycker ni? Fint/fult?

Don't live a lie, this is your one life

Liberty walk - Miley Cyrus

Well, kom hem från bion för drygt en timme. Jag var med några riktigt söta. Det vill säga Jennifer, Frida, Emma och Cissi. Tyvärr kunde inte Linnéa, Johanna och Cissi komma på grund av sina anledningar. Haha, nej men faktiskt riktigt gryma anledningar. Okej, nu ska jag inte tappa tråden. Vi såg "piratfilmen".. Pirates of the Carribean: I främmande farvatten.. med andra ord Pirates of the Carribean 4. Riktigt super film. Fattade inte riktigt exakt allt, men måste bara säga att jag verkligen älskar den filmen, och dom tidigare. Och Johnny Depp. Finns inte många skådespelare som är bättre än honom. He's awesooome! I alla fall så är det något som säger mig att det kommer komma en till "piratfilm". Det tror jag eftersom slutet verkade så, och det hoppas jag verkligen. Men nu ska jag ta och slå på någon annan riktigt bra film.. kanske Remember me? See ya bitches!


HHAHA, alltså ofta man vill vara otrogen? Och ofta man dejtar andra när man är gift? Vuxenlivet verkar rätt sjukt just nu..

Update: Kom på en till sak.. för er som är intresserade av att rösta på min klänning, som jag "designat" i en tävling på Nelly.com, eller bara titta på den så är det bara att klicka här. Eller du kanske rent av har gjort en egen och är sugen på ett "röstbyte"? Säg bara till då.

I never cared until I meet you

Den här dagen har varit dålig. Eller inte för mig, men vädret har varit piss och är det fortfarande. Så nu ska jag kanske ta och slå på någon film och så. Roliga inlägg på den senaste tiden..
Tagen får någe tag sen. Några veckor gammal.

I'll never let you go


Chillin' in the husvagn

Ny header. Vad tycks?
Ja, ni kanske har märkt att jag gillar svensgelska. Haha. Nej, men det är mitt favoritspråk framför alla andra, yeye. I alla fall så sitter jag i husvagnen och nöter "På drift" av Kent. Faktiskt ända låten jag gillar med dom, förutom "Utan dina andetag". Vi är hos min morbror och hans familj. Kring klockan elva-halv tolv var vi här. Efter det har jag mest suttit i husvagnen och sett på film. Nyss åt vi. Kött och potatisgratäng. Fett med gott. Nu ska jag sitta här i husvagnen igen. Kanske se film eller något för jag är så sjukt trött. Hejdå, och ha en underbar lördagskväll! :)
Update: Förresten.. vi har inte så snabbt internet här. Det är därför jag inte laddar upp bilderna sen skolavslutningen. Men imorgonkväll eller på måndag ska dom komma upp. Först strulade (haha) datorn med iPhoto och blogg.se. HAHA, lite fel det lät, men ni förstår.
På grund av väldigt långsamt internet.. Bild i repris.

Det finns ingen belöning och jag kräver ingenting

Hålla käften - Friends
Ja, det är en reklam. Men låten är så sjukt fin. Älskar den rent ut sagt. Linnéa visade mig den idag, och nu kommer jag sitta och nöta den. I alla fall.. idag har jag varit hos Cissi. For dit på morgonen, så jag vär där vid tjugo i åtta. Vi hade sjukt roligt. Vi cyklade runt kvarteret utan skor, sen cyklade vi ner till stan och köpte Ben&Jerrys. Första gången jag äter det. Så sjukt gott säger jag bara. Just före ett gick vi till skolan och väntade på pappa, som är lärare på sommarskolan i år. Vi var hemma hos mig vidtvå ungefär. Då satt vi vid datorn och så. Vid kvart över fem ungefär cyklade vi till badstranden och la oss och solade där tills dom andra kom. Då badade vi och hade det allmänt roligt. Halv nio började vi alla cykla och gå hem mot mig. Jag och Linnéa for in/hem till mig, dom andra hade skjuts hem till sig. Då bakade vi en kladdkaka och åt såklart av den sen. Efter det satte vi oss vid datorn och pratade om alla möjligt, haha. Nyss for hon hem. Ska packa lite nu, för vi åker till min morbror imorgon. Ha det bra! :)


Någon random skärmdump jag har tagit. Satt och asgarvade till den då. Var trött, antar jag.

FUCKING SHIT.

Har fucking bränt mig på ryggen. Och det svider asmycket. Fucking shit säger jag bara. Haha, ni kanske förstår att jag har solat idag. Det har ju varit helt awesome väder ute. Nåja, måste nog gå och smörja in min rygg med någon kräm nu. Förresten avslutningskläderna kommer upp på bilder ikväll. Har ju lovat Matilda det, så det är bäst att hålla det ❤ Ha det bra! :)


Släpper dig aldrig. Vi kommer träffas igen. Lovar dig det ❤

We say something like this.. it's sommarlov

Bäst svengelska i rubriken.. yeyeye. Men hur som helst.. det är sommarlov! Så fett skönt. Ingen skolan på typ tio veckor. Bara chilldagar i solen, tillsammans med kompisar. Det här sommarlovet ska bli det bästa på länge.. förutom att Cissi flyttar. Men det är inte sista gången hon får se mig. Aja, ska fortsätta med mitt nu. Ha det super! :)


Älskade klassen. 7F, men snart 8F ❤

Foto: Ronja Johansson

I'll be standing right next to you

Next to you - Chris Brown ft. Justin Bieber

Underbar dag - så kan jag kort beskriva dagen. Det har varit varmt och jag har varit med dom bästa. Vaknade halv tio av att Frida ringde mig. Helt okej, var inte ens trött då. Solade åt frukost och sen gick jag till stranden med mina systrar. Men jag gick hem efter ett litet tag för det var rätt mycket knott och mygg där. Sen solade jag, försökte få tag på Cissi x2, Frida, Emma och Linnéa för Johanna hade jag fått tag på. Vi bestämde allt till kvällen, vad man skulle köpa tid och vad vi skulle göra och så. Sen for jag in till Kalix och handlade och då hämtade vi Cissi också. Just för fem var jag, Johanna och Cissi på stranden. Frida och Emma kom efter ett litet tag. Andra Cissi kunde inte för hon hade andra planer, som visade sig vara att var med sin familj i Storön på samma strand som oss. Så hon kom sen när dom andra i hennes familj for hem. Vi grillade, spelade volleyboll, fotade, badade och hade det skoj. Bästa kvällen på länge kan jag säga! Bilder kommer sen också. Men nu ska jag ta och sova så jag kanske hinner somna innan det börjar blåsa så mycket och allt. Låter som att det ska bli storm och allt.. Godnatt! :)


En bild från kvällen.

Fotograf: Cecilia W
Kamera: Canon EOS 1000D

Följ bloggen med bloglovin', kommentera och kika in min novell här.
bloglovin
Fråga vad du vill i bloggsvar - antingen till vänster eller här.
Vill du ha fler läsare på din hemsida? Klicka då på bilden här nedanför.

Damn, what I'd do to have you here

Wish you were here - Avril Lavinge

Bra uppdatering. Eller så inte. I alla fall ville bara kika in och säga att jag lever. Nu ska jag nog ta och gå och sova för Cissi vill typ att jag ska komma till henne astidigt imorgon för att jag ska åka med mamma. Tror inte jag pallar det. Får tjata på pappa att vi ska åka in och köpa lite att grilla och hämta Cissi x2. Sov gott alla söta!


Kul att jag inte kan åka på Kirunafestivalen nu..

Alright, already the show goes on

Show goes on - Lupe Fiasco

Sitter just nu framför tvn och ska se MMA. Det roliga är ju att det börjar också. Eller det är ju bara röda mattan nu, så klockan 3 börjar själva galan eller vad man ska säga. Men jag ska ta och kolla på Mtv's hemsida live och smsa lite med Cissi. Ha det bra och sov gott eller inte ;)


Ja, såhär ser min fb-chatt ut om den har spårat lite.

He is a killer just for fun


Criminal - Britney Spears

Lägger upp dagens 'göra' med två bilder;


Idag ska jag alltså sitta och göra en fördjupningsuppgift i NO. Inte världens roligaste men det går nog. Speciellt eftersom att det inte alls är någon sol ute, och kallt som.. ja. Blåser som in i h-vete. Sen sägs det också att det har varit en tromb i Piteå och den är på väg hit. Kul att det inte kan bli sommar och varmt. Men nu känner jag att jag får lite panik, NO fördjupningsuppgiften ska vara klar i veckan och jag har inte skrivit nästan något alls. Ha det bra och blås inte bort! ;)


Följ bloggen med bloglovin', kommentera och kika in min novell här.
bloglovin
Fråga vad du vill i bloggsvar - antingen till vänster eller här.
Vill du ha fler läsare på din hemsida? Klicka då på bilden här nedanför.

"People do forget hating hurts"


If home is where you are, home is way too far away


Come home to me - Ernie Halter

Är det bara jag som inte kan se statistiken? Damp på blogg.se just nu!
Ny månad då.. juni. Härligt. Sommarkänslorna är verkligen påväg. Bara värmen är det också så skulle det vara perfekt. Och jag vet att det blev ny månad igår, men jag hann inte blogga då. Idag har jag i alla fall varit med Johanna, Linnéa, Jennifer, Frida och Emma. Vi har cyklat omkring och haft det kul, och Linnéa badade. När Frida, Jennifer, Emma och Johanna cyklade hem till sig så bestämde jag och Linnéa oss för att börja cykla hem mot mig och så fick pappa hämta oss efter vägen. Vi, eller jag, bestämde att vi skulle ta en rolig väg.. eller en väg som jag tog på grund av en anledning. Tyvärr blev det den längsta vägen, och det var inte så kul när det var en massa backar och jag skjutsade Linnéa. Och såklart så skulle det börja regna då också, men då var vi nästan framme där pappa skulle hämta oss. Jag och Linnéa bor ju som i några utstötta byar utan för den icke utstötta byn Jennifer, Frida och Emma bor i, och Johanna är en stadsbo som bor i en by. Vet itne hur det går till men så var det hon sa, eller i alla fall som hon sa och jag la till lite på. Fast nu ska jag gå och lägga mig för imorgon ska jag, Johanna, Frida, Jennifer och Emma till Luleå och jag måste gå upp vid kvart i sex för att jag ska hinna duscha. Så vi säger väl såhär; Godnatt! :)


Något damp jag får på Spotify också! Skulle man inte få 20 nya timmar varje månad, eller är det bara jag som är ute och cyklar?!


Följ bloggen med bloglovin', kommentera och kika in min novell här.
bloglovin
Fråga vad du vill i bloggsvar - antingen till vänster eller här.
Vill du ha fler läsare på din hemsida? Klicka då på bilden här nedanför.